- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.461
hesaplamalarıma göre
8 erkek 4 kız bebik oluyo toplaşmada:)
tabi döneklik yapıp gelmeyen olmazsaklava:
BU DURUMDA KIZ BEBEKLER NAZLI OLUCAK 1 KIZA 2 ERKEK DÜŞÜYOR:))) BAKALIM KİM KİMİNE İLGİLENECEKKIZ ANNELERİ OLARAK BİZ NAZLANALIM
ımmm canım çok sağol bunu bende duymuştum sms hiç denemedim denemek lazım bi...YAZGICIĞIM keske anadolu seyahatten alsaydın biletini onlar araba koltuğu veriyorlar bebek için çok rahat oluyor sen taşımamış oluyorsun veya uckla gitseydin artık edremitten uçak var çok rahat
buarda jaleciğim gözün aydın hayırlı olsun eviniz
evlilik yıldönümü olanların evlilikleri bir ömür boyu sürsün inş.
kızlardan biririn eşi kaza yapmış geçmiş olsun allah beterinden korusun geçmişi okurken unuttum adını kusura bakma
hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirler umarım atanında burnu tıkalı gece hep üstünü açıyor bizimkide o yüzden 1 haftadır uyku tulumuyla yatıyo artık çok rahatız o yüzden uyku tulumlu resimlerini koyucam yakında face çok şirin görünüyo :)
birde gögüs hırıltısı olan bebeklere eskilerden bir yöntem aklınızda bulunsun aktarga günlük diye bir bitki var onu tavada biraz tutsuluyorsun dumanına pamuk tutuyorsun o pamuk kokusunu ve dumanını çekiyor sonra onu el değicek sıcaklıkta bebeğin göğsune koyup uyutuyorsun sonrasında yanlız çok terliyo onu üstünü değiştirmen gerekiyor ama hırıltısı geçiyo onu bir kaç gün deneyin sonuç iyi
ebrucum cok cok cgecmıs olsun, umarım hemencık ıyılesır...
bende erkek bebeklerın daha gec yrudukleırnı, konustuklarını duydum... baksanıza kızlar ayakta bıle duruyor, ama bızım ogluslardan tık yokk sempatiksalakcinni
gecen gun desteksız oturuyor dedım, sımdı yıne oturamıyor, 5 sn sonra saga ve ya sola devrılıverıyorr kaydirigubbakcemile3
arabanın arkasında pusetımız vardı nan kırılıp gıtmıstır kesın. zatı kocam kısısı sevmıyordu cok agırmıs cok yer kaplıyormus dıye.ama ben cok sevıyordum yaw.neyse yenısını alacagımız ıcın acıl tavsıyelerınızı beklıyorum kızlar.
gülcan, burcu, yazgı, esin, ebru, fatma, şebnem
çoook teşekkür ederim arkadaşlarımmm Allah herkese nasip etsin
ikinize de geçmiş olsun ebrucum
ben ve eray yaptırdık ve ben gribim şu anda...olcay yaptırma bebişe yok yere...ben iyiki yaptırmamışım dedim yani...ayakta geçiriyorum ama bıraksalar yatarım yani...hayır...ben grip aşısı yaptırıp peşine grip olmayan kimseyi tanımıyorum...zaten sürekli mutasyona uğruyormuş...güvenim yok açıkçası...
oznurcum bununla geçmiş olsun canım
ay aynen bizi anlatmışsın.asya da öyle hemen uyanıyo.abisi evdeyken zaten uyuması neredeyse imkansız.bizimkinin de ses ayarı yok çünkü..
sür verebilirsin diyo ama emmiği için vermiyorum ben
pancuben canım sabah bal koy göğsüne demiştinya bana..görümcemle83 çoçuk büyütmüş kendisi,ve pek dr lere gitmez,,bilgisine güvenirim) görüştüm oda aynı şeyi söykedi bana.ama balla biraz karabiberde katmamı söyledi..bütün iltihabı varsa götürüyormuş...
ceryde daha ba-ba anne falan demiyor.. ciccci dio sadece şerooo:))))) zamnla der canım takma:)Kızlar, çok işim var ama aklıma çok takılan bir konuda yardımınıza da ihtiyacım var.
Aslında bebeğimi kimse ile karşılaştırmam ben, ama birkaç kitapta da görünce içim sıkıldı.
Doruk tam 7 aylık biliyorsunuz, ama bilinçli ya da bilinçsiz ba-ba, de-de ya da buna benzer sesler çıkarmıyor. Sürekli birtakım sesler çıkarıyor, çığlık atıyor, aaa--guuuu, ayyyy, yeaa falan diyor ama öbürleri yok. Normal midir bu durum? Gelişimiyle ilgili ters birşeyin işareti değildir di mi?
canım nerelerdesın sen :uhm:
30 muuu akannehir allahım orda yaşamak istiyorummmm, burası en fazla 17-18, tabi balkanlara en yakın ben olduğum için en çok üşüyen de benim :sm_confused:
aşağıda nickler halay çekiyo ama yine sadece park yapılmış yok anam kafama koydum kk ya başvurucam konuşmayıp park edenlerden ücret alsın (görevlie ben olucamaklinialirimsmile) kaydirigubbakcemile3
Jaleciğim eviniz hayırlı olsun biraz karışık ama çözdüm kaydirigubbakcemile3
HepKaravana bebeğin çok tatlı maşallah kaşlara gözlere bak ya Allah bağışlasın :asigim:
ben yürüteç almaya karar verdim canlar başka türlü olmayacak ya bu çocuk kafayı gözü dağıtacak çünkü hep ayağa kalkmaya çalışıyor ya da ben çıldirucccccccuuuuuuuuuuuuuun laelaelaelaelae
al bendende o kadar. bişey yapamıorm inanki. çamaşır seriorm çamaşırlıa tırmanmaya çalışıo incecik demire doluo ellerini asılıo sonra pat tabi. sandalyelere tırmanıo bende mi alsam yaa inan bişe yapamıorm artk
ama komşumun yeğeni. bak şimdi aklıma geldi 9 aylıkmış annesi temzlik yapıomuş arka odayı silmeye gitmiş çocuk kovanın yanına gitmiş yürüteçle,yürüteç kovanın içine devrilmş we ölmüş bebek. boğulmuş. annesi bi gelmş çocuk tepetaklak . allahım uzak eyle. 2 gafta önce duydum. epey kendime gelememştm. aman dikkat kızlar asla ama asla yalnız bırakmayın bunun 3 saniyesi 2 dakikası yok. hergun dua okuyup öyle başlayın güne allaha emanrt hepsi. allahın korumadıgını biz asla koruyamayız. dua en buyuk kalkan.
ımmm canım çok sağol bunu bende duymuştum sms hiç denemedim denemek lazım bi...
canım baston al bu saatten sonra travel sistem falan alma..ağır oluyor..bastonlar çok rahat oluyor...
canımcığım sağol...
ben ve eray yaptırdık ve ben gribim şu anda...olcay yaptırma bebişe yok yere...ben iyiki yaptırmamışım dedim yani...ayakta geçiriyorum ama bıraksalar yatarım yani...
ay emirhanda öyle..abisi evdeyken uyanıyo..o uyumadnd uyumuyo..çünkü eray hiç sesini kontrol edemez..çok gürültülüdür birde...
pancuben canım sabah bal koy göğsüne demiştinya bana..görümcemle83 çoçuk büyütmüş kendisi,ve pek dr lere gitmez,,bilgisine güvenirim) görüştüm oda aynı şeyi söykedi bana.ama balla biraz karabiberde katmamı söyledi..bütün iltihabı varsa götürüyormuş...
almayı düşünmüyo diilim..bncede yürüteç süper bir eğlence bebkler için
anneler içnse 2 mükemmel kurtarıcıdan 2.si..
ilkide emzik:))))
ben dün ilk defa kaloriferleri denemek istedim randımanını..
ooo süper ısıtıyo evi en düşükte bile..
ah yüzüm güldü sonunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?