2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hesaplamalarıma göre
8 erkek 4 kız bebik oluyo toplaşmada:)
tabi döneklik yapıp gelmeyen olmazsaklava:

ımmm canım çok sağol bunu bende duymuştum sms hiç denemedim denemek lazım bi...

canım baston al bu saatten sonra travel sistem falan alma..ağır oluyor..bastonlar çok rahat oluyor...

gülcan, burcu, yazgı, esin, ebru, fatma, şebnem
çoook teşekkür ederim arkadaşlarımmm Allah herkese nasip etsin

ikinize de geçmiş olsun ebrucum

canımcığım sağol...

hayır...ben grip aşısı yaptırıp peşine grip olmayan kimseyi tanımıyorum...zaten sürekli mutasyona uğruyormuş...güvenim yok açıkçası...
ben ve eray yaptırdık ve ben gribim şu anda...olcay yaptırma bebişe yok yere...ben iyiki yaptırmamışım dedim yani...ayakta geçiriyorum ama bıraksalar yatarım yani...

ay emirhanda öyle..abisi evdeyken uyanıyo..o uyumadnd uyumuyo..çünkü eray hiç sesini kontrol edemez..çok gürültülüdür birde...

pancuben canım sabah bal koy göğsüne demiştinya bana..görümcemle83 çoçuk büyütmüş kendisi,ve pek dr lere gitmez,,bilgisine güvenirim) görüştüm oda aynı şeyi söykedi bana.ama balla biraz karabiberde katmamı söyledi..bütün iltihabı varsa götürüyormuş...

canım nasıl yapıyonuz onu yani nasıl balı koyuyonuz sürüyonuzmu neyle koyuyonuz

ceryde daha ba-ba anne falan demiyor.. ciccci dio sadece şerooo:))))) zamnla der canım takma:)
canım nerelerdesın sen :uhm:

burdayım bebişim ewde laptopu açmaya fırsatım olmuyor hiç cery uyurken yemekleri we etrafı hallediorum o uyanıkkenzaten mümkün değil artık..
dükkanda daha rahatım wallakaydirigubbakcemile3 ewde daha çok yoruluyorum..
-tatlicadiarzu-

30 muuu akannehir allahım orda yaşamak istiyorummmm, burası en fazla 17-18, tabi balkanlara en yakın ben olduğum için en çok üşüyen de benim :sm_confused:

gel canım benim gölgede 45 dereceyi görünce de aynı cümleyi kurabilecekmisin kaydirigubbakcemile3

aşağıda nickler halay çekiyo ama yine sadece park yapılmış yok anam kafama koydum kk ya başvurucam konuşmayıp park edenlerden ücret alsın (görevlie ben olucamaklinialirimsmile) kaydirigubbakcemile3

hem evlilik yıldönümü hediyesi bak hem çocuğa bak hem yemek yap kusura bakmayın bakamadım, zaten beğendiğim hediyenin bulunduğu site kredi kartımı beğenmedi, kredi kartı da kocişte kalmış telefon edip numarasını da istemiştim rezil de olduk iyi mi mafoldumben

ben iki aydır koyuyorum yürütece çok seviyo çookkk gamyoncuiremsu ama hep gözümün önünde kulağım hep sesinde yürüteç emeklemesinden daha güvenli en azından açtığı çekmecelerin içine falan yetişemiyo alın arkadaşlar çocuklar seviyo tek başına dolaşmayı kaydirigubbakcemile2

anam gripmi oldun aşıdan sonra erayda oldu mu?
e bebişlere yaptrmayak o zamn:uhm:
nasılsa kreşe falan gitmiyolar ewdeler.. bizim dr topluma karışömöıyosa gerek yok dedi

ahanda geliveeedim hatcam..aklinialirimsmile
kısım evin işi bitmiyo yaw dekorasyonla ilgileniorum bu ara..
kompil salonumu değştrdim ..anam başları döndü eşyaların..
bu arada jalee hayıllı olsun eviniz cano

bncede yürüteç süper bir eğlence bebkler için
anneler içnse 2 mükemmel kurtarıcıdan 2.si..
ilkide emzik:))))

ben dün ilk defa kaloriferleri denemek istedim randımanını..
ooo süper ısıtıyo evi en düşükte bile..
ah yüzüm güldü sonunda..

jalecim ewiniz hayırlı olsun...
sinpac ewlilk yıldönümünüz kutlu olsun
asya nezleymiş geçmiş olsun..
keremde hasta sanırım onada çok geçmiş olsun
atladığım warsa kusura bakmayın kızlar geçmişi tam inceliyemedim..

ben dün ilk defa kaloriferleri denemek istedim randımanını..
ooo süper ısıtıyo evi en düşükte bile..
ah yüzüm güldü sonunda..

yhaa sana dirkene sobalı ew tutm a dgazlı olsun yok ben alışığım sobaya diodun!!!
gör şimdi rahatlığı:lepi:

kızlar acil cevap, ben 2 aydır adet oluyorum ama ne olmak, kan kaybından ölücem,donuyorum ,tansiyonum yerlerde, sizde de doğumdan sonraki adetlerde böyle oldu mu? acaba rahmimde bi hastalık mı var diye düşünmeye başladım, üstümdeki kıyafete bile geçmiş, gece komple pijamama geçmişti

bnmnde duşa girmem lazım 3gündür bayo yapmadım öğğğ gibiyim..
cery akşamın 11inde uyuynca dün bnmde karnımı doyurmam cerynin dağttıklarını toplamam 12,30u buldu we bugüne erteledim((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…