2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben spıral taktırdıgımdan berı oyle canım.bu ayda aynı durumları yasarsam cıkarttırabılırm

:1no2: yok anam eskisi gibi 3 yada 4 gün, normal miktarda
ama benim kide düzensizmi ne anlamadım geçen ay 1inde oldum bu ay hal ses yokeyvahedigeldismile
bıktım her ay hamilelik psikolojisine girmketn
zaten kocamda tutturmuş cerye kardeş kardeş diye tam isabet olur:1no2: aldıramamda

dogum sonrası muayene olmadınmı bebem..
artıııı ferro kullanmıomusun.?

bende öyle bi durum yok cnm. Yani benim normalde de fazladır zaten belki de ondan farketmiyorum farklı bişi. B-azen içerde parça kalabiliyormuş, sen ihmal etme git bi kontrole

ben spıral taktırdıgımdan berı oyle canım.bu ayda aynı durumları yasarsam cıkarttırabılırm

cnm seninki bakırlı mı hormonlu mu?

bende öyle bi durum yok cnm. Yani benim normalde de fazladır zaten belki de ondan farketmiyorum farklı bişi. B-azen içerde parça kalabiliyormuş, sen ihmal etme git bi kontrole

cnm seninki bakırlı mı hormonlu mu?

bakır canım

Özo siz Burcuyla buluşmayacak mıydınız?

ıivet ivet ivet fekat yarına aldık bulusmayı.

yakında site yönetimine ortakta olursun sen gocası kılıklı siniiiisempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

beşiktaşta kiralık ew arıyoruz.. kocam karşıya taşınımıyomuş yol parası çok oluyomuş..
dükkan bulmuş bi tane kapora wermiş dün bugün ise küçüktü biraz içime sinmedi diyodu:umursamaz:

ayyyyyyy bu çenkiz kardeşim öldürecek beni kıs ben okudukca şişiyorum sen nasıl idare ediyorsun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…