- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.481
kızlar acil cevap, ben 2 aydır adet oluyorum ama ne olmak, kan kaybından ölücem,donuyorum ,tansiyonum yerlerde, sizde de doğumdan sonraki adetlerde böyle oldu mu? acaba rahmimde bi hastalık mı var diye düşünmeye başladım, üstümdeki kıyafete bile geçmiş, gece komple pijamama geçmişti
kızlar acil cevap, ben 2 aydır adet oluyorum ama ne olmak, kan kaybından ölücem,donuyorum ,tansiyonum yerlerde, sizde de doğumdan sonraki adetlerde böyle oldu mu? acaba rahmimde bi hastalık mı var diye düşünmeye başladım, üstümdeki kıyafete bile geçmiş, gece komple pijamama geçmişti
dogum sonrası muayene olmadınmı bebem..kızlar acil cevap, ben 2 aydır adet oluyorum ama ne olmak, kan kaybından ölücem,donuyorum ,tansiyonum yerlerde, sizde de doğumdan sonraki adetlerde böyle oldu mu? acaba rahmimde bi hastalık mı var diye düşünmeye başladım, üstümdeki kıyafete bile geçmiş, gece komple pijamama geçmişti
ben spıral taktırdıgımdan berı oyle canım.bu ayda aynı durumları yasarsam cıkarttırabılırm
pai pai..hg ebuş kolay gelsin canım kızlar bn kaçar oğluşum uyandı öptüm sizi
yakında site yönetimine ortakta olursun sen gocası kılıklı siniiiisempatiksalakcinnihahaha birzdan 5 kalbim olacakbayanssulusmile
mero napıon baby..Özo siz Burcuyla buluşmayacak mıydınız?
yakında site yönetimine ortakta olursun sen gocası kılıklı siniiiisempatiksalakcinni
bende öyle bi durum yok cnm. Yani benim normalde de fazladır zaten belki de ondan farketmiyorum farklı bişi. B-azen içerde parça kalabiliyormuş, sen ihmal etme git bi kontrole
cnm seninki bakırlı mı hormonlu mu?
Özo siz Burcuyla buluşmayacak mıydınız?
yakında site yönetimine ortakta olursun sen gocası kılıklı siniiiisempatiksalakcinni
uyku tulumu alsammı??
sanki bende buluşmaya gelicekmişim gibi heyecan var yaf
beşiktaşta kiralık ew arıyoruz.. kocam karşıya taşınımıyomuş yol parası çok oluyomuş..
dükkan bulmuş bi tane kapora wermiş dün bugün ise küçüktü biraz içime sinmedi diyodu:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?