2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw banyo yapmak istiyorum.body shop dan neredeyse 1 sene evvel bişeyler almıştım keseydi vücud sampuanı vs onları denemek istiyorum.emme kocişim gelecek sofra hazırlamam lazım.ay bide tembellik çötü üzerime.Allah dan annem burada Doğuhan ıle oynuyor bende size takılıyorum.

Jaleciğim eviniz hayırlı olsun biraz karışık ama çözdüm kaydirigubbakcemile3

sağol pınarcım Rabbim herkese daha iyisini nasip etsin

bu arada jalee hayıllı olsun eviniz cano

sağol ebuşum
ama bu ev almanın en iyi yanı taşınma derdim yok hihoyyyt sositososito

jalecim ewiniz hayırlı olsun...

teşkür ettim
aldığınız ev nooldu da ev arosunuz yine yahuuu
bu ay taşınmıyo muydunuz :uhm:

spiral varsa ondandır ben 40 ım çıktığından beri oluyorum ama eskisinden hiç farkı yok

bnde bu koca olduktan sonra bn daha çoook taşınırım
dükkana alıcı geldi 2 tane onlardan haber beklio sanırsam alırlarsa ewimize taşınacağız alınmazsa malum dükkan belsası için beşiktaaşta ew bulacağız

ayyyyyyy bu çenkiz kardeşim öldürecek beni kıs ben okudukca şişiyorum sen nasıl idare ediyorsun kaydirigubbakcemile3
bilmiorum ki küfürler ede ede dişlerimi sıka sıka masayı yumruklşaya yumruklayaÇok üzgünüm çoook
uyku tulumu alsammı??

bnde düşüünyorum cery çok üstünü açıyor gece:2:

gelip döwcem sonunda o weledi heeeeekaydirigubbakcemile3 yapışmış yakana ne istyo bücür:)
iştahı nasıl meral yiyormu gelişme war mı?

gelip döwcem sonunda o weledi heeeeekaydirigubbakcemile3 yapışmış yakana ne istyo bücür:)
iştahı nasıl meral yiyormu gelişme war mı?

Döv artık bişi demicem:2: ne istiyor bilmiyorum. acaba diş mi ki?? hiç bişi de görünmüyor.
Yok cnm yaa, dün meyve ile yoğurttan yemişti biraz. bugün yine hiçbişi yemedi(

canım nasıl yapıyonuz onu yani nasıl balı koyuyonuz sürüyonuzmu neyle koyuyonuz

canım bir gazete kağıdına veya bir mendile balı sürüyormuşsun sonra birazda karabiber koyup gece yatarken göğsüne yakı gibi yapıştırıyormusun..kaymasın diyede sıkı bir bady giydir dedi görümcem ben denicem bu akşam bakalım nasıl olaçak...

anam gripmi oldun aşıdan sonra erayda oldu mu?
e bebişlere yaptrmayak o zamn:uhm:
nasılsa kreşe falan gitmiyolar ewdeler.. bizim dr topluma karışömöıyosa gerek yok dedi

ya hemde nasıl grip..erayda şimdilik yok ama emirhanla ben deli gibin gribiz..boşuna vurundum yani..birde 2 gün kolum acıdı...

Döv artık bişi demicem:2: ne istiyor bilmiyorum. acaba diş mi ki?? hiç bişi de görünmüyor.
Yok cnm yaa, dün meyve ile yoğurttan yemişti biraz. bugün yine hiçbişi yemedi(
ceryde bugün hiç bişey yemior yaaa offfffffffmafoldumben

geçmiş olsun bacım yaaa
hiç gerek yok o zamn ben wazgeçtim sağlıklı çocumu hasta etmiim boşuna

deliricem şimdi 1 saattr yoğurt elimde öldüm yaa kafamı duwarlara wurmak istyorum uyandığından beri 2 dakikalık meme emmesiyle duruyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
emzirmicem sonunda o olacak yani!!! sinirden telefonu wurdum duwara paramparça şuan!!!!!!!!!1
şerefsizin önde gideni kocam da taşınmayacağı ewin tadilatlarıyla uğraşıyo çok paraya kiraya wermek için!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
delirmek üzereyim cery de ağlıyo yürüteçte bnde burda

ahanda geliveeedim hatcam..aklinialirimsmile
kısım evin işi bitmiyo yaw dekorasyonla ilgileniorum bu ara..
kompil salonumu değştrdim ..anam başları döndü eşyaların..
bu arada jalee hayıllı olsun eviniz cano

sen geçenlerde döndürmemişmiydin o eşyaların başını gene ne oluyo yaf :uhm:

bncede yürüteç süper bir eğlence bebkler için
anneler içnse 2 mükemmel kurtarıcıdan 2.si..
ilkide emzik:))))

benimki ne yaptıysam ilkini beğenmedi ama ikinciyi tepe tepe kullanıyoz gamyoncuiremsu , delikafadulden

doğumdan sonra pek çok insanda oluyormuş benim kanka ebe o söylemişti onunda başına gelmiş bende yok ama benimkinin de arası uzadı 25-28 gündü şimdi 35 civarı belkide süttendir benimki sen istersen bir doktora görün ne olur ne olmaz

bnmnde duşa girmem lazım 3gündür bayo yapmadım öğğğ gibiyim..
cery akşamın 11inde uyuynca dün bnmde karnımı doyurmam cerynin dağttıklarını toplamam 12,30u buldu we bugüne erteledim((

mart anneleri banyo gününe hoş geldiniz ben de denizi babasına sattım o da amcaya satmış banyomu yaptım oh mis :sm_cool: şimdi oğluşun gelmesin bekliyom -tatlicadiarzu-

hahaha birzdan 5 kalbim olacakbayanssulusmile

:uhm: o ne be nasıl alınıyo o kalpler ben hiç dikkat etmemiştim :1shok:

sakin ol canım benim her işte vardır bir hayır (ben de çok kızardım böyle diyenlere ama vallahi var) deniz de bu gün yemedi pek bir şey coşuyolar arada aç olsa huysuzlanır bırak acıksın azıcık kızma bu kadar keskin sirke küpüne zarar malum :teselli:

yaa evet onlar yemeyince biz yiyoruz kafayı. ben alıştım artık ne yapayım, yemek istemiyorsa zorlasam da olmuyor. zorla ağzına sokuştursam illa ki kusuyor:1no2:

:uhm: o ne be nasıl alınıyo o kalpler ben hiç dikkat etmemiştim :1shok:

msj sayısına göre artıyo cnm kalplerin. 500 mesajın olunca iki kalpli olucan, 1000 msj olunca da 3:)

off rabbim yakarışlarımı duy yalwarıyorummmm
sabah dükkana bakmaya gelen bii şimdi yanına 2 kişi alıp gelmiş cengizi bekliolar.
bu defa olacak sanırım nolur benim için dua edin kızlar heyecan bastı yine
umarım bu defa hews,im yarım kalmaz:Saruboceq:

üstelemiyim diyorum ama bu defada içime sinmiyo aç aç dolaşması off ya anneme kızıyorum ama bu çocuğun dilinden o daha iyi anlıyor sanırım:kedi:

merhaba kızlar enson pazar girdim nasılsınız?
hnde ve olcayın bebekleri hastaydı geçmişolsun umarım iyileşmişlerdir.İSTNBULDA DEPREM OLMUŞ GEÇMİŞOLSUN KIZLAR BEN BULUŞMAYA GELEMİYORUUUUUM((((((((((((((((((((((((
HASRET dualarımız seninle canım artı helin ceren hanımın yememesinde şikayet etmişin benimki ne yiyo ne uyuyo gece kaç sefer kalkıyorum mamayıda almıyo üffff neolcek halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…