- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.501
aynen ebru bende de öyle :)
Jaleciğim eviniz hayırlı olsun biraz karışık ama çözdüm kaydirigubbakcemile3
bu arada jalee hayıllı olsun eviniz cano
jalecim ewiniz hayırlı olsun...
kızlar acil cevap, ben 2 aydır adet oluyorum ama ne olmak, kan kaybından ölücem,donuyorum ,tansiyonum yerlerde, sizde de doğumdan sonraki adetlerde böyle oldu mu? acaba rahmimde bi hastalık mı var diye düşünmeye başladım, üstümdeki kıyafete bile geçmiş, gece komple pijamama geçmişti
bnde bu koca olduktan sonra bn daha çoook taşınırımsağol pınarcım Rabbim herkese daha iyisini nasip etsin
sağol ebuşum
ama bu ev almanın en iyi yanı taşınma derdim yok hihoyyyt sositososito
teşkür ettim
aldığınız ev nooldu da ev arosunuz yine yahuuu
bu ay taşınmıyo muydunuz :uhm:
spiral varsa ondandır ben 40 ım çıktığından beri oluyorum ama eskisinden hiç farkı yok
bilmiorum ki küfürler ede ede dişlerimi sıka sıka masayı yumruklşaya yumruklayaÇok üzgünüm çoookayyyyyyy bu çenkiz kardeşim öldürecek beni kıs ben okudukca şişiyorum sen nasıl idare ediyorsun kaydirigubbakcemile3
uyku tulumu alsammı??
mero napıon baby..
uyku tulumu alsammı??
gelip döwcem sonunda o weledi heeeeekaydirigubbakcemile3 yapışmış yakana ne istyo bücür:)
iştahı nasıl meral yiyormu gelişme war mı?
canım nasıl yapıyonuz onu yani nasıl balı koyuyonuz sürüyonuzmu neyle koyuyonuz
anam gripmi oldun aşıdan sonra erayda oldu mu?
e bebişlere yaptrmayak o zamn:uhm:
nasılsa kreşe falan gitmiyolar ewdeler.. bizim dr topluma karışömöıyosa gerek yok dedi
sebnem ıs gorusmesı ne oldu canım ?
ceryde bugün hiç bişey yemior yaaa offfffffffmafoldumbenDöv artık bişi demicem:2: ne istiyor bilmiyorum. acaba diş mi ki?? hiç bişi de görünmüyor.
Yok cnm yaa, dün meyve ile yoğurttan yemişti biraz. bugün yine hiçbişi yemedi(
canım bir gazete kağıdına veya bir mendile balı sürüyormuşsun sonra birazda karabiber koyup gece yatarken göğsüne yakı gibi yapıştırıyormusun..kaymasın diyede sıkı bir bady giydir dedi görümcem ben denicem bu akşam bakalım nasıl olaçak...
ya hemde nasıl grip..erayda şimdilik yok ama emirhanla ben deli gibin gribiz..boşuna vurundum yani..birde 2 gün kolum acıdı...
ahanda geliveeedim hatcam..aklinialirimsmile
kısım evin işi bitmiyo yaw dekorasyonla ilgileniorum bu ara..
kompil salonumu değştrdim ..anam başları döndü eşyaların..
bu arada jalee hayıllı olsun eviniz cano
bncede yürüteç süper bir eğlence bebkler için
anneler içnse 2 mükemmel kurtarıcıdan 2.si..
ilkide emzik:))))
kızlar acil cevap, ben 2 aydır adet oluyorum ama ne olmak, kan kaybından ölücem,donuyorum ,tansiyonum yerlerde, sizde de doğumdan sonraki adetlerde böyle oldu mu? acaba rahmimde bi hastalık mı var diye düşünmeye başladım, üstümdeki kıyafete bile geçmiş, gece komple pijamama geçmişti
bnmnde duşa girmem lazım 3gündür bayo yapmadım öğğğ gibiyim..
cery akşamın 11inde uyuynca dün bnmde karnımı doyurmam cerynin dağttıklarını toplamam 12,30u buldu we bugüne erteledim((
hahaha birzdan 5 kalbim olacakbayanssulusmile
deliricem şimdi 1 saattr yoğurt elimde öldüm yaa kafamı duwarlara wurmak istyorum uyandığından beri 2 dakikalık meme emmesiyle duruyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
emzirmicem sonunda o olacak yani!!! sinirden telefonu wurdum duwara paramparça şuan!!!!!!!!!1
şerefsizin önde gideni kocam da taşınmayacağı ewin tadilatlarıyla uğraşıyo çok paraya kiraya wermek için!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
delirmek üzereyim cery de ağlıyo yürüteçte bnde burda
deliricem şimdi 1 saattr yoğurt elimde öldüm yaa kafamı duwarlara wurmak istyorum uyandığından beri 2 dakikalık meme emmesiyle duruyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
emzirmicem sonunda o olacak yani!!! sinirden telefonu wurdum duwara paramparça şuan!!!!!!!!!1
şerefsizin önde gideni kocam da taşınmayacağı ewin tadilatlarıyla uğraşıyo çok paraya kiraya wermek için!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
delirmek üzereyim cery de ağlıyo yürüteçte bnde burda
:uhm: o ne be nasıl alınıyo o kalpler ben hiç dikkat etmemiştim :1shok:
msj sayısına göre artıyo cnm kalplerin. 500 mesajın olunca iki kalpli olucan, 1000 msj olunca da 3:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?