- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.521
şerefsism bu günü bayramım ilan edicem bu 3 tane nur yüzlü insan şu dükkanı alıp beni kurtarırsaaaasositososito
merhaba kızlar enson pazar girdim nasılsınız?
hnde ve olcayın bebekleri hastaydı geçmişolsun umarım iyileşmişlerdir.İSTNBULDA DEPREM OLMUŞ GEÇMİŞOLSUN KIZLAR BEN BULUŞMAYA GELEMİYORUUUUUM((((((((((((((((((((((((
HASRET dualarımız seninle canım artı helin ceren hanımın yememesinde şikayet etmişin benimki ne yiyo ne uyuyo gece kaç sefer kalkıyorum mamayıda almıyo üffff neolcek halimiz
boynum kan içindemafoldumben
hadi ya koyumu o bnde almayı düşünüyodum, büyük delikli biberon al içer belkü?
alacak çocuuun babası baya bi irdeledi fiyat son ne olur falan dedi..
75 dedi cengiz ama sen adını koy büyüğümüzsün dedi..
onlarda düşünelim dedi we gittilerr bakalım inşallah olur ufff çok sıkıldım lütfen rabbim 1 ew aldık içinde oturmayı nasip et banaaaaa:Saruboceq:
mama almıyo mu hadi yaaa, milumil alsana canım onu sewer belkidemerhaba kızlar enson pazar girdim nasılsınız?
hnde ve olcayın bebekleri hastaydı geçmişolsun umarım iyileşmişlerdir.İSTNBULDA DEPREM OLMUŞ GEÇMİŞOLSUN KIZLAR BEN BULUŞMAYA GELEMİYORUUUUUM((((((((((((((((((((((((
HASRET dualarımız seninle canım artı helin ceren hanımın yememesinde şikayet etmişin benimki ne yiyo ne uyuyo gece kaç sefer kalkıyorum mamayıda almıyo üffff neolcek halimiz
gerçekten hiçbişeyi bukadar çok istememiştim ama içimde hala bir umut var eşim belkim bir süpriz yapar
yaaa sen ne çektin şu dükkandan biz daha seni yeni tanıyoruz bunun evvelide vardır tabii umarım kurtulursunda ceren hanımd oralarda sersefil olmaz kuzumyaaa zaten bir yürüsün dükanda zor zaptedersin
alacak çocuuun babası baya bi irdeledi fiyat son ne olur falan dedi..
75 dedi cengiz ama sen adını koy büyüğümüzsün dedi..
onlarda düşünelim dedi we gittilerr bakalım inşallah olur ufff çok sıkıldım lütfen rabbim 1 ew aldık içinde oturmayı nasip et banaaaaa:Saruboceq:
mama almıyo mu hadi yaaa, milumil alsana canım onu sewer belkide
şimdiden zaptedemiyorum göğsümü tırmaladı boynumu yırttı uff ya sizinkilerde mi böyle kızlar yaaaa
almazmıyım hem büyük deliklisinden hemide çekişe bağlı deliği açılan biberondn içmedi Biberon olrak aventin ağızlrına alıştı başaka biberonda almıyo aptamil2 gece koyu ama normal aptmil2 nasıl bilmiyiiim.canım bizim bebekler bi acayip benimkızımda cinsti oğlum ayrı bi cins
benim maymunda bi içyo bi içmiyo şaştım kaldım walla hazırlıyom ya mideye ya çöpe gidiyo...
ama elimi yanağına koydğum zamn alıyo biberonu kokumu duyuyo sanırım (ben beşikte uyurken dayıyomda ağzına)
daha çok memeye düştü yine şu sıralar
milettttttttttttttt naslsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz
doğan kahvaltısını güzel yer emme günün geri kalanı tam bir işkence kızımla ilgilenemez oldum valla neyaplım yedikleri kadar artık.çirkin olmyı öğrendi ikide bir ypar kızamıyorumda gel geller bide emeklese
iyiyiz canım sen nasılsın geldinmi antalyaya
tatlım bizim kzıda iki aydır çirkinleşmeyi öğrenmiş durumda yaptığı zaman kızçeyi yememk için zor tutyorum kendimi,sevindiği zaman deli gibi sevinç çığlıkları atıyor ve bağırmaktan ve genelde sesimiz kısık geziyoruz,çok hareketli zilloşum
kızlar bu arada kızçeme nar suyu sıkıp verebilir miyim nar verilebiliyor mu ki
he cnm bugün ben ve kızçem geleli tam bir ay oldu babamızda bu arada iki kez geldi gitti daha pazar gönderdik,bayramda kızçem ile ben 11 günlüğüne gidip dönücez sonra inşallah Allahın izniyle babmız kesin dönüş yapıcak ve burda yani hayatımıza başlıcaz inşallah hayırlısı ile net yok evde giremiyorum sakın bıraktım sanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?