2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şerefsism bu günü bayramım ilan edicem bu 3 tane nur yüzlü insan şu dükkanı alıp beni kurtarırsaaaasositososito

boynum kan içindemafoldumben

boynum kan içindemafoldumben

gerçekten hiçbişeyi bukadar çok istememiştim ama içimde hala bir umut var eşim belkim bir süpriz yapar
yaaa sen ne çektin şu dükkandan biz daha seni yeni tanıyoruz bunun evvelide vardır tabii umarım kurtulursunda ceren hanımd oralarda sersefil olmaz kuzumyaaa zaten bir yürüsün dükanda zor zaptedersin

hadi ya koyumu o bnde almayı düşünüyodum, büyük delikli biberon al içer belkü?

alacak çocuuun babası baya bi irdeledi fiyat son ne olur falan dedi..
75 dedi cengiz ama sen adını koy büyüğümüzsün dedi..
onlarda düşünelim dedi we gittilerr bakalım inşallah olur ufff çok sıkıldım lütfen rabbim 1 ew aldık içinde oturmayı nasip et banaaaaa:Saruboceq:

hadi ya koyumu o bnde almayı düşünüyodum, büyük delikli biberon al içer belkü?

almazmıyım hem büyük deliklisinden hemide çekişe bağlı deliği açılan biberondn içmedi Biberon olrak aventin ağızlrına alıştı başaka biberonda almıyo aptamil2 gece koyu ama normal aptmil2 nasıl bilmiyiiim.canım bizim bebekler bi acayip benimkızımda cinsti oğlum ayrı bi cins

Amin canım yaaa inşalhh olur yaaa

mama almıyo mu hadi yaaa, milumil alsana canım onu sewer belkide

şimdiden zaptedemiyorum göğsümü tırmaladı boynumu yırttı uff ya sizinkilerde mi böyle kızlar yaaaa

canım ucuzada gitmesin ya tamam kurtul ama hakkı neyse onu versinler okadar emeğinvar.amin inşallah :Saruboceq:

mama almıyo mu hadi yaaa, milumil alsana canım onu sewer belkide

şimdiden zaptedemiyorum göğsümü tırmaladı boynumu yırttı uff ya sizinkilerde mi böyle kızlar yaaaa

aynen öyle saçtan bir tuttam almadan bırakmıyo.hadi ben neyse kızım yazık öpmeye yanaşıyoyoluyo doğan saçlarını bide elleri sıkı yakoparıyo bir tutam yada atlıyorum elinde saçları tektek.
Evet mama günlük oda gece 200cc anca içer.gündüz kahvaltı çorba yoğurt arada meyve zorlamakla oda.gece yatarkn kaşık maması verebilirsem ne ala veremezsem gece nöbetteyim benimki uykusuz millet kızımdaaynıydı doğanda aynı nediyim kaderim

benim maymunda bi içyo bi içmiyo şaştım kaldım walla hazırlıyom ya mideye ya çöpe gidiyo...
ama elimi yanağına koydğum zamn alıyo biberonu kokumu duyuyo sanırım (ben beşikte uyurken dayıyomda ağzına)
daha çok memeye düştü yine şu sıralar

doğan kahvaltısını güzel yer emme günün geri kalanı tam bir işkence kızımla ilgilenemez oldum valla neyaplım yedikleri kadar artık.çirkin olmyı öğrendi ikide bir ypar kızamıyorumda gel geller bide emeklese

tatlım bizim kzıda iki aydır çirkinleşmeyi öğrenmiş durumda yaptığı zaman kızçeyi yememk için zor tutyorum kendimi,sevindiği zaman deli gibi sevinç çığlıkları atıyor ve bağırmaktan ve genelde sesimiz kısık geziyoruz,çok hareketli zilloşum
kızlar bu arada kızçeme nar suyu sıkıp verebilir miyim nar verilebiliyor mu ki

iyiyiz canım sen nasılsın geldinmi antalyaya

he cnm bugün ben ve kızçem geleli tam bir ay oldu babamızda bu arada iki kez geldi gitti daha pazar gönderdik,bayramda kızçem ile ben 11 günlüğüne gidip dönücez sonra inşallah Allahın izniyle babmız kesin dönüş yapıcak ve burda yani hayatımıza başlıcaz inşallah hayırlısı ile net yok evde giremiyorum sakın bıraktım sanmayın

aslında herşeyi verebilirsin ama ben şebnemede hiç vermemiştim hem acı olmazmı hem burdaki narlarda daha olmadı

hoşgeldin ozaman bende giremiyorum arada inşllah en kısa zamanda eşinlede kavuşursun kız bizdemi buluşsak hepatide alak istanbula gidemiyorummmm yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…