2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Döv artık bişi demicem:2: ne istiyor bilmiyorum. acaba diş mi ki?? hiç bişi de görünmüyor.
Yok cnm yaa, dün meyve ile yoğurttan yemişti biraz. bugün yine hiçbişi yemedi(

yahu meral ciddi ciddi cok uzuluyorum bu cocuk ac ac nasil duruyor anlayamiyorum.siringayla vermeyi denedin mi ?

valla 1 hafta 10 gün içinde haber vericekler bakalım kısmet bekliyorum

hayirlisi olur insallah.

boynum kan içindemafoldumben

ya yavrum benim yemiyorsa zorlama.Ben bu konuda tabiki sizi anlayamam oyle bir deneyimim yok cunku.Ama sunu biliyorum Doguhan yemek istemeyince yanagini ceviriyor.Bende biraz bekliyorum 30 sn falan tekrar deniyorum vermeyi yine yanagini cevirirse birakiyorum.Aliyorum kucaga meme veriyorum.
Benim veledimde goguslerimi cimdikliyor.mor ve cizik icinde memeler

yerim ben o doğuhanı resimlerini gördüm maşallah pek bi yakışıklı kerata

yaw hep yazacagim unutuyorum.Doguhan sarisin oldu kizlar.benim gibi bi hatundan boyle bir bebek bilmiyorumkismile Allahin isi ne diyeyim.

hoşgeldin ozaman bende giremiyorum arada inşllah en kısa zamanda eşinlede kavuşursun kız bizdemi buluşsak hepatide alak istanbula gidemiyorummmm yaaaa.

valla sen ve hapatit he derseniz ben koşa koşa gelirim çünkü şu an da yalnızım arkadaşların çoğu evlenmiş kimseler yok kaldım ortada arkadaşa ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrr,tabiki de kızçemin de keşke öle bişi yapsak filiz yaaaaaaaaaaaaaa

ceryde bugün hiç bişey yemior yaaa offfffffffmafoldumben

geçmiş olsun bacım yaaa
hiç gerek yok o zamn ben wazgeçtim sağlıklı çocumu hasta etmiim boşuna

yaptırma valla hiç yok yere..birde 2 gün insanın kolu açıyor..onunda acır yazık....nasılsa yaptırsanda grip oluyor....

[

hadi hayırlısı inşallah olur.....evmi aldınız kız hadi hayırlı olsun oda...
aventin akış ayarlı üçlarından alsaydın canım....aptamil 2 normal biberon maması gibi,normal olanı...koyu falan değil,ben kullanıyorum emirhana...
anam azönce bir yazı okudum kefirle mayalanmış yoğurt diyo ya nasıl yiycek bebek onu daha makbulmüş

ay bnim dr de öyle yap dedi ama ben tutturamam kefirle falan ya,,,,normalini bile güzel tutturamıyorum sulu kalıyor...hem bir ara gazetede okumuştum,kadın kefirle yoğurt yapmış,içinden almamışmı ne kefiri bilmiyorum nasıl olduysa boğazına yapışmış orda üremiş,kadın ameliyat olaçaktı...hazır kefir içerim ama öyle şeylerle kendim uğraşmam ben evde...hazır kefir alıp içirsek olmazmı*?

günaydın güzel mart anneleriiiii.............

selin bu sabah ağlayarak uyandı ve anneme gidene kadarda ağladı neden böyle oldu anlamadım birazdan arayıp soracağım durumu ne imiş ? :gitme:

Günaydııınn,
Çalışmadığım günlerin bedelini acı bir şekilde ödedim dün, işten zamanında çıkamadım :) Öznur'la da buluşamadık, bugün buluşucaz inşallah...
Babamızı Ankara'ya yolladık dün. Sanırsam Doruk'un uyku sırasında babasıyla bir problemi oluyor, çünkü dün gece hiç uyanmadı Sabah ezan sesiyle uyandı, emzirdim yine uyudu. Rüyada gibiyim valla :)))
Doruk 3 gündür yoğurt yemiyor. Başka şeyleri yiyor ama yoğurt olunca sımsıkı kapatıyor ağzını sıpa :)Sade denedim, yemedi, muzlu, cicibebeli, elmalı, hiç birini yemedi. Yedirmek için başka bir öneriniz var mı?
Yazgı rahat gelebildi mi acaba, aklım onda kaldı gece...

Fatma, birşeyden korkmuş olmasın Selin? Ateşine falan baktın mı? Ara evi de haber ver bize de...

gunaydin kizlar.
yahu ben calismiyorum oglusumunda uyku problemi yok ama sabah erkenden kalkiyorum mesai baslayacak sanki kaydirigubbakcemile3
dun gece 24 00 da yattim bu sabah annem 07 30 da kaldirdi.kesintisiz 7 bucuk saat uyumusum.bazan dusunuyorumda 2.yi yapsam Doguhan gibi uslu olmazsa ne yaparim diye

öznur kız facede ben goremedum senu sankim nirdesun

nasil goremedin Haticem.senin kayitli ismin ne bakem facede ?

hava kapali ya Doruk da uyumustur tum gece.Insallah uykusu duzene girmistirde sende rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…