- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.541
Döv artık bişi demicem:2: ne istiyor bilmiyorum. acaba diş mi ki?? hiç bişi de görünmüyor.
Yok cnm yaa, dün meyve ile yoğurttan yemişti biraz. bugün yine hiçbişi yemedi(
valla 1 hafta 10 gün içinde haber vericekler bakalım kısmet bekliyorum
deliricem şimdi 1 saattr yoğurt elimde öldüm yaa kafamı duwarlara wurmak istyorum uyandığından beri 2 dakikalık meme emmesiyle duruyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
emzirmicem sonunda o olacak yani!!! sinirden telefonu wurdum duwara paramparça şuan!!!!!!!!!1
şerefsizin önde gideni kocam da taşınmayacağı ewin tadilatlarıyla uğraşıyo çok paraya kiraya wermek için!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
delirmek üzereyim cery de ağlıyo yürüteçte bnde burda
boynum kan içindemafoldumben
yahu meral ciddi ciddi cok uzuluyorum bu cocuk ac ac nasil duruyor anlayamiyorum.siringayla vermeyi denedin mi ?
hayirlisi olur insallah.
ya yavrum benim yemiyorsa zorlama.Ben bu konuda tabiki sizi anlayamam oyle bir deneyimim yok cunku.Ama sunu biliyorum Doguhan yemek istemeyince yanagini ceviriyor.Bende biraz bekliyorum 30 sn falan tekrar deniyorum vermeyi yine yanagini cevirirse birakiyorum.Aliyorum kucaga meme veriyorum.
Benim veledimde goguslerimi cimdikliyor.mor ve cizik icinde memeler
yerim ben o doğuhanı resimlerini gördüm maşallah pek bi yakışıklı kerata
hoşgeldin ozaman bende giremiyorum arada inşllah en kısa zamanda eşinlede kavuşursun kız bizdemi buluşsak hepatide alak istanbula gidemiyorummmm yaaaa.
bebekim ısır zeynoyuuuuuuuuu
ceryde bugün hiç bişey yemior yaaa offfffffffmafoldumben
geçmiş olsun bacım yaaa
hiç gerek yok o zamn ben wazgeçtim sağlıklı çocumu hasta etmiim boşuna
alacak çocuuun babası baya bi irdeledi fiyat son ne olur falan dedi..
75 dedi cengiz ama sen adını koy büyüğümüzsün dedi..
onlarda düşünelim dedi we gittilerr bakalım inşallah olur ufff çok sıkıldım lütfen rabbim 1 ew aldık içinde oturmayı nasip et banaaaaa:Saruboceq:
aventin akış ayarlı üçlarından alsaydın canım....aptamil 2 normal biberon maması gibi,normal olanı...koyu falan değil,ben kullanıyorum emirhana...almazmıyım hem büyük deliklisinden hemide çekişe bağlı deliği açılan biberondn içmedi Biberon olrak aventin ağızlrına alıştı başaka biberonda almıyo aptamil2 gece koyu ama normal aptmil2 nasıl bilmiyiiim.canım bizim bebekler bi acayip benimkızımda cinsti oğlum ayrı bi cins
anam azönce bir yazı okudum kefirle mayalanmış yoğurt diyo ya nasıl yiycek bebek onu daha makbulmüş
öznur kız facede ben goremedum senu sankim nirdesun
Günaydııınn,
Çalışmadığım günlerin bedelini acı bir şekilde ödedim dün, işten zamanında çıkamadım :) Öznur'la da buluşamadık, bugün buluşucaz inşallah...
Babamızı Ankara'ya yolladık dün. Sanırsam Doruk'un uyku sırasında babasıyla bir problemi oluyor, çünkü dün gece hiç uyanmadıSabah ezan sesiyle uyandı, emzirdim yine uyudu. Rüyada gibiyim valla :)))
Doruk 3 gündür yoğurt yemiyor. Başka şeyleri yiyor ama yoğurt olunca sımsıkı kapatıyor ağzını sıpa :)Sade denedim, yemedi, muzlu, cicibebeli, elmalı, hiç birini yemedi. Yedirmek için başka bir öneriniz var mı?
Yazgı rahat gelebildi mi acaba, aklım onda kaldı gece...
Fatma, birşeyden korkmuş olmasın Selin? Ateşine falan baktın mı? Ara evi de haber ver bize de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?