- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.561
gunaydin kizlar.
yahu ben calismiyorum oglusumunda uyku problemi yok ama sabah erkenden kalkiyorum mesai baslayacak sanki kaydirigubbakcemile3
dun gece 24 00 da yattim bu sabah annem 07 30 da kaldirdi.kesintisiz 7 bucuk saat uyumusum.bazan dusunuyorumda 2.yi yapsam Doguhan gibi uslu olmazsa ne yaparim diye
nasil goremedin Haticem.senin kayitli ismin ne bakem facede ?
hava kapali ya Doruk da uyumustur tum gece.Insallah uykusu duzene girmistirde sende rahat edersin.
Aman aman maaşallah de Öznurcum, ben aylardır ilk defa bu gece 6 saat deliksiz uyudum diye neşe içindeyim bugün :)
Doruk da huysuz bir bebek değil, aksine uyumlu ve güleryüzlü, işte ara sıra uykusuzluğu ve kucak manyaklığı oluyor sadece. Ama yine de Doruk gibi olacaksa, gözüm kapalı yaparım bir tane daha :)
Dün 7'de çıkabildim şirketten bu arada
İnşallah... Kendimden geçtim, onun için de gerekli artık bu...
bende Doguhan in aksam 21 00 ile 24 00 arasi bazan uyumamasina deli oluyorum.o saatler arasi hucre yenilenmesi oluyor ama pasam bazan uyumak istemiyor.
Bizimkilerde eger o gun Doguhani kucakdan indirmemislerse o da yapiyor kucak manyakligi.hele anneanneme goturdugumde cocuk kucagina almayan kimseye gitmiyor.anneannemin kucaginda maymun gibi sarkip bi eli agzinda etrafi seyrediyor
ikinci cocuk dusuncesi beni biraz geriyor hamilelikde cok sikinti yasadim ben.birazda pimpirikliyim zaten sanirim 2.yi yapmayacagim kocamda bana bos ol diyecek kaydirigubbakcemile3
burcuuuuuuuuu kizma ama bisey diyecegim yoksam icimde kalir valla
esinin resmini gordum gecenlerde facede ayol benim kocam gibi seninkide vitaminli nasil zayiflatacagiz biz bunlari
Günaydııınn,
Çalışmadığım günlerin bedelini acı bir şekilde ödedim dün, işten zamanında çıkamadım :) Öznur'la da buluşamadık, bugün buluşucaz inşallah...
Babamızı Ankara'ya yolladık dün. Sanırsam Doruk'un uyku sırasında babasıyla bir problemi oluyor, çünkü dün gece hiç uyanmadıSabah ezan sesiyle uyandı, emzirdim yine uyudu. Rüyada gibiyim valla :)))
Doruk 3 gündür yoğurt yemiyor. Başka şeyleri yiyor ama yoğurt olunca sımsıkı kapatıyor ağzını sıpa :)Sade denedim, yemedi, muzlu, cicibebeli, elmalı, hiç birini yemedi. Yedirmek için başka bir öneriniz var mı?
Yazgı rahat gelebildi mi acaba, aklım onda kaldı gece...
Fatma, birşeyden korkmuş olmasın Selin? Ateşine falan baktın mı? Ara evi de haber ver bize de...
oglusumun arabasi kirilmamis.sapasaglam bagajdan cikmis
ama arabanin tamiri minimum 15 gun surermis.
bende Doguhan in aksam 21 00 ile 24 00 arasi bazan uyumamasina deli oluyorum.o saatler arasi hucre yenilenmesi oluyor ama pasam bazan uyumak istemiyor.
Bizimkilerde eger o gun Doguhani kucakdan indirmemislerse o da yapiyor kucak manyakligi.hele anneanneme goturdugumde cocuk kucagina almayan kimseye gitmiyor.anneannemin kucaginda maymun gibi sarkip bi eli agzinda etrafi seyrediyor
ikinci cocuk dusuncesi beni biraz geriyor hamilelikde cok sikinti yasadim ben.birazda pimpirikliyim zaten sanirim 2.yi yapmayacagim kocamda bana bos ol diyecek kaydirigubbakcemile3
dun ebru sallinin plates dvd si geldi bugunde aldigim egzersiz seti gelir.
karar verdim pussy cat deki nicole gibi yapacam vucudumu sempatiksalakcinni
hatun klipde kutununu icine girip abidik gubidik hareketler yapiyor o kadar esnek ve fit ki bende artik kocamin tepesine cikarim kaydirigubbakcemile3
Doruk'un uykusunun en güzel tarafı her akşam en geç 21.30'da uyumuş oluyor. Uyanacaksa 1'den sonra falan uyanmaya başlıyor. Ben de biraz kocamla takılabiliyorum böylelikle, eğer sızıp kalmazsam.
Gün içinde annem çok alıyor kucağına, hatta kucağında uyutuyor. Yatağında uyuyabiliyor, öyle uyut diyorum, benimleyken uyumuyor diyor. O yüzden hem annem kendisi çok yoruluyor, hem de akşamları ve hsonları benim canım çıkıyor.
Hamileliğim, özellikle ilk aylarda, benim de zor geçti. Yine öyle olursa, bir de Doruk olacak, naparım bilmiyorum, hem de çalışırken. Ama kardeşsiz kalmasını da istemiyorum. Bunu bir meydana çıkarayım da, zamanı gelince düşünücez bakalım...
saclarim acayip dokuluyor forumda bi arayayim bakayim dogal yollardan caresi varmiymis yoksam kari koca kel gezecegiz
CANIM BULURSAN BURADA YAZ MUTLAKA BENDE BAKAYIM BENDE BULURSAM SANA YAZARIM AYNI SORUN BENDE DE VAR ÇOK FENA ÇOK ... BİZİM HERÜF ZATİ KEL BİDE BEN KEL KALIRSAM ONLA DALGA GEÇEMEM :):):) sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
OFFF BENDE İSTİYORUM DELİKSİZ BİR UYKU.... CANIM SELİNİ ARADIM ANNEM MAMA VERMİŞ UYUMUŞ ACIKMIŞ SANIRIM DİYOR AMA SABAH KOYNUMDA EMİYORDU AĞLAYARAK UYANDIĞINDA BELKİDE SÜT GELMEDİ DOYMADIĞI İÇİN AĞLADI BAKALIM GÜN İÇİNDE TAKİP EDERİM YİNEDE BEN ONU AMA SORUN AÇLIK KANIMCA ?
NE GÜZEL YAAA SELİNİN UYKU DURUMU ÇOK KARMAŞIK KUZUM HALA DÜZENLEYEMEDİ KENDİNİ AKŞAM 7-8 ARASIUYUYOR SONRA 11 E KADAR AYAKTA EŞİM 9 DA GELİYOR YEMEK MERASİMİNDEN SONRA SELİNLE İLGİLEN YIKA BESLE UYUT DERKEN BEN HARAB DÜŞÜYORUM VE ONUNLA BİRLİKTE YATAKTA UYUYORUM EŞİM SELİNİ YANIMDAN ALIYOR BEŞİĞİNE BIRAKIYOR VE SABAH İLK CÜMLESİ ŞUYDU BEN SANA KÜSÜM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 KAÇ GECE OLDU BENLE İLGİLENMEDEN YÜZÜME BAKMADAN UYUYORSUN DİYOR :gitme::gitme: YAKINDA KOVALAYACAK BENİ EVDEN alsanaalsanasmileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
CANIM BULURSAN BURADA YAZ MUTLAKA BENDE BAKAYIM BENDE BULURSAM SANA YAZARIM AYNI SORUN BENDE DE VAR ÇOK FENA ÇOK ... BİZİM HERÜF ZATİ KEL BİDE BEN KEL KALIRSAM ONLA DALGA GEÇEMEM :):):) sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
günaydın kızlar umarım herşey yolundadır geçmişi okuyamadım bu sabah çok kötüyüm sol böbreğim veya boşluğum bilmiyorum tam neresi çok ağrıyo oturamıyorum kalkamıyorum çok sancım var ağrı saplanıyo hele atayı kucağıma alırken çığlıl atıyorum acıdan neden oldu bilmiyorum ama umarım böbrek değildir biliyorsunuz ben hiç su içmiyorum
ben hastayım ya ata hergünden dahada azgın ne yapıcam bilmiyorum neyseki annem var yanımda ama oda dışarı çıkıcak bakalım o yokken ne yapıcam
günaydın herkese hilal için zor bir gece olmuş kıyamam minik meleğe bir an önce çıkar da rahatlar umarım
İnşallah canım ucu gözüküyor eli de hep ağzındaydı jel sürmeme rağmen gözlerinden yaşlar gelerek çok ağladı yawrum ama sabah şişlik biraz inmiş gibiydi...
günaydın canlar.bir istanbul sabahından merhaba.
sabah altıda vardık eve.çabuk geldi otobüs.ve çok şükür rahat bir yolculuk oldu.arka dörtlü boşmuş.muavin geçin oraya sizin için daha rahat olur dedi.geçtik ve oğlumla koyunkoyuna yanyana yattık.Alp huzursuzluk çıkarmadı çok şükürki.
işte geldim burdayım:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?