2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aman aman maaşallah de Öznurcum, ben aylardır ilk defa bu gece 6 saat deliksiz uyudum diye neşe içindeyim bugün :)
Doruk da huysuz bir bebek değil, aksine uyumlu ve güleryüzlü, işte ara sıra uykusuzluğu ve kucak manyaklığı oluyor sadece. Ama yine de Doruk gibi olacaksa, gözüm kapalı yaparım bir tane daha :)
Dün 7'de çıkabildim şirketten bu arada

nasil goremedin Haticem.senin kayitli ismin ne bakem facede ?

hava kapali ya Doruk da uyumustur tum gece.Insallah uykusu duzene girmistirde sende rahat edersin.

İnşallah... Kendimden geçtim, onun için de gerekli artık bu...

bende Doguhan in aksam 21 00 ile 24 00 arasi bazan uyumamasina deli oluyorum.o saatler arasi hucre yenilenmesi oluyor ama pasam bazan uyumak istemiyor.
Bizimkilerde eger o gun Doguhani kucakdan indirmemislerse o da yapiyor kucak manyakligi.hele anneanneme goturdugumde cocuk kucagina almayan kimseye gitmiyor.anneannemin kucaginda maymun gibi sarkip bi eli agzinda etrafi seyrediyor
ikinci cocuk dusuncesi beni biraz geriyor hamilelikde cok sikinti yasadim ben.birazda pimpirikliyim zaten sanirim 2.yi yapmayacagim kocamda bana bos ol diyecek kaydirigubbakcemile3

dun ebru sallinin plates dvd si geldi bugunde aldigim egzersiz seti gelir.
karar verdim pussy cat deki nicole gibi yapacam vucudumu sempatiksalakcinni
hatun klipde kutununu icine girip abidik gubidik hareketler yapiyor o kadar esnek ve fit ki bende artik kocamin tepesine cikarim kaydirigubbakcemile3

Doruk'un uykusunun en güzel tarafı her akşam en geç 21.30'da uyumuş oluyor. Uyanacaksa 1'den sonra falan uyanmaya başlıyor. Ben de biraz kocamla takılabiliyorum böylelikle, eğer sızıp kalmazsam.
Gün içinde annem çok alıyor kucağına, hatta kucağında uyutuyor. Yatağında uyuyabiliyor, öyle uyut diyorum, benimleyken uyumuyor diyor. O yüzden hem annem kendisi çok yoruluyor, hem de akşamları ve hsonları benim canım çıkıyor.
Hamileliğim, özellikle ilk aylarda, benim de zor geçti. Yine öyle olursa, bir de Doruk olacak, naparım bilmiyorum, hem de çalışırken. Ama kardeşsiz kalmasını da istemiyorum. Bunu bir meydana çıkarayım da, zamanı gelince düşünücez bakalım...

burcuuuuuuuuu kizma ama bisey diyecegim yoksam icimde kalir valla
esinin resmini gordum gecenlerde facede ayol benim kocam gibi seninkide vitaminli nasil zayiflatacagiz biz bunlari

burcuuuuuuuuu kizma ama bisey diyecegim yoksam icimde kalir valla
esinin resmini gordum gecenlerde facede ayol benim kocam gibi seninkide vitaminli nasil zayiflatacagiz biz bunlari

Ay yok kuzum niye kızayım :)
Benim eşim çok kilolu değil ama göbekli...
Zayıflamam lazım diyor sürekli ama iştahı var adamın, dayanamıyor.
Spor yapayım bari diyor, bizi bırakıp gidemiyor.
Pek umut yok kanımca :)))

OFFF BENDE İSTİYORUM DELİKSİZ BİR UYKU.... CANIM SELİNİ ARADIM ANNEM MAMA VERMİŞ UYUMUŞ ACIKMIŞ SANIRIM DİYOR AMA SABAH KOYNUMDA EMİYORDU AĞLAYARAK UYANDIĞINDA BELKİDE SÜT GELMEDİ DOYMADIĞI İÇİN AĞLADI BAKALIM GÜN İÇİNDE TAKİP EDERİM YİNEDE BEN ONU AMA SORUN AÇLIK KANIMCA ?

oglusumun arabasi kirilmamis.sapasaglam bagajdan cikmis
ama arabanin tamiri minimum 15 gun surermis.

HAYIRLISI OLSUN CANIM BAK PUSETTE SAĞLAM MASRAFA GEREK KALMADI ...

İKİNCİYİ YAPMAK MI ? BEKLESİN BİRAZ DAHA sositosositosositososito

NE ZİLLİ HATUNSUN SENNN OOOOHHHHHH YAŞADI KOCAN kaydirigubbakcemile3

NE GÜZEL YAAA SELİNİN UYKU DURUMU ÇOK KARMAŞIK KUZUM HALA DÜZENLEYEMEDİ KENDİNİ AKŞAM 7-8 ARASIUYUYOR SONRA 11 E KADAR AYAKTA EŞİM 9 DA GELİYOR YEMEK MERASİMİNDEN SONRA SELİNLE İLGİLEN YIKA BESLE UYUT DERKEN BEN HARAB DÜŞÜYORUM VE ONUNLA BİRLİKTE YATAKTA UYUYORUM EŞİM SELİNİ YANIMDAN ALIYOR BEŞİĞİNE BIRAKIYOR VE SABAH İLK CÜMLESİ ŞUYDU BEN SANA KÜSÜM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 KAÇ GECE OLDU BENLE İLGİLENMEDEN YÜZÜME BAKMADAN UYUYORSUN DİYOR :gitme::gitme: YAKINDA KOVALAYACAK BENİ EVDEN alsanaalsanasmileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

saclarim acayip dokuluyor forumda bi arayayim bakayim dogal yollardan caresi varmiymis yoksam kari koca kel gezecegiz

CANIM BULURSAN BURADA YAZ MUTLAKA BENDE BAKAYIM BENDE BULURSAM SANA YAZARIM AYNI SORUN BENDE DE VAR ÇOK FENA ÇOK ... BİZİM HERÜF ZATİ KEL BİDE BEN KEL KALIRSAM ONLA DALGA GEÇEMEM :):):) sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Günaydın herkese
Walla bugün uykusuz bir gece geçirdim ama kızım iyi olsun yeter razıyım uykusuzluğa. Minik kelebeğim dişi yüzünden huzursuz bir gece geçirdik.Üst dişlerden biri patlama durumunda ve hafifçe şiş ve sadece beni emmek istiyor tam uyudu diyorum kalkmaya çalışıyorum hemen uyanıp başlıyor ağlamaya öyle böyle değil gözünden yaşlar geliyordu yawrumun üst dişler mahvedecek sanırım.Diş jel sürdüm banamısın demedi.Gece 3 te uyandı mama yaptım almadı ,gece maması yaptım biberonda almadı emmek istiyor bende de süt damla damla geliyor akşam 8 den gece 1 e kadar ara ara emdi ne sütü olucak kuzum diyorum boş meme de olsa memede gözlerini kapatıyor içli içli ağlıyordu yawrum ..Sabah 5 te kendim kalktım mama yapayımda yanımda memeden alıyormuş gibi yapayım dedim yine almadı..Ateş filan da yok huzursuzdu ama sonra artık kendiliğinden daldı da uyudu saat 7,30 da da ben kaldırmak zorunda kaldım maalesef...
Ablam üst dişler çıkacağı zaman yememe,uyumama,kusma,ishal,ateş olma durumları oluyor dedi o yüzden bende bu durumlara kendimi hazırlıyorum ben ne kadar heyecan yaparsam kızımda o kadar huzursuz olur diye pozitif olmaya çalışıyorum ....

Herkese günaydın
Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler, spiral falan taktırmadım ama yine de çok geliyor, ben daha önce polikistik over hastasıydım, 2 ay arka arkaya adet olduğum çoook nadirdir,şimdi hem günü sapmıyor hem de aşırı oluyor, doğum sonrası hiçbir şikayetim yok diye doktora kontrole gitmemiştim ama zaten parça marça olsa 6 ay bekler mi ya hemen kanama yapmaz mı CADIARZU
Kerem de ilk defa nezle oldu burnu akıp duruyor, havalar çok soğudu burda kaloriferleri de daha yakmadılar çocuk hava değişimine alışamadı, en azından sabah emdi de içim rahatladı, şifa niyetine olsun ona :Saruboceq:
Bu arada çocuğun yememesinden şikayet eden anneler, eğer o ay çocuk kendi kapasitesine göre fazla yediyse vücut otomatik olarak yemek yemeyi durdururmuş fazla kilo alımını engellermiş.
Öznur benim de oğlum esmer ve simsiyah saçlı doğmuştu şimdi sarışın ve beyaz tenli oldu :ecrin_bebek:
Hasret dükkan inşallah satılır
Hasta bebiklere de acil şifalar, ben bugün tavuk suyu çorbası yaptım Kerem e belki iyi gelir diye...

CANIM BULURSAN BURADA YAZ MUTLAKA BENDE BAKAYIM BENDE BULURSAM SANA YAZARIM AYNI SORUN BENDE DE VAR ÇOK FENA ÇOK ... BİZİM HERÜF ZATİ KEL BİDE BEN KEL KALIRSAM ONLA DALGA GEÇEMEM :):):) sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bende de saç dökülme sorunu başladı sanki çok saçım varda mevsimlik kızlar maalesef ne yaptıysam boşa kendimi bildim bileli...

günaydın kızlar umarım herşey yolundadır geçmişi okuyamadım bu sabah çok kötüyüm sol böbreğim veya boşluğum bilmiyorum tam neresi çok ağrıyo oturamıyorum kalkamıyorum çok sancım var ağrı saplanıyo hele atayı kucağıma alırken çığlıl atıyorum acıdan neden oldu bilmiyorum ama umarım böbrek değildir biliyorsunuz ben hiç su içmiyorum

ben hastayım ya ata hergünden dahada azgın ne yapıcam bilmiyorum neyseki annem var yanımda ama oda dışarı çıkıcak bakalım o yokken ne yapıcam

Aman hasta falan olmasın da, aç olsun ziyanı yok...
Fatmacım, en önemlisi 7-8 arasındaki uykuyu kaldırman lazım erken uyuması için. 8'de uyanan bebek, 9'da tekrar uyumaz tabi. Oyunla falan oyalayamaz mısın 1 saat?
Koca durumu bizde de aynı. Doruk 9.30 gibi uyuduğu halde, bazen onun yanında sızıp kalıyorum ben. Valla akşamları beni yanında istiyorsa, gündüzleri de evde olmamı sağlasın o zaman, sen de öyle de kaydirigubbakcemile3

Benim de çok dökülüyordu, gittim kısacık kestirdim, yaklaşık 15 sonra ilk defa.
Şimdi biraz uzadı, dökülmesi de durdu...

geçmiş olsun canım üşütmüşsündür belki ama çok ağrın olursa doktora git bence ne olur ne olmaz canım

İnşallah canım ucu gözüküyor eli de hep ağzındaydı jel sürmeme rağmen gözlerinden yaşlar gelerek çok ağladı yawrum ama sabah şişlik biraz inmiş gibiydi...

çok kötü oluyorum gözünden yaş geldiğine bende oturup ağlıyorum ucu göründüyse az kalmıştır belki akşama kadar çıkıverir:Saruboceq:

günaydın canlar.bir istanbul sabahından merhaba.
sabah altıda vardık eve.çabuk geldi otobüs.ve çok şükür rahat bir yolculuk oldu.arka dörtlü boşmuş.muavin geçin oraya sizin için daha rahat olur dedi.geçtik ve oğlumla koyunkoyuna yanyana yattık.Alp huzursuzluk çıkarmadı çok şükürki.
işte geldim burdayım:lepi:

çok sevindim rahat bir yolculuk olmasına :lepi: darısı başıma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…