2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayfer, günaydın canım.. Çok geçmiş olsun Hilal kızıma, ne çok sıkıntısı oldu da, öyle ağladı kimbilir, kıyamam ben ona... İnşallah bir an önce çıkarır dişlerini de rahatlar...

Ben onun akan o minicik burnunu yerim, geçmişler olsun...
Doruk'un da sık sık burnu tıkanıyor, bazen becerip kendi açıyor bazen serum fizyolojik damlatıyorum.
Bu arada, sen çorbayı yapıp bırakıyorsun bakıcı veriyor sanırım, bravo valla...

Geçmiş olsun, üşüttün mü acaba? Rüzgarda falan kaldın m?

çok kötü oluyorum gözünden yaş geldiğine bende oturup ağlıyorum ucu göründüyse az kalmıştır belki akşama kadar çıkıverir:Saruboceq:

üst dişler daha zor diyorlar canım çıkması zamanda alabilir bizim altta 2 diş zaten var Hilal çok erken çıkardı 4,5 aylıkken bakalım üstler ne zaman olucak....

Hoşgeldiniz aman yolculuğunuzun iyi geçmesine sevindim

dün oğluşa özel tavuk ve et paketledim dondurdum bugünde tavuksuyuna pirinçli havuçlu çorba yaptım tatlımsı bi tadı oldu fena deil umarım severek yer blenderdan geçirilen yiyecekleri sevmemeye başladı bende iice haşladım yumuşacık oldu damağıyla ezsin bakalım belki böyle daha çok yer

çok sevindim rahat bir yolculuk olmasına :lepi: darısı başıma

sağolun canlarımopuyorumnanaktan
esincim evet darısı başına.

GÜNAYDINNNN
kavınvaldemler geliooo biton işim war kız daa yeni uyudu hemen kalkar o. kalkmadan ortalığı toplamam lazım daha yemek yapıcam bana şans dileyin kızlarrrrrrr:) arada yazarım görüşürüzzzz.
hasta OLAN bbeiklere geçmiş olsun jalecim ewini hayırlı olsun bi diyemedim iki gündür başka başkaaa meral o çocuğu yedirrr:) hasret o kocanı öldür:)) başkaaaa bosna benimkide konuşmuo anca kuru kuru çığlıkk aklıma gelenler bunlar görüşüz kızlarrr uçtum bennn motor takmam lazımm kendimee:))

çok kötü oluyorum gözünden yaş geldiğine bende oturup ağlıyorum ucu göründüyse az kalmıştır belki akşama kadar çıkıverir:Saruboceq:

Ben de, ben de, gözünden yaş gelince çok fena oluyorum, içim acıyor resmen...

Hoşgeldiniiiz, çok sevindim yolculuğunuzun rahat geçmesine...
Gece uyandıkça hep sen geldin aklıma, yolda şimdi, inşallah rahat geliyorlardır diye...

bu arada Alp te diş sıkıntısı çekiyor kabardı iyice çıktı çıkacak.ohaoldumsmile

Hadi kolay gelsin :)

günaydın.
benim cadı da hiç yemiyor. yumurta ve labneyi yedirdim. muz ezdim ama tık yok hanımda. offf çıldıracağım. sözde bugün boş günüm ama hiç birşey yapamıyorum.

bu arada Alp te diş sıkıntısı çekiyor kabardı iyice çıktı çıkacak.ohaoldumsmile

inşallah kolaylıkla çıkartır yazık kuzulara keşke acısını hissettirmeyecek doğal bir yöntem olsa...

hoş geldin desene dualarımız işe yaradı... ben çok seviyorum buradaki bu birliği bak birbirimiz hakkında hep iyi düşünüyoruz...

bana kestirmekte fayda etmedi :gitme:

bende de saç dökülme sorunu başladı sanki çok saçım varda mevsimlik kızlar maalesef ne yaptıysam boşa kendimi bildim bileli...

ben bir dönem hamilelikte rahat ettim oda vitaminlerden sanırım aslında hangi vitaminin işe yaradığını bulup kullansam yada saçımı onunla yıkasam mı diyorum ?

canım bol bol su iç 3 litreye kadar bak ansıl rahatlatacak seni ve günde bir litre mutlaka iç ... geçmiş olsun ama su içmez isen geçmez o dert bilirim çünki ...

canım geçmiş olsun ama bir doktora görün burda yorum arama sakın ...

bak son yazdıklarına katılıyorum ama kuzuya çok üzüldüm .. inşallah çabucak geliverir şu dişler canım yaa tüm mart ebbekleri kendi kuzum gibi üzüyor ebni .. kıyamam akan gözyaşlarına...

Ben onun akan o minicik burnunu yerim, geçmişler olsun...
Doruk'un da sık sık burnu tıkanıyor, bazen becerip kendi açıyor bazen serum fizyolojik damlatıyorum.
Bu arada, sen çorbayı yapıp bırakıyorsun bakıcı veriyor sanırım, bravo valla...

Çok sağol teyzesi, geceden yapıyorum çorbasını yoğurdunu, kadın almaya geldiğinde onları da veriyorum, bravo bana mı bakıcıya mı anlamadım ama kaydirigubbakcemile2
burnunun akması çok komik, damlayı damlattım gece birden refleks olarak bi sümkürdü ağzı burnu sümük içinde kaldı başkasında görsem midem bulanırdı ama hem yüzünü temizledim hem de koptum gülmekten, bu arada bakıcı maaile olarak bakıyor çocuğa o yüzden sürekli kucakta sürekli ilgi görüyor, eve geldiğinde karı koca baş edemeyeceğiz bu gidişle.

Hala işyerinde süt sağan var mı, 60 cc'de çıksa?
Yoksa ben manyak mıyım?

Ben sağmıyorum artık, mesela 2 gece önce burnu tıkalı diye hiç emmedi ama bu sabah uyanınca sütüm tamamen gitmesin diye şansımı deneyeyim dedim emdi,yani en iyi ihtimalle gecede 1-2 defa emiyo gündüz hiç emmiyo, ama bu sabah yutkunduğunu farkettim, valla bu süt olayı muamma ben içinden çıkamadım

Kolay gelsiiinn...
Niye geliyorlar, çok mu kalacaklar ?

Sana bravo tabi, benim bir sürü arkadaşım bakıcının ellerine bırakıyor bebeğin beslenmesini, kadın o gün hazır mı verdi, kendi mi yaptı haberleri bile olmuyor. Ben de birkaç defa yapıp bırakayım dedim ama annem kızdı, ben yapıyorum taze taze, işgüerlık yapma dedi. Ahh kuzum benim, sümkürmeyi de becerirmiş, onun sümükleri gülsuyu be :asigim:

ben varım eğer annem aşağı indiremediyse ben sağıyorum yukarı gönderiyorum ... ki bugün ahva çok soğuk en güzeli ben sağayım kuzum dışarı felan çıkmasın ...

Senin de öyle az mı çıkıyor?
Sağ tabi, buz gibi dışarısı, üşümesin kuzucuk...

Yoksa ben manyak mıyım?

canımcım ben sağıyorum,.13.30da sağıyorum,.100cc çıkıyo,.birde annemde sağıyorum,.70cc,dörde kadar günlük iki şişe bırakıyorum pıtıma,.ne alırsa kardır sonuçta,.eve gelincede sürekli emzirmeye çalışıyorum.tabiki ek gıdalarla birlikte,.

günaydın herkeseeee
kocamın bu sabahki bombası : anası ,istanbula gelmiş!!!!
yakındır başıma bela olması bugün bilemedin yarın damalar dutteee!!
babası artık erzincandan dönmemeye karar wermiş sewinmeli mi üzülmeli mi bilmiyorum bu kadın artık sende 5 kere özledim bahanesiyle soluğu burda alır heer gelişinde de 1 ay dönmez erzincana we o 1 ayın garanti 10-hatta yz bulursa 20 gününüde burda geçirir!!!
yine stres oldum:1no2:

Yoksa ben manyak mıyım?

valla şekerim sağmıyorum ama sağanı takdir ediyorum yeter bana da yazık iş yerinde rezillik oluyo eltimin evi yakın öğlen akşam emziriyorum yeter korunmasına die düşünüyorum nacizane

we güzel bişeyler de söliyeyim
dün kocam aldığımız ewe mimar, camcı, marangoz we boyacı götürmüş..
ewi kırıyolar salonu l haline getirip büyütüyolar, aradaki küçük odayı dışa doğru açıp gömme dolap yaptrıyor yerden tasarruf için..
mutfağı we banyoyu komple yaptırıryor
saten boya, alçı tavan, ön tarafa açılır kapanır raylı camlar boydan boya,
öndeki kapalı balkonu uzatıyor..
yani bana anlattığı gibi olursa muhteşem oluyorkaydirigubbakcemile2
weee inşallah dün gelen amcacık dükkanımızı alırsaaa 1 ay sonra ewimize taşınıyoruz.. tadilat 1 ay sürermiş..
içindekilerde 10güne çıkıyormuşşş

valla rüzgarda kalmış olabilirmiyim ? aslında olabilirim çünkü ata bey bütün gün dışarda olmak istiyor bende onunla dışardayım güneş var ama arada esiyoda tabiii

su içme meselesine gelince haklısınız ama içemiyorum işte geçmiyo boğazımdan ne yapayım

ayferciğim atadada hilal gibi üst 2 dişin ucu çıkmış patlamış artık 3. de bembeyaz çıkmak üzere göz yaşıyla ağlıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…