- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.581
Günaydın herkese
Walla bugün uykusuz bir gece geçirdim ama kızım iyi olsun yeter razıyım uykusuzluğa. Minik kelebeğim dişi yüzünden huzursuz bir gece geçirdik.Üst dişlerden biri patlama durumunda ve hafifçe şiş ve sadece beni emmek istiyor tam uyudu diyorum kalkmaya çalışıyorum hemen uyanıp başlıyor ağlamaya öyle böyle değil gözünden yaşlar geliyordu yawrumun üst dişler mahvedecek sanırım.Diş jel sürdüm banamısın demedi.Gece 3 te uyandı mama yaptım almadı ,gece maması yaptım biberonda almadı emmek istiyor bende de süt damla damla geliyor akşam 8 den gece 1 e kadar ara ara emdi ne sütü olucak kuzum diyorum boş meme de olsa memede gözlerini kapatıyor içli içli ağlıyordu yawrum..Sabah 5 te kendim kalktım mama yapayımda yanımda memeden alıyormuş gibi yapayım dedim yine almadı..Ateş filan da yok huzursuzdu ama sonra artık kendiliğinden daldı da uyudu saat 7,30 da da ben kaldırmak zorunda kaldım maalesef...
Ablam üst dişler çıkacağı zaman yememe,uyumama,kusma,ishal,ateş olma durumları oluyor dedi o yüzden bende bu durumlara kendimi hazırlıyorum ben ne kadar heyecan yaparsam kızımda o kadar huzursuz olur diye pozitif olmaya çalışıyorum ....
Herkese günaydın
Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler, spiral falan taktırmadım ama yine de çok geliyor, ben daha önce polikistik over hastasıydım, 2 ay arka arkaya adet olduğum çoook nadirdir,şimdi hem günü sapmıyor hem de aşırı oluyor, doğum sonrası hiçbir şikayetim yok diye doktora kontrole gitmemiştim ama zaten parça marça olsa 6 ay bekler mi ya hemen kanama yapmaz mı CADIARZU
Kerem de ilk defa nezle oldu burnu akıp duruyor, havalar çok soğudu burda kaloriferleri de daha yakmadılar çocuk hava değişimine alışamadı, en azından sabah emdi de içim rahatladı, şifa niyetine olsun ona :Saruboceq:
Bu arada çocuğun yememesinden şikayet eden anneler, eğer o ay çocuk kendi kapasitesine göre fazla yediyse vücut otomatik olarak yemek yemeyi durdururmuş fazla kilo alımını engellermiş.
Öznur benim de oğlum esmer ve simsiyah saçlı doğmuştu şimdi sarışın ve beyaz tenli oldu :ecrin_bebek:
Hasret dükkan inşallah satılır
Hasta bebiklere de acil şifalar, ben bugün tavuk suyu çorbası yaptım Kerem e belki iyi gelir diye...
günaydın kızlar umarım herşey yolundadır geçmişi okuyamadım bu sabah çok kötüyüm sol böbreğim veya boşluğum bilmiyorum tam neresi çok ağrıyo oturamıyorum kalkamıyorum çok sancım var ağrı saplanıyo hele atayı kucağıma alırken çığlıl atıyorum acıdan neden oldu bilmiyorum ama umarım böbrek değildir biliyorsunuz ben hiç su içmiyorum
ben hastayım ya ata hergünden dahada azgın ne yapıcam bilmiyorum neyseki annem var yanımda ama oda dışarı çıkıcak bakalım o yokken ne yapıcam
çok kötü oluyorum gözünden yaş geldiğine bende oturup ağlıyorum ucu göründüyse az kalmıştır belki akşama kadar çıkıverir:Saruboceq:
günaydın canlar.bir istanbul sabahından merhaba.
sabah altıda vardık eve.çabuk geldi otobüs.ve çok şükür rahat bir yolculuk oldu.arka dörtlü boşmuş.muavin geçin oraya sizin için daha rahat olur dedi.geçtik ve oğlumla koyunkoyuna yanyana yattık.Alp huzursuzluk çıkarmadı çok şükürki.
işte geldim burdayım:lepi:
çok sevindim rahat bir yolculuk olmasına :lepi: darısı başıma
üst dişler daha zor diyorlar canım çıkması zamanda alabilir bizim altta 2 diş zaten var Hilal çok erken çıkardı 4,5 aylıkken bakalım üstler ne zaman olucak....
Hoşgeldiniz aman yolculuğunuzun iyi geçmesine sevindim
nasil goremedin Haticem.senin kayitli ismin ne bakem facede ?
miraç yıldız canım senin
çok kötü oluyorum gözünden yaş geldiğine bende oturup ağlıyorum ucu göründüyse az kalmıştır belki akşama kadar çıkıverir:Saruboceq:
sabah altıda vardık eve.çabuk geldi otobüs.ve çok şükür rahat bir yolculuk oldu.arka dörtlü boşmuş.muavin geçin oraya sizin için daha rahat olur dedi.geçtik ve oğlumla koyunkoyuna yanyana yattık.Alp huzursuzluk çıkarmadı çok şükürki.
bu arada Alp te diş sıkıntısı çekiyor kabardı iyice çıktı çıkacak.ohaoldumsmile
bu arada Alp te diş sıkıntısı çekiyor kabardı iyice çıktı çıkacak.ohaoldumsmile
Aman hasta falan olmasın da, aç olsun ziyanı yok...
Fatmacım, en önemlisi 7-8 arasındaki uykuyu kaldırman lazım erken uyuması için. 8'de uyanan bebek, 9'da tekrar uyumaz tabi. Oyunla falan oyalayamaz mısın 1 saat?
Koca durumu bizde de aynı. Doruk 9.30 gibi uyuduğu halde, bazen onun yanında sızıp kalıyorum ben. Valla akşamları beni yanında istiyorsa, gündüzleri de evde olmamı sağlasın o zaman, sen de öyle de kaydirigubbakcemile3
saol canım evet ona bir düzen bulmam gerekiyor bu hafta bugün son perşembe cuma ve haftasonu evdeyim malum süt iznim var inşallah bu dört günde bir bakıma ve düzene koymam gerek çalılşma saatlerimide dikkate alarak...
Benim de çok dökülüyordu, gittim kısacık kestirdim, yaklaşık 15 sonra ilk defa.
Şimdi biraz uzadı, dökülmesi de durdu...
bende de saç dökülme sorunu başladı sanki çok saçım varda mevsimlik kızlar maalesef ne yaptıysam boşa kendimi bildim bileli...
günaydın kızlar umarım herşey yolundadır geçmişi okuyamadım bu sabah çok kötüyüm sol böbreğim veya boşluğum bilmiyorum tam neresi çok ağrıyo oturamıyorum kalkamıyorum çok sancım var ağrı saplanıyo hele atayı kucağıma alırken çığlıl atıyorum acıdan neden oldu bilmiyorum ama umarım böbrek değildir biliyorsunuz ben hiç su içmiyorum
ben hastayım ya ata hergünden dahada azgın ne yapıcam bilmiyorum neyseki annem var yanımda ama oda dışarı çıkıcak bakalım o yokken ne yapıcam
Herkese günaydın
Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler, spiral falan taktırmadım ama yine de çok geliyor, ben daha önce polikistik over hastasıydım, 2 ay arka arkaya adet olduğum çoook nadirdir,şimdi hem günü sapmıyor hem de aşırı oluyor, doğum sonrası hiçbir şikayetim yok diye doktora kontrole gitmemiştim ama zaten parça marça olsa 6 ay bekler mi ya hemen kanama yapmaz mı CADIARZU
Kerem de ilk defa nezle oldu burnu akıp duruyor, havalar çok soğudu burda kaloriferleri de daha yakmadılar çocuk hava değişimine alışamadı, en azından sabah emdi de içim rahatladı, şifa niyetine olsun ona :Saruboceq:
Bu arada çocuğun yememesinden şikayet eden anneler, eğer o ay çocuk kendi kapasitesine göre fazla yediyse vücut otomatik olarak yemek yemeyi durdururmuş fazla kilo alımını engellermiş.
Öznur benim de oğlum esmer ve simsiyah saçlı doğmuştu şimdi sarışın ve beyaz tenli oldu :ecrin_bebek:
Hasret dükkan inşallah satılır
Hasta bebiklere de acil şifalar, ben bugün tavuk suyu çorbası yaptım Kerem e belki iyi gelir diye...
Günaydın herkese
Walla bugün uykusuz bir gece geçirdim ama kızım iyi olsun yeter razıyım uykusuzluğa. Minik kelebeğim dişi yüzünden huzursuz bir gece geçirdik.Üst dişlerden biri patlama durumunda ve hafifçe şiş ve sadece beni emmek istiyor tam uyudu diyorum kalkmaya çalışıyorum hemen uyanıp başlıyor ağlamaya öyle böyle değil gözünden yaşlar geliyordu yawrumun üst dişler mahvedecek sanırım.Diş jel sürdüm banamısın demedi.Gece 3 te uyandı mama yaptım almadı ,gece maması yaptım biberonda almadı emmek istiyor bende de süt damla damla geliyor akşam 8 den gece 1 e kadar ara ara emdi ne sütü olucak kuzum diyorum boş meme de olsa memede gözlerini kapatıyor içli içli ağlıyordu yawrum..Sabah 5 te kendim kalktım mama yapayımda yanımda memeden alıyormuş gibi yapayım dedim yine almadı..Ateş filan da yok huzursuzdu ama sonra artık kendiliğinden daldı da uyudu saat 7,30 da da ben kaldırmak zorunda kaldım maalesef...
Ablam üst dişler çıkacağı zaman yememe,uyumama,kusma,ishal,ateş olma durumları oluyor dedi o yüzden bende bu durumlara kendimi hazırlıyorum ben ne kadar heyecan yaparsam kızımda o kadar huzursuz olur diye pozitif olmaya çalışıyorum ....
Hala işyerinde süt sağan var mı, 60 cc'de çıksa?
Yoksa ben manyak mıyım?
Yoksa ben manyak mıyım?
GÜNAYDINNNN
kavınvaldemler geliooo biton işim war kız daa yeni uyudu hemen kalkar o. kalkmadan ortalığı toplamam lazım daha yemek yapıcam bana şans dileyin kızlarrrrrrr:) arada yazarım görüşürüzzzz.
hasta OLAN bbeiklere geçmiş olsun jalecim ewini hayırlı olsun bi diyemedim iki gündür başka başkaaa meral o çocuğu yedirrr:) hasret o kocanı öldür:)) başkaaaa bosna benimkide konuşmuo anca kuru kuru çığlıkk aklıma gelenler bunlar görüşüz kızlarrr uçtum bennn motor takmam lazımm kendimee:))
Çok sağol teyzesi, geceden yapıyorum çorbasını yoğurdunu, kadın almaya geldiğinde onları da veriyorum, bravo bana mı bakıcıya mı anlamadım ama kaydirigubbakcemile2
burnunun akması çok komik, damlayı damlattım gece birden refleks olarak bi sümkürdü ağzı burnu sümük içinde kaldıbaşkasında görsem midem bulanırdı ama hem yüzünü temizledim hem de koptum gülmekten, bu arada bakıcı maaile olarak bakıyor çocuğa o yüzden sürekli kucakta sürekli ilgi görüyor, eve geldiğinde karı koca baş edemeyeceğiz bu gidişle.
ben varım eğer annem aşağı indiremediyse ben sağıyorum yukarı gönderiyorum ... ki bugün ahva çok soğuk en güzeli ben sağayım kuzum dışarı felan çıkmasın ...
Yoksa ben manyak mıyım?
Yoksa ben manyak mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?