2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amanda sümkürmesini sevsinler noolcek onun sümüğünden baldan sümükleri bunların bende yoğurdu akşamdan çorbayı sabah yapıyrum veriyorum eltime çok da seviyorum biliyorum ki oğlum benim yaptığım yemeği yiyo opuyorumnanaktanbizimkide sürekli kucakta çocuklar eltimin kardeşleri fln geleni gideni eksik olmuyo herkes yarım saat alsa kucağına akşam oluyo ama 9,30 dedin mi yatıyo o kadarcık kucakta taşıyım dimi yormuyo hiç zatn çok özlemiş oluyorum

hasretcim ev aldığınızı bilmiyordum hayırlı olsun inş. tadilat sonrası harika bir eviniz olursağlıkla sıhatle mutlu huzurlu günler geçirirsiniz

seyyal buluşmaya geliormu?
taburcu geliyor mu?

Hasret ben o gün sabah erkenden Bakırköy İncirli'deyim Esin'in doktor muayenesi var ama maalesef saati erken. Bir Yazgı kadar olamıyorum maalesef. Kız kalktı Balıkesir'den geldi ben Bakırköy İncirli'den sahile geçemiyorum. :)

Hala işyerinde süt sağan var mı, 60 cc'de çıksa?
Yoksa ben manyak mıyım?

Ben de süt sağıyorum ama ben sizden 1 ay gerideyim. Esin daha yeni 6 aylık oldu. Hangi gün ne kadar süt çıktığı hiç belli olmuyor. 8. ayına kadar kesinlikle iş yerinde süt sağmaya kararlıyım sonrasına daha karar vermedim.

Keremin burnu tıkanıyormuş geçmiş olsun. Dün Esin'in burnu foşur foşurdu. Ben gittim mothercare'den standart tulumlardan daha kalın 2-3 kat penye olan tulumlar var ondan aldım gece üstünü çok açıyor diye. Yinede biraz kaptı galiba.

Hilalciğimede çok geçmiş olsun bir avazda çıkar inşallah dişleri.

Benimde saçlarım çok dökülüyor. Önü seyreldi neredeyse. Bende kısa kestirdim ama dökülmesi azalmadı.

Şemnem sanada geçmiş olsun. Jale evin hayırlı uğurlu olsun. Öznur kaza için verilmiş sadakanız varmış. Fatma Selin'e ne oldu mesaj kaçırdım galiba.

inşallah satılır dükkan bak ev küçük fln diodun anlattığın kadarıyla çok güzel bi ev olucak hadi hayırlısı

aylin naaptın buluşmaya gelebilicen miaklinialirimsmilehadi hadi kop gel bak çok şey kaçırıcan

Son düzenleme:

Ohooo Hasret daha çok gelir gider kaynanan. Sende hergün bir macera...

Hadi hayırlısı Hasret inşallah çok güzel olur sende keyifle oturursun içinde.

Su içemiyorsan Çay iç, uyun yerini tutmaz ama sıvı girmiş olur boğazına, ıhlamur iç. Ayran iç....

herkese günaydın kızlaar heryerim ağrıyo bugün hele omzum çok fena. dün tabanca atışı diye gittim poligona bana kalaşnikof tüfekle atış yaptırdılarsempatiksalakcinni
yerinden zor kaldırıyom nası attım bende bilmiyom bayan polise tabanca bile çok yaw bence, masa başı çalıştırıyolar zaten. dün evlilik yıldönümümüzdü. beyim çok yoğundu kesin unutmuştur dedim doğru çıktı. ama ben naaptım hem ona hem kendime hediye aldım. kendime en pahalısından bi elbise ve hırka aldımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni akşam unuttuğunu çaktırmamak içinde yemeğe götürdü bizilaelaelaelaelae ona ne ceza vercem daha düşünmedim ama elime müthiş bi koz verdidelikafadulden

ikinize de nice mutlu yıllar diliyorum ağzınızın tadı hiç bozulmasın

çanım sağol,seninde evlilik yoldönümünmüş bu gün..umarım daha nice mutlu ve huzurlu seneleriniz olur..

sağolun canlar kutlayan kutlamayan herkese teşekkürleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

senin beyin benimkinden de kıskançmışkaydirigubbakcemile3 bizim üniformaları devlet veriyo standart ve değişiklik yapmak yasak. ona bile karışıyodu bizimkikaydirigubbakcemile3 Allahtan şimdi sivilim kurtuldum dırdırdan

Allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:

Hala işyerinde süt sağan var mı, 60 cc'de çıksa?
Yoksa ben manyak mıyım?
bende sağıyorum hala. sabah emziriyorum 120 ml sağıp bırakıyorum, öğlen emziriyorum 100ml bırakıyorum 3,5 ta gelip tekrara emziriyorum. ek gıdada alıyo ama ne hikmetse hala kilo almıyobilmiyorumkismile bazen çok uykusuz olunca sütüm azalıyo 70ml anca bırakabiliyorum. gecede en az 2kez kalkıp emiyocokacimcoook

Al benden de o kadar... Sağarken 10 cc falan çıkıyor sol göğsümden, moralim bozuluyor, doruk cukur cukur yutkunuyor. Gündüz sağılmışlardan veriyor annem hala ama stoklar azalmaya başladı. Bu ay da bitene kadar sıkayım dişimi diyorum ama o kadar sıkıldım ki, anlatamam...

Güzel çıkıyormuş Nilüfercim, maaşallah
Ben de eve gidince hemen emzirmeye başlıyorum ama uyku saati gelene kadar, her seferinde en fazla 5 dk emiyor.

Aman beaaa... Olaysız günün geçmez mi senin be gülüm...
Dur bakalım, dereyi görmeden paçaları sıvama, belki o kadar çok gelmez...

valla şekerim sağmıyorum ama sağanı takdir ediyorum yeter bana da yazık iş yerinde rezillik oluyo eltimin evi yakın öğlen akşam emziriyorum yeter korunmasına die düşünüyorum nacizane

Öğlen emzirebiliyorsan, çok gerek yok bence de...

Çok güzel bir haber bu...
İnşallah herşey gönlüne göre olur, mis gibi, yepyeni evinizde, huzurla oturursunuz artık.

Çok güzel söylemişsin, sen yanında olmasan da senin yaptığın yemeyi yiyor :) Ben de gider gitmez alıyorum kucağıma, yatana kadar sadece yemek yedireceğim ve bezini değiştirecğim zaman indiriyorum diyebilirim. Yapışık ikizler gibi yaşıyoruz :)

Bi gayret et, gel Esrincim yaaa... Böyle deyip ben gelemezmişim sonra, ne rezillik olur :)
Esin'e de geçmiş olsun. Ben de o tulumlardan aldım, rahat ettim.

Süt sağma konusunu ne kadar stres etmiştin hatırlıyorsun di mi... Maaşallah 6 aylık oldu işte, inşallah devamı da istediğin gibi gelir...

aylin naaptın buluşmaya gelebilicen miaklinialirimsmilehadi hadi kop gel bak çok şey kaçırıcan

Evet evet evet :)

bu kaynanaları tefe koyup calalımmm klava:
en iyisi hiç muhatap olmamak, sende yuz verme kız 2 gunde gider ...
bu arada evinizin tadilatı hay8ırlı olsun, bak tadilat yapınca ne guzel olacak, insallah dukkanda satılır da gecer oturursunuz bi guzel, biz de sana mısafırlıge gelırızzz

offf yaaaa benimde burnum tıkandı, grip mevsimi geldi vallaa :sinifsinif:
kışı cok seviyorum ama grip olmaktan nefret ediyorumm klava:

evet esrin , bakırkoye gelipte gelmessen kızrım valla klava:
erken cıkıyorsan sende o saatte gelırsın ne varmıs yanı, beraber kızları beklerızz olumunekankayizsmile

burcu aynen o kadar sıkıldım ki sağmaktan.ve de çok azaldı zaten.kışın süt önemli bence hasta olmamaları için. Allah ım çocuklarımızın rızkını versin inşallah..

hayırlı olsun canıma.s. jale arkadaşımızda ev almış onada hayırlı olsun buarada hasret kız bidahaki toplantı sizde olur belkisempatiksalakcinni

adaşım hasta mı olmuş kıyamam toplasın hemen kendini gece üstünü açması normal bütün esinler deli yatıyo demeksempatiksalakcinnibende aldım o tulumlardan çok rahatım şimdi gece dört dönüyo dönsünnn

ya o tulumlardan bende istiyorum markası nedir acaba, malum mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum internetten sipariş verebilirim ancak:sinifsinif:

yaw hep yazacagim unutuyorum.Doguhan sarisin oldu kizlar.benim gibi bi hatundan boyle bir bebek bilmiyorumkismile Allahin isi ne diyeyim.
kız yoksa sizin oaralara bi italyan tüpçümü dadanmuıştı yoğsammnaniknanik
tabi ya 3 kişisiniz sizde kaynaşın walla..
hemen ısırıyorum senin için teyzesi bu arada benim vahşi kızçem de kaş göz meme boyun neresi geliyorsa cırmalıyor mahvediyor sıpa ben de acı ile bağırınca koca insan gibi kahkaha atıyor soytarı
he yaa çok kötü bu sabahta dudağımı yırttı göğüslerimde de sayabildiğim 4 tane yarık war kollarım desen onlarda aynı...
hayırlı olsun canıma.s. jale arkadaşımızda ev almış onada hayırlı olsun buarada hasret kız bidahaki toplantı sizde olur belkisempatiksalakcinni
ayy inşallah yaaaa
zaten bi rahata geçim herkesi dawet edicem:lepi: inşallah diğer buluşma benim ewimde olur

offf yaaaa benimde burnum tıkandı, grip mevsimi geldi vallaa :sinifsinif:
kışı cok seviyorum ama grip olmaktan nefret ediyorumm klava:
aynen bende tıkalıyım yaaa inşallah grip olmammafoldumben
zaten olmuyorum kzı yüzüne bile bakmıyorum ama yüz yokki onlarda kapuıdan kow bacadan girerler!!!
kadın açık açık söyledi isterse hasret kowsun isterse cengiz istemesin, ben 55 yaşına gelmişim bi 55 sene daha ömrüm yok ewlatlarıma hasret gidemem dio.. gel koynuna gir yat dicem oğlunun o zman da kendimi zor tutyorum:mymeka:

bndede çok az geldiği için sağıp moralimi bozmak istemiyorum şahsen
eminim gelecek hatta bu kışı burda geçirir ahanda buraya yazıyorum!!!
dur bakalım satılırmı bakalım, satılır inşallahta geçer otururm

yolarda bitsin ömrü!!!!
saol canım inşallah

inşallah satılır dükkan bak ev küçük fln diodun anlattığın kadarıyla çok güzel bi ev olucak hadi hayırlısı
ewet cengizin mimöar götüreceğini falan hiç düşünmemiştim banada sürpriz oldu.. bakalım inşallah derli toplu bi ew olur..
ya ne işin war ki biraz carueselde gezersin sonra handelere geçer bizi karşılarsınsempatiksalakcinni zaten bizde 12,1 gibi dökülürüz tahminimce..
hasretcim ev aldığınızı bilmiyordum hayırlı olsun inş. tadilat sonrası harika bir eviniz olursağlıkla sıhatle mutlu huzurlu günler geçirirsiniz

ewet canım henüz yeni krediyle aldık üsküdar zeynep kamilden.. bakalım dükkan satılmazsa beşiktaşta ew bulup burdfa otracağız satılırsa ewimize taşınacağız:Saruboceq:

ya o tulumlardan bende istiyorum markası nedir acaba, malum mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum internetten sipariş verebilirim ancak:sinifsinif:

canım kızların bahsettıgı tulumlar mothercare ama uyku tulumu alabılırsın onlarda cok guzel arastır ınternette bak.... ben uyku tulumu aldım, bacakları kapalı etek seklınde her yerı kapalı, kalın polar gıbı bırsey..

burcu aynen o kadar sıkıldım ki sağmaktan.ve de çok azaldı zaten.kışın süt önemli bence hasta olmamaları için. Allah ım çocuklarımızın rızkını versin inşallah..

Azalıyor evet, sağdıkça görüyorum ya, o yüzden daha da istemiyorum.
Kışı çıkarabilir miyim bilmiyorum.

Mothercare'dekiler güzel canım, ben oradan aldım.
Bulamazsan ya da internetten alamazsan, biz alıp gönderelim sana, ben sık sık gidiyorum, evime de yakın...
Üşümesin kuzucuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…