- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.601
Ben onun akan o minicik burnunu yerim, geçmişler olsun...
Doruk'un da sık sık burnu tıkanıyor, bazen becerip kendi açıyor bazen serum fizyolojik damlatıyorum.
Bu arada, sen çorbayı yapıp bırakıyorsun bakıcı veriyor sanırım, bravo valla...
Çok sağol teyzesi, geceden yapıyorum çorbasını yoğurdunu, kadın almaya geldiğinde onları da veriyorum, bravo bana mı bakıcıya mı anlamadım ama kaydirigubbakcemile2
burnunun akması çok komik, damlayı damlattım gece birden refleks olarak bi sümkürdü ağzı burnu sümük içinde kaldıbaşkasında görsem midem bulanırdı ama hem yüzünü temizledim hem de koptum gülmekten, bu arada bakıcı maaile olarak bakıyor çocuğa o yüzden sürekli kucakta sürekli ilgi görüyor, eve geldiğinde karı koca baş edemeyeceğiz bu gidişle.
we güzel bişeyler de söliyeyim
dün kocam aldığımız ewe mimar, camcı, marangoz we boyacı götürmüş..
ewi kırıyolar salonu l haline getirip büyütüyolar, aradaki küçük odayı dışa doğru açıp gömme dolap yaptrıyor yerden tasarruf için..
mutfağı we banyoyu komple yaptırıryor
saten boya, alçı tavan, ön tarafa açılır kapanır raylı camlar boydan boya,
öndeki kapalı balkonu uzatıyor..
yani bana anlattığı gibi olursa muhteşem oluyorkaydirigubbakcemile2
weee inşallah dün gelen amcacık dükkanımızı alırsaaa 1 ay sonra ewimize taşınıyoruz.. tadilat 1 ay sürermiş..
içindekilerde 10güne çıkıyormuşşş
seyyal buluşmaya geliormu?
taburcu geliyor mu?
Hala işyerinde süt sağan var mı, 60 cc'de çıksa?
Yoksa ben manyak mıyım?
inşallah satılır dükkan bak ev küçük fln diodun anlattığın kadarıyla çok güzel bi ev olucak hadi hayırlısıwe güzel bişeyler de söliyeyim
ewi kırıyolar salonu l haline getirip büyütüyolar, aradaki küçük odayı dışa doğru açıp gömme dolap yaptrıyor yerden tasarruf için..
weee inşallah dün gelen amcacık dükkanımızı alırsaaa 1 ay sonra ewimize taşınıyoruz.. tadilat 1 ay sürermiş..
günaydın herkeseeee
kocamın bu sabahki bombası : anası ,istanbula gelmiş!!!!
yakındır başıma bela olması bugün bilemedin yarın damalar dutteee!!
babası artık erzincandan dönmemeye karar wermiş sewinmeli mi üzülmeli mi bilmiyorum bu kadın artık sende 5 kere özledim bahanesiyle soluğu burda alır heer gelişinde de 1 ay dönmez erzincana we o 1 ayın garanti 10-hatta yz bulursa 20 gününüde burda geçirir!!!
yine stres oldum:1no2:
valla rüzgarda kalmış olabilirmiyim ? aslında olabilirim çünkü ata bey bütün gün dışarda olmak istiyor bende onunla dışardayım güneş var ama arada esiyoda tabiii
su içme meselesine gelince haklısınız ama içemiyorum işte geçmiyo boğazımdan ne yapayım
ayferciğim atadada hilal gibi üst 2 dişin ucu çıkmış patlamış artık 3. de bembeyaz çıkmak üzere göz yaşıyla ağlıyo valla
ikinize de nice mutlu yıllar diliyorum ağzınızın tadı hiç bozulmasın
çanım sağol,seninde evlilik yoldönümünmüş bu gün..umarım daha nice mutlu ve huzurlu seneleriniz olur..
senin beyin benimkinden de kıskançmışkaydirigubbakcemile3 bizim üniformaları devlet veriyo standart ve değişiklik yapmak yasak. ona bile karışıyodu bizimkikaydirigubbakcemile3 Allahtan şimdi sivilim kurtuldum dırdırdankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oy ne güzel ama bak şimdi ben türbanlı olduğum halde karışır ualn türbanlı bir bayan ne kadar kısa veya dar giyebilir ki sırnaşık şey ve hala hergün bir paket sigaraya devam ediyor tüm tartışmalara ve çabalara söz verişlere rağmen...
Allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:günaydın herkeseeee
babası artık erzincandan dönmemeye karar wermiş sewinmeli mi üzülmeli mi bilmiyorum bu kadın artık sende 5 kere özledim bahanesiyle soluğu burda alır heer gelişinde de 1 ay dönmez erzincana we o 1 ayın garanti 10-hatta yz bulursa 20 gününüde burda geçirir!!!
Hala işyerinde süt sağan var mı, 60 cc'de çıksa?
Yoksa ben manyak mıyım?
bende sağıyorum hala. sabah emziriyorum 120 ml sağıp bırakıyorum, öğlen emziriyorum 100ml bırakıyorum 3,5 ta gelip tekrara emziriyorum. ek gıdada alıyo ama ne hikmetse hala kilo almıyobilmiyorumkismile bazen çok uykusuz olunca sütüm azalıyo 70ml anca bırakabiliyorum. gecede en az 2kez kalkıp emiyocokacimcoookcanımcım ben sağıyorum,.13.30da sağıyorum,.100cc çıkıyo,.birde annemde sağıyorum,.70cc,dörde kadar günlük iki şişe bırakıyorum pıtıma,.ne alırsa kardır sonuçta,.eve gelincede sürekli emzirmeye çalışıyorum.tabiki ek gıdalarla birlikte,.
Ben sağmıyorum artık, mesela 2 gece önce burnu tıkalı diye hiç emmedi ama bu sabah uyanınca sütüm tamamen gitmesin diye şansımı deneyeyim dedim emdi,yani en iyi ihtimalle gecede 1-2 defa emiyo gündüz hiç emmiyo, ama bu sabah yutkunduğunu farkettim, valla bu süt olayı muamma ben içinden çıkamadım
canımcım ben sağıyorum,.13.30da sağıyorum,.100cc çıkıyo,.birde annemde sağıyorum,.70cc,dörde kadar günlük iki şişe bırakıyorum pıtıma,.ne alırsa kardır sonuçta,.eve gelincede sürekli emzirmeye çalışıyorum.tabiki ek gıdalarla birlikte,.
günaydın herkeseeee
valla şekerim sağmıyorum ama sağanı takdir ediyorum yeter bana da yazık iş yerinde rezillik oluyo eltimin evi yakın öğlen akşam emziriyorum yeter korunmasına die düşünüyorum nacizane
amanda sümkürmesini sevsinler noolcek onun sümüğünden baldan sümükleri bunların bende yoğurdu akşamdan çorbayı sabah yapıyrum veriyorum eltime çok da seviyorum biliyorum ki oğlum benim yaptığım yemeği yiyo opuyorumnanaktanbizimkide sürekli kucakta çocuklar eltimin kardeşleri fln geleni gideni eksik olmuyo herkes yarım saat alsa kucağına akşam oluyo ama 9,30 dedin mi yatıyo o kadarcık kucakta taşıyım dimi yormuyo hiç zatn çok özlemiş oluyorum
Hasret ben o gün sabah erkenden Bakırköy İncirli'deyim Esin'in doktor muayenesi var ama maalesef saati erken. Bir Yazgı kadar olamıyorum maalesef. Kız kalktı Balıkesir'den geldi ben Bakırköy İncirli'den sahile geçemiyorum. :)
Ben de süt sağıyorum ama ben sizden 1 ay gerideyim. Esin daha yeni 6 aylık oldu. Hangi gün ne kadar süt çıktığı hiç belli olmuyor. 8. ayına kadar kesinlikle iş yerinde süt sağmaya kararlıyım sonrasına daha karar vermedim.
Keremin burnu tıkanıyormuş geçmiş olsun. Dün Esin'in burnu foşur foşurdu. Ben gittim mothercare'den standart tulumlardan daha kalın 2-3 kat penye olan tulumlar var ondan aldım gece üstünü çok açıyor diye. Yinede biraz kaptı galiba.
aylin naaptın buluşmaya gelebilicen miaklinialirimsmilehadi hadi kop gel bak çok şey kaçırıcan
günaydın herkeseeee
Hasret ben o gün sabah erkenden Bakırköy İncirli'deyim Esin'in doktor muayenesi var ama maalesef saati erken. Bir Yazgı kadar olamıyorum maalesef. Kız kalktı Balıkesir'den geldi ben Bakırköy İncirli'den sahile geçemiyorum. :)
Ben de süt sağıyorum ama ben sizden 1 ay gerideyim. Esin daha yeni 6 aylık oldu. Hangi gün ne kadar süt çıktığı hiç belli olmuyor. 8. ayına kadar kesinlikle iş yerinde süt sağmaya kararlıyım sonrasına daha karar vermedim.
Keremin burnu tıkanıyormuş geçmiş olsun. Dün Esin'in burnu foşur foşurdu. Ben gittim mothercare'den standart tulumlardan daha kalın 2-3 kat penye olan tulumlar var ondan aldım gece üstünü çok açıyor diye. Yinede biraz kaptı galiba.
Hilalciğimede çok geçmiş olsun bir avazda çıkar inşallah dişleri.
Benimde saçlarım çok dökülüyor. Önü seyreldi neredeyse. Bende kısa kestirdim ama dökülmesi azalmadı.
Şemnem sanada geçmiş olsun. Jale evin hayırlı uğurlu olsun. Öznur kaza için verilmiş sadakanız varmış. Fatma Selin'e ne oldu mesaj kaçırdım galiba.
adaşım hasta mı olmuş kıyamam toplasın hemen kendini gece üstünü açması normal bütün esinler deli yatıyo demeksempatiksalakcinnibende aldım o tulumlardan çok rahatım şimdi gece dört dönüyo dönsünnn
kız yoksa sizin oaralara bi italyan tüpçümü dadanmuıştı yoğsammnaniknanikyaw hep yazacagim unutuyorum.Doguhan sarisin oldu kizlar.benim gibi bi hatundan boyle bir bebek bilmiyorumkismile Allahin isi ne diyeyim.
tabi ya 3 kişisiniz sizde kaynaşın walla..valla sen ve hapatit he derseniz ben koşa koşa gelirim çünkü şu an da yalnızım arkadaşların çoğu evlenmiş kimseler yok kaldım ortada arkadaşa ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrr,tabiki de kızçemin de keşke öle bişi yapsak filiz yaaaaaaaaaaaaaa
he yaa çok kötü bu sabahta dudağımı yırttı göğüslerimde de sayabildiğim 4 tane yarık war kollarım desen onlarda aynı...hemen ısırıyorum senin için teyzesi bu arada benim vahşi kızçem de kaş göz meme boyun neresi geliyorsa cırmalıyor mahvediyor sıpa ben de acı ile bağırınca koca insan gibi kahkaha atıyor soytarı
ayy inşallah yaaaahayırlı olsun canıma.s.jale arkadaşımızda ev almış onada hayırlı olsun buarada hasret kız bidahaki toplantı sizde olur belkisempatiksalakcinni
aynen bende tıkalıyım yaaa inşallah grip olmammafoldumbenofff yaaaa benimde burnum tıkandı, grip mevsimi geldi vallaa :sinifsinif:
kışı cok seviyorum ama grip olmaktan nefret ediyorummklava:
zaten olmuyorum kzı yüzüne bile bakmıyorum ama yüz yokki onlarda kapuıdan kow bacadan girerler!!!bu kaynanaları tefe koyup calalımmmklava:
en iyisi hiç muhatap olmamak, sende yuz verme kız 2 gunde gider ...
bu arada evinizin tadilatı hay8ırlı olsun, bak tadilat yapınca ne guzel olacak, insallah dukkanda satılır da gecer oturursunuz bi guzel, biz de sana mısafırlıge gelırızzz
bndede çok az geldiği için sağıp moralimi bozmak istemiyorum şahsenAl benden de o kadar... Sağarken 10 cc falan çıkıyor sol göğsümden, moralim bozuluyor, doruk cukur cukur yutkunuyor. Gündüz sağılmışlardan veriyor annem hala ama stoklar azalmaya başladı. Bu ay da bitene kadar sıkayım dişimi diyorum ama o kadar sıkıldım ki, anlatamam...
Aman beaaa... Olaysız günün geçmez mi senin be gülüm...
Dur bakalım, dereyi görmeden paçaları sıvama, belki o kadar çok gelmez...
Çok güzel bir haber bu...
İnşallah herşey gönlüne göre olur, mis gibi, yepyeni evinizde, huzurla oturursunuz artık.
Evet evet evet :)
yolarda bitsin ömrü!!!!Ohooo Hasret daha çok gelir gider kaynanan. Sende hergün bir macera...
Hadi hayırlısı Hasret inşallah çok güzel olur sende keyifle oturursun içinde.
Su içemiyorsan Çay iç, uyun yerini tutmaz ama sıvı girmiş olur boğazına, ıhlamur iç. Ayran iç....
ewet cengizin mimöar götüreceğini falan hiç düşünmemiştim banada sürpriz oldu.. bakalım inşallah derli toplu bi ew olur..inşallah satılır dükkan bak ev küçük fln diodun anlattığın kadarıyla çok güzel bi ev olucak hadi hayırlısı
ya ne işin war ki biraz carueselde gezersin sonra handelere geçer bizi karşılarsınsempatiksalakcinni zaten bizde 12,1 gibi dökülürüz tahminimce..Hasret ben o gün sabah erkenden Bakırköy İncirli'deyim Esin'in doktor muayenesi var ama maalesef saati erken. Bir Yazgı kadar olamıyorum maalesef. Kız kalktı Balıkesir'den geldi ben Bakırköy İncirli'den sahile geçemiyorum. :)
.
hasretcim ev aldığınızı bilmiyordum hayırlı olsun inş. tadilat sonrası harika bir eviniz olursağlıkla sıhatle mutlu huzurlu günler geçirirsiniz
ya o tulumlardan bende istiyorum markası nedir acaba, malum mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum internetten sipariş verebilirim ancak:sinifsinif:
burcu aynen o kadar sıkıldım ki sağmaktan.ve de çok azaldı zaten.kışın süt önemli bence hasta olmamaları için. Allah ım çocuklarımızın rızkını versin inşallah..
ya o tulumlardan bende istiyorum markası nedir acaba, malum mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum internetten sipariş verebilirim ancak:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?