2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin de öyle az mı çıkıyor?
Sağ tabi, buz gibi dışarısı, üşümesin kuzucuk...

canım galiba bu kişiye göre değişiyor baksana millet 100 , 120 cc lerden bahsediyor hemde emzirdikten sonra tabi hepinize maşşalah mevlam daha çok versin kuzulara ama bendede 60 cc den fazla çıkmıyor .. çok şükür annem sarmış sarmalamış getirdi de emzirdim ne kadar çıktığını ölçmedim hiç bu aralar hep emziriyorum canım ... inşallah azalmaz.10 cc bile olsa şurup niyetine içsinler sabır canım iki yaşına kadar dayanacağız inşalalh...

offfff cadı kadınn... gelmeinn ... strese sokacak yine seniii....

canım hayırlı olsun inşallah bi dahaki buluşmaya söylendiği gibi sende yaparız belli mi olur ? ya bu arada buluşmada gün olacakmı ? nasıl oalcak ona göre kesinleştirelim...

canım kestirmek işe yaramıyor o ucundaki kırıklar için anca işte yoksa dökülmede kestirmenin hiç bir faydası yok . selin sabah ağlayarak uyanmış ve anneme gelene kadarda ağlamıştı meğer açlıktanmıış .. şimdi iyi şükür...

canım eşine güzel bir takı cazsı ver ilk maşşıyla alsın sana :):): ) kıskançlık bizimkinde takıntıdır çok şükür gün geçtikçe azalıyor... bu arada mevlam sütünü artırsın...

benimkinide vereyim miii ???

evet yaaaa erken gelın , cok oturalımmmm :asigim::hulya:

erken gelelim de nası gelelim hasret birlikte gidebilecek miyiz ben size nerde olduğumu tarif edeyim cevahire 5 dk yürüme mesafesinde kardeşimin evi sööleyin bakalım kime nası giderim nası buluşuruzbuyrunnnnnnnnn

Uykusuz bir gecenin ardından herkese selam. Eymen yine tam formundaydı gece. Saat 1'de uyudu ve saat 3'te 5. kalkışını gerçekleştirdi. sonrasında saate bakamadım bile artık ama sürekli uyandı. ne yapcam ben çocukla böyle yaaa( ne yiyor ne uyuyor sıpa

YAZGI hoşgeldiniz cnm, yolculuğun sorunsuz geçmesi çok güzel olmuş. demek sallanmak hoşuna gitmiş Alp beyin

AYFER'cim çok geçmiş olsun cnm kuzuya. Bİzde diş te yok görünürde ama malesef yine de uyumuyor

BURCU'cum yoğurda reçel katarak verebilirsin az miktarda, benimki anca öyle yiyor. azıcık ta eklesen tatlandırıyor. hiç yoğurt yemesindense azıcık şeker almasının daha iyi olacağını düşünüyorum

MERVE kolay gelsin cnm, koştyur bakalım, inş. bugünlük rahat bırakır seni kızçen

FATMA benim de saçım çok dökülüyor cnm ve hamilelikte çok iyiydi. ne güzel hiç dökülmüyordu. ama dökülmemesi hormonal nedenlerden kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla cnm, vitaminlerden değil

HASRET ne güzel, şimdiden iyi günlerde oturun diyeyim artık. inşallah bugün dükkanla ilgili iyi haberi de alırsın da rahatlarsın azıcık

ŞEBNEM geçmiş olsun cnm,her nekadar sevmesen de zorla kendini su içmek için, su çok önemli yaaa yerini hiçbir içecek tutmaz ki. fazla çay falan tüketiyorsan onlkarı kes ki su içebilesin cnm

GÜLSAN nice senelere cnm. Sonuna kadar kullan artık elindeki kozu bakalım:))

7de binerim 7.30da sizdeyim anam..
taxiyle nereye gelces şincik bis?

ben bugun brokoli ve havuc bıraz pırınc suda pısırıcem blendırdan gecırıp vercem, bızımkı sevıyor bunukaydirigubbakcemile5
brokoli werilirmi yaw?
erken gelelim de nası gelelim hasret birlikte gidebilecek miyiz ben size nerde olduğumu tarif edeyim cevahire 5 dk yürüme mesafesinde kardeşimin evi sööleyin bakalım kime nası giderim nası buluşuruzbuyrunnnnnnnnn
taxiye atlican önce merali ordan beni alcan we burdan çewre yoluna bağlanıp gitces:))))
olmadı ben sucu minibüsünü alıp herkeşi toplayıp götürecemsempatiksalakcinni

meral uykuda doyurmaya bak bnce bi yolunu bul..
buluşmyaı napıyoruz şimdi? furkan gelecek mi?

Kaç gibi gelelim?

Alla Allaaaa... Ağlıyor mu peki Meral? Yosa uyanıp oynamak mı istiyor?
Allah kuvvet versin arkadaşım, çok zor yaa...

Haklısın, yoğurt önemli, bugün de reçelle veriyim bakalım napacak...
Pekmez olmaz di mi?

ay olaya bak ya hatun öğle arasında eve gidip çamaşır yıkıyor, ben hem dağ başında hem soğuk havada çalışıyorum

Ben de ben de ben de kaydirigubbakcemile5

Bu arada gelme olayım arapsaçı, arkadaşlara çoook önceden ağva sözü vermiştik eşimle bu hafta için, tarihi de biz seçmiştik onlar bize göre ayarladılar kendilerini ama bu sefer de eşim grip, kerem nezle .büyük ihtimalle oraya bile gidemeyeceğiz,oraya gidersek arabayla gidecektik keremi anneme bırakacaktık ama eşim düzelmezse gitmez ve hayatta Kerem i hasta haliyle İstanbula otobüsle göndermez.Benim ne olacağım son anda belli olur o yüzden gelenlerden biri özelden telefonunu mesaj atsın, gelebilirsem evi öğrenmek için arayayım c.tesi günü

anacım,bınıcen taksıye dıcen ki bakırkoy ebuzziya caddesine gıdıcez dıcen, orada catı bıraanesi var orada ınıcen benım evım o sokakta zaten, camdan gorurummm sizi

ben kalorıferlerı actım kızlar coook sogukk yawww alsanaalsanasmile

merhaba arkadaşlar bende mart annesiyim eylülüm 7 aylık oldu uzun süredir girmiyodum özlemişim burayııııııı

bence 12:30- 1 gibi gelin hatunlarrr sempatiksalakcinni

kızlar konuşmaları kaçırdım toplantıya girmiştim ....
Buluşmadan konuşulmuş en son hava durumu ne bakma fırsatınız olabildi mi?buluşma saati ve adresi mail at canım bana en son hali ile bakamayabiliyorum buraya bazen.
Hilal için herkese teşekkür ediyorum umarım sorunsuz çıkarır dişini dün geceden sonra ne olcak bilmiyorum
burcu ben 1 kere sağdım işe başladığımda 30 cc çıkmıştı sağmamaya karar verdim emdikçe daha iyi uyuyor.gün içinde mama ve ek gıda alıyor zaten beni de işten gelir gelmez emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…