- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.621
kızlar mrb nasılsınız ya en acilinden cvp istiyorum oğluşuma çorba yapcam artık aklımabişi gelmiyo fikir istiyorum
kız yoksa sizin oaralara bi italyan tüpçümü dadanmuıştı yoğsammnaniknanik
vallaha biz malım fransızların elinden kurtulalı daha 100 sene fln oluyo muhtemelen genlerini taşıyoruz hala ki nitekim babası kara ben kara oğlan çıktı balköpüğü
ya o tulumlardan bende istiyorum markası nedir acaba, malum mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum internetten sipariş verebilirim ancak:sinifsinif:
kızlar mrb nasılsınız ya en acilinden cvp istiyorum oğluşuma çorba yapcam artık aklımabişi gelmiyo fikir istiyorum
Senin de öyle az mı çıkıyor?
Sağ tabi, buz gibi dışarısı, üşümesin kuzucuk...
günaydın herkeseeee
kocamın bu sabahki bombası : anası ,istanbula gelmiş!!!!
yakındır başıma bela olması bugün bilemedin yarın damalar dutteee!!
babası artık erzincandan dönmemeye karar wermiş sewinmeli mi üzülmeli mi bilmiyorum bu kadın artık sende 5 kere özledim bahanesiyle soluğu burda alır heer gelişinde de 1 ay dönmez erzincana we o 1 ayın garanti 10-hatta yz bulursa 20 gününüde burda geçirir!!!
yine stres oldum:1no2:
we güzel bişeyler de söliyeyim
dün kocam aldığımız ewe mimar, camcı, marangoz we boyacı götürmüş..
ewi kırıyolar salonu l haline getirip büyütüyolar, aradaki küçük odayı dışa doğru açıp gömme dolap yaptrıyor yerden tasarruf için..
mutfağı we banyoyu komple yaptırıryor
saten boya, alçı tavan, ön tarafa açılır kapanır raylı camlar boydan boya,
öndeki kapalı balkonu uzatıyor..
yani bana anlattığı gibi olursa muhteşem oluyorkaydirigubbakcemile2
weee inşallah dün gelen amcacık dükkanımızı alırsaaa 1 ay sonra ewimize taşınıyoruz.. tadilat 1 ay sürermiş..
içindekilerde 10güne çıkıyormuşşş
Benimde saçlarım çok dökülüyor. Önü seyreldi neredeyse. Bende kısa kestirdim ama dökülmesi azalmadı.
Şemnem sanada geçmiş olsun. Jale evin hayırlı uğurlu olsun. Öznur kaza için verilmiş sadakanız varmış. Fatma Selin'e ne oldu mesaj kaçırdım galiba.
herkese günaydın kızlaarheryerim ağrıyo bugün hele omzum çok fena. dün tabanca atışı diye gittim poligona bana kalaşnikof tüfekle atış yaptırdılarsempatiksalakcinni
yerinden zor kaldırıyom nası attım bende bilmiyom bayan polise tabanca bile çok yaw bence, masa başı çalıştırıyolar zaten. dün evlilik yıldönümümüzdü. beyim çok yoğundu kesin unutmuştur dedim doğru çıktı. ama ben naaptım hem ona hem kendime hediye aldım. kendime en pahalısından bi elbise ve hırka aldımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni akşam unuttuğunu çaktırmamak içinde yemeğe götürdü bizilaelaelaelaelae ona ne ceza vercem daha düşünmedim ama elime müthiş bi koz verdidelikafadulden
senin beyin benimkinden de kıskançmışkaydirigubbakcemile3 bizim üniformaları devlet veriyo standart ve değişiklik yapmak yasak. ona bile karışıyodu bizimkikaydirigubbakcemile3 Allahtan şimdi sivilim kurtuldum dırdırdan
bende sağıyorum hala. sabah emziriyorum 120 ml sağıp bırakıyorum, öğlen emziriyorum 100ml bırakıyorum 3,5 ta gelip tekrara emziriyorum. ek gıdada alıyo ama ne hikmetse hala kilo almıyobilmiyorumkismile bazen çok uykusuz olunca sütüm azalıyo 70ml anca bırakabiliyorum. gecede en az 2kez kalkıp emiyocokacimcoook
bu kaynanaları tefe koyup calalımmmklava:
en iyisi hiç muhatap olmamak, sende yuz verme kız 2 gunde gider ...
bu arada evinizin tadilatı hay8ırlı olsun, bak tadilat yapınca ne guzel olacak, insallah dukkanda satılır da gecer oturursunuz bi guzel, biz de sana mısafırlıge gelırızzz
evet yaaaa erken gelın , cok oturalımmmm :asigim::hulya:
7de binerim 7.30da sizdeyim anam..evet yaaaa erken gelın , cok oturalımmmm :asigim::hulya:
brokoli werilirmi yaw?ben bugun brokoli ve havuc bıraz pırınc suda pısırıcem blendırdan gecırıp vercem, bızımkı sevıyor bunukaydirigubbakcemile5
taxiye atlican önce merali ordan beni alcan we burdan çewre yoluna bağlanıp gitces:))))erken gelelim de nası gelelim hasret birlikte gidebilecek miyiz ben size nerde olduğumu tarif edeyim cevahire 5 dk yürüme mesafesinde kardeşimin evi sööleyin bakalım kime nası giderim nası buluşuruzbuyrunnnnnnnnn
Uykusuz bir gecenin ardından herkese selam. Eymen yine tam formundaydı gece. Saat 1'de uyudu ve saat 3'te 5. kalkışını gerçekleştirdi. sonrasında saate bakamadım bile artık ama sürekli uyandı. ne yapcam ben çocukla böyle yaaa( ne yiyor ne uyuyor sıpa
ben şimdi eve gidip bi posta çamaşır yıkıyorum hade grşrz öğleden sonra
evet yaaaa erken gelın , cok oturalımmmm :asigim::hulya:
Uykusuz bir gecenin ardından herkese selam. Eymen yine tam formundaydı gece. Saat 1'de uyudu ve saat 3'te 5. kalkışını gerçekleştirdi. sonrasında saate bakamadım bile artık ama sürekli uyandı. ne yapcam ben çocukla böyle yaaa( ne yiyor ne uyuyor sıpa
YAZGI hoşgeldiniz cnm, yolculuğun sorunsuz geçmesi çok güzel olmuş. demek sallanmak hoşuna gitmiş Alp beyin
BURCU'cum yoğurda reçel katarak verebilirsin az miktarda, benimki anca öyle yiyor. azıcık ta eklesen tatlandırıyor. hiç yoğurt yemesindense azıcık şeker almasının daha iyi olacağını düşünüyorum
HASRET ne güzel, şimdiden iyi günlerde oturun diyeyim artık. inşallah bugün dükkanla ilgili iyi haberi de alırsın da rahatlarsın azıcık
GÜLSAN nice senelere cnm. Sonuna kadar kullan artık elindeki kozu bakalım:))
ay olaya bak ya hatun öğle arasında eve gidip çamaşır yıkıyor, ben hem dağ başında hem soğuk havada çalışıyorum
7de binerim 7.30da sizdeyim anam..
taxiyle nereye gelces şincik bis?
brokoli werilirmi yaw?
taxiye atlican önce merali ordan beni alcan we burdan çewre yoluna bağlanıp gitces:))))
olmadı ben sucu minibüsünü alıp herkeşi toplayıp götürecemsempatiksalakcinni
meral uykuda doyurmaya bak bnce bi yolunu bul..
buluşmyaı napıyoruz şimdi? furkan gelecek mi?
Kaç gibi gelelim?
Alla Allaaaa... Ağlıyor mu peki Meral? Yosa uyanıp oynamak mı istiyor?
Allah kuvvet versin arkadaşım, çok zor yaa...
Haklısın, yoğurt önemli, bugün de reçelle veriyim bakalım napacak...
Pekmez olmaz di mi?
Ben de ben de ben de kaydirigubbakcemile5
taxiye atlican önce merali ordan beni alcan we burdan çewre yoluna bağlanıp gitces:))))
olmadı ben sucu minibüsünü alıp herkeşi toplayıp götürecemsempatiksalakcinni
meral uykuda doyurmaya bak bnce bi yolunu bul..
buluşmyaı napıyoruz şimdi? furkan gelecek mi?[/QUOTE
Kız mecidiyeköyden daha kısa gibime geliyor, önce senin binip gelip bizleri alman gerekiyor. Furkanı babasının bürosuna gönderirim artık o gün. Ay 3 kadın 3 bebek zor olacak gibi, dilerseniz ikiniz buluşun ben de ayrı gideyim
Alla Allaaaa... Ağlıyor mu peki Meral? Yosa uyanıp oynamak mı istiyor?
Allah kuvvet versin arkadaşım, çok zor yaa...
Haklısın, yoğurt önemli, bugün de reçelle veriyim bakalım napacak...
Pekmez olmaz di mi?
]
Normalde ağlamazdı,sık kalkardı ama kalkıp emerdi ve yatardı. ama bugünlerde ağlıyor malesef, emmiyor da. kalkıp evde bi tur atıyoruz sonra gelip ayağımda sallıyorum, uyuyor yatağına bırakıyorum, tam ben dalıyorum ki hoopppp bu yine başlıyorkafamçokkarıştı
Kadir tuğce pekmezle de olur diyor ama bilmiyorum, ben yine de reçeli tercih ediyorum. Pekmezi kahvaltısına katıyorum zaten
bence 12:30- 1 gibi gelin hatunlarrr sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?