2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence 12:30- 1 gibi gelin hatunlarrr sempatiksalakcinni
zaten o saattler olur çok geçe kalmayız gibime gelio oranın trafiği fena.. e hawalarda erken karaıyo millet eerken ayaklanır bnce..
yaw ne alakası war sokakta dolaşmicazki ew oturması bubilmiyorumkismile arabadan incen ewe gircen yani? kış boyu bu çocuk hiç mi dışarı çıkmayacak?
çok erken olmaz mı o ayol?? Ben sanırım anca 2 gibi gelirim. Hande'cim İncirli caddesine yakın mısın?
kız 2gibi çıkıop kaçta orda olcan kaçta döncen? bakırköyden bahsedioruz? benim hiç bi işim planlı gitmediğinden şimdi 12de çıkıcam derim sat 2 olur biliyorum başıma gelecekleri

En iyisi Hande'nin telefonunu alman olur kanımca.
Gel yaa geeellll naniknanik

İnşallah rahatlar da düzelir Meralcim yaa...
Bir derdi sıkıntısı olmasın da...
Yanında yatırmayı denedin mi hiç? Çok taraftar değilim ama uyumamasından iyidir.

Doğru pekmezi sabah veriyoruz, bir de akşam üzeri olmaz.
Tamam bugün reçelle vereyim, evde ev yapımı çilek mi vişne mi ne, öyle bişi var...

Şimdi sağdım, 40 cc çıktı, sinir oldum ben de...
Mamayı gün içinde nasıl veriyorsunuz kızlar?
Stoklar bitiyor, yakında mamaya geçmemiz lazım...

kaklkıp evi süpürücem ama hiç halim yok(

Meraaall, uykusuzsun, yorgunsun, delirme, uzan dinlen fırsatın varsa...
Kurtlanacak haliniz yok ya, boşver...

İnşallah yağmaz bence de, zor olur herkes için...
Az önce eşim aradı, ben de bir daha hatırlattım ben cumartesi gidecem diye...
Ne dese beğenirsiniz?
Bunların karşıda uzak bi yerde, unuttum adını, yakın bir akrabaları var, ben sürekli uzak diye gitmeyi reddediyorum.
O zaman önce onlara gidelim, sonra ben seni gideceğin yere bırakayım dedi.
Madem karşıya geçebiliyorsun, şoförlüğünü de yapacam, ayıp artık gitmemiz lazım dedi.
Hafif bir şantaj kokusu aldım, sanırım boyun eğeceğim :)

Son düzenleme:
ben günde 3 defa veriyorum bazen 4 defa mama 150 cc zaten bazende 50 cc kadar bırakıyor içmiyor haftasonu evdeysem beni emmek daha çok istiyor hafta içi 150 cc alıyor ablama sordum bazen 2 defa bazen 3 defa alıyor dedi ek gıdalarda olunca pek vermiyoruz

cnm artık yağmurlu havalara da alışamız gerekiyor, tabi deli gibi bi yağmur olmaz inşallah. Bir de kuzucuklar hasta olmasınlar inş. o gün:Saruboceq:

Son düzenleme:
bosnacım sağmaya devam pes etme. komşumuzunda sağdımmı yrm çay bardaa çıkıodu elimle boşaltınca bi su bardaana yakın çıkartıodum ama gööslerm çok yıprandı dedi. yani sağmayla emme kesinlikle bir değil. birini miniğin çekio sewgiyle bakarken biri haşır huşur çalışan makina. e normal tabi o yüzden doyuyodur doruk paşa. k.valdemler kışlık bi kaç bişey getrcekmiş turşu kurutmalık bakliyat fln bi hafta ben salmamayı dusunuorm daha fazlakalırlarsada olur. biz pek problemli değiliz. eşimi çok sayarlar çünkü sözünün üstüne söz demezler e haliyle benide öyle..

bnm cadı 12 den aşşa uyumuo kesinlikle basaramıorm saat 10dan sonra başlıorm mücadeleye ama ne mücadele sallama emzirme bieron yanına yatma hiçbiri olmuo maşş doruk 9 bucukta gidiomuş bizde öleydik ama anlamadm bozuldu birden

hasret maşş senin ew minik saray olcak yani. inş gülegüle oturç
karavana geçmiş olsun sümüklüye:)
gülsan maşş senin süt iyiymiş hala allah arttırsın.
diş çıkaran kimdi onu unuttum onada geçmiş olsun
gdzdak senin kızın yiyen bi tip değil kabullencen artık sağlıklı olsun hastalanmasın inşş.

kızım emerken uyudu bende tek elle yazdm hepsini:) onu yatırıyıöm bende işlere devam ha bu arada 61 e düşmüşüm 2 kilo daa gitmiş nası gidiosa. kaldı 2-3 kilo yaşasınnnn!!

Hasret ;bu aralar eşimin uyuzluğu üzerinde ben söyledim buluşmayı bişey dememişti zaten hava yağmurlu olmazsa benim için daha iyi zaten ev oturmasınıda biliyor ben ve hilal mahvolmasın yollarda sadece

evet esrin , bakırkoye gelipte gelmessen kızrım valla klava:
erken cıkıyorsan sende o saatte gelırsın ne varmıs yanı, beraber kızları beklerızz olumunekankayizsmile

Hande bana cebini yaz belki bir uğrar kaçarım. Doktor kontrolünden sonraki moralimiz de olayı değiştirebilir. Yine kilo almamış çıkarsa ben bozulmuş bir suratla direkt eve yollanırım.

Bizimkisi solucan gibi ıkına sıkına uykusunda ilerliyor. Yüz üstü yatırıyorum üzerine örttüğüm battaniye geride kalıyor Esin yatağın başına varmış oluyor.

ya o tulumlardan bende istiyorum markası nedir acaba, malum mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum internetten sipariş verebilirim ancak:sinifsinif:

Canım ben bildiğin ayaklı tulum giydiriyorum her iki ayağında da çıtçıtları olan aldım tek ayağı çıtçıtlı olanı rahat giydiremiyorum. Uyku tulumu bilerek almadım (altı torba gibi olanlardan) bacaklarını sarsın istedim. Benim aldığım tulumun tek farkı kalın.

Esin beni emdikten sonra sağsam 10 ml anca çıkıyor ama ek gıdaya geçtiğimizden beri ben yemediği öğünü sağıp bir dolaba koyuyorum hem süt azalmasın diye hemde hala stok yapma derdindeyim. Daha önceden çocuk hemşiresi olan teyzemden bahsetmiştim. O ilk oğlunu 40'ından sonra ikincisini 2 aylıkken bırakıp işe gitmiş. Daha süt üretimi rayına bile oturmadan ben iş başı yapıyordum hemen sütüm azalıyordu 4. aylarına zor getirdim ama 5 ml bile çıksa seviniyordum oğlumun bugün ki ilacı çıktı diyordum dedi. Kızlar tek diyeceğim o ki zaten kendi pompanız benim ki gibi kiralık pompa da değil moralinizi bozmayın hala çıkıyor diyip sağmaya devam edin. Ben öyle yapacağım. Kuzenimin kızı 1,5 yaşını geçti hala iş yerinde süt sağıp eve bırakıyor. 2 yaşına kadar yapacağım diyor. Ben onun kadar kararlı olabilecek miyim bilmiyorum çünkü benim iş yerimdekiler bana süt sağdığım için pek iyi davranmıyorlar. Kaldı ki o zaman sütüm olacak mı onu da bilmiyorum.

Aylin, kızlar ne olur yanlış anlamayın ama eğer bebekleriniz ya da siz hasta iseniz zaten buluşmaya gitmeyin. Biliyorum bağışıklıkları güçlensin vs ama bile bile kör göze lades de olmasın. Sonra Allah korusun diğer bebekler de annelerde kapar sebep bu olmasın.

Son düzenleme:

mothercare cnm burdada yok bana kardeşim istanbuldan aldı gönderdi varsa tanıdığın ööle yapabilirsin
hımmm hemen bakayım internetten.olmazsa ankaradan sipariş veririm bizimkilere alıp gönderirler, sağolun canlaropuyorumnanaktan

Kızlar Allah sütümüzü bol eylesin inşallah. ben günde 3 kez sağıyorum aventin süt sağma makinası var son damlasına kadar sağıyo ondan belki biraz daha fazladır
kocişe takı cezası hımmbilmiyorumkismile çok iyi fikir yada midyata gümüşçülere götürsün beni daha iyi olursempatiksalakcinni

sonuna kadar kullancamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

merhaba arkadaşlar bende mart annesiyim eylülüm 7 aylık oldu uzun süredir girmiyodum özlemişim burayııııııı
merhaba

yaw ben çok kıskanıyorum sizi bende gelmek istiyorum:çok üzgünüm: ama gelemiyorum :a015: benim yerimede eğlenin kızlar. şööle oturup doyo doya dedikodu yapıp kız muhabbeti yapmayalı aylar oluyo wallasenağlama

Son düzenleme:

Ayfer, sarsak bi soru soracağım şimdi: Günde 3-4 defa 100-150 cc mi veriyorsunuz yani? İçiyor mu yaw? Doruk içmiyor o kadar, yeterli anne sütü var buzlukta ama istemiyor.

Ayy valla sen anlattıkça bi çare bulmak zorunda hissediyorum kendimi.
Dua edeyim bari allah rahatlık versin Eymen'e diye...

Kahvaltıya da gidebiliriz ya da ikna edebilirsem Hande'den çıkışta da gidebiliriz. Akşam bi çalışayım bu konu üzerinde :)

40 cc de olsa sağ diyorsun yani... Haklısın, gayretli olmak lazım. Belki artar yine. Kaç gündür doğru dürüst su içmiyorum, dinlenmiyorum, haftalardır Humana falan da içmiyorum, tiroid ilaçlarını da içmiyorum. Toparlıyım kendimi...

Kayınvalidenle problem yoksa, iyi o zaman, hem yardımcı da olurlar, rahatlarsın biraz.

Mervecim madem 12'den aşağı uyumuyor, o zaman saat 10'da başlamasan mücadeleye, uykuya dalma saaatine yakın yatırsan... Acaba uyumak istemediği için, sen ısrar ettikçe daha çok sinirleniyor olabilir mi?

Hasret ;bu aralar eşimin uyuzluğu üzerinde ben söyledim buluşmayı bişey dememişti zaten hava yağmurlu olmazsa benim için daha iyi zaten ev oturmasınıda biliyor ben ve hilal mahvolmasın yollarda sadece

Ayfercim, senin yolun epey uzak, ben eşine hak vermiyor değilim açıkçası... İnşallah yağmur olmaz, özledimmm...

tabi tabi sağ. pes etme bide bu süt durumu psikolojik azalıo dedikce azalıo hatırlarsan geçen çok dolu demiştim sana ondan sonra ek gıdayı arttırdım azalır mi ki die düşünce aklımdan gitmio ondan heralde göğüslerim ondN BERİ ÇOK DOLU DEĞİL. İKİ GÜNDE NE DĞEİŞEBİLİRKİ. HEM BE NBU ARALAR ARTACAGINA İNAİNIRDIM. ÇOCUK COK CEKTİKCE KUVVETLİ CEKTİKCE COGALIR DİE ÖLE DE OLUODU EK GIDADA ABANINCA EMMİO HALİYLE OK ONDAN AZALIO BEN 2 yaşı bile geçmeyi düşünüyodum bu arada caps locka bamsışım:)

ama şimdi çok sirniliyim!! yerine yatırıken uyandı ağlicam sinirimden içeri odaya gidip bagırıp bagırıp geliyim yoksa rahatlayamicam kızn yüzüne bagıramıyorum tM YERİNE götürürken agzınıa açti geri emzirmeye geldim geri cıkardı o ara uyandı salak ne geri dönüosun uyumuş işte cocuk ah işte fazla vicdandan marza doğar. gitti öğlen uykusu ztn gecede geç yatıo@!!!!!!!!!

ya bosna ben uyurmu ki die deniyorum her akşam cunk benimkide 9 bucukta uyurdu ne güzeldi yaa şimdi acabamıki diyorum ama olmuo bıraksamda bırakmasamda 12 yi buluo sıpa ben istiyorumki bi kaç saat bana kalsın akşam eşimle bi meyve yiyiom bişiler içiyim ama imkansızz!! sıpaa sıpaa off ben bu moralle işde yapamam heryerheryerde çamaşır sercem bulaşıklar dağ gibi yemek yapcam ewi silcem tozlarrr. amaan aman

AYLİN ve BURCU kıskanmayı anacım bütün iskenderun avuç içi kadar zaten e arabada olunca 2 dk da evdeyim çamaşırımı yıkadım gittim oğlumu emzirdim yemeğimi yedim hatta kahvemi içtim kışlık giyecek bişiler çıkardım oraya gelebilmek için üff burasıda çok sıcak kışlıklara elleyince bile terledimzemuszemus
MERALCİM nie sığmayalım sığışırız siz güzergaha karar verin
HANDE 1 iidir 1 tmm 1 de sizde olmak için kaçta çıkmalıyız HASRET sor babana yap planı anacım
ESRİN benim oğlanı da düz bırak ters al acayip deli yatıyo ama bende öyleyim kafamçokkarıştı
PANCUBEN öncelikle adın neydi yaf unutmuş ta olabilirim yane bide gelmezsen ayıp olur istanbulda olupta karşıdan gelemem diyenleri esefle kınıyorum 1000 km den geliyorum len
AYLİN sende gel ayarla yap bişiler senin içinde değişiklik olur ayrıca sana faceden istek gönderdim nie kabul etmiyosun etsene allaalla
birde günün BOMBASI oğlum ek gıdalara alışmış ne versen yalana yalana yiyomuş hiçbişeye ağzını kapamıyomuş çabuk alıştı çok ükürsositososito

Son düzenleme:
sağol canım ama süt sağmaktan göğüslerim sarktı.kendimi inek gibi hissediyorum bazenkaydirigubbakcemile3 ama bende en az 1 yaşına kadar sağmayı düşünüyorum böyle sütüm yeterli olursa tabi.
hangisi daha kullanışlı acaba bi bakiim, senin dediğinden görmüştüm nettea.s

bi yoğurt mevzuu olmuş ben 1 çay kaşığı pekmez 110 cc yoğurt 4 cc su ile karıştırıp veriyorum bayılıyo ama doymuyo 2 saat snra bide mama veriyorum

Burcu canım sabah-öğlen ve akşam olmak üzere 100-150 cc mama ve ek gıdalar ben işten geldikten sonra zaten 10,15 dk yapışık ikiz gibiyiz biz o yüzden sağmıyorum ben .HEPKARAVANA- ADIM AYFER benim bende senin ismini bilmiyorum zaten dedim yaa YAZGI ve sen geldinde ben mi gelemeyeceğim ama İstanbul burası hava ve trafik felaket oluyor otobüsler filan ben Tuzla 'da oturuyorum İstanbul'un hem sonu hem başı Hilal akut bronşit geçirdi korkum tekrardan olmaması...
İstanbul buluşmasını ilk neden olanlardan biriyimdir hamileykende Hijyenimiz organizasyonu yapmıştı bende gaza getirdim herkese o gün bile hava soğuktu ve yağışlıydı Hamileyken Burcunun eşi beni otobüse binebileceğim bir yere bırakmıştı....Hamileyken 2 defa kar yağdığında düştüm Rabbim bir sıkıntı vermedi çok şükür .Avrupa yakasını pek bilmem o yüzden anadolu yakasında ki hatunlarla beraber gelmek en iyisi dedim ve inşallah öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…