- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.641
zaten o saattler olur çok geçe kalmayız gibime gelio oranın trafiği fena.. e hawalarda erken karaıyo millet eerken ayaklanır bnce..bence 12:30- 1 gibi gelin hatunlarrr sempatiksalakcinni
yaw ne alakası war sokakta dolaşmicazki ew oturması bubilmiyorumkismile arabadan incen ewe gircen yani? kış boyu bu çocuk hiç mi dışarı çıkmayacak?Türkiye Genelinde Önümüzdeki 5 Gün Hava - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
CUMARTESİ GÜNÜ HAVA YAĞMURLU GÖZÜKÜYOR İNŞALLAH ANADOLU YAKASINDA YAĞMAZ EŞİM YOKSA GÖNDERMEZ WALLA SABAHTAN KAÇMAYA ÇALIŞIRIM BENDE:)))KIZLAR DUA EDİN NE OLUR :Saruboceq::Saruboceq: HİLAL KUZUMDA İYİ OLUR İNŞALLAH AY SİNİR OLDUM ŞİMDİ HAVA DURUMUNU GÖRÜNCE
kız 2gibi çıkıop kaçta orda olcan kaçta döncen? bakırköyden bahsedioruz? benim hiç bi işim planlı gitmediğinden şimdi 12de çıkıcam derim sat 2 olur biliyorum başıma gelecekleriçok erken olmaz mı o ayol?? Ben sanırım anca 2 gibi gelirim. Hande'cim İncirli caddesine yakın mısın?
taxiye atlican önce merali ordan beni alcan we burdan çewre yoluna bağlanıp gitces:))))
olmadı ben sucu minibüsünü alıp herkeşi toplayıp götürecemsempatiksalakcinni
meral uykuda doyurmaya bak bnce bi yolunu bul..
buluşmyaı napıyoruz şimdi? furkan gelecek mi?[/QUOTE
Kız mecidiyeköyden daha kısa gibime geliyor, önce senin binip gelip bizleri alman gerekiyor. Furkanı babasının bürosuna gönderirim artık o gün. Ay 3 kadın 3 bebek zor olacak gibi, dilerseniz ikiniz buluşun ben de ayrı gideyim
Normalde ağlamazdı,sık kalkardı ama kalkıp emerdi ve yatardı. ama bugünlerde ağlıyor malesef, emmiyor da. kalkıp evde bi tur atıyoruz sonra gelip ayağımda sallıyorum, uyuyor yatağına bırakıyorum, tam ben dalıyorum ki hoopppp bu yine başlıyorkafamçokkarıştı
Kadir tuğce pekmezle de olur diyor ama bilmiyorum, ben yine de reçeli tercih ediyorum. Pekmezi kahvaltısına katıyorum zaten
mecidyeköy trafiğine girmeyelim die söyledim oralar kilit olmazmı yaa? benim için farketmez ben burdanda toplarım.. biz geçen hafta gittikya bakırköye burdan o kadar rahattı ki 20-25 dakikaya wardık çewrden ondan didim?
babam 10yıl taxi şoförlüğü yaptı hawalanında ona bi sorayım akşama en iyisiCADIARZU
Bu arada gelme olayım arapsaçı, arkadaşlara çoook önceden ağva sözü vermiştik eşimle bu hafta için, tarihi de biz seçmiştik onlar bize göre ayarladılar kendilerini ama bu sefer de eşim grip, kerem nezle .büyük ihtimalle oraya bile gidemeyeceğiz,oraya gidersek arabayla gidecektik keremi anneme bırakacaktık ama eşim düzelmezse gitmez ve hayatta Kerem i hasta haliyle İstanbula otobüsle göndermez.Benim ne olacağım son anda belli olur o yüzden gelenlerden biri özelden telefonunu mesaj atsın, gelebilirsem evi öğrenmek için arayayım c.tesi günü
Kız mecidiyeköyden daha kısa gibime geliyor, önce senin binip gelip bizleri alman gerekiyor. Furkanı babasının bürosuna gönderirim artık o gün. Ay 3 kadın 3 bebek zor olacak gibi, dilerseniz ikiniz buluşun ben de ayrı gideyim
Normalde ağlamazdı,sık kalkardı ama kalkıp emerdi ve yatardı. ama bugünlerde ağlıyor malesef, emmiyor da. kalkıp evde bi tur atıyoruz sonra gelip ayağımda sallıyorum, uyuyor yatağına bırakıyorum, tam ben dalıyorum ki hoopppp bu yine başlıyorkafamçokkarıştı
Kadir tuğce pekmezle de olur diyor ama bilmiyorum, ben yine de reçeli tercih ediyorum. Pekmezi kahvaltısına katıyorum zaten
kızlar konuşmaları kaçırdım toplantıya girmiştim ....
Buluşmadan konuşulmuş en son hava durumu ne bakma fırsatınız olabildi mi?buluşma saati ve adresi mail at canım bana en son hali ile bakamayabiliyorum buraya bazen.
Hilal için herkese teşekkür ediyorum umarım sorunsuz çıkarır dişini dün geceden sonra ne olcak bilmiyorum
burcu ben 1 kere sağdım işe başladığımda 30 cc çıkmıştı sağmamaya karar verdim emdikçe daha iyi uyuyor.gün içinde mama ve ek gıda alıyor zaten beni de işten gelir gelmez emiyor
kaklkıp evi süpürücem ama hiç halim yok(
Türkiye Genelinde Önümüzdeki 5 Gün Hava - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
CUMARTESİ GÜNÜ HAVA YAĞMURLU GÖZÜKÜYOR İNŞALLAH ANADOLU YAKASINDA YAĞMAZ EŞİM YOKSA GÖNDERMEZ WALLA SABAHTAN KAÇMAYA ÇALIŞIRIM BENDE:)))KIZLAR DUA EDİN NE OLUR :Saruboceq::Saruboceq: HİLAL KUZUMDA İYİ OLUR İNŞALLAH AY SİNİR OLDUM ŞİMDİ HAVA DURUMUNU GÖRÜNCE
BEN NE ZAMAN BAGLANAYIM PEKİ?bence 12:30- 1 gibi gelin hatunlarrr sempatiksalakcinni
ben günde 3 defa veriyorum bazen 4 defa mama 150 cc zaten bazende 50 cc kadar bırakıyor içmiyor haftasonu evdeysem beni emmek daha çok istiyor hafta içi 150 cc alıyor ablama sordum bazen 2 defa bazen 3 defa alıyor dedi ek gıdalarda olunca pek vermiyoruzen iyisi hande'nin telefonunu alman olur kanımca.
Gel yaa geeellll naniknanik
inşallah rahatlar da düzelir meralcim yaa...
Bir derdi sıkıntısı olmasın da...
Yanında yatırmayı denedin mi hiç? çok taraftar değilim ama uyumamasından iyidir.
doğru pekmezi sabah veriyoruz, bir de akşam üzeri olmaz.
Tamam bugün reçelle vereyim, evde ev yapımı çilek mi vişne mi ne, öyle bişi var...
şimdi sağdım, 40 cc çıktı, sinir oldum ben de...
Mamayı gün içinde nasıl veriyorsunuz kızlar?
Stoklar bitiyor, yakında mamaya geçmemiz lazım...
meraaall, uykusuzsun, yorgunsun, delirme, uzan dinlen fırsatın varsa...
Kurtlanacak haliniz yok ya, boşver...
inşallah yağmaz bence de, zor olur herkes için...
Az önce eşim aradı, ben de bir daha hatırlattım ben cumartesi gidecem diye...
Ne dese beğenirsiniz?
Bunların karşıda uzak bi yerde, unuttum adını, yakın bir akrabaları var, ben sürekli uzak diye gitmeyi reddediyorum.
O zaman önce onlara gidelim, sonra ben seni gideceğin yere bırakayım dedi.
Madem karşıya geçebiliyorsun, şoförlüğünü de yapacam, ayıp artık gitmemiz lazım dedi.
Hafif bir şantaj kokusu aldım, sanırım boyun eğeceğim :)
Türkiye Genelinde Önümüzdeki 5 Gün Hava - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
kız 2gibi çıkıop kaçta orda olcan kaçta döncen? bakırköyden bahsedioruz? benim hiç bi işim planlı gitmediğinden şimdi 12de çıkıcam derim sat 2 olur biliyorum başıma gelecekleri
mecidyeköy trafiğine girmeyelim die söyledim oralar kilit olmazmı yaa? benim için farketmez ben burdanda toplarım.. biz geçen hafta gittikya bakırköye burdan o kadar rahattı ki 20-25 dakikaya wardık çewrden ondan didim?
babam 10yıl taxi şoförlüğü yaptı hawalanında ona bi sorayım akşama en iyisiCADIARZU
sen bi sor bakalım cnm. Yaa ben en erken 1.30 gibi çıkarım işte. 2 - 2.30 gibi de orada olurum Allah'ın izniyle diye düşünüyorum
İnşallah rahatlar da düzelir Meralcim yaa...
Bir derdi sıkıntısı olmasın da...
Yanında yatırmayı denedin mi hiç? Çok taraftar değilim ama uyumamasından iyidir.
Doğru pekmezi sabah veriyoruz, bir de akşam üzeri olmaz.
Tamam bugün reçelle vereyim, evde ev yapımı çilek mi vişne mi ne, öyle bişi var...
Meraaall, uykusuzsun, yorgunsun, delirme, uzan dinlen fırsatın varsa...
Kurtlanacak haliniz yok ya, boşver...
İnşallah yağmaz bence de, zor olur herkes için...
Az önce eşim aradı, ben de bir daha hatırlattım ben cumartesi gidecem diye...
Ne dese beğenirsiniz?
Bunların karşıda uzak bi yerde, unuttum adını, yakın bir akrabaları var, ben sürekli uzak diye gitmeyi reddediyorum.
O zaman önce onlara gidelim, sonra ben seni gideceğin yere bırakayım dedi.
Madem karşıya geçebiliyorsun, şoförlüğünü de yapacam, ayıp artık gitmemiz lazım dedi.
Hafif bir şantaj kokusu aldım, sanırım boyun eğeceğim :)
Evet cnm gecenin ikinci yarısında hep yanımda oluyor zaten, bişi değişmiyor malesef
Bugün abisi evde de o biraz oyalarken ben daha rahat süpürürüm diye
İyi madem oraya kahvaltıya gidin de çok geç kalma bari
selamlar...........
selam bebem
evet esrin , bakırkoye gelipte gelmessen kızrım vallaklava:
erken cıkıyorsan sende o saatte gelırsın ne varmıs yanı, beraber kızları beklerızz olumunekankayizsmile
adaşım hasta mı olmuş kıyamam toplasın hemen kendini gece üstünü açması normal bütün esinler deli yatıyo demeksempatiksalakcinnibende aldım o tulumlardan çok rahatım şimdi gece dört dönüyo dönsünnn
ya o tulumlardan bende istiyorum markası nedir acaba, malum mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum internetten sipariş verebilirim ancak:sinifsinif:
canım kızların bahsettıgı tulumlar mothercare ama uyku tulumu alabılırsın onlarda cok guzel arastır ınternette bak.... ben uyku tulumu aldım, bacakları kapalı etek seklınde her yerı kapalı, kalın polar gıbı bırsey..
canım galiba bu kişiye göre değişiyor baksana millet 100 , 120 cc lerden bahsediyor hemde emzirdikten sonra tabi hepinize maşşalah mevlam daha çok versin kuzulara ama bendede 60 cc den fazla çıkmıyor .. çok şükür annem sarmış sarmalamış getirdi de emzirdim ne kadar çıktığını ölçmedim hiç bu aralar hep emziriyorum canım ... inşallah azalmaz.10 cc bile olsa şurup niyetine içsinler sabır canım iki yaşına kadar dayanacağız inşalalh...
....
canım kestirmek işe yaramıyor o ucundaki kırıklar için anca işte yoksa dökülmede kestirmenin hiç bir faydası yok . selin sabah ağlayarak uyanmış ve anneme gelene kadarda ağlamıştı meğer açlıktanmıış .. şimdi iyi şükür...
...
Bu arada gelme olayım arapsaçı, arkadaşlara çoook önceden ağva sözü vermiştik eşimle bu hafta için, tarihi de biz seçmiştik onlar bize göre ayarladılar kendilerini ama bu sefer de eşim grip, kerem nezle .büyük ihtimalle oraya bile gidemeyeceğiz,oraya gidersek arabayla gidecektik keremi anneme bırakacaktık ama eşim düzelmezse gitmez ve hayatta Kerem i hasta haliyle İstanbula otobüsle göndermez.Benim ne olacağım son anda belli olur o yüzden gelenlerden biri özelden telefonunu mesaj atsın, gelebilirsem evi öğrenmek için arayayım c.tesi günü
canım kızların bahsettıgı tulumlar mothercare ama uyku tulumu alabılırsın onlarda cok guzel arastır ınternette bak.... ben uyku tulumu aldım, bacakları kapalı etek seklınde her yerı kapalı, kalın polar gıbı bırsey..
Azalıyor evet, sağdıkça görüyorum ya, o yüzden daha da istemiyorum.
Kışı çıkarabilir miyim bilmiyorum.
Mothercare'dekiler güzel canım, ben oradan aldım.
Bulamazsan ya da internetten alamazsan, biz alıp gönderelim sana, ben sık sık gidiyorum, evime de yakın...
Üşümesin kuzucuk :)
hımmm hemen bakayım internetten.olmazsa ankaradan sipariş veririm bizimkilere alıp gönderirler, sağolun canlaropuyorumnanaktanmothercare cnm burdada yok bana kardeşim istanbuldan aldı gönderdi varsa tanıdığın ööle yapabilirsin
Kızlar Allah sütümüzü bol eylesin inşallah. ben günde 3 kez sağıyorum aventin süt sağma makinası var son damlasına kadar sağıyo ondan belki biraz daha fazladırcanım galiba bu kişiye göre değişiyor baksana millet 100 , 120 cc lerden bahsediyor hemde emzirdikten sonra tabi hepinize maşşalah mevlam daha çok versin kuzulara ama bendede 60 cc den fazla çıkmıyor .. çok şükür annem sarmış sarmalamış getirdi de emzirdim ne kadar çıktığını ölçmedim hiç bu aralar hep emziriyorum canım ... inşallah azalmaz.10 cc bile olsa şurup niyetine içsinler sabır canım iki yaşına kadar dayanacağız inşalalh...
canım eşine güzel bir takı cazsı ver ilk maşşıyla alsın sana :):): ) kıskançlık bizimkinde takıntıdır çok şükür gün geçtikçe azalıyor... bu arada mevlam sütünü artırsın...
YAZGI hoşgeldiniz cnm, yolculuğun sorunsuz geçmesi çok güzel olmuş. demek sallanmak hoşuna gitmiş Alp beyin
AYFER'cim çok geçmiş olsun cnm kuzuya. Bİzde diş te yok görünürde ama malesef yine de uyumuyor
BURCU'cum yoğurda reçel katarak verebilirsin az miktarda, benimki anca öyle yiyor. azıcık ta eklesen tatlandırıyor. hiç yoğurt yemesindense azıcık şeker almasının daha iyi olacağını düşünüyorum
MERVE kolay gelsin cnm, koştyur bakalım, inş. bugünlük rahat bırakır seni kızçen
FATMA benim de saçım çok dökülüyor cnm ve hamilelikte çok iyiydi. ne güzel hiç dökülmüyordu. ama dökülmemesi hormonal nedenlerden kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla cnm, vitaminlerden değil
HASRET ne güzel, şimdiden iyi günlerde oturun diyeyim artık. inşallah bugün dükkanla ilgili iyi haberi de alırsın da rahatlarsın azıcık
ŞEBNEM geçmiş olsun cnm,her nekadar sevmesen de zorla kendini su içmek için, su çok önemli yaaa yerini hiçbir içecek tutmaz ki. fazla çay falan tüketiyorsan onlkarı kes ki su içebilesin cnm
GÜLSAN nice senelere cnm. Sonuna kadar kullan artık elindeki kozu bakalım:))
merhabamerhaba arkadaşlar bende mart annesiyim eylülüm 7 aylık oldu uzun süredir girmiyodum özlemişim burayııııııı
ben günde 3 defa veriyorum bazen 4 defa mama 150 cc zaten bazende 50 cc kadar bırakıyor içmiyor haftasonu evdeysem beni emmek daha çok istiyor hafta içi 150 cc alıyor ablama sordum bazen 2 defa bazen 3 defa alıyor dedi ek gıdalarda olunca pek vermiyoruz
cnm artık yağmurlu havalara da alışamız gerekiyor, tabi deli gibi bi yağmur olmaz inşallah. Bir de kuzucuklar hasta olmasınlar inş. o gün:Saruboceq:
Evet cnm gecenin ikinci yarısında hep yanımda oluyor zaten, bişi değişmiyor malesef
Bugün abisi evde de o biraz oyalarken ben daha rahat süpürürüm diye
İyi madem oraya kahvaltıya gidin de çok geç kalma bari
selam bebem
bosnacım sağmaya devam pes etme. komşumuzunda sağdımmı yrm çay bardaa çıkıodu elimle boşaltınca bi su bardaana yakın çıkartıodum ama gööslerm çok yıprandı dedi. yani sağmayla emme kesinlikle bir değil. birini miniğin çekio sewgiyle bakarken biri haşır huşur çalışan makina. e normal tabi o yüzden doyuyodur doruk paşa. k.valdemler kışlık bi kaç bişey getrcekmiş turşu kurutmalık bakliyat fln bi hafta ben salmamayı dusunuorm daha fazlakalırlarsada olur. biz pek problemli değiliz. eşimi çok sayarlar çünkü sözünün üstüne söz demezler e haliyle benide öyle..
bnm cadı 12 den aşşa uyumuo kesinlikle basaramıorm saat 10dan sonra başlıorm mücadeleye ama ne mücadele sallama emzirme bieron yanına yatma hiçbiri olmuo maşş doruk 9 bucukta gidiomuş bizde öleydik ama anlamadm bozuldu birden
hasret maşş senin ew minik saray olcak yani. inş gülegüle oturç
karavana geçmiş olsun sümüklüye:)
gülsan maşş senin süt iyiymiş hala allah arttırsın.
diş çıkaran kimdi onu unuttum onada geçmiş olsun
gdzdak senin kızın yiyen bi tip değil kabullencen artık sağlıklı olsun hastalanmasın inşş.
kızım emerken uyudu bende tek elle yazdm hepsini:) onu yatırıyıöm bende işlere devam ha bu arada 61 e düşmüşüm 2 kilo daa gitmiş nası gidiosa. kaldı 2-3 kilo yaşasınnnn!!
Hasret ;bu aralar eşimin uyuzluğu üzerinde ben söyledim buluşmayı bişey dememişti zaten hava yağmurlu olmazsa benim için daha iyi zaten ev oturmasınıda biliyor ben ve hilal mahvolmasın yollarda sadece
40 cc de olsa sağ diyorsun yani... Haklısın, gayretli olmak lazım. Belki artar yine. Kaç gündür doğru dürüst su içmiyorum, dinlenmiyorum, haftalardır Humana falan da içmiyorum, tiroid ilaçlarını da içmiyorum. Toparlıyım kendimi...
Kayınvalidenle problem yoksa, iyi o zaman, hem yardımcı da olurlar, rahatlarsın biraz.
Mervecim madem 12'den aşağı uyumuyor, o zaman saat 10'da başlamasan mücadeleye, uykuya dalma saaatine yakın yatırsan... Acaba uyumak istemediği için, sen ısrar ettikçe daha çok sinirleniyor olabilir mi?
sağol canımbosnacım sağmaya devam pes etme. komşumuzunda sağdımmı yrm çay bardaa çıkıodu elimle boşaltınca bi su bardaana yakın çıkartıodum ama gööslerm çok yıprandı dedi. yani sağmayla emme kesinlikle bir değil. birini miniğin çekio sewgiyle bakarken biri haşır huşur çalışan makina. e normal tabi o yüzden doyuyodur doruk paşa. k.valdemler kışlık bi kaç bişey getrcekmiş turşu kurutmalık bakliyat fln bi hafta ben salmamayı dusunuorm daha fazlakalırlarsada olur. biz pek problemli değiliz. eşimi çok sayarlar çünkü sözünün üstüne söz demezler e haliyle benide öyle..
bnm cadı 12 den aşşa uyumuo kesinlikle basaramıorm saat 10dan sonra başlıorm mücadeleye ama ne mücadele sallama emzirme bieron yanına yatma hiçbiri olmuo maşş doruk 9 bucukta gidiomuş bizde öleydik ama anlamadm bozuldu birden
hasret maşş senin ew minik saray olcak yani. inş gülegüle oturç
karavana geçmiş olsun sümüklüye:)
gülsan maşş senin süt iyiymiş hala allah arttırsın.
diş çıkaran kimdi onu unuttum onada geçmiş olsun
gdzdak senin kızın yiyen bi tip değil kabullencen artık sağlıklı olsun hastalanmasın inşş.
kızım emerken uyudu bende tek elle yazdm hepsini:) onu yatırıyıöm bende işlere devam ha bu arada 61 e düşmüşüm 2 kilo daa gitmiş nası gidiosa. kaldı 2-3 kilo yaşasınnnn!!
hangisi daha kullanışlı acaba bi bakiim, senin dediğinden görmüştüm nettea.sHande bana cebini yaz belki bir uğrar kaçarım. Doktor kontrolünden sonraki moralimiz de olayı değiştirebilir. Yine kilo almamış çıkarsa ben bozulmuş bir suratla direkt eve yollanırım.
Bizimkisi solucan gibi ıkına sıkına uykusunda ilerliyor. Yüz üstü yatırıyorum üzerine örttüğüm battaniye geride kalıyor Esin yatağın başına varmış oluyor.
Canım ben bildiğin ayaklı tulum giydiriyorum her iki ayağında da çıtçıtları olan aldım tek ayağı çıtçıtlı olanı rahat giydiremiyorum. Uyku tulumu bilerek almadım (altı torba gibi olanlardan) bacaklarını sarsın istedim. Benim aldığım tulumun tek farkı kalın.
Esin beni emdikten sonra sağsam 10 ml anca çıkıyor ama ek gıdaya geçtiğimizden beri ben yemediği öğünü sağıp bir dolaba koyuyorum hem süt azalmasın diye hemde hala stok yapma derdindeyim. Daha önceden çocuk hemşiresi olan teyzemden bahsetmiştim. O ilk oğlunu 40'ından sonra ikincisini 2 aylıkken bırakıp işe gitmiş. Daha süt üretimi rayına bile oturmadan ben iş başı yapıyordum hemen sütüm azalıyordu 4. aylarına zor getirdim ama 5 ml bile çıksa seviniyordum oğlumun bugün ki ilacı çıktı diyordum dedi. Kızlar tek diyeceğim o ki zaten kendi pompanız benim ki gibi kiralık pompa da değil moralinizi bozmayın hala çıkıyor diyip sağmaya devam edin. Ben öyle yapacağım. Kuzenimin kızı 1,5 yaşını geçti hala iş yerinde süt sağıp eve bırakıyor. 2 yaşına kadar yapacağım diyor. Ben onun kadar kararlı olabilecek miyim bilmiyorum çünkü benim iş yerimdekiler bana süt sağdığım için pek iyi davranmıyorlar. Kaldı ki o zaman sütüm olacak mı onu da bilmiyorum.
Aylin, kızlar ne olur yanlış anlamayın ama eğer bebekleriniz ya da siz hasta iseniz zaten buluşmaya gitmeyin. Biliyorum bağışıklıkları güçlensin vs ama bile bile kör göze lades de olmasın. Sonra Allah korusun diğer bebekler de annelerde kapar sebep bu olmasın.
taxiye atlican önce merali ordan beni alcan we burdan çewre yoluna bağlanıp gitces:))))
olmadı ben sucu minibüsünü alıp herkeşi toplayıp götürecemsempatiksalakcinni
meral uykuda doyurmaya bak bnce bi yolunu bul..
buluşmyaı napıyoruz şimdi? furkan gelecek mi?[/QUOTE
bi kaç gündür mertte geç uyumaya ve geceleri ağlayarak kalkıp tekrar uyumamaya başladı. genelde gaz sancısı çıkıyo altından. sanırım ceryanda kalıyo anlamadım neyin gaz yaptığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?