- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.661
selamlar...........
ben günde 3 defa veriyorum bazen 4 defa mama 150 cc zaten bazende 50 cc kadar bırakıyor içmiyor haftasonu evdeysem beni emmek daha çok istiyor hafta içi 150 cc alıyor ablama sordum bazen 2 defa bazen 3 defa alıyor dedi ek gıdalarda olunca pek vermiyoruz
bu arada hande'cim açık adresi bize face'ten mi atıcan, burdan mı? Tam adres alalım. Bide telini
kızlar allah sütümüzü bol eylesin inşallah. Ben günde 3 kez sağıyorum aventin süt sağma makinası var son damlasına kadar sağıyo ondan belki biraz daha fazladır
Kocişe takı cezası hımmbilmiyorumkismile çok iyi fikir yada midyata gümüşçülere götürsün beni daha iyi olursempatiksalakcinni
fatma benim de saçım çok dökülüyor cnm ve hamilelikte çok iyiydi. Ne güzel hiç dökülmüyordu. Ama dökülmemesi hormonal nedenlerden kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla cnm, vitaminlerden değil
))
ben şimdi eve gidip bi posta çamaşır yıkıyorum hade grşrz öğleden sonra
BEN NE ZAMAN BAGLANAYIM PEKİ?
DAHA MSN ADRESNİ VİRMEDİN..aklinialirimsmile
Burcu canım sabah-öğlen ve akşam olmak üzere 100-150 cc mama ve ek gıdalar ben işten geldikten sonra zaten 10,15 dk yapışık ikiz gibiyiz biz o yüzden sağmıyorum ben .HEPKARAVANA- ADIM AYFER benim bende senin ismini bilmiyorum zaten dedim yaa YAZGI ve sen geldinde ben mi gelemeyeceğim ama İstanbul burası hava ve trafik felaket oluyor otobüsler filan ben Tuzla 'da oturuyorum İstanbul'un hem sonu hem başı Hilal akut bronşit geçirdi korkum tekrardan olmaması...
İstanbul buluşmasını ilk neden olanlardan biriyimdir hamileykende Hijyenimiz organizasyonu yapmıştı bende gaza getirdim herkese o gün bile hava soğuktu ve yağışlıydı Hamileyken Burcunun eşi beni otobüse binebileceğim bir yere bırakmıştı....Hamileyken 2 defa kar yağdığında düştüm Rabbim bir sıkıntı vermedi çok şükür .Avrupa yakasını pek bilmem o yüzden anadolu yakasında ki hatunlarla beraber gelmek en iyisi dedim ve inşallah öyle olur.
bencede sağ çünkü ek gıda almaya başladıklarından beri sütü daha az içiyolar oyüzden süt üretimi azalıyo. sen sağdıkça artıyo süt. 1-2 ay önce benimde sütüm çok azaldı emmeyi bırakcaktı nerdeyse kerata bi sağıyodum 10ml-30 ml en fazla.ama günde 3 kez sağınca ona yetiyo. sağdığımı içmiyo bazen, çöpe gidiyo ama olsun sütüm azalmıyo.
Ayfer, sarsak bi soru soracağım şimdi: Günde 3-4 defa 100-150 cc mi veriyorsunuz yani? İçiyor mu yaw? Doruk içmiyor o kadar, yeterli anne sütü var buzlukta ama istemiyor.
40 cc de olsa sağ diyorsun yani... Haklısın, gayretli olmak lazım. Belki artar yine. Kaç gündür doğru dürüst su içmiyorum, dinlenmiyorum, haftalardır Humana falan da içmiyorum, tiroid ilaçlarını da içmiyorum. Toparlıyım kendimi...
Mervecim madem 12'den aşağı uyumuyor, o zaman saat 10'da başlamasan mücadeleye, uykuya dalma saaatine yakın yatırsan... Acaba uyumak istemediği için, sen ısrar ettikçe daha çok sinirleniyor olabilir mi?
tabi tabi sağ. pes etme bide bu süt durumu psikolojik azalıo dedikce azalıo hatırlarsan geçen çok dolu demiştim sana ondan sonra ek gıdayı arttırdım azalır mi ki die düşünce aklımdan gitmio ondan heralde göğüslerim ondN BERİ ÇOK DOLU DEĞİL. İKİ GÜNDE NE DĞEİŞEBİLİRKİ. HEM BE NBU ARALAR ARTACAGINA İNAİNIRDIM. ÇOCUK COK CEKTİKCE KUVVETLİ CEKTİKCE COGALIR DİE ÖLE DE OLUODU EK GIDADA ABANINCA EMMİO HALİYLE OK ONDAN AZALIO BEN 2 yaşı bile geçmeyi düşünüyodum bu arada caps locka bamsışım:)
ama şimdi çok sirniliyim!! yerine yatırıken uyandı ağlicam sinirimden içeri odaya gidip bagırıp bagırıp geliyim yoksa rahatlayamicam kızn yüzüne bagıramıyorum tM YERİNE götürürken agzınıa açti geri emzirmeye geldim geri cıkardı o ara uyandı salak ne geri dönüosun uyumuş işte cocuk ah işte fazla vicdandan marza doğar. gitti öğlen uykusu ztn gecede geç yatıo@!!!!!!!!!
selam canımmm...
maşşalah bebeğine canım ya bebeklerin beslenmelri farklı aslında sorsan şimdi benimle senin aranda da dünya kadar gıda farkı vardır beslenme farkı vardır... Bak su içme meslesi bile afrklı sadece belli besin ve püf noktaları birbirimizle kyaslasak yeterli bence ... [ı]bosnacım[/ı] bu yazdığım aslında birazda sana yönelik canım
evet banda lazım açık adrescanım... Hava soğuk olursa bizde belki eşim bırakır araçla yoksa dolmuşla fealn bırakmaz beni hele deniz havası asla istemez :):)
canım bende deameda var oda öyle çok güzel sağıyor ve acıtmıyor ikisini birde fos fos 12 dakika en fazla bekleme süresi ki benden o kadar çıkmıyor :)::):)
aslında evet hamilelikte tüm kimyamız değişiyor eşim bana diyorki sen hamile iken daha olgun daha dolgun bir hatundun :):):)))
amanınnn aslında bende evi toparlayacvaktım hazır selin bu öğle arasında uyuyor pozisyonda beni istememişken ama annemle lafa daldık kapıdan ne içeri girebildim ne dışarı çıkabildim bildiğin kapı önü sohbeti yaptık yani apartmanda yan komşuda çıktı ohhh tam dedikodu ortamı oldu :):):)))
way wayy wayyy ekrem beye de bahhh sen!!!! kaçış yok burjum:) bari erken çıkında bizede bol bol waktin kalsınfisfisfisEn iyisi Hande'nin telefonunu alman olur kanımca.
Gel yaa geeellll naniknanik
İnşallah rahatlar da düzelir Meralcim yaa...
Bir derdi sıkıntısı olmasın da...
Yanında yatırmayı denedin mi hiç? Çok taraftar değilim ama uyumamasından iyidir.
Doğru pekmezi sabah veriyoruz, bir de akşam üzeri olmaz.
Tamam bugün reçelle vereyim, evde ev yapımı çilek mi vişne mi ne, öyle bişi var...
Şimdi sağdım, 40 cc çıktı, sinir oldum ben de...
Mamayı gün içinde nasıl veriyorsunuz kızlar?
Stoklar bitiyor, yakında mamaya geçmemiz lazım...
Meraaall, uykusuzsun, yorgunsun, delirme, uzan dinlen fırsatın varsa...
Kurtlanacak haliniz yok ya, boşver...
İnşallah yağmaz bence de, zor olur herkes için...
Az önce eşim aradı, ben de bir daha hatırlattım ben cumartesi gidecem diye...
Ne dese beğenirsiniz?
Bunların karşıda uzak bi yerde, unuttum adını, yakın bir akrabaları var, ben sürekli uzak diye gitmeyi reddediyorum.
O zaman önce onlara gidelim, sonra ben seni gideceğin yere bırakayım dedi.
Madem karşıya geçebiliyorsun, şoförlüğünü de yapacam, ayıp artık gitmemiz lazım dedi.
Hafif bir şantaj kokusu aldım, sanırım boyun eğeceğim :)
bi yoğurt mevzuu olmuş ben 1 çay kaşığı pekmez 110 cc yoğurt 4 cc su ile karıştırıp veriyorum bayılıyo ama doymuyo 2 saat snra bide mama veriyorum
way wayy wayyy ekrem beye de bahhh sen!!!! kaçış yok burjum:) bari erken çıkında bizede bol bol waktin kalsınfisfisfis
suyla nie karıştıryosun lan we 4cc de ne oluyor:roflol: zaten pekmezi katıp karıştır cıvıyobilmiyorumkismile
amanın bugün de hiç iş yok sıkıldım
ben yoğurdu sebze püresiyle karıştırıp veriyorum 50ml yoğurt 50ml püre bayılarak yiyor, hemen acıkmasın diye içine eti cicibebe bebek ekmeği var ondan koyuyorum. bebek ekmeğini şiddetle tavsiye ediyorum vitaminli. kahvaltısınada koyuyorum bebe bisküvisini tavsiye etmiyolar besleyici değil diye.bi yoğurt mevzuu olmuş ben 1 çay kaşığı pekmez 110 cc yoğurt 4 cc su ile karıştırıp veriyorum bayılıyo ama doymuyo 2 saat snra bide mama veriyorum
selam canımmm...
canım bende deameda var oda öyle çok güzel sağıyor ve acıtmıyor ikisini birde fos fos 12 dakika en fazla bekleme süresi ki benden o kadar çıkmıyor :)::):)
aslında evet hamilelikte tüm kimyamız değişiyor eşim bana diyorki sen hamile iken daha olgun daha dolgun bir hatundun :):):)))
4 cc 40 oluyo ayran yapıyom bebem 1 çay kaşığı pekmez ne cıvıtcak şekerim bööle seviyo yiyo afiyet olsun löp löp et olsun misalisositososito
ben yoğurdu sebze püresiyle karıştırıp veriyorum 50ml yoğurt 50ml püre bayılarak yiyor, hemen acıkmasın diye içine eti cicibebe bebek ekmeği var ondan koyuyorum. bebek ekmeğini şiddetle tavsiye ediyorum vitaminli. kahvaltısınada koyuyorum bebe bisküvisini tavsiye etmiyolar besleyici değil diye.
bende o ekmekten alıcaktım ama bi türlü alamadım hep unuttum denicem bende
haa ayraan ben kaçırdım orayı bende yoğurda nie su katyo diom oki şincik oldu..
biberonla mı weriosun ayranı?
al götür beni dolu dizgin sewdalara
al götür beni aydınlık sabahlara
artık sensiz yaşayamam
aaaal götür beni o masum günahlara....
hayırdır kız sıkıntıdan mı şarkılar söylüyonyoksa beyini özledinde romantiğe mi bağladın:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?