2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar...........

selam canımmm...

maşşalah bebeğine canım ya bebeklerin beslenmelri farklı aslında sorsan şimdi benimle senin aranda da dünya kadar gıda farkı vardır beslenme farkı vardır... Bak su içme meslesi bile afrklı sadece belli besin ve püf noktaları birbirimizle kyaslasak yeterli bence ... [ı]bosnacım[/ı] bu yazdığım aslında birazda sana yönelik canım

bu arada hande'cim açık adresi bize face'ten mi atıcan, burdan mı? Tam adres alalım. Bide telini

evet banda lazım açık adrescanım... Hava soğuk olursa bizde belki eşim bırakır araçla yoksa dolmuşla fealn bırakmaz beni hele deniz havası asla istemez :):)

canım bende deameda var oda öyle çok güzel sağıyor ve acıtmıyor ikisini birde fos fos 12 dakika en fazla bekleme süresi ki benden o kadar çıkmıyor :)::):)

fatma benim de saçım çok dökülüyor cnm ve hamilelikte çok iyiydi. Ne güzel hiç dökülmüyordu. Ama dökülmemesi hormonal nedenlerden kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla cnm, vitaminlerden değil

))

aslında evet hamilelikte tüm kimyamız değişiyor eşim bana diyorki sen hamile iken daha olgun daha dolgun bir hatundun :):):)))

ben şimdi eve gidip bi posta çamaşır yıkıyorum hade grşrz öğleden sonra

amanınnn aslında bende evi toparlayacvaktım hazır selin bu öğle arasında uyuyor pozisyonda beni istememişken ama annemle lafa daldık kapıdan ne içeri girebildim ne dışarı çıkabildim bildiğin kapı önü sohbeti yaptık yani apartmanda yan komşuda çıktı ohhh tam dedikodu ortamı oldu :):):)))

ayfercim bende ESİN tmm hilal için endişeleniyosan haklısın bendede kronik bronşit var ben zor dayanıyorum hilal perişan olur o zmaan hava güzel olsun die dua edelim ediyorum başladım:Saruboceq:

bencede sağ çünkü ek gıda almaya başladıklarından beri sütü daha az içiyolar oyüzden süt üretimi azalıyo. sen sağdıkça artıyo süt. 1-2 ay önce benimde sütüm çok azaldı emmeyi bırakcaktı nerdeyse kerata bi sağıyodum 10ml-30 ml en fazla.ama günde 3 kez sağınca ona yetiyo. sağdığımı içmiyo bazen, çöpe gidiyo ama olsun sütüm azalmıyo.

kesinlikle katılıyorum kafaya bişey takınca, üzülünce, uykusuz kalınca ve sütüm azaldımı diye düşününce benimde sütüm çok azalıyo. a.s

az önce Hilalin durumu için aradım ablamı bugün bir sorun yok gayet iyi dedi.Yerlerde kollarının üstüne kalkmaya çalışıyormuş karnı yere değince yorulunca başlıyormuş beni kaldır diye mızırdanmaya

valla şekerim her öğle arası gidip bişiler yapıyorum yoksa yetişemiyorum haftada 1 kadın geliyo temizliğe ama bunun yemeği var dağııklığı var allahtan gündüz bebek eltimde bakılıyo da ev pek dağılmıyo

way wayy wayyy ekrem beye de bahhh sen!!!! kaçış yok burjum:) bari erken çıkında bizede bol bol waktin kalsınfisfisfis
bi yoğurt mevzuu olmuş ben 1 çay kaşığı pekmez 110 cc yoğurt 4 cc su ile karıştırıp veriyorum bayılıyo ama doymuyo 2 saat snra bide mama veriyorum

suyla nie karıştıryosun lan we 4cc de ne oluyor:roflol: zaten pekmezi katıp karıştır cıvıyobilmiyorumkismile

handecim
gülaya mesaj falan attınmı gelmesi için?
ayfer söyledi gülaya da hayır falan demedi nerde ewi falan die sormuş sen bi dawette bulunsan?

4 cc 40 oluyo ayran yapıyom bebem 1 çay kaşığı pekmez ne cıvıtcak şekerim bööle seviyo yiyo afiyet olsun löp löp et olsun misalisositososito

SEYYAL 'cim maşallah kuzuma öncelikle ama bu aralar o göbekten eser kalmadı 2 günden beri az alıyor günden güne huylar değişecek maalesef adapte olmaya çalışıyorum bende
HEPKARAVANA face de arkadaşlık yolladım sana :)))

amanın bugün de hiç iş yok sıkıldım

aynen ya sinek awlıyoruz bizde hep kızıyodum zır zır arayanlara şimdi olmadı ama cery annemle doktora gitiler annem benim doktrumu sewmediği için birde kendi benimsediği dra götrüyo ara ara bakalım kilo boy durumu ne almde

bi yoğurt mevzuu olmuş ben 1 çay kaşığı pekmez 110 cc yoğurt 4 cc su ile karıştırıp veriyorum bayılıyo ama doymuyo 2 saat snra bide mama veriyorum
ben yoğurdu sebze püresiyle karıştırıp veriyorum 50ml yoğurt 50ml püre bayılarak yiyor, hemen acıkmasın diye içine eti cicibebe bebek ekmeği var ondan koyuyorum. bebek ekmeğini şiddetle tavsiye ediyorum vitaminli. kahvaltısınada koyuyorum bebe bisküvisini tavsiye etmiyolar besleyici değil diye.

amedada iyiymiş bi arkadaşımda var memnundu. süt artsın istiyosan günde en az 3 kez sağmalısın.
saç dökülmesi doğum sonrası normalmiş benimde çok döküldü ama şimdi normale döndü. sebebi: hamilelikte saç yenilenmesini sağlayan hormonların çalışması dururmuş, oyüzden hamileyken saç dökülmezmiş. doğumdan sonra bu hormon iki kat fazla çalışmaya başlarmış 3.ve 6. aylar arasında özellikle. hamileyken dökülmeyen tüm saçlar birden dökülmeye başlarmış,normalde günde 100 tel saçtan hesaplarsak bayağı çok oluyo ama 7.aydan sonra dökülme devam ederse dr görünmekte fayda varmışa.s

4 cc 40 oluyo ayran yapıyom bebem 1 çay kaşığı pekmez ne cıvıtcak şekerim bööle seviyo yiyo afiyet olsun löp löp et olsun misalisositososito

haa ayraan ben kaçırdım orayı bende yoğurda nie su katyo diom oki şincik oldu..
biberonla mı weriosun ayranı?

al götür beni dolu dizgin sewdalara
al götür beni aydınlık sabahlara
artık sensiz yaşayamam
aaaal götür beni o masum günahlara....

hayırdır kız sıkıntıdan mı şarkılar söylüyon yoksa beyini özledinde romantiğe mi bağladın:asigim:

can sıkıntısı yaa face tede paylaştım burayada yazarım arada beğendiim şarkı sözlerini
iwet beni alıp götürsün artık aydınlık sabahlara yawwwsempatiksalakcinni..
ewimde tüm günü pijamalarımla geçirmeyi istyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…