- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.681
can sıkıntısı yaa face tede paylaştım burayada yazarım arada beğendiim şarkı sözlerini
iwet beni alıp götürsün artık aydınlık sabahlara yawwwsempatiksalakcinni..
ewimde tüm günü pijamalarımla geçirmeyi istyorum..
can sıkıntısı yaa face tede paylaştım burayada yazarım arada beğendiim şarkı sözlerini
al götür beni dolu dizgin sewdalara
al götür beni aydınlık sabahlara
artık sensiz yaşayamam
aaaal götür beni o masum günahlara....
bu arada ebrumun kfama donk ettrmesi üzerine foto makinası aldım artık daha net resim we wideolarla birlkte olces canlarım.. bu akşam teslim edilcekmişşbayanssulusmile
we karting staın almıştım şehir fırsatlarından bugün son günü yancak 18tlkoci sesini kessede melisayla gitsem ya da kendisi gelse
aa bak onu bende istiyorum oğlumla debeleneyim sonra o uyusun bende bi kahve sigara içeyim istiyorum ayaklarımı uzatayım boş boş yatayım istiyurum
YAZGI ve ALP PAŞA GELMİŞ....HEPKARAVANA DA GELİYOR GELEMESEM AYIP OLUR İNŞALLAH BİR SORUN OLMAZ
tabi tabi sağ. pes etme bide bu süt durumu psikolojik azalıo dedikce azalıo hatırlarsan geçen çok dolu demiştim sana ondan sonra ek gıdayı arttırdım azalır mi ki die düşünce aklımdan gitmio ondan heralde göğüslerim ondN BERİ ÇOK DOLU DEĞİL. İKİ GÜNDE NE DĞEİŞEBİLİRKİ. HEM BE NBU ARALAR ARTACAGINA İNAİNIRDIM. ÇOCUK COK CEKTİKCE KUVVETLİ CEKTİKCE COGALIR DİE ÖLE DE OLUODU EK GIDADA ABANINCA EMMİO HALİYLE OK ONDAN AZALIO BEN 2 yaşı bile geçmeyi düşünüyodum bu arada caps locka bamsışım:)
ama şimdi çok sirniliyim!! yerine yatırıken uyandı ağlicam sinirimden içeri odaya gidip bagırıp bagırıp geliyim yoksa rahatlayamicam kızn yüzüne bagıramıyorum tM YERİNE götürürken agzınıa açti geri emzirmeye geldim geri cıkardı o ara uyandı salak ne geri dönüosun uyumuş işte cocuk ah işte fazla vicdandan marza doğar. gitti öğlen uykusu ztn gecede geç yatıo@!!!!!!!!!
ya bosna ben uyurmu ki die deniyorum her akşam cunk benimkide 9 bucukta uyurdu ne güzeldi yaa şimdi acabamıki diyorum ama olmuo bıraksamda bırakmasamda 12 yi buluo sıpa ben istiyorumki bi kaç saat bana kalsın akşam eşimle bi meyve yiyiom bişiler içiyim ama imkansızz!! sıpaa sıpaa off ben bu moralle işde yapamam heryerheryerde çamaşır sercem bulaşıklar dağ gibi yemek yapcam ewi silcem tozlarrr. amaan aman
AYLİN ve BURCU kıskanmayı anacım bütün iskenderun avuç içi kadar zaten e arabada olunca 2 dk da evdeyim çamaşırımı yıkadım gittim oğlumu emzirdim yemeğimi yedim hatta kahvemi içtim kışlık giyecek bişiler çıkardım oraya gelebilmek için üff burasıda çok sıcak kışlıklara elleyince bile terledimzemuszemus
MERALCİM nie sığmayalım sığışırız siz güzergaha karar verin
HANDE 1 iidir 1 tmm 1 de sizde olmak için kaçta çıkmalıyız HASRET sor babana yap planı anacım
ESRİN benim oğlanı da düz bırak ters al acayip deli yatıyo ama bende öyleyim kafamçokkarıştı
PANCUBEN öncelikle adın neydi yaf unutmuş ta olabilirim yane bide gelmezsen ayıp olur istanbulda olupta karşıdan gelemem diyenleri esefle kınıyorum 1000 km den geliyorum len
AYLİN sende gel ayarla yap bişiler senin içinde değişiklik olur ayrıca sana faceden istek gönderdim nie kabul etmiyosun etsene allaalla
birde günün BOMBASI oğlum ek gıdalara alışmış ne versen yalana yalana yiyomuş hiçbişeye ağzını kapamıyomuş çabuk alıştı çok ükürsositososito
Burcu canım sabah-öğlen ve akşam olmak üzere 100-150 cc mama ve ek gıdalar ben işten geldikten sonra zaten 10,15 dk yapışık ikiz gibiyiz biz o yüzden sağmıyorum ben .HEPKARAVANA- ADIM AYFER benim bende senin ismini bilmiyorum zaten dedim yaa YAZGI ve sen geldinde ben mi gelemeyeceğim ama İstanbul burası hava ve trafik felaket oluyor otobüsler filan ben Tuzla 'da oturuyorum İstanbul'un hem sonu hem başı Hilal akut bronşit geçirdi korkum tekrardan olmaması...
İstanbul buluşmasını ilk neden olanlardan biriyimdir hamileykende Hijyenimiz organizasyonu yapmıştı bende gaza getirdim herkese o gün bile hava soğuktu ve yağışlıydı Hamileyken Burcunun eşi beni otobüse binebileceğim bir yere bırakmıştı....Hamileyken 2 defa kar yağdığında düştüm Rabbim bir sıkıntı vermedi çok şükür .Avrupa yakasını pek bilmem o yüzden anadolu yakasında ki hatunlarla beraber gelmek en iyisi dedim ve inşallah öyle olur.
bencede sağ çünkü ek gıda almaya başladıklarından beri sütü daha az içiyolar oyüzden süt üretimi azalıyo. sen sağdıkça artıyo süt. 1-2 ay önce benimde sütüm çok azaldı emmeyi bırakcaktı nerdeyse kerata bi sağıyodum 10ml-30 ml en fazla.ama günde 3 kez sağınca ona yetiyo. sağdığımı içmiyo bazen, çöpe gidiyo ama olsun sütüm azalmıyo.
kesinlikle katılıyorum kafaya bişey takınca, üzülünce, uykusuz kalınca ve sütüm azaldımı diye düşününce benimde sütüm çok azalıyo. a.s
az önce Hilalin durumu için aradım ablamı bugün bir sorun yok gayet iyi dedi.Yerlerde kollarının üstüne kalkmaya çalışıyormuş karnı yere değince yorulunca başlıyormuş beni kaldır diye mızırdanmaya
way wayy wayyy ekrem beye de bahhh sen!!!! kaçış yok burjum:) bari erken çıkında bizede bol bol waktin kalsınfisfisfis
suyla nie karıştıryosun lan we 4cc de ne oluyor:roflol: zaten pekmezi katıp karıştır cıvıyobilmiyorumkismile
aynen ya sinek awlıyoruz bizdehep kızıyodum zır zır arayanlara şimdi olmadı ama cery annemle doktora gitiler annem benim doktrumu sewmediği için birde kendi benimsediği dra götrüyo ara ara bakalım kilo boy durumu ne almde
yine sessizleşti buralar haa!! ben olmsama sayfalar boyu yazarsınız 1 saatim okumakla geçio alçaklar şimdi işim yok cery canawarı yok we sizde yoksunuzÇok üzgünüm çoook
aa bak onu bende istiyorum oğlumla debeleneyim sonra o uyusun bende bi kahve sigara içeyim istiyorum ayaklarımı uzatayım boş boş yatayım istiyurum
bu arada ebrumun kfama donk ettrmesi üzerine foto makinası aldım artık daha net resim we wideolarla birlkte olces canlarım.. bu akşam teslim edilcekmişşbayanssulusmile
we karting staın almıştım şehir fırsatlarından bugün son günü yancak 18tlkoci sesini kessede melisayla gitsem ya da kendisi gelse
selam güzeller ben geldim uyuttum paşamı yemeklerde hazır akşama ohhhh rahatım valla MERALLLL gelip evini temizleyebilirmiyimmmm
ben yoğurdu sebze püresiyle karıştırıp veriyorum 50ml yoğurt 50ml püre bayılarak yiyor, hemen acıkmasın diye içine eti cicibebe bebek ekmeği var ondan koyuyorum. bebek ekmeğini şiddetle tavsiye ediyorum vitaminli. kahvaltısınada koyuyorum bebe bisküvisini tavsiye etmiyolar besleyici değil diye.
amedada iyiymiş bi arkadaşımda var memnundu. süt artsın istiyosan günde en az 3 kez sağmalısın.
saç dökülmesi doğum sonrası normalmiş benimde çok döküldü ama şimdi normale döndü. sebebi: hamilelikte saç yenilenmesini sağlayan hormonların çalışması dururmuş, oyüzden hamileyken saç dökülmezmiş. doğumdan sonra bu hormon iki kat fazla çalışmaya başlarmış 3.ve 6. aylar arasında özellikle. hamileyken dökülmeyen tüm saçlar birden dökülmeye başlarmış,normalde günde 100 tel saçtan hesaplarsak bayağı çok oluyo ama 7.aydan sonra dökülme devam ederse dr görünmekte fayda varmışa.s
SEYYAL 'cim maşallah kuzuma öncelikle ama bu aralar o göbekten eser kalmadı 2 günden beri az alıyor günden güne huylar değişecek maalesef adapte olmaya çalışıyorum bende
HEPKARAVANA face de arkadaşlık yolladım sana :)))
valla şekerim her öğle arası gidip bişiler yapıyorum yoksa yetişemiyorum haftada 1 kadın geliyo temizliğe ama bunun yemeği var dağııklığı var allahtan gündüz bebek eltimde bakılıyo da ev pek dağılmıyo
inşallah canım ya sürekli olmasada bi süre buna çoook ihtiyacım war
evet bizim hatunlara yine kal geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?