2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yine sessizleşti buralar haa!! ben olmsama sayfalar boyu yazarsınız 1 saatim okumakla geçio alçaklar şimdi işim yok cery canawarı yok we sizde yoksunuzÇok üzgünüm çoook

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aa bak onu bende istiyorum oğlumla debeleneyim sonra o uyusun bende bi kahve sigara içeyim istiyorum ayaklarımı uzatayım boş boş yatayım istiyurum

bu arada ebrumun kfama donk ettrmesi üzerine foto makinası aldım artık daha net resim we wideolarla birlkte olces canlarım.. bu akşam teslim edilcekmişşbayanssulusmile
we karting staın almıştım şehir fırsatlarından bugün son günü yancak 18tl koci sesini kessede melisayla gitsem ya da kendisi gelse

al götür beni dolu dizgin sewdalara
al götür beni aydınlık sabahlara
artık sensiz yaşayamam
aaaal götür beni o masum günahlara....

o zaman bende yaziyim bişiler
vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz
kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz
üç kuruşluk adamları musallat ettik ömrümüze
ondandır böyle dibe vuruşumuz ondandır böyle dibe vuruşumuz

git bebem hız yap biraz kcoişe ayar ver kaç benimkinin ayarlarıyla oynadın mı izin alamıcaan şey yok

Dün saatlerce uğraştığım raporda sistemsel bir problem çıktı az önce, bütün şirket ayaklandı, hep beraber çözdük ama ter aktı bi yerimden...

YAZGI ve ALP PAŞA GELMİŞ....HEPKARAVANA DA GELİYOR GELEMESEM AYIP OLUR İNŞALLAH BİR SORUN OLMAZ

Öyle düşünme Ayfercim, gelmeni çok isterim tabi de, geldiğin yer şehirlerarası yoldan beter İstanbul trafiğinde...

Tamam pes etmicem, ne çıkarsa kardır, şifa niyetine...
O kendine bir uyku saati seçmiş canım anladığım kadarıyla, sen devam et tabi yine, bakarsın alışır...

Kıskanıyoruuummm...
Sen bir de ballandıra balladıra anlatıyorsun, çatlıyorum zemuszemus
Afiyet olsun kuzucuğa, yarasın...

Doruk sabah, kuşluk ve öğleden sonra olmak üzere, 50-60 cc sütü binbir şaklabanlıkla içiyor yaa...

İşe ilk başladığımda günde 3 defa sağıyordum, 2,5 ay öyle devam ettim, günde 350-400 cc çıkıyordu. Sonra ikiye düşürdüm, 200 cc'ye indi miktar. Şimdi bir defa sağıyorum, 40'a kadar düştü. Yeniden 3 defa sağmaya başlasam, düzelir mi ki? 400 cc'yi bulamam tabi de, işe yarar mı yani?

Aman aman, maaşallah, keyfi yerinde olsun kuzucuğumun...

Benim kocamın böyle şeylere aklı ermez de, Ankara'da şimdi kendisi, sanırsam bi akıl veren oldu :)))

Demek senin doktoruna güvenmeyip, kendisi başka bir doktora götürüyor. Süper sabırlısın, seni yine takdir ediyorum...

Ben de yaaa...

yine sessizleşti buralar haa!! ben olmsama sayfalar boyu yazarsınız 1 saatim okumakla geçio alçaklar şimdi işim yok cery canawarı yok we sizde yoksunuzÇok üzgünüm çoook

Kusura kalma, işim çıktıydı da, geldim bacı...

aa bak onu bende istiyorum oğlumla debeleneyim sonra o uyusun bende bi kahve sigara içeyim istiyorum ayaklarımı uzatayım boş boş yatayım istiyurum

Çalışmayan anneler durumun hiç de öyle keyifli olmadığını söylüyorlar :)

Ben de alt bacak için lazer epilasyon almıştım, 4 seans, Şubat'ta bitiyor, daha bir kere bile gidemedim senağlama Sokaktan topluyorum sanki parayı...

Hee siz öyle sanın, biz evdekiler ayağımızı uzatıp oturuyo muyuz acabananiknanik

selam güzeller ben geldim uyuttum paşamı yemeklerde hazır akşama ohhhh rahatım valla MERALLLL gelip evini temizleyebilirmiyimmmm

Selam Haççem, evi temizledim ama yemek yapılacak walla bi el atsan acayip makbule geçer. ay ben yemek yemeyi o kadar seviyorum ama yapmaktan da aksine bi o kadar nefret ediyorum-tatlicadiarzu-

hımm ok analdım cnm o halde benim doktora görünme vakti geldi :):):)

takılma fazla siz birde bebişleri yürüme zamanını görğn o zaman daha çok zayıflayacaklar düzenleri hep alt üst olacak.. .. takılmamak lazım fazlaca...

(işe yakın bi,r yere taşındığımız için artık arabaya pek ihtiyacımız kalmadığından sanırım elden çıakrtım biraz para biriktirdikten sonra daha iyisini almayı düşünüyoruz ) koca kişisine dedim ki arabayı sattığımızda durumumuz biraz rahatlar bende 15 günde bir bi kadın çağırayım bu ev çok büyük yoruyor beni dedim cevap şu ben araba felan satmıyorum belliki birikim yapamayacağız biz alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile odun işte odun ...

kızlar yaf bn uykutulumu alcam da bnm baktıklarım şebnemin ataya aldığından değil ayaklı ve kollu olanlardan sizce hangisinden alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…