- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.701
inşallah canım ya sürekli olmasada bi süre buna çoook ihtiyacım war
niye evdesin ki Fatma??
kızlar yaf bn uykutulumu alcam da bnm baktıklarım şebnemin ataya aldığından değil ayaklı ve kollu olanlardan sizce hangisinden alayım
kızlar bana yeterki temzilik olsun valla yaparım seve seve zevk alıyorum
Burcu senin face var mı??
kızlar yaf bn uykutulumu alcam da bnm baktıklarım şebnemin ataya aldığından değil ayaklı ve kollu olanlardan sizce hangisinden alayım
kızlar bana yeterki temzilik olsun valla yaparım seve seve zevk alıyorum
oyy oyy yakın olsan çağırırım snei nasıl imreniyorum öyle hatunlara valla öyle büyür ki şler gözümde birde bendeki kocada aynı ben gibi haftasonu ne yapsamda evden kaçırsam bunları diye bakar kahvaltı masasını kaldırmaya sabretmez sen şimdi işe girişirsin ben sıkılırım yürü gidelim diye çekiştirir durur beni...
bana babanannesi almanyadan getirmiş gerçi artık biraz küçük gelir oldu ama yibnede çok kullandım bu tarzın değişik rengi sadece hem güzel bişi hemde rahat kullanılıyor... ve içinden sıcacık alıyorum selini ayaklarıda rahat hareket ediyor deniz kızı gibi oluyor içinde :):): )
Eki Görüntüle 55951
[COLOR=
[COLOR="navy"]
Çalışmayan anneler durumun hiç de öyle keyifli olmadığını söylüyorlar :)[/COLOR]
Ben de alt bacak için lazer epilasyon almıştım, 4 seans, Şubat'ta bitiyor, daha bir kere bile gidemedim senağlama Sokaktan topluyorum sanki parayı...
Hee siz öyle sanın, biz evdekiler ayağımızı uzatıp oturuyo muyuz acabananiknanik
yok canım ilk üç ay bende evdeydim kesinlikle işte dinleniyorum yane evde olmak daha zor ama cumartesi kadın geliyo işte o zaman ayaklarımı uzatıp yatıyom ohhhama bu haftasonu yolllardayım gezenti anne ben istanbula gitmişken evde oturmak olmaz e hazır yeni sezon da çıkmış sempatiksalakcinni
Ben o kollu ve ayaklılardan aldım, patikli tulum gibi yani... Altı torba gibi olanlardan hediye gelmişti, sevmedi benim sıpa, tepinemiyor ya, bağırdı avaz avaz...
Bense nefret ediyorum. Pis miyim acaba ben :)
Meral, ekledim seni, bi bakar mısın ?
yok anam biz karı koca böyleyiz ya ben temizlerim ya kociş eli onunda çabuktur çok da güzel temziler evi kaydirigubbakcemile3
canım bide kollu bacaklı olanları varya acaba hangisi daha ii olur
bu arada montları bulamıyorum taşınırken nereye teptilerse artık inşallah mont giyecek kadar soğuk olmaz ctsi fırsat olursa çıkar alırım artık sanmayın ki alışverişe bahane arıyorum-tatlicadiarzu-
bu arada montları bulamıyorum taşınırken nereye teptilerse artık inşallah mont giyecek kadar soğuk olmaz ctsi fırsat olursa çıkar alırım artık sanmayın ki alışverişe bahane arıyorum-tatlicadiarzu-
ya kızlar siizin evler nasıl sıcak mı miraçın odası 21 kombiyi açsammı diyorum aacaba
BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
en başta olanlardan bakmıştım yani
makinam geldi ama yurtdışı olduu için şarj prizi bizim prizlere uymuyor çocuğu elektrikçiye yollladım uygun priz içinboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?