2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım ya sürekli olmasada bi süre buna çoook ihtiyacım war

niye evdesin ki Fatma??

süt izinlerim bir ay önceden belirlenip veriliyor örneğin bu ay 1 - 7 - 8 ekim tarihlerinde izinliyim ... bu ay 3 gün vermiler daha sonra telafisi oalcak elbette :):) birde araya cumartesi pazar girince benim izin 4 güne çıkıyor :):))

kızlar yaf bn uykutulumu alcam da bnm baktıklarım şebnemin ataya aldığından değil ayaklı ve kollu olanlardan sizce hangisinden alayım

Ben o kollu ve ayaklılardan aldım, patikli tulum gibi yani... Altı torba gibi olanlardan hediye gelmişti, sevmedi benim sıpa, tepinemiyor ya, bağırdı avaz avaz...

kızlar bana yeterki temzilik olsun valla yaparım seve seve zevk alıyorum

Bense nefret ediyorum. Pis miyim acaba ben :)

Burcu senin face var mı??

Meral, ekledim seni, bi bakar mısın ?

kızlar yaf bn uykutulumu alcam da bnm baktıklarım şebnemin ataya aldığından değil ayaklı ve kollu olanlardan sizce hangisinden alayım

bana babanannesi almanyadan getirmiş gerçi artık biraz küçük gelir oldu ama yibnede çok kullandım bu tarzın değişik rengi sadece hem güzel bişi hemde rahat kullanılıyor... ve içinden sıcacık alıyorum selini ayaklarıda rahat hareket ediyor deniz kızı gibi oluyor içinde :):): )

Eki Görüntüle 55951

kızlar bana yeterki temzilik olsun valla yaparım seve seve zevk alıyorum

oyy oyy yakın olsan çağırırım snei nasıl imreniyorum öyle hatunlara valla öyle büyür ki şler gözümde birde bendeki kocada aynı ben gibi haftasonu ne yapsamda evden kaçırsam bunları diye bakar kahvaltı masasını kaldırmaya sabretmez sen şimdi işe girişirsin ben sıkılırım yürü gidelim diye çekiştirir durur beni... bende söylene söylene toparlanır çıakrım halbuki canıma minnettir bulaşık çamaşır makinaya yatakta toplandımı hop biz dışarı :):):)

Son düzenleme:

yok anam biz karı koca böyleyiz ya ben temizlerim ya kociş eli onunda çabuktur çok da güzel temziler evi kaydirigubbakcemile3

Benim aldığımda Burcu'nunkinden patikli tulum. Her iki bacağıda çıtçıtlı bir de kalın bir kaç kat penye yalnız bayağı bir para bayıldım 59 TL ye aldım. Fakat tulum giymeye alışık olduğundan hiç problem çıkmadı hatta benim kız minyon boyu 64 cm kilodu 7 kilo büyük gelir sandım 6-9 aylık tulum iyi oldu.

canım bide kollu bacaklı olanları varya acaba hangisi daha ii olur

Son düzenleme:
oh oh tatilin keyfini çıkar Fatma, tabi çıkarabilirsenşakkıdı

Evet benim oğluş ta o tulumlarda hayatta durmaz, diğerinden almak lazım
Onayladım cnm, mersi:)

yok anam biz karı koca böyleyiz ya ben temizlerim ya kociş eli onunda çabuktur çok da güzel temziler evi kaydirigubbakcemile3

boşuna dememişler eşler birbirine benzer diye :):)) ama bizim evde temizdir yaaa öyle bal dök yala değildir ama yinede ehrhaftasonu yada benim süt izinlerimde mutlaka kapı pencere halı temziliği yapılır yani :):):) adam zaten o yüzden sevmiyor ben yer siliyorsam o önden odayı süpürmekle mükelleftir yada camları silmekle ...

bu arada montları bulamıyorum taşınırken nereye teptilerse artık inşallah mont giyecek kadar soğuk olmaz ctsi fırsat olursa çıkar alırım artık sanmayın ki alışverişe bahane arıyorum-tatlicadiarzu-

seni alışveriş tutkunu seniisengözlerimebaksanab walla ince bi mont lazım cnm

ya kızlar siizin evler nasıl sıcak mı miraçın odası 21 kombiyi açsammı diyorum aacaba

ben de henüz açmadım ama açmayı düşünüyorum yavaş yavaş. Arayıp kombi servisini çağırmam lazım önce yıllık bakım için. ben bi arayayım iyisi mi şimdi

yanında uyku tulumu yazanlar daha kalın sadece tulum yazanlar ince penye aman oan dikkat et. Birde içinde elyaf kat olanlar hiç ısıtmıyormuş bir arkadaşım dedi bilginiz olsun.

Bak bu sanırım benim aldığıma yakın ama fermuarlı bu demek ki bir bacağı kapalı bir bacağı fermuarlı ben öyle sevmiyorum giydirmesi sıkıntılı geliyor bana.

BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh

makinam geldi ama yurtdışı olduu için şarj prizi bizim prizlere uymuyor çocuğu elektrikçiye yollladım uygun priz içinboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…