- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.901
benimdeeeeedmeir uyusa da bı kahve ıcsemm sıcacıkk
Sinomarin diye bir damla vermişti doktor, okyanus suyu, bazen onu bazen de serum fizyolojik kullanıyorum.
Zara'da çok uçuk fiyatlar, Mothercare'den bile pahalı nerdeyse, ben almıyorum valla. 3 ay ancak giyiyor zaten :) C&A'nın hem fiyatları uygun hem de çok güzel kıyafetler var kuzulara göre...
Bana çok gözle görülür şeyler yapmadı, ama iyi niyetli ve samimi olmadığını biliyorum. Fakat bunu oğluna anlatabilmem mümkün değil tabi. Artık son derece mesafeli davranıyorum.
Ben içtim, malum Doruk'la değil, fatura irsaliye beyanname gibi şeylerle uğraşıyorum :)
oyle tqabıı hayatta doldurmam cocugumu onlara karsı, zaten ızmırde oturuyorlar.. esıme de dedım gormek ıstedıklerınde alırsın bılet gosterırız gelırız. ama bana yaptıklarından sonra onu gercekten evımde ıstemıyorumm, sız gelınbde cadı kaynana neymıs bı bend egorun cumartesı anlatırım bana yaptıklarıunı :teselli:
Ben de okudum ama İstanbul'da yağmaz diye umut ediyorum. Yoksa buluşmada epey fire olur, hatta kocam kişisi olay çıkarabilir. Ben de sevmem soğuğu, yağmuru, bahar havalarını severimmm :)
Doğuhan paşam pek prensip sahibi bi insanmış :)))
cokkkkkkk onun babasıda oyledır.11 dedınmı yatar :))))))
handecıgım sen konusma ama muhakkak demırı babaanne sevgısınden mahrum etme canım.bırakalım cocuklarımız herkesden sevgı alsınlar.
Ay türk kahvesimi? Fal bilende olsa ne güzel olur demi şöyle keyiff...Bizde geçen gün koca kişisiyle kavga ettik kaynana yüzünden ailesiyle yurtdışına gitmek istiyomuş benim adam ben de yok artık dedim çok istiyorsan git ben gelemem her gece alem yapıyolar babasıyla ne zaman bir araya gelsek..anam ordan bi açıldı konu büyüdü de büyüdü..Benim kaynana kaynata falan beni sever el üstünde tutmaya çalışır ama herşey karşılıklı ben de onlara öyleyim ama benim kocazadeye göre bu onların iyiliğindenmiş benim iyi olmamla alakası yokmuş...h...tir dicektim de diyemedim...
Ay türk kahvesimi? Fal bilende olsa ne güzel olur demi şöyle keyiff...Bizde geçen gün koca kişisiyle kavga ettik kaynana yüzünden ailesiyle yurtdışına gitmek istiyomuş benim adam ben de yok artık dedim çok istiyorsan git ben gelemem her gece alem yapıyolar babasıyla ne zaman bir araya gelsek..anam ordan bi açıldı konu büyüdü de büyüdü..Benim kaynana kaynata falan beni sever el üstünde tutmaya çalışır ama herşey karşılıklı ben de onlara öyleyim ama benim kocazadeye göre bu onların iyiliğindenmiş benim iyi olmamla alakası yokmuş...h...tir dicektim de diyemedim...
Artk her isteyen sezaryen olamayacak - GAZETEVATAN.COM
kızlar bakın artık sezeryan dogumla ılgılı cesıtlı onlemler alıyorlarmıs :)))))
eşinin ailesiyle iyi olmana cok sevindim, bu biraz şans işi aslında...
bi de iki ailenin görüp geçirdikleri, yaşam standartlarıyla da alakalı, bizim ailelerimiz zaten birbirinden cok farklı...
benım aılemde onlarla gecinemiyor mesela... lohusalık zamanında, benim evimde benim ailemi istemedi esimin ailesi...
eşine de bi ara soyle sole; sevgi vermeden alınmaz, ben onlara sevgi vriyorum ki onlarda bana o sekılde geliyorlar...
kaydirigubbakcemile3
hangi hastaneye gidiyorsun sen canım..?günaydın kızlar
yağızı aşıya götürdüm vurmadlar.
hastalıgı varmı ilaç kullanıyomu dedi yok sadece öksürüyü var dedim balgamlı.
dr götürdünmü dedi bende bayramdan bu yana cocuk böyle iki defa götürdüm antibiyotik verdiler bitince tekrar götürdüm yine verdiler sordum dr nesi var diye önemli deil hafif nfeksiyon dedi bende kullanmadım çocugum antibiyotik kolik oldu artık dedim,ıhlamur kaynatıyorum dedim,
tekrar muayene etti dr nasıl kullanmazsın dedi antibiyotik, balgam sökücü,fitil yazdı , diş çıkarıyo yagız üst dişleri şişmiş dedi (biliyordum zaten) bir hafta sonra gel görelim sonra aşısını vururuz dedi.yaa sinirlerim bozuluyo bir düzgün netice alamadım şu hastalıgıyla ilgili
neden devamlı böyle.
oyle tqabıı hayatta doldurmam cocugumu onlara karsı, zaten ızmırde oturuyorlar.. esıme de dedım gormek ıstedıklerınde alırsın bılet gosterırız gelırız. ama bana yaptıklarından sonra onu gercekten evımde ıstemıyorumm, sız gelınbde cadı kaynana neymıs bı bend egorun cumartesı anlatırım bana yaptıklarıunı :teselli:
eşinin ailesiyle iyi olmana cok sevindim, bu biraz şans işi aslında...
bi de iki ailenin görüp geçirdikleri, yaşam standartlarıyla da alakalı, bizim ailelerimiz zaten birbirinden cok farklı...
benım aılemde onlarla gecinemiyor mesela... lohusalık zamanında, benim evimde benim ailemi istemedi esimin ailesi...
eşine de bi ara soyle sole; sevgi vermeden alınmaz, ben onlara sevgi vriyorum ki onlarda bana o sekılde geliyorlar...
bunlar zaten bilinen şeylerde benim gibi günü geçen biriyi nasıl normal doğumla doğurttacaklar peki sağ bacak ödem olmuş,bacakta ve kalçada kasılma varken nasıl normal doğum yapabilirdim...Hastaneye topallaya topallaya gitmiştim sancı denen bişey yoktu bende mecbur sezeryan olmuştum.
oznurcum sen isten ayrılmıstın degıl mı ?
aslında sen bostancıya cok yakınsın... bi denızotobusuyle bırbırımıze cok rahat gelıp gıdebılırızz , beraber alısverıse cıkabılırz yerimseniben
cok guzel olur arkadasımmm :hulya:
canım geliyorsun degil mi
hangi hastaneye gidiyorsun sen canım..?
Fal bilen olsa cidden de, cumartesi bakıverse... Gerçi o kalabalıkta kafacağızı ne hale gelir onu bilemem.
Sabırsızlıkla bekliyorum :)
Kültür ve anlayış farkı diye birşey gerçekten var maalesef ve birçok problem bundan kaynaklanıyor zaten.
Canım bu tip durumlar için geçerli değildir ki zaten alınacak önlemler. İsteğe bağlı sezaryenden bahsediyorlar bence. Ben de hastaneye normal doğum diye gittim biliyorsunuz, sancım tuttu, suyum geldi ama 5 saatlik sancının sonuda açılma hala 1 cm'di, bebek sıkıntıya girdi, apar topar uçuverdim sezeryana...
Ben de Bostancı'da oturuyorum, ben de gelmek istiyorum, ben de mi işten ayrılayım yaaa... Kıskançlıktan çatlayan smile :)))
umut hastanesine gidiyorum normalde dr orada.
ama ben tek dr kalmıyayım dr izinliyken bakırköy yenimahalleye götürdüm.
oradada bişey demedi annesi bunun bişeyi yok dedi.
şimdi ise saglık ocagına götürdüm aşısı için oradaki dr kızdı neden kullanmıyosun bronşite cevirisin dedi.
bana avrupa yakasında çocuk dr tvsiye edermisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?