2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimdeeeee dmeir uyusa da bı kahve ıcsemm sıcacıkk

Ay türk kahvesimi? Fal bilende olsa ne güzel olur demi şöyle keyiff...Bizde geçen gün koca kişisiyle kavga ettik kaynana yüzünden ailesiyle yurtdışına gitmek istiyomuş benim adam ben de yok artık dedim çok istiyorsan git ben gelemem her gece alem yapıyolar babasıyla ne zaman bir araya gelsek..anam ordan bi açıldı konu büyüdü de büyüdü..Benim kaynana kaynata falan beni sever el üstünde tutmaya çalışır ama herşey karşılıklı ben de onlara öyleyim ama benim kocazadeye göre bu onların iyiliğindenmiş benim iyi olmamla alakası yokmuş...h...tir dicektim de diyemedim...

valla bende oyle, ben demıre sezondxa almamaya calısyıorum... mesela suanda gıydıgı kıslık kıyaftlerı gecen sene dogmadan once almıstım kaydirigubbakcemile3 ındırımde cok uyguna geldı, seneye yazın kıyafetlerınıde bu sene ındırımde aldımm cok avantajlı oluyorr sempatiksalakcinni

eşinin ailesiyle iyi olmana cok sevindim, bu biraz şans işi aslında...
bi de iki ailenin görüp geçirdikleri, yaşam standartlarıyla da alakalı, bizim ailelerimiz zaten birbirinden cok farklı...
benım aılemde onlarla gecinemiyor mesela... lohusalık zamanında, benim evimde benim ailemi istemedi esimin ailesi...
eşine de bi ara soyle sole; sevgi vermeden alınmaz, ben onlara sevgi vriyorum ki onlarda bana o sekılde geliyorlar...

kaydirigubbakcemile3

Artk her isteyen sezaryen olamayacak - GAZETEVATAN.COM

kızlar bakın artık sezeryan dogumla ılgılı cesıtlı onlemler alıyorlarmıs :)))))

bunlar zaten bilinen şeylerde benim gibi günü geçen biriyi nasıl normal doğumla doğurttacaklar peki sağ bacak ödem olmuş,bacakta ve kalçada kasılma varken nasıl normal doğum yapabilirdim...Hastaneye topallaya topallaya gitmiştim sancı denen bişey yoktu bende mecbur sezeryan olmuştum.

tebrik koyuyorum kendilerine o zaman ben aaa gerizekalılara bak ne demek aileni istememek..Bunlar haketmişler cnm görme daha iyi huzurun için

kaydirigubbakcemile3

oznurcum sen isten ayrılmıstın degıl mı ?
aslında sen bostancıya cok yakınsın... bi denızotobusuyle bırbırımıze cok rahat gelıp gıdebılırızz , beraber alısverıse cıkabılırz yerimseniben
cok guzel olur arkadasımmm :hulya:

günaydın kızlar
yağızı aşıya götürdüm vurmadlar.
hastalıgı varmı ilaç kullanıyomu dedi yok sadece öksürüyü var dedim balgamlı.
dr götürdünmü dedi bende bayramdan bu yana cocuk böyle iki defa götürdüm antibiyotik verdiler bitince tekrar götürdüm yine verdiler sordum dr nesi var diye önemli deil hafif nfeksiyon dedi bende kullanmadım çocugum antibiyotik kolik oldu artık dedim,ıhlamur kaynatıyorum dedim,
tekrar muayene etti dr nasıl kullanmazsın dedi antibiyotik, balgam sökücü,fitil yazdı , diş çıkarıyo yagız üst dişleri şişmiş dedi (biliyordum zaten) bir hafta sonra gel görelim sonra aşısını vururuz dedi.yaa sinirlerim bozuluyo bir düzgün netice alamadım şu hastalıgıyla ilgili
neden devamlı böyle.

hangi hastaneye gidiyorsun sen canım..?

Fal bilen olsa cidden de, cumartesi bakıverse... Gerçi o kalabalıkta kafacağızı ne hale gelir onu bilemem.

Sabırsızlıkla bekliyorum :)

Kültür ve anlayış farkı diye birşey gerçekten var maalesef ve birçok problem bundan kaynaklanıyor zaten.

Canım bu tip durumlar için geçerli değildir ki zaten alınacak önlemler. İsteğe bağlı sezaryenden bahsediyorlar bence. Ben de hastaneye normal doğum diye gittim biliyorsunuz, sancım tuttu, suyum geldi ama 5 saatlik sancının sonuda açılma hala 1 cm'di, bebek sıkıntıya girdi, apar topar uçuverdim sezeryana...

Ben de Bostancı'da oturuyorum, ben de gelmek istiyorum, ben de mi işten ayrılayım yaaa... Kıskançlıktan çatlayan smile :)))

Son düzenleme:
Çok moralim bozuldu. Müdürüm geldi. Odanın kapısı kilitli idi süt sağdığım için. Açtırdı. Sen sabahtan akşama süt mü sağıyorsun diye azarlamasın mı. Bu odanın haline dedi odaya taktı. Neye uğradığımı şaşırdım. Ben de 8. ayına kadar süt sağmaktan bahsediyorum bu insanların arasında.

Hande bana cep telefonunu gönderir misin. Henüz gelip gelemeyeceğimi bilmiyorum.

canım geliyorsun degil mi

hangi hastaneye gidiyorsun sen canım..?

umut hastanesine gidiyorum normalde dr orada.
ama ben tek dr kalmıyayım dr izinliyken bakırköy yenimahalleye götürdüm.
oradada bişey demedi annesi bunun bişeyi yok dedi.
şimdi ise saglık ocagına götürdüm aşısı için oradaki dr kızdı neden kullanmıyosun bronşite cevirisin dedi.
bana avrupa yakasında çocuk dr tvsiye edermisiniz.

canım ısten ayrılmasanda, haftasonları bulusuruzzzz sempatiksalakcinni
hep beraber gezerızzz oh ne gusel olurr sempatiksalakcinni

canım benım kendını suclama,bebek bunlar bunyelerı cok hassas, kuccukken bende cok hasta olurmusum... antıbıyotıgı kesmeyeseydın keske ama gececek merak etme..
ben bakırkoyde oturuyorum dogdugundan berı de JFK hastanesinde Dr. Erhan Yüce ye goturuyorum ve cok memnunum, cok ılgılı... ve cok fazla hastası var...
sen nerede oturuyorsun?

Mrb bayanlar nasılsiniz ya havalar çok soğuk kombiyi acayım dedim bozuk off yeni taşındığım icinde biliyodum bn bile üşüyorum kat kat giydirdim bu yıl kıs berbat gecicekmis off hiç sevmem kisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…