- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.921
canım benım kendını suclama,bebek bunlar bunyelerı cok hassas, kuccukken bende cok hasta olurmusum... antıbıyotıgı kesmeyeseydın keske ama gececek merak etme..
ben bakırkoyde oturuyorum dogdugundan berı de JFK hastanesinde Dr. Erhan Yüce ye goturuyorum ve cok memnunum, cok ılgılı... ve cok fazla hastası var...
sen nerede oturuyorsun?
günaydın kızlar
yağızı aşıya götürdüm vurmadlar.
hastalıgı varmı ilaç kullanıyomu dedi yok sadece öksürüyü var dedim balgamlı.
dr götürdünmü dedi bende bayramdan bu yana cocuk böyle iki defa götürdüm antibiyotik verdiler bitince tekrar götürdüm yine verdiler sordum dr nesi var diye önemli deil hafif nfeksiyon dedi bende kullanmadım çocugum antibiyotik kolik oldu artık dedim,ıhlamur kaynatıyorum dedim,
tekrar muayene etti dr nasıl kullanmazsın dedi antibiyotik, balgam sökücü,fitil yazdı , diş çıkarıyo yagız üst dişleri şişmiş dedi (biliyordum zaten) bir hafta sonra gel görelim sonra aşısını vururuz dedi.yaa sinirlerim bozuluyo bir düzgün netice alamadım şu hastalıgıyla ilgili
neden devamlı böyle.
offf çok kötüyüm çok(
bebegime bakamıyorummu acabaklava:
Çok moralim bozuldu. Müdürüm geldi. Odanın kapısı kilitli idi süt sağdığım için. Açtırdı. Sen sabahtan akşama süt mü sağıyorsun diye azarlamasın mı. Bu odanın haline dedi odaya taktı. Neye uğradığımı şaşırdım. Ben de 8. ayına kadar süt sağmaktan bahsediyorum bu insanların arasında.
Hande bana cep telefonunu gönderir misin. Henüz gelip gelemeyeceğimi bilmiyorum.
canım ısten ayrılmasanda, haftasonları bulusuruzzzz sempatiksalakcinni
hep beraber gezerızzz oh ne gusel olurr sempatiksalakcinni
Mrb bayanlar nasılsiniz ya havalar çok soğuk kombiyi acayım dedim bozuk off yeni taşındığım icinde biliyodum bn bile üşüyorum kat kat giydirdim bu yıl kıs berbat gecicekmis off hiç sevmem kisi
Çok moralim bozuldu. Müdürüm geldi. Odanın kapısı kilitli idi süt sağdığım için. Açtırdı. Sen sabahtan akşama süt mü sağıyorsun diye azarlamasın mı. Bu odanın haline dedi odaya taktı. Neye uğradığımı şaşırdım. Ben de 8. ayına kadar süt sağmaktan bahsediyorum bu insanların arasında.
Hande bana cep telefonunu gönderir misin. Henüz gelip gelemeyeceğimi bilmiyorum.
umut hastanesine gidiyorum normalde dr orada.
ama ben tek dr kalmıyayım dr izinliyken bakırköy yenimahalleye götürdüm.
oradada bişey demedi annesi bunun bişeyi yok dedi.
şimdi ise saglık ocagına götürdüm aşısı için oradaki dr kızdı neden kullanmıyosun bronşite cevirisin dedi.
bana avrupa yakasında çocuk dr tvsiye edermisiniz.
offf çok kötüyüm çok(
bebegime bakamıyorummu acabaklava:
anlamıyorum çokta dışarıya çıkan biri deilim
neden geçmiyo yada dr anlamıyo neyi oldugunu.
ben bağcılar tabya da oturuyorum ssk anlaşmalımı.
burcu sen cmrt günü eşinlemi geçiceksin şimdi Bostancı'dan şimdi nasıl geçicez tarif etsene?
doguhanı emzırıp gelıyorum :))))) maymun ya memeyı kaldırıyor bakıyor sonra tekrar emıyor tekrar cıkarıp ıncelıyor tekrar emıyor.
nimeeeeeeeett bi daha duymayım bacım böyle bişey
çocuğun bünyesi hassassa sen ne yapabilirsin ki
senden daha iyi kimse bakamaz ona aklından çıkarma bunu
ahh canım yaaa nasıl sinir oldum o müdüre şimdiiiklava:
ayy iyi ki çalışmıyorum yaa
Allah yardımcısı olsun çalışan annelerin
nasıl yaptın ebru bi tarif etsene aklımda bulunsun nolur nolmaz.. inşallah iyi olur oğluşun yaa, çok yorgunsundur şuan tahmin edebiliyorum
1 haftada nası ii olmaz nası ilaç vermiş anlamadım..
ısırırım o parmakları..
iyi beeea anladık geldin işte istanbul dasın..hıh..:dilcikar:
inşallah dilediğin gibi olur canım benm..
iyi akşamlar kızlar ben hala ağrıdan ölüyorum içmediğim ilaç kalmadı belime yün sardım bakalım biraz önce ata çok ağlıyordu onu kucağıma alıp bahçede gezdirdim eve nasıl geldiğimi bilmiyorum anneme zor verdim valla umarım yarına gecer yoksa işim zor
şimdi yukarda annemle oyun oynuyorlar kahkahalarını duyuyorum keyfi yerinde birazdan uyutur annem onu zaten bende uyumuyo akşamları alıştı illaki anneanne uyutucak beyefendiyi bende sonra yatarım sabaha görüşürüz artık
kendinize iyi bakın öpüyorum bebekleri ve sizleri
bebeklerimiz hepsine kesintisiz uzun uykular
oynatmaya az kaldı sinirlerime hakim olup laf sölemicem dokundurmicam biliorum ki geldiği gibi gidecek..
yoksa sinir hastası olacağım
gunduz uykusunun az olmasından sıkayet etmısınız anacım benım oglan ıyıdır hostur gece uzun yata ama gunduzlerı hava kapalı degılse 15 dk dan fazla yatmaz fekat pasamın kendıne gore saatlerı var 10 30 ve 12 30 da sekerlemesını kesın yapar he bıde 19 30 da
burcu kar yagacakmıs haftasonu hıcde sevmem soguk havayı
kızlar malum demir hasta, doktor peditus diye bir surup verdi ama pek etkili degil sanırsam, bugun kuru bir oksuruk var, bide burun hala tıkalı serum fızyolojık damlatıyorum, gunde 4 kez falan ama etkılı degıl malum..
siz baska bır burun damlası kullanıyor musunuz?
oznurcum sen isten ayrılmıstın degıl mı ?
aslında sen bostancıya cok yakınsın... bi denızotobusuyle bırbırımıze cok rahat gelıp gıdebılırızz , beraber alısverıse cıkabılırz yerimseniben
cok guzel olur arkadasımmm :hulya:
günaydın kızlar
yağızı aşıya götürdüm vurmadlar.
hastalıgı varmı ilaç kullanıyomu dedi yok sadece öksürüyü var dedim balgamlı.
dr götürdünmü dedi bende bayramdan bu yana cocuk böyle iki defa götürdüm antibiyotik verdiler bitince tekrar götürdüm yine verdiler sordum dr nesi var diye önemli deil hafif nfeksiyon dedi bende kullanmadım çocugum antibiyotik kolik oldu artık dedim,ıhlamur kaynatıyorum dedim,
tekrar muayene etti dr nasıl kullanmazsın dedi antibiyotik, balgam sökücü,fitil yazdı , diş çıkarıyo yagız üst dişleri şişmiş dedi (biliyordum zaten) bir hafta sonra gel görelim sonra aşısını vururuz dedi.yaa sinirlerim bozuluyo bir düzgün netice alamadım şu hastalıgıyla ilgili
neden devamlı böyle.
Fal bilen olsa cidden de, cumartesi bakıverse... Gerçi o kalabalıkta kafacağızı ne hale gelir onu bilemem.
Sabırsızlıkla bekliyorum :)
Kültür ve anlayış farkı diye birşey gerçekten var maalesef ve birçok problem bundan kaynaklanıyor zaten.
Canım bu tip durumlar için geçerli değildir ki zaten alınacak önlemler. İsteğe bağlı sezaryenden bahsediyorlar bence. Ben de hastaneye normal doğum diye gittim biliyorsunuz, sancım tuttu, suyum geldi ama 5 saatlik sancının sonuda açılma hala 1 cm'di, bebek sıkıntıya girdi, apar topar uçuverdim sezeryana...
Ben de Bostancı'da oturuyorum, ben de gelmek istiyorum, ben de mi işten ayrılayım yaaa... Kıskançlıktan çatlayan smile :)))
Geçmiş olsun kuzuma...
Nimetcim yeni ve iyi bir doktor bul canım sen...
Suçlama kendini, bebek bu, tabi hasta olacak.
Önemli olan doğru teşhisin koyulması ve doğru tedavinin uygulanması...
Yazıklar olsun...
İyice batmış demek ki onlara, Allah kolaylık versin Esrincim.
Olsun, pes etme sen, bildiğini oku, işini aksatmadıktan sonra, dediğiyle kalır ancak.
Bencil, ruhsuz domuzlar !!!
Tamam o zaman ayrılmıyım :)
Ben de hiç sevmem...
Dün eve bi gittim, annem Doruk'un ayağına içi polarlı kışlık ayakkabı giydirmiş, üzerinde çıtçıtlı badi, onun üzerinde uzun kollu kalın penye sweat, onun üzerinde de kalın bir hırka... Kımıldayamıyor çocuk... Hırkayı çıkardım, ince bir penye daha giydirdim, ayakkabıları çıkardım, kalın çorap giydirdim, rahatladı kuzum. Anneme biraz bozuk attım tabi :)
nimetcim dışarı çıkarmakla ilgli olduğunu sanmıyorum, kendinle ilgili sebepler arama be arkadaşım. Bünye bu, bazı bebek sık hasta olur...
ciddi birşeyi olmasın, yeter...
ayfer eşim iki gündür ankara'da, detaylı konuşamadık o yüzden, henüz belli değil. Akraba ziyaretine gitmekten vazgeçmediyse, ben önceden geçmiş olucam zaten. Senin bostancı deniz otobüsü iskelesine gelmen lazım bir şekilde, sonrası kolay zaten, bostancı'dan binip bakırköy'de inicez. Hangi saatlerde var bi kontrol edelim.
yerim onu :)
amin
ahh bu eşler hep ilgi isterler ..hava engel olmazsa birde bostancı iskelesine gelirim orası kolay haberleşiriz...
hafta sonu saatler geri alınıyormuş arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?