2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anlamıyorum çokta dışarıya çıkan biri deilim
neden geçmiyo yada dr anlamıyo neyi oldugunu.
ben bağcılar tabya da oturuyorum ssk anlaşmalımı.

acaip tırstım ne giydircem bebişe die hayır benim de montlar kayıp hala bulamıyorum inş ctsi hava çok soğuk olmaz battaniyeye sarıp sarmalicam artık naapiyim
HANDEcim bende çok beğeniyorum c&a yı annem geçen hafta istanbuldaydı oğluşa ordan pantolon almış çok şeker mont ta al demiştim beğenemedim sen gidcen zaten sen seç dedi keşke alsaymış neyse ben pazartesi de ordayım çıkalım alışverişe süper olur

Geçmiş olsun kuzuma...
Nimetcim yeni ve iyi bir doktor bul canım sen...

offf çok kötüyüm çok(
bebegime bakamıyorummu acaba klava:

Suçlama kendini, bebek bu, tabi hasta olacak.
Önemli olan doğru teşhisin koyulması ve doğru tedavinin uygulanması...

Yazıklar olsun...
İyice batmış demek ki onlara, Allah kolaylık versin Esrincim.
Olsun, pes etme sen, bildiğini oku, işini aksatmadıktan sonra, dediğiyle kalır ancak.
Bencil, ruhsuz domuzlar !!!

canım ısten ayrılmasanda, haftasonları bulusuruzzzz sempatiksalakcinni
hep beraber gezerızzz oh ne gusel olurr sempatiksalakcinni

Tamam o zaman ayrılmıyım :)

Mrb bayanlar nasılsiniz ya havalar çok soğuk kombiyi acayım dedim bozuk off yeni taşındığım icinde biliyodum bn bile üşüyorum kat kat giydirdim bu yıl kıs berbat gecicekmis off hiç sevmem kisi

Ben de hiç sevmem...

Dün eve bi gittim, annem Doruk'un ayağına içi polarlı kışlık ayakkabı giydirmiş, üzerinde çıtçıtlı badi, onun üzerinde uzun kollu kalın penye sweat, onun üzerinde de kalın bir hırka... Kımıldayamıyor çocuk... Hırkayı çıkardım, ince bir penye daha giydirdim, ayakkabıları çıkardım, kalın çorap giydirdim, rahatladı kuzum. Anneme biraz bozuk attım tabi :)

ne uyuz adammış be sinir oldum şimdi

Kartaldaki Umut Hastanesi mi?Nerde oturuyorsun sen?Avrupa yakasındaki doktorları bilmem ama Anadolu yakasında Çocuk hastaneleri var yada gelişimi için Araştırma hastanelerine git canım.Bozma moralini sen yaa günlük beslenmesi nasıl? İyi yiyorsa da bünye ile alakalı canım Benim kız doğru düzgün dışarı çıkmazdı ama yine de hastalanmıştı? Kendini de böyle düşündürme besleyemiyormuyum filan diye

günaydın canolar..
bu sabaha bi iş teklifiyle uyandım..
SAMSUN yeşilyurt avm deki eski müdürüm kyo my frıend iç giyim magazası acılışı yapıor..
eger bebegine bakabilecek birini bulabilirsen gel beraber calışalim diyo..
off inanın yagmur olmasaydı uca uca giderdim ama maalesef su anda düşünemem..
eger düşünmezsen referans olabilecegin birisini önerebilirsin diyor..
bende erkek kardeşimin kız arkadaşını önericem..
iş arıyodu zaten..

doguhanı emzırıp gelıyorum :))))) maymun ya memeyı kaldırıyor bakıyor sonra tekrar emıyor tekrar cıkarıp ıncelıyor tekrar emıyor.

offf çok kötüyüm çok(
bebegime bakamıyorummu acaba klava:

nimeeeeeeeett bi daha duymayım bacım böyle bişey
çocuğun bünyesi hassassa sen ne yapabilirsin ki
senden daha iyi kimse bakamaz ona aklından çıkarma bunu

ahh canım yaaa nasıl sinir oldum o müdüre şimdiii klava:
ayy iyi ki çalışmıyorum yaa
Allah yardımcısı olsun çalışan annelerin

anlamıyorum çokta dışarıya çıkan biri deilim
neden geçmiyo yada dr anlamıyo neyi oldugunu.
ben bağcılar tabya da oturuyorum ssk anlaşmalımı.

Nimetcim dışarı çıkarmakla ilgli olduğunu sanmıyorum, kendinle ilgili sebepler arama be arkadaşım. Bünye bu, bazı bebek sık hasta olur...
Ciddi birşeyi olmasın, yeter...

burcu sen cmrt günü eşinlemi geçiceksin şimdi Bostancı'dan şimdi nasıl geçicez tarif etsene?

Ayfer eşim iki gündür Ankara'da, detaylı konuşamadık o yüzden, henüz belli değil. Akraba ziyaretine gitmekten vazgeçmediyse, ben önceden geçmiş olucam zaten. Senin Bostancı deniz otobüsü iskelesine gelmen lazım bir şekilde, sonrası kolay zaten, Bostancı'dan binip Bakırköy'de inicez. Hangi saatlerde var bi kontrol edelim.

doguhanı emzırıp gelıyorum :))))) maymun ya memeyı kaldırıyor bakıyor sonra tekrar emıyor tekrar cıkarıp ıncelıyor tekrar emıyor.

Yerim onu :)

Amin

nasıl yaptın ebru bi tarif etsene aklımda bulunsun nolur nolmaz.. inşallah iyi olur oğluşun yaa, çok yorgunsundur şuan tahmin edebiliyorum

canım,şidi akşam yatmadan önce bir mendili ped gibi yapıyorsun ustüne bal sürüyorsun(bir çorba kaşığı kadar) sonra bir çay kaşığının ucu kadarda toz karabiber serpip gögsüne koyuyorsun gece gögsünde kalıyor..sabahta ben yıkamadım sıcak su ve bezle sildim..hasta zaten iyice üşür diye korktum yıkamaya...

1 haftada nası ii olmaz nası ilaç vermiş anlamadım..

ısırırım o parmakları..

iyi beeea anladık geldin işte istanbul dasın..hıh..:dilcikar:

inşallah dilediğin gibi olur canım benm..

ne bileyim iyileşmedi işte.. ama bugün daha iyi,,,

canım çok geçmiş olsun ..dr ye gittinmi sen?

oynatmaya az kaldı sinirlerime hakim olup laf sölemicem dokundurmicam biliorum ki geldiği gibi gidecek..
yoksa sinir hastası olacağım

aman seninde başına gelenler...Allah yardımcın olsun...

yaaa karmı geleçekmiş...zaten bugünde yağmurla karışık bişeyler geldi sanki ama emin olamamıştım..ay ben hiç sevmem kışı yaaa....

canım...ben gögsüne viks sürüyorum gündüz..hem nefesini açıyor hem öksürüğe iyi geliyor..akşamda hasrete tarif ettiğim şeyi yapıyorum..emirhanda ilaçlar pek etki etmedi..bizde bir haftadır griple uğraşıyoruz..inşallah yavrularımız iyileşir bir an önce...

kızlar ya..emirhanın dr si bir haftaya iyileşmesse getir yine demişti,bir hafta oldu ama biz tam iyileşemedik,,acaba çıkarsammı dışarı bu havada yaa...?yoksa iyice hastamı ederimki...?

birde montlardan bahsedilmş bende hafta sonu aldım emirhana..zaradan..dediğiniz gibi fiyatlar uçuk..ama gecen sezonun montları vardı onlardan seçtim ben..böyle şişme montlardan çok güzel oturdu üstüne..49 tl ye...
c&a nın mallarını bende çok beğeniyorum ama bize yakın yok..bir tek palladyumda var,orasıda çok ters düşüyor ...ben alamıyorum o nedenle...birde lcw alıyorum birde emirhanın eşyalarını hafta sonu ordan kazak aldım birde emirhana 16 tl ye..çok hoş bişey..oranın malıda güzel oluyor..ben beğeniyorum..

Son düzenleme:

canım olur valla hatta super olur.ama bebıkle alısverıs olmaz solım.ben yapamıyorum alısverıs doguhanla :))))))))))

nannnnnn ne alakası var.her bebegın yapısı farklı.bız 4 kardesız ben ortancıyım en kucugumuz erkek kardesım turp gıbıymısız halada oyle ablam ve benım bı kucugum erkek kardesım narın yapılılarmıs halada oyle.e 4 umunuzude aynı kadın dogurduguna gore dımekkı neymıs bebıklerın yapıları farklıymıs.takma kafana oyle ben bakamıyorum falan dıye.emınım hepımız gıbı sende cok cok ıyı bakıyorsundur bebegıne

bende sancı bıle yoktu.persembe gecesı 23 00 de suyum geldı ertesı gune kadar ne sancı ne acıklık.zaten sezeryan olacaktım.ama normal dogum dıye dusunseymısım yıne sezeryana donecekmıs.

o mudurun ben agzını burnunu kırar o actırdıgı kapının kılıdını kesın monte ederdım.evet tum gun sagıyorum deseydın.nasıl ınsansın sen deseydın.odada benım odam sana ne deseydın.
ınsanlıkdan cıkmıslar ama ınsanım dıye dolanıyorlar.kesın kendısıde en acı sekılde boyle bır durumu deneyımleyecek ılerde.o zaman neymıs Allahım bı guzel anlatır.
ama bana boyle bırsey yapsaydı mudurum kı yemez bana boyle bı davranıs anasından dogduguna pısman ederdım sonrada Allah ayrıca yapacagını bılır Allahıma ayrıca havale ederdım

kısssss bozuk atma anneye bakem.ara ara bende oyle yapıyorum ama ne yapsınlar hayatım oyle gormusler.ben sonra cok vıcdan azabı cekıyorum.

ahh bu eşler hep ilgi isterler ..hava engel olmazsa birde bostancı iskelesine gelirim orası kolay haberleşiriz...

eftel sakın senin yağızında alerjisi olmasın.çabuk farkedemiyorlar bu alerjiyi.ailede varmı alerji durumu,ev akarına polene falan...hem bazı bebekler diş çıkarırken çok hasta olurlarmış..benim en büyük ablamı hastaneye yatırmak zorunda kalmış annemler diş çıkarırken o kadar zor çıkarmış.....emirhanda öyle çok hasta oluyor...ama bizde ailede alerji öyküsü var o nedele olabilir dedi dr..ama küçük olduğu için test yapamıyor tabi henüz...

ya ben kesın ruh hastasıyım bak hala sınırlıyım mudure.tanısam bılsem kesın gıder bıseyler yapardım artık kadınmı erkek mı bılmem oyardım.
sanırım benım delı oldugumu anladıklarından hıcbı ustum bana gıkını cıkaramamıstır.cıkaranıda mahvetmısımdır

kızlar slm hasta bebişlere çok geçmiş olsun. bizde hala hafif hafif hapsırk ve öksürük var bakalım buralar çok soğuk gerizekalaılar hala yakmadılar kolorferleri ufoyla ısınıyoruz banyo yaptık az önce yatırıdım bakam dedim kızlar neler yapıyor diye..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…