2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:lepi: o zamn takıl vbana hayatını yasa yivrummm bayanssulusmile
bana sorcan ne nerde ne kadarrr laelaelaelaelae

anlamıyorum çokta dışarıya çıkan biri deilim
neden geçmiyo yada dr anlamıyo neyi oldugunu.
ben bağcılar tabya da oturuyorum ssk anlaşmalımı.

ssk anlasması var canım, istersen bigun birlikte gidelşim, bizimle arası cook iyi daha iyi ilgilenir belki kaydirigubbakcemile5

Kızlar selam, ben geldimmm... Ama yazacak fırsat bulamıyorum, şimdilik okumadayım, bir ara yazarım inşallah, kaç gündür yoktum, hepinizi özledim..

ayy gıcık oldum adama kötükedihüso bunu yapan insan olamazklava:

offf çok kötüyüm çok(
bebegime bakamıyorummu acaba klava:

canım aynı mert gibi iyileşmiyo galiba.bizde bronşit olduk tam iyileşti sonra soğuk algınlığı oldu öksürük bitürlü geçmedi bide hırıltı kaldı. bizimkinde akut astım çıktı dr bi toz verdi akşam yatmadan önce meyveyle karıştırıp veriyorum hırıltısı geçmeye başladı. dr bi sorsan keşke öyle bişey olabilir. çok geçmiş olsun kendini suçlama sakın. bebişinin iyiliğini senden daha fazla kim ister hiç hasta olsun istermisin:a015:

doguhanı emzırıp gelıyorum :))))) maymun ya memeyı kaldırıyor bakıyor sonra tekrar emıyor tekrar cıkarıp ıncelıyor tekrar emıyor.
sırnaşık şeysırnaşık şey

hafta sonu saatler geri alınıyormuş arkadaşlar...
hadi yaa sağol canım mert yüzünden haber falan izleyemiyorum iyi oldu söylediğina.s

offf çok kötüyüm çok(
bebegime bakamıyorummu acaba klava:

Nimet deme böyle ya. Çocuk bu hasta oluyorlar işte. Esin'in de burnu tıkalı napalım böyle büyüyecekler.

Kızlar destek için sağolun. Valla salaklaştım. Bizim müdür kadın ve çok asabi gerçekten deli. Kimse onun gözüne gözükmek istemiyor. Artık kendi odamda sağmayacağım arkada bir ardiye odası var orada sağacağım. Bakalım yine batacak mıyım.

Hasta bebeklerimize geçmiş olsun.

:)))) yanlış görmüşüm haberi...bende diyorum 31 ekimde olmuyormuydu bu diye...

Normaldir, iki çocuk, hastalık, uykusuzluk, buna şükür :)

Onu da hiç sevmiyorum, çok erken kararıyor hava, gün bitiyor, sinir oluyorum.

leynnn abri sohbet edelim de ısınayım yaf ne sus pus oldunuz donuyom ulennnnnn

Üşüdük büzüştük :)

Kızlar selam, ben geldimmm... Ama yazacak fırsat bulamıyorum, şimdilik okumadayım, bir ara yazarım inşallah, kaç gündür yoktum, hepinizi özledim..

Hoşgeldin..
Bekliyoruz, dönüşün muhteşem olsun :)

Cnm benim doktorum bakırköy incirlide 30 senelik çocuk doktoru. Muayenehanesi var hastanede çalışmıyo. Fikriye İnanç Baş. Ben mumnunun tavsiye ederim. Ama yazın 3 ay yazlıkta her ay bir hafta gelip kontrolleri yapıp gidiyo bilgin olsun..

tuzla da yağmur var Avrupa yakası nasıl? Yağdıkça sinir oluyorum Rabbim ne olur haftasonu yağmur yağdırma:Saruboceq::Saruboceq:Az yağdır soğuk olmasın Handenin evine varalım ondan sonra nasıl yağarsa yağsın...Akşam dönüşte de az yağdır Rabbim küçük meleklerimiz için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Walla kafayı yiyeceğim millet yağmur duasına çıkar bende yağmasın diye dua ediyorumşakkıdışakkıdı

Selam gacılar. Ben yine Eymenle uğraşmaktan yazamadım bi türlü. Bu velet deli yaaa, niye yemek yemiyor anlamıyorum. Reklamlara daldığı anda ağzına sokuverdim bi kaşık kıyametleri kopardı, yarım saat ağlamıştır herhalde sinirden(
Ebru ben de o makinelerden almak istiyorum yaa, walla çamaşırı yıkamaktan ütülemekten çok kurutmak zor geliyor bana hele de kışın. Ama malesef yerim yok,evim küçük( Balkona koy cnm nolucak, benim çamaşır makinem de balkonda duruyor zaten

Esrin, kadın evli mi, çocuğu var mı?
Bence odanda sağmaya devam et...

ben kışın hiç bişeyini sevmiyorum..insan eve tıkılıp kalıyor..

Ben de hiç sevmem.
Hem evde kalıyorsun, hem üşüyorsun, hem için kararıyor.

burcu bana ne yaf büzüşmeyin alla alla anam deyim ben çok soyukkk üşüdümm biriniz gelipbi sıcak bi çay verseniz olur mi

Açıldım tamam :)
Taze çay var burda, atla gel :)

Ben de şimdi gördüm, içim daraldı yaaa...
Ekim ayında böyle soğuk ve yağmur her zaman olmaz, o da bize denk geldi senağlama
Cumartesi hiç yağmasın, hiç hiç, akşam yağsın Allahım, nolur yaaa :Saruboceq:

Son düzenleme:

canım evde değil ama polis okulunda siemens kurutma makinası kullanmıştım. çok kullanışlı oluyo ama çamaşırlar çekiyo bazen etiketlere dikkat etmek lazım. modelini hatırlamıyorum ama şimdiden hayırlı olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…