- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.941
acaip tırstım ne giydircem bebişe die hayır benim de montlar kayıp hala bulamıyorum inş ctsi hava çok soğuk olmaz battaniyeye sarıp sarmalicam artık naapiyim
HANDEcim bende çok beğeniyorum c&a yı annem geçen hafta istanbuldaydı oğluşa ordan pantolon almış çok şeker mont ta al demiştim beğenemedim sen gidcen zaten sen seç dedi keşke alsaymış neyse ben pazartesi de ordayım çıkalım alışverişe süper olur
anlamıyorum çokta dışarıya çıkan biri deilim
neden geçmiyo yada dr anlamıyo neyi oldugunu.
ben bağcılar tabya da oturuyorum ssk anlaşmalımı.
Bu akşam belli olur, yarın söylerim ben sana son durumu...
31 Ekim'de olması lazım yaw...
ayy gıcık oldum adama kötükedihüso bunu yapan insan olamazÇok moralim bozuldu. Müdürüm geldi. Odanın kapısı kilitli idi süt sağdığım için. Açtırdı. Sen sabahtan akşama süt mü sağıyorsun diye azarlamasın mı. Bu odanın haline dedi odaya taktı. Neye uğradığımı şaşırdım. Ben de 8. ayına kadar süt sağmaktan bahsediyorum bu insanların arasında.
Hande bana cep telefonunu gönderir misin. Henüz gelip gelemeyeceğimi bilmiyorum.
offf çok kötüyüm çok(
bebegime bakamıyorummu acabaklava:
canım aynı mert gibi iyileşmiyo galiba.bizde bronşit olduk tam iyileşti sonra soğuk algınlığı oldu öksürük bitürlü geçmedi bide hırıltı kaldı. bizimkinde akut astım çıktı dr bi toz verdi akşam yatmadan önce meyveyle karıştırıp veriyorum hırıltısı geçmeye başladı. dr bi sorsan keşke öyle bişey olabilir. çok geçmiş olsun kendini suçlama sakın. bebişinin iyiliğini senden daha fazla kim ister hiç hasta olsun istermisin:a015:
umut hastanesine gidiyorum normalde dr orada.
ama ben tek dr kalmıyayım dr izinliyken bakırköy yenimahalleye götürdüm.
oradada bişey demedi annesi bunun bişeyi yok dedi.
şimdi ise saglık ocagına götürdüm aşısı için oradaki dr kızdı neden kullanmıyosun bronşite cevirisin dedi.
bana avrupa yakasında çocuk dr tvsiye edermisiniz.
sırnaşık şeysırnaşık şeydoguhanı emzırıp gelıyorum :))))) maymun ya memeyı kaldırıyor bakıyor sonra tekrar emıyor tekrar cıkarıp ıncelıyor tekrar emıyor.
hadi yaa sağol canım mert yüzünden haber falan izleyemiyorum iyi oldu söylediğina.shafta sonu saatler geri alınıyormuş arkadaşlar...
offf çok kötüyüm çok(
bebegime bakamıyorummu acabaklava:
ya ben kesın ruh hastasıyım bak hala sınırlıyım mudure.tanısam bılsem kesın gıder bıseyler yapardım artık kadınmı erkek mı bılmem oyardım.
sanırım benım delı oldugumu anladıklarından hıcbı ustum bana gıkını cıkaramamıstır.cıkaranıda mahvetmısımdır
:)))) yanlış görmüşüm haberi...bende diyorum 31 ekimde olmuyormuydu bu diye...
leynnn abri sohbet edelim de ısınayım yaf ne sus pus oldunuz donuyom ulennnnnn
Kızlar selam, ben geldimmm... Ama yazacak fırsat bulamıyorum, şimdilik okumadayım, bir ara yazarım inşallah, kaç gündür yoktum, hepinizi özledim..
hadi yaa sağol canım mert yüzünden haber falan izleyemiyorum iyi oldu söylediğina.s
Normaldir, iki çocuk, hastalık, uykusuzluk, buna şükür :)
Onu da hiç sevmiyorum, çok erken kararıyor hava, gün bitiyor, sinir oluyorum.
Üşüdük büzüştük :)
Hoşgeldin..
Bekliyoruz, dönüşün muhteşem olsun :)
tatlım yanlış görmüşüm 31 ekimde haa.sakın erken alayım deme..
:teytey: herkes leyla oldukaydirigubbakcemile3
umut hastanesine gidiyorum normalde dr orada.
ama ben tek dr kalmıyayım dr izinliyken bakırköy yenimahalleye götürdüm.
oradada bişey demedi annesi bunun bişeyi yok dedi.
şimdi ise saglık ocagına götürdüm aşısı için oradaki dr kızdı neden kullanmıyosun bronşite cevirisin dedi.
bana avrupa yakasında çocuk dr tvsiye edermisiniz.
Hepsiburada.com : Siemens WT46S511TR Hava Yoğunlaştırılmalı Kurutma Makinesi (bacasız) | Beyaz Eşya ve Mutfak
kızlar ya kurutma makinası alaçağım..şurdaki nasıl?
birde kullanan varmı bu aletlerden..*memnunmusunuz..?birde benim yerim yok banyoda *balkonlarım kapalı oraya kurdursam nasıl olur*
Nimet deme böyle ya. Çocuk bu hasta oluyorlar işte. Esin'in de burnu tıkalı napalım böyle büyüyecekler.
Kızlar destek için sağolun. Valla salaklaştım. Bizim müdür kadın ve çok asabi gerçekten deli. Kimse onun gözüne gözükmek istemiyor. Artık kendi odamda sağmayacağım arkada bir ardiye odası var orada sağacağım. Bakalım yine batacak mıyım.
Hasta bebeklerimize geçmiş olsun.
ben kışın hiç bişeyini sevmiyorum..insan eve tıkılıp kalıyor..
burcu bana ne yaf büzüşmeyin alla alla anam deyim ben çok soyukkk üşüdümm biriniz gelipbi sıcak bi çay verseniz olur mi
tuzla da yağmur var Avrupa yakası nasıl? Yağdıkça sinir oluyorum Rabbim ne olur haftasonu yağmur yağdırma:Saruboceq::Saruboceq:Az yağdır soğuk olmasın Handenin evine varalım ondan sonra nasıl yağarsa yağsın...Akşam dönüşte de az yağdır Rabbim küçük meleklerimiz için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Walla kafayı yiyeceğim millet yağmur duasına çıkar bende yağmasın diye dua ediyorumşakkıdışakkıdı
Hepsiburada.com : Siemens WT46S511TR Hava Yoğunlaştırılmalı Kurutma Makinesi (bacasız) | Beyaz Eşya ve Mutfak
kızlar ya kurutma makinası alaçağım..şurdaki nasıl?
birde kullanan varmı bu aletlerden..*memnunmusunuz..?birde benim yerim yok banyoda *balkonlarım kapalı oraya kurdursam nasıl olur*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?