2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende sevmiyorum böyle havayı ve soğuk havayı..amiiinnnn inşallah,,biraz daha sıcak günleer görelim...benim paşam uyanı bu arada..benim oğluşum dün ne yaramazlık yaptı biliyormusunuz..abisi oyun oynarken oda yürüteçteydi abisinin elindeki laptobu çekelerlen 3 tane tuş sökmüş klavyeden takamadım yerine..

yagmasınnnnnnn bi suru hazırlık yapıyorummm gelmessenizz karısmam haaaa klava:klava:
cokacimcoook borekleri bugunden yapıp buzlaga koydum bile siz gelmeden pısırıcemmm cokacimcoook

selam. elimde pompa gıdım gıdım süt sağıyorum. çok azaldı artık.ÖZNUR demişti galiba çok su içiyorum arttı diye. acaba önceden nasıldı. hava çok soğuk.şansımıza bu yıl çok soğuk olacakmış. inşallh sağlıkla atlatır bebişler bu kışı...

way yaramaz way, ısırırım o parmakları

yagmasınnnnnnn bi suru hazırlık yapıyorummm gelmessenizz karısmam haaaa klava:klava:
cokacimcoook borekleri bugunden yapıp buzlaga koydum bile siz gelmeden pısırıcemmm cokacimcoook

Hande'cim daha önce de dediğimiz gibi lütfen kendini yorma. Madem börek yaptın artık başka bişi yapma, herkes bi çeşit bişi getirir olur biteryerimseniben

benim sincabımda öyle laptobın bütün tuşalrını çıkarıyo anne tak diye bide suratıma bakıyo yayamaz

halının uzrıne yorgan serdım demırı yere koydum birde oyuncaklarını ve topunu, akıllım topa gıdıcem dıye geri geri gidip koltugun altına giriyor sonra da aglamaya baslıyorrr kaydirigubbakcemile3
cok komık cocuk yaa...
bide yoruluyor kafasını yere koyup parmak emmeye baslıyor kaydirigubbakcemile3

kızlar ben anlamam valla bende canlı yayın istiyore haberiz ola lüftennnn nolarrrrrr benide bağlayınn nolarrrrrrbilmiyorumkismile

sagol canım..benim çamaşır kurutmaya yerim yok..2 tane balkonum var ama küçük kçük,yazın idare ediyordum balkonlarda bir şekilde kurutuorum ama kışın evin içine alıyorum bu sefer nem oluyor içersi,,duvarlar falan terliyor..hem çoçuklarada yaramıyor..çeken keçsin artık napayım .azakları flan atmam artık bendeçççkaliferleri üstüne koyarım onlarıda

Hande'cim daha önce de dediğimiz gibi lütfen kendini yorma. Madem börek yaptın artık başka bişi yapma, herkes bi çeşit bişi getirir olur biteryerimseniben

nayır nolamaz canımmm daha pastamı, kurabıyemı ve mercimek koftemı yapcAMMMMMcokacimcoookcokacimcoook
bılıopsun sonra rejım baslıyor, oznurla rejıme gırces o yuzden yıyelım.. asıl sız zahmet etmeyın , zaten bebeklerı tasıcaksınız, bıde onlarla ugrasmayın hayatım...

çok istiyoruzzz hayırlısı ya a.s.:1hug::1hug:canım benim fazla yorma kendini fazla ne olur...

Yaa kızlar taze bamya pişiriyorum,etli. Ne kadar sürede pişer bi bilginiz var mı? ya da tatmadan nasıl anlarım piştiğini?? Hiç tadamıyorum da(

çok istiyoruzzz hayırlısı ya a.s.:1hug::1hug:canım benim fazla yorma kendini fazla ne olur...

yokcanım merak etme, zaten bak bugunden basladım yapmaya yorulmayım dıye sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yarın da kurabıye pasta yapcam cumartesi siz gelmeden de mercimek koftesini ohhhh
cokacimcoook:lepi:

kızlar o diilde, hasret kayıp malum kaynanası geldı yaa guclubacismile
bu kaynana engel olmasın sakın gelmesinee klava:

Yaa kızlar taze bamya pişiriyorum,etli. Ne kadar sürede pişer bi bilginiz var mı? ya da tatmadan nasıl anlarım piştiğini?? Hiç tadamıyorum da(

etleri önce kavur onları pişirdikten sonra bamyaları atarsın çatallada ezince anlaşılıyor.içine doğru batır yumuşaksa içine giriyorsa olmuştur

Allahım bi de nasıl akıllı, yanlışlıkla yemek yemek zorunda kaldı diye sinirlenmeyi de biliyor. Meral hep böyle aç mı duracak bu çocuk yaaa...

Bak yaramaz bıdığa kaydirigubbakcemile3
Aferin ona be :)

Evet hava bugünkü kadar kötü olursa sanırım buluşmada ancak 5 kişi falan olucak(

Offf çok üzülürüm valla yaaa...
Avrupa yakasındakier taksiyle falan ulaşır belki ama karşıdan gelenler zorlanır sahiden, bebişlerle... İnşallah soğuk olsa bile yağmur olmaz.

Ohh ellerine sağlık...

Kolay gelsin... Benim de çok azaldı, emerken geliyor ama sağarken çok zor çıkıyor, canım acıyor hatta. Öznur'un sütü hep iyiydi diye biliyorum. İnşallah etkilenmezler sert kıştan...

Kesinlikle katılıyorum.

Demir de mi parmak emiyor?

Bence bu saydıklarından bi tek mercimek köfteyi yap, ama bol yap, ben çok yerim cokacimcoook Geri kalanları biz getiririz çeşit çeşit Handecim, kaç kere dedik yaw :)

bol yapcam bende cok severım mercımek kofteyı yaaaa ...

demir oyle bir parmak emiyorki , muptelası...
oyle ki bi mememi emiyor bırkaıyor parmagını emıyor, sonra yuzunu donduruyorum bı fırt cekıp sonra tekrar parmak emıyor....
yurutecte bıle parmagı agazında kaydirigubbakcemile3

bende dua edeyim sizin için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
oyy yerim ben onu bizimkide geri viteste emekliyo halakaydirigubbakcemile3

canım çekti yawcokacimcoookcokacimcoook

al kız bitane..banafda çamaşır kurutmak ölüm gibi,,şimdi makinada çarşaflar var yıkkadım kara kara düşünüyorum nerelere sersemde çabuk kurusalar diye...hem sıcakken çıkarıp çamaşırları elle düzeltip katlayınca ütülenmiş gibi düzgün oluyormuş,hem dışarsının pisliğide gelmiyor üstüne,yumuşatıcının kokusuda daha kalıcı oluyormuş..bence al çamaşır makinanın üstüne kurdurursun balkona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…