- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.961
tuzla da yağmur var Avrupa yakası nasıl? Yağdıkça sinir oluyorum Rabbim ne olur haftasonu yağmur yağdırma:Saruboceq::Saruboceq:Az yağdır soğuk olmasın Handenin evine varalım ondan sonra nasıl yağarsa yağsın...Akşam dönüşte de az yağdır Rabbim küçük meleklerimiz için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Walla kafayı yiyeceğim millet yağmur duasına çıkar bende yağmasın diye dua ediyorumşakkıdışakkıdı
tuzla da yağmur var Avrupa yakası nasıl? Yağdıkça sinir oluyorum Rabbim ne olur haftasonu yağmur yağdırma:Saruboceq::Saruboceq:Az yağdır soğuk olmasın Handenin evine varalım ondan sonra nasıl yağarsa yağsın...Akşam dönüşte de az yağdır Rabbim küçük meleklerimiz için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Walla kafayı yiyeceğim millet yağmur duasına çıkar bende yağmasın diye dua ediyorumşakkıdışakkıdı
bende sevmiyorum böyle havayı ve soğuk havayı..amiiinnnn inşallah,,biraz daha sıcak günleer görelim...benim paşam uyanı bu arada..benim oğluşum dün ne yaramazlık yaptı biliyormusunuz..abisi oyun oynarken oda yürüteçteydi abisinin elindeki laptobu çekelerlen 3 tane tuş sökmüş klavyeden takamadım yerine..
yagmasınnnnnnn bi suru hazırlık yapıyorummm gelmessenizz karısmam haaaaklava: klava:
cokacimcoook borekleri bugunden yapıp buzlaga koydum bile siz gelmeden pısırıcemmm cokacimcoook
bende sevmiyorum böyle havayı ve soğuk havayı..amiiinnnn inşallah,,biraz daha sıcak günleer görelim...benim paşam uyanı bu arada..benim oğluşum dün ne yaramazlık yaptı biliyormusunuz..abisi oyun oynarken oda yürüteçteydi abisinin elindeki laptobu çekelerlen 3 tane tuş sökmüş klavyeden takamadım yerine..
canım evde değil ama polis okulunda siemens kurutma makinası kullanmıştım. çok kullanışlı oluyo ama çamaşırlar çekiyo bazen etiketlere dikkat etmek lazım. modelini hatırlamıyorum ama şimdiden hayırlı olsuna.s.
way yaramaz way, ısırırım o parmakları
Hande'cim daha önce de dediğimiz gibi lütfen kendini yorma. Madem börek yaptın artık başka bişi yapma, herkes bi çeşit bişi getirir olur biteryerimseniben
yagmasınnnnnnn bi suru hazırlık yapıyorummm gelmessenizz karısmam haaaaklava: klava:
cokacimcoook borekleri bugunden yapıp buzlaga koydum bile siz gelmeden pısırıcemmm cokacimcoook
Evet hava bugünkü kadar kötü olursa sanırım buluşmada ancak 5 kişi falan olucak(
çok istiyoruzzz hayırlısı yaa.s.:1hug::1hug:canım benim fazla yorma kendini fazla ne olur...
Yaa kızlar taze bamya pişiriyorum,etli. Ne kadar sürede pişer bi bilginiz var mı? ya da tatmadan nasıl anlarım piştiğini?? Hiç tadamıyorum da(
Selam gacılar. Ben yine Eymenle uğraşmaktan yazamadım bi türlü. Bu velet deli yaaa, niye yemek yemiyor anlamıyorum. Reklamlara daldığı anda ağzına sokuverdim bi kaşık kıyametleri kopardı, yarım saat ağlamıştır herhalde sinirden(
Ebru ben de o makinelerden almak istiyorum yaa, walla çamaşırı yıkamaktan ütülemekten çok kurutmak zor geliyor bana hele de kışın. Ama malesef yerim yok,evim küçük( Balkona koy cnm nolucak, benim çamaşır makinem de balkonda duruyor zaten
Evet hava bugünkü kadar kötü olursa sanırım buluşmada ancak 5 kişi falan olucak(
selam. elimde pompa gıdım gıdım süt sağıyorum. çok azaldı artık.ÖZNUR demişti galiba çok su içiyorum arttı diye. acaba önceden nasıldı. hava çok soğuk.şansımıza bu yıl çok soğuk olacakmış. inşallh sağlıkla atlatır bebişler bu kışı...
way yaramaz way, ısırırım o parmakları
Hande'cim daha önce de dediğimiz gibi lütfen kendini yorma. Madem börek yaptın artık başka bişi yapma, herkes bi çeşit bişi getirir olur biteryerimseniben
halının uzrıne yorgan serdım demırı yere koydum birde oyuncaklarını ve topunu, akıllım topa gıdıcem dıye geri geri gidip koltugun altına giriyor sonra da aglamaya baslıyorrr kaydirigubbakcemile3
cok komık cocuk yaa...
bide yoruluyor kafasını yere koyup parmak emmeye baslıyor kaydirigubbakcemile3
nayır nolamaz canımmm daha pastamı, kurabıyemı ve mercimek koftemı yapcAMMMMMcokacimcoookcokacimcoook
bılıopsun sonra rejım baslıyor, oznurla rejıme gırces o yuzden yıyelım.. asıl sız zahmet etmeyın , zaten bebeklerı tasıcaksınız, bıde onlarla ugrasmayın hayatım...
Allahım bi de nasıl akıllı, yanlışlıkla yemek yemek zorunda kaldı diye sinirlenmeyi de biliyor. Meral hep böyle aç mı duracak bu çocuk yaaa...
Bak yaramaz bıdığa kaydirigubbakcemile3
Aferin ona be :)
Offf çok üzülürüm valla yaaa...
Avrupa yakasındakier taksiyle falan ulaşır belki ama karşıdan gelenler zorlanır sahiden, bebişlerle... İnşallah soğuk olsa bile yağmur olmaz.
Ohh ellerine sağlık...
Kolay gelsin... Benim de çok azaldı, emerken geliyor ama sağarken çok zor çıkıyor, canım acıyor hatta. Öznur'un sütü hep iyiydi diye biliyorum. İnşallah etkilenmezler sert kıştan...
Kesinlikle katılıyorum.
Demir de mi parmak emiyor?
Bence bu saydıklarından bi tek mercimek köfteyi yap, ama bol yap, ben çok yerim cokacimcoook Geri kalanları biz getiririz çeşit çeşit Handecim, kaç kere dedik yaw :)
bende dua edeyim sizin için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:tuzla da yağmur var Avrupa yakası nasıl? Yağdıkça sinir oluyorum Rabbim ne olur haftasonu yağmur yağdırma:Saruboceq::Saruboceq:Az yağdır soğuk olmasın Handenin evine varalım ondan sonra nasıl yağarsa yağsın...Akşam dönüşte de az yağdır Rabbim küçük meleklerimiz için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
oyy yerim ben onu bizimkide geri viteste emekliyo halakaydirigubbakcemile3halının uzrıne yorgan serdım demırı yere koydum birde oyuncaklarını ve topunu, akıllım topa gıdıcem dıye geri geri gidip koltugun altına giriyor sonra da aglamaya baslıyorrr kaydirigubbakcemile3
cok komık cocuk yaa...
bide yoruluyor kafasını yere koyup parmak emmeye baslıyor kaydirigubbakcemile3
canım çekti yawcokacimcoookcokacimcoooknayır nolamaz canımmm daha pastamı, kurabıyemı ve mercimek koftemı yapcAMMMMMcokacimcoookcokacimcoook
bılıopsun sonra rejım baslıyor, oznurla rejıme gırces o yuzden yıyelım.. asıl sız zahmet etmeyın , zaten bebeklerı tasıcaksınız, bıde onlarla ugrasmayın hayatım...
Selam gacılar. Ben yine Eymenle uğraşmaktan yazamadım bi türlü. Bu velet deli yaaa, niye yemek yemiyor anlamıyorum. Reklamlara daldığı anda ağzına sokuverdim bi kaşık kıyametleri kopardı, yarım saat ağlamıştır herhalde sinirden(
Ebru ben de o makinelerden almak istiyorum yaa, walla çamaşırı yıkamaktan ütülemekten çok kurutmak zor geliyor bana hele de kışın. Ama malesef yerim yok,evim küçük( Balkona koy cnm nolucak, benim çamaşır makinem de balkonda duruyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?