- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.981
halının uzrıne yorgan serdım demırı yere koydum birde oyuncaklarını ve topunu, akıllım topa gıdıcem dıye geri geri gidip koltugun altına giriyor sonra da aglamaya baslıyorrr kaydirigubbakcemile3
cok komık cocuk yaa...
bide yoruluyor kafasını yere koyup parmak emmeye baslıyor kaydirigubbakcemile3
nayır nolamaz canımmm daha pastamı, kurabıyemı ve mercimek koftemı yapcAMMMMMcokacimcoookcokacimcoook
bılıopsun sonra rejım baslıyor, oznurla rejıme gırces o yuzden yıyelım.. asıl sız zahmet etmeyın , zaten bebeklerı tasıcaksınız, bıde onlarla ugrasmayın hayatım...
sişşşştt agzını yel alsın meralll alsanaalsanasmile
kızlar o diilde, hasret kayıp malum kaynanası geldı yaa guclubacismile
bu kaynana engel olmasın sakın gelmesineeklava:
etleri önce kavur onları pişirdikten sonra bamyaları atarsın çatallada ezince anlaşılıyor.içine doğru batır yumuşaksa içine giriyorsa olmuştur
Allahım bi de nasıl akıllı, yanlışlıkla yemek yemek zorunda kaldı diye sinirlenmeyi de biliyor. Meral hep böyle aç mı duracak bu çocuk yaaa...
Offf çok üzülürüm valla yaaa...
Avrupa yakasındakier taksiyle falan ulaşır belki ama karşıdan gelenler zorlanır sahiden, bebişlerle... İnşallah soğuk olsa bile yağmur olmaz.
[Kesinlikle katılıyorum.
Bence bu saydıklarından bi tek mercimek köfteyi yap, ama bol yap, ben çok yerim cokacimcoook Geri kalanları biz getiririz çeşit çeşit Handecim, kaç kere dedik yaw :)
kızlar o diilde, hasret kayıp malum kaynanası geldı yaa guclubacismile
bu kaynana engel olmasın sakın gelmesineeklava:
Yaa kızlar taze bamya pişiriyorum,etli. Ne kadar sürede pişer bi bilginiz var mı? ya da tatmadan nasıl anlarım piştiğini?? Hiç tadamıyorum da(
bol yapcam bende cok severım mercımek kofteyı yaaaa ...
demir oyle bir parmak emiyorki , muptelası...
oyle ki bi mememi emiyor bırkaıyor parmagını emıyor, sonra yuzunu donduruyorum bı fırt cekıp sonra tekrar parmak emıyor....
yurutecte bıle parmagı agazında kaydirigubbakcemile3
bende dua edeyim sizin için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
oyy yerim ben onu bizimkide geri viteste emekliyo halakaydirigubbakcemile3
canım çekti yawcokacimcoookcokacimcoook
al kız bitane..banafda çamaşır kurutmak ölüm gibi,,şimdi makinada çarşaflar var yıkkadım kara kara düşünüyorum nerelere sersemde çabuk kurusalar diye...hem sıcakken çıkarıp çamaşırları elle düzeltip katlayınca ütülenmiş gibi düzgün oluyormuş,hem dışarsının pisliğide gelmiyor üstüne,yumuşatıcının kokusuda daha kalıcı oluyormuş..bence al çamaşır makinanın üstüne kurdurursun balkona
ben çarşafları kapı üstlerine yada kanepenin üstlerine koyuyorum kışın kırışmasın fazla diye akşamdan yıkanıyorsa biter bitmez makine hemn açıyorum....
halının uzrıne yorgan serdım demırı yere koydum birde oyuncaklarını ve topunu, akıllım topa gıdıcem dıye geri geri gidip koltugun altına giriyor sonra da aglamaya baslıyorrr kaydirigubbakcemile3
cok komık cocuk yaa...
bide yoruluyor kafasını yere koyup parmak emmeye baslıyor kaydirigubbakcemile3
al kız bitane..banafda çamaşır kurutmak ölüm gibi,,şimdi makinada çarşaflar var yıkkadım kara kara düşünüyorum nerelere sersemde çabuk kurusalar diye...hem sıcakken çıkarıp çamaşırları elle düzeltip katlayınca ütülenmiş gibi düzgün oluyormuş,hem dışarsının pisliğide gelmiyor üstüne,yumuşatıcının kokusuda daha kalıcı oluyormuş..bence al çamaşır makinanın üstüne kurdurursun balkona
Hasret kaynanayı ezer geçer gelir, yeter ki beyi bi iş çıkarmasın..
6 yıllık evliyim, hiç bamya pişirmedim, ben de yemem, eşim de yemez, bilemedim o bakımdan :)
Benim oğlumun hiç emekleme çabası yoookkk, beni kucağınıza alın gezdirin, yoramam kendimi modunda takılıyor.
Aylin nerde bugün yaw?
Boşanmış boyunca çocukları var ama Esin ilk 2 ay emmeyi reddediyordu, ben de emzirmeye uğraşıp üzülüp ağlıyordum ya o zaman bana sen de mama var ne olcak demişti. Değişik biri sadece kendi evladı, ailesi söz konusu olursa onları düşünür başkası nanay. Empati yapmaz.Esrin, kadın evli mi, çocuğu var mı?
Bence odanda sağmaya devam et...
[/B][/COLOR]
yagmasınnnnnnn bi suru hazırlık yapıyorummm gelmessenizz karısmam haaaaklava: klava:
cokacimcoook borekleri bugunden yapıp buzlaga koydum bile siz gelmeden pısırıcemmm cokacimcoook
Sıpacık uyandıııı
Yaktım kombiyi ben de. Tüm petekler güzel ısındı bi problem yok yine de çağırsam mı ki yıllık bakım için servisi?? sizler her sene bakım yapıyo musunuz bayanlar??
bir tanesini balkona serdim bir tanesini arka odada çekyata..bir tanesini de o odanın kapısına arrtım..küçük parçalarıda kaloriferlere...ev çarşamba pazarına döndü...:)))
Hasret kaynanayı ezer geçer gelir, yeter ki beyi bi iş çıkarmasın..
6 yıllık evliyim, hiç bamya pişirmedim, ben de yemem, eşim de yemez, bilemedim o bakımdan :)
Tamam, başka bişi yapmaaaaklava:
Doruk da emiyor, ama şimdilik sadece uykusu gelince emiyor, yatırınca da iyice dalana kadar emmeye devam ediyor. Gece uyandığını çoğu zaman cuk cuk sesinden anlıyorum. Acayip tatlı oluyor parmağını emerken sıpa :) Ama zamanı gelince nasıl bıraktırıcaz bilmem bilmiyorumkismile
Benim oğlumun hiç emekleme çabası yoookkk, beni kucağınıza alın gezdirin, yoramam kendimi modunda takılıyor.
Aylin nerde bugün yaw?
Yerim olsa bi dakka düşünmem inan. çamaşır makinesinin üstünde kombi var( küçücük bi balkon zaten. fırın da orada duruyor diğer bütün döküntülerim de. malesef hiç yer yok. ama büyük bi eve geçersem ilk alacağım şey kurutma makinesi:lepi:
Ben de 9,5 senelik evliyim ve ilk kez pişiriyorum:))
benim oğluş ta iki ilerliyor kendini bırakıveriyor, tembel teneke:)
Ben de merak ettim AyliniCADIARZU
Boşanmış boyunca çocukları var ama Esin ilk 2 ay emmeyi reddediyordu, ben de emzirmeye uğraşıp üzülüp ağlıyordum ya o zaman bana sen de mama var ne olcak demişti. Değişik biri sadece kendi evladı, ailesi söz konusu olursa onları düşünür başkası nanay. Empati yapmaz.
HAndeee kaç kere telefonnnnn numaran dedim sen hiççççç görmüyorsun mu benim mesajları mııııı
Sıpacık uyandıııı
Yaktım kombiyi ben de. Tüm petekler güzel ısındı bi problem yok yine de çağırsam mı ki yıllık bakım için servisi?? sizler her sene bakım yapıyo musunuz bayanlar??
Boşanmış boyunca çocukları var ama Esin ilk 2 ay emmeyi reddediyordu, ben de emzirmeye uğraşıp üzülüp ağlıyordum ya o zaman bana sen de mama var ne olcak demişti. Değişik biri sadece kendi evladı, ailesi söz konusu olursa onları düşünür başkası nanay. Empati yapmaz.
HAndeee kaç kere telefonnnnn numaran dedim sen hiççççç görmüyorsun mu benim mesajları mııııı
kaynana we bana engel olmak mı!!!!!
haha olmadı onuda getirirm kızlar komplo kurup öldrür handelerin bodrumuna gömeriz kökten kurtuluş olur..
daha neler yaa o benim hiç bi işime engel olamaz adamın alnını karışlarım!!!!!!!
ben geldiiim
ceren gece 5 kez uyandı yaaa deli oldum yatmadan önce vimin fer wermiştim sanırım o iştahını açtı hep emdi mama yedi uyudu.. artık gece wermicem onu!
kaynanatör burda akşama dooru gidecekmiş oğluna diyodu tansiyon hapı ewdeymiş yarın gelirmiş yine!
cengiz dükkan bakmaya gitti!
alıcılardan ses çıkmadı:1ninca:
ben sana dıyım burcucum bizim demrle doruk aynı kafa...
hemen yoruluyor demır de, az once yerdeydı 10 dkka oynadı basladı cıglık atmaya, sevmıyorr o sadece otursun ana kucagında (fısher prıce'ın kınde sizdede var sanırsam )keyıf yapsın, yada kolayca bınsın yurutece gezsın ıstıyorr sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
tembel tembell
kaynana we bana engel olmak mı!!!!!
haha olmadı onuda getirirm kızlar komplo kurup öldrür handelerin bodrumuna gömeriz kökten kurtuluş olur..
daha neler yaa o benim hiç bi işime engel olamaz adamın alnını karışlarım!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?