2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sevimli bıcırık seni:))

Ah be Handem nolur bizim için Demiri ihmal etme. zaten bi sürü döküntümüzle uğraşıcan arkadaşımolumunekankayizsmile

sişşşştt agzını yel alsın meralll alsanaalsanasmile

inşallah öyle olmaz cnmbilmiyorumkismile

kızlar o diilde, hasret kayıp malum kaynanası geldı yaa guclubacismile
bu kaynana engel olmasın sakın gelmesinee klava:

Yok anam Hasret kaynanasını mı dinliceklmaz: Ama bugün hiç uğramaması benim de dikkatimi çekti. Aylin de yok sanırım bugün

etleri önce kavur onları pişirdikten sonra bamyaları atarsın çatallada ezince anlaşılıyor.içine doğru batır yumuşaksa içine giriyorsa olmuştur

Sağol cnm. Çatalla eziliyorlar ve altını kapattım. sanırım pişmiştir artık:))

Bence de bize kulak ver Hande'cim

kızlar o diilde, hasret kayıp malum kaynanası geldı yaa guclubacismile
bu kaynana engel olmasın sakın gelmesinee klava:

Hasret kaynanayı ezer geçer gelir, yeter ki beyi bi iş çıkarmasın..

Yaa kızlar taze bamya pişiriyorum,etli. Ne kadar sürede pişer bi bilginiz var mı? ya da tatmadan nasıl anlarım piştiğini?? Hiç tadamıyorum da(

6 yıllık evliyim, hiç bamya pişirmedim, ben de yemem, eşim de yemez, bilemedim o bakımdan :)

Tamam, başka bişi yapmaaaa klava:
Doruk da emiyor, ama şimdilik sadece uykusu gelince emiyor, yatırınca da iyice dalana kadar emmeye devam ediyor. Gece uyandığını çoğu zaman cuk cuk sesinden anlıyorum. Acayip tatlı oluyor parmağını emerken sıpa :) Ama zamanı gelince nasıl bıraktırıcaz bilmem bilmiyorumkismile

bende dua edeyim sizin için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oyy yerim ben onu bizimkide geri viteste emekliyo halakaydirigubbakcemile3

canım çekti yawcokacimcoookcokacimcoook

Benim oğlumun hiç emekleme çabası yoookkk, beni kucağınıza alın gezdirin, yoramam kendimi modunda takılıyor.

Aylin nerde bugün yaw?

ben çarşafları kapı üstlerine yada kanepenin üstlerine koyuyorum kışın kırışmasın fazla diye akşamdan yıkanıyorsa biter bitmez makine hemn açıyorum....

ben çarşafları kapı üstlerine yada kanepenin üstlerine koyuyorum kışın kırışmasın fazla diye akşamdan yıkanıyorsa biter bitmez makine hemn açıyorum....

bir tanesini balkona serdim bir tanesini arka odada çekyata..bir tanesini de o odanın kapısına arrtım..küçük parçalarıda kaloriferlere...ev çarşamba pazarına döndü...:)))

ayy arda da öyle geri geri gidiyo ileri gitmeye başlamıştı ama zor geldi heralde 2 gündür yapmıyo önünne dikkatini çekecek bişey koyuyorum ulaşamayınca arkasını dönüveriyo hiç kararlı değil bu çocuk lmaz:

Yerim olsa bi dakka düşünmem inan. çamaşır makinesinin üstünde kombi var( küçücük bi balkon zaten. fırın da orada duruyor diğer bütün döküntülerim de. malesef hiç yer yok. ama büyük bi eve geçersem ilk alacağım şey kurutma makinesi:lepi:

Ben de 9,5 senelik evliyim ve ilk kez pişiriyorum:))
benim oğluş ta iki ilerliyor kendini bırakıveriyor, tembel teneke:)
Ben de merak ettim AyliniCADIARZU

Esrin, kadın evli mi, çocuğu var mı?
Bence odanda sağmaya devam et...

[/B][/COLOR]
Boşanmış boyunca çocukları var ama Esin ilk 2 ay emmeyi reddediyordu, ben de emzirmeye uğraşıp üzülüp ağlıyordum ya o zaman bana sen de mama var ne olcak demişti. Değişik biri sadece kendi evladı, ailesi söz konusu olursa onları düşünür başkası nanay. Empati yapmaz.

yagmasınnnnnnn bi suru hazırlık yapıyorummm gelmessenizz karısmam haaaa klava:klava:
cokacimcoook borekleri bugunden yapıp buzlaga koydum bile siz gelmeden pısırıcemmm cokacimcoook

HAndeee kaç kere telefonnnnn numaran dedim sen hiççççç görmüyorsun mu benim mesajları mııııı

Sıpacık uyandıııı
Yaktım kombiyi ben de. Tüm petekler güzel ısındı bi problem yok yine de çağırsam mı ki yıllık bakım için servisi?? sizler her sene bakım yapıyo musunuz bayanlar??

Esrin takma cnm o müdürü sen, bence ona inat odanda sağmaya da devam et. sinir şeyyy

Hande bize de lazım bilgiler cnm

Sıpacık uyandıııı
Yaktım kombiyi ben de. Tüm petekler güzel ısındı bi problem yok yine de çağırsam mı ki yıllık bakım için servisi?? sizler her sene bakım yapıyo musunuz bayanlar??

Ben dün eşimden rica etmiştim servisi arayıp yıllık bakım için çağırmasını ne yaptı bilmiyorum.

ben geldiiim
ceren gece 5 kez uyandı yaaa deli oldum yatmadan önce vimin fer wermiştim sanırım o iştahını açtı hep emdi mama yedi uyudu.. artık gece wermicem onu!
kaynanatör burda akşama dooru gidecekmiş oğluna diyodu tansiyon hapı ewdeymiş yarın gelirmiş yine!
cengiz dükkan bakmaya gitti!
alıcılardan ses çıkmadı:1ninca:

kız haççeeeee, her seferimde şikayet ediyon sohbet yok diye, ne zaman sohbet başlasa uçup gidiyon ama. ne işş??

bir tanesini balkona serdim bir tanesini arka odada çekyata..bir tanesini de o odanın kapısına arrtım..küçük parçalarıda kaloriferlere...ev çarşamba pazarına döndü...:)))

ahh ahh dünde benimde öyleydi ütülencekler var ama yapmayacağım haftasonu yapıcam pazar gününe artık

ben sana dıyım burcucum bizim demrle doruk aynı kafa...
hemen yoruluyor demır de, az once yerdeydı 10 dkka oynadı basladı cıglık atmaya, sevmıyorr o sadece otursun ana kucagında (fısher prıce'ın kınde sizdede var sanırsam )keyıf yapsın, yada kolayca bınsın yurutece gezsın ıstıyorr sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
tembel tembell

Hem ne tembel, yüzüstü dönüyor, tamam bu sefer gayret edecek diyorum, sonra yüzüme bakıp bağırıyor kucağına al beni diye :)
Daha o kadar çok yemek var ki hiç pişirmediğim... Bazen çok özeniyorum çeşit çeşit birşeyler yapayım diye, ama sonra yorgunluk çöküyor, en kolaylarını seçiyorum :)

Ruhsuz cadı...

Sıpacık uyandıııı

Bizim bu ev merkezi sistem ama önceki evlerde yaptırıyorduk ne olur ne olmaz diye....

kaynana we bana engel olmak mı!!!!!
haha olmadı onuda getirirm kızlar komplo kurup öldrür handelerin bodrumuna gömeriz kökten kurtuluş olur..
daha neler yaa o benim hiç bi işime engel olamaz adamın alnını karışlarım!!!!!!!

hayatım gormez olur muyum ozelden msj attım sana ben kontrol et bi sempatiksalakcinni

helal sana hasretttt
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool:

siz 6 we 9,5 yıl yapmamışsınız benim annem den ben 23 senedir öle bi yemek görmedim! ama kaynana deyyusu güzel yapar tabi soramam ona tarif flan anında kanka moduna geçer!
bnde ne temizlemesini ne yapmasını bilmem

Kulağın mı çınladı tatlım :)

Doruk sıpası anakucağında durmaz, annesinin ya da anneannesinin kucağında durur, onda da oturmaz gezer... Du gelince Demir'e de öğreteyim :))))

Ben dedim, ben dedimmm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…