- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.001
Benim oğlumun hiç emekleme çabası yoookkk, beni kucağınıza alın gezdirin, yoramam kendimi modunda takılıyor.
siz 6 we 9,5 yıl yapmamışsınız benim annem den ben 23 senedir öle bi yemek görmedim! ama kaynana deyyusu güzel yapar tabi soramam ona tarif flan anında kanka moduna geçer!
bnde ne temizlemesini ne yapmasını bilmem
Esrin takma cnm o müdürü sen, bence ona inat odanda sağmaya da devam et. sinir şeyyy
Hande bize de lazım bilgiler cnm
helal bekaydirigubbakcemile5kaynana we bana engel olmak mı!!!!!
haha olmadı onuda getirirm kızlar komplo kurup öldrür handelerin bodrumuna gömeriz kökten kurtuluş olur..
daha neler yaa o benim hiç bi işime engel olamaz adamın alnını karışlarım!!!!!!!
offffffffffffff yıne cok kaynatmısınız.okuyamaycam zatı sınırlendım kendıme :))))))
doguhanin odasinin icini degistirirken yatagin ayagini kirdim.senol aksama gelince oyacak beni.sakin tek basina yapma belin agriyor biliyorsun dedi bende yok ozkan burda onu cagirdim yardim etsin diye dedim yine gittim tek basima yaptim.oldu ama yatagin bacagi kirildi itemiyorum az biseyt kaldi tam yerine oturmasi icin :)) artik senol o az kalan yere beni sigdirir.zati askitom gemiye gidecek yine goremeycem 1 gun.ozluyorum nan ben kocami cok.
EBRU bende Bosh un kurutma makinasi var bu air bilmem ne olan.cok guzel kiristirmiyor burusturmuyor.a sinifi bi suru ayari var.servis kurmaya geldiginde soylersin camasir makinanin uzerine kurarlar biz oyle yaptirdik.
BURCU evet canim bende sut olayi hep iyiydi masallah.senol dalga gecer surekli cinsin iyi diye.hatta ablam bebek dusunuyor diyorki insallah seninle ayni cinsden oluruz :))) kendisi benim 2 beden kucuk modelim yada ben onun 2 bende buyuk modeli diyelim
HANDE sana bisey yazacaktim ama unuttummmmmmm :))))))))))
MERAL bu Eymeni psikologa mi gotursek acep
HATICE facebook adresin ne kiiiiiiiiiiii
ne dicektin kız merak ettimm kaydirigubbakcemile2offffffffffffff yıne cok kaynatmısınız.okuyamaycam zatı sınırlendım kendıme :))))))
doguhanin odasinin icini degistirirken yatagin ayagini kirdim.senol aksama gelince oyacak beni.sakin tek basina yapma belin agriyor biliyorsun dedi bende yok ozkan burda onu cagirdim yardim etsin diye dedim yine gittim tek basima yaptim.oldu ama yatagin bacagi kirildi itemiyorum az biseyt kaldi tam yerine oturmasi icin :)) artik senol o az kalan yere beni sigdirir.zati askitom gemiye gidecek yine goremeycem 1 gun.ozluyorum nan ben kocami cok.
EBRU bende Bosh un kurutma makinasi var bu air bilmem ne olan.cok guzel kiristirmiyor burusturmuyor.a sinifi bi suru ayari var.servis kurmaya geldiginde soylersin camasir makinanin uzerine kurarlar biz oyle yaptirdik.
BURCU evet canim bende sut olayi hep iyiydi masallah.senol dalga gecer surekli cinsin iyi diye.hatta ablam bebek dusunuyor diyorki insallah seninle ayni cinsden oluruz :))) kendisi benim 2 beden kucuk modelim yada ben onun 2 bende buyuk modeli diyelim
siz 6 we 9,5 yıl yapmamışsınız benim annem den ben 23 senedir öle bi yemek görmedim! ama kaynana deyyusu güzel yapar tabi soramam ona tarif flan anında kanka moduna geçer!
bnde ne temizlemesini ne yapmasını bilmem
ay bizimkinin dötünde kurt var sankiya yerde emekliycem diye boğuşuyo yada beni yürütün diye ağlıyo kucağı pek sevmez. bi ara oturtuyodum salonun ortasına (bizde yorgan seriyoz yere) oyuncaklarla oynuyodu şimdi oturmayıda istemiyo sıpa. yürüteç aldık netten bi gelseydi rahatlıycam valla.sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 desenize şu bamya pek evlerde pişmeyen bi yemek. Ben de nedense haz etmem. Ayıklaması da çok zor zaten sinir etti benialsanaalsanasmile
offffffffffffff yıne cok kaynatmısınız.okuyamaycam zatı sınırlendım kendıme :))))))
merhaba canlarım
eymen sabahtan beri ateşleniyor dün aşı oldu ve üstten 2. diş yolda ikisinin sıkıntıı birleşti
sanırım
tutunup ayağa kalkıyor yürüteç almadım daha doktoru alma diyor ne yapacağım şaşırdım
merhaba canlarım
eymen sabahtan beri ateşleniyor dün aşı oldu ve üstten 2. Diş yolda ikisinin sıkıntıı birleşti
sanırım
tutunup ayağa kalkıyor yürüteç almadım daha doktoru alma diyor ne yapacağım şaşırdım
Yerim olsa bi dakka düşünmem inan. çamaşır makinesinin üstünde kombi var( küçücük bi balkon zaten. fırın da orada duruyor diğer bütün döküntülerim de. malesef hiç yer yok. ama büyük bi eve geçersem ilk alacağım şey kurutma makinesi:lepi:
Ben de 9,5 senelik evliyim ve ilk kez pişiriyorum:))
benim oğluş ta iki ilerliyor kendini bırakıveriyor, tembel teneke:)
Ben de merak ettim AyliniCADIARZU
Sıpacık uyandıııı
Yaktım kombiyi ben de. Tüm petekler güzel ısındı bi problem yok yine de çağırsam mı ki yıllık bakım için servisi?? sizler her sene bakım yapıyo musunuz bayanlar??
kaydirigubbakcemile3 desenize şu bamya pek evlerde pişmeyen bi yemek. Ben de nedense haz etmem. Ayıklaması da çok zor zaten sinir etti benialsanaalsanasmile
Kulağın mı çınladı tatlım :)
Doruk sıpası anakucağında durmaz, annesinin ya da anneannesinin kucağında durur, onda da oturmaz gezer... Du gelince Demir'e de öğreteyim :))))
Ben dedim, ben dedimmm kaydirigubbakcemile5
merhaba canlarım
eymen sabahtan beri ateşleniyor dün aşı oldu ve üstten 2. diş yolda ikisinin sıkıntıı birleşti
sanırım
Kuzunun mis kokusuna kavuşma vakti...
Hepinizi öpüyorum.
ya kızlar benim bu oğlan çorbaları yemiyo artık...annem burdayken eryın okuluna gittim ya..bir hafta kadar annem baktı..çorbaları yedirmemiş ona,,,ben hazırlayıp koyduğum halde...çok tatsız tuzsuzmuş onlaı çoçuk yiyemezmiş ..çorba ssatinde hep kaıkmaması ve kavanoz mamalarının muhallebsinden vermiş...çoçuk o zamandan bu yana yemiyor çorbaları alıştıramadım yeniden ya...içine meyve veya cicibebe falan katınca yiyiyor..napıcam ben ya...
hicceen
senin eymene yapacağın en güzel iyilik ona yürüteç almak bnce çünkü oda sabit durmayı sewmeyen bi bücür..
bnce al günde 1 saati geçmeyecek şekilde parça parça koyarsın bişeycik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?