2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlumun hiç emekleme çabası yoookkk, beni kucağınıza alın gezdirin, yoramam kendimi modunda takılıyor.

ay bizimkinin dötünde kurt var sanki ya yerde emekliycem diye boğuşuyo yada beni yürütün diye ağlıyo kucağı pek sevmez. bi ara oturtuyodum salonun ortasına (bizde yorgan seriyoz yere) oyuncaklarla oynuyodu şimdi oturmayıda istemiyo sıpa. yürüteç aldık netten bi gelseydi rahatlıycam valla.sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 desenize şu bamya pek evlerde pişmeyen bi yemek. Ben de nedense haz etmem. Ayıklaması da çok zor zaten sinir etti benialsanaalsanasmile

offffffffffffff yıne cok kaynatmısınız.okuyamaycam zatı sınırlendım kendıme :))))))
doguhanin odasinin icini degistirirken yatagin ayagini kirdim.senol aksama gelince oyacak beni.sakin tek basina yapma belin agriyor biliyorsun dedi bende yok ozkan burda onu cagirdim yardim etsin diye dedim yine gittim tek basima yaptim.oldu ama yatagin bacagi kirildi itemiyorum az biseyt kaldi tam yerine oturmasi icin :)) artik senol o az kalan yere beni sigdirir.zati askitom gemiye gidecek yine goremeycem 1 gun.ozluyorum nan ben kocami cok.
EBRU bende Bosh un kurutma makinasi var bu air bilmem ne olan.cok guzel kiristirmiyor burusturmuyor.a sinifi bi suru ayari var.servis kurmaya geldiginde soylersin camasir makinanin uzerine kurarlar biz oyle yaptirdik.
BURCU evet canim bende sut olayi hep iyiydi masallah.senol dalga gecer surekli cinsin iyi diye.hatta ablam bebek dusunuyor diyorki insallah seninle ayni cinsden oluruz :))) kendisi benim 2 beden kucuk modelim yada ben onun 2 bende buyuk modeli diyelim
HANDE sana bisey yazacaktim ama unuttummmmmmm :))))))))))
MERAL bu Eymeni psikologa mi gotursek acep
HATICE facebook adresin ne kiiiiiiiiiiii

merhaba canlarım

eymen sabahtan beri ateşleniyor dün aşı oldu ve üstten 2. diş yolda ikisinin sıkıntıı birleşti
sanırım

tutunup ayağa kalkıyor yürüteç almadım daha doktoru alma diyor ne yapacağım şaşırdım

helal bekaydirigubbakcemile5

maaşallah diyelim o zaman

ne dicektin kız merak ettimm kaydirigubbakcemile2

Pek sevilesi bir yemek değil kendisi...
Ayrıca kanka moduna geçmek için fırsat kolluyorlar, sabah Esin'le de konuştuk, hiç yüz vermeye gelmiyor bunlara.
Anlayacağınız üzere, sabahtan beri sayfayı hiç kapatmaksızın burdayım, ne zaman iş yapıyorum bilmiyorum :)

İlginç bir oyuncak denk gelirse 5-10 dk oturuyor, o kadar... Bizim ev 7. kat, kuşlar martılar falan çok yakından geçiyor, onlara taktı kafayı, sürekli pencereye gidip onlara bakmak istiyor :)

kaydirigubbakcemile3 desenize şu bamya pek evlerde pişmeyen bi yemek. Ben de nedense haz etmem. Ayıklaması da çok zor zaten sinir etti benialsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile5

Öznur, kaşınmışsın, adam yapma demiş sana... Onun demesini bırak, senin belin sakat değil mi, ne tepişiyorsun yatakla falan, saatler torbaya mı girdi?
Sütüne maaşallah diyelim...

Pınarcım çok geçmiş olsun Eymen kuzuya, çabucak rahatlar inşallah.
Yürüteç ben de almadım, bizim doktor da önermedi. Böyle de zor oluyor, kararsızım...

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım eymen paşaya.... Aynı hilal de öyle az yerde oynasın sonra tutunup kalkmak istiyor zilli

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, İstanbul ile Çanakkale başta olmak üzere, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-65 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (deniz ve kara ulaşımında aksamalar vb.) başta denizcilerimiz olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

CUMARTESİ YAĞMURLU OLURSA DENİZ OTOBÜSÜYLE GİDEMEYİZ KARŞIYA

senin yerin okmuş gercekten,inşallah geçersin üyük bir eve kısa zamanda....

Sıpacık uyandıııı
Yaktım kombiyi ben de. Tüm petekler güzel ısındı bi problem yok yine de çağırsam mı ki yıllık bakım için servisi?? sizler her sene bakım yapıyo musunuz bayanlar??

ben hersene yaptırmıyorum ya..geçen bi arıza yaptı çağırdım adamı gelmişken bakımıda yapın dedim..adam içine baktı hiç bişeyi yok bence gerek yok..kombinin içi çok temiz dedi..yapmadı...

bende annemin kapısında hiç yemedim bamyayı,babam hiç sevmezdi annemde yapmazdı,,,evlendim koçam sever..ama etli olursada ben yemem...etle sebzeyi karıştırmam ben evde...eti et gibi yerimm...bende etsiz yapıyorum bamyayı arada bir..

hımmmibir bosh ada bir bakayım o zaman....çamaşır makinamın ütünde banyonun havalandırması var olurmuki...

ya kızlar benim bu oğlan çorbaları yemiyo artık...annem burdayken eryın okuluna gittim ya..bir hafta kadar annem baktı..çorbaları yedirmemiş ona,,,ben hazırlayıp koyduğum halde...çok tatsız tuzsuzmuş onlaı çoçuk yiyemezmiş ..çorba ssatinde hep kaıkmaması ve kavanoz mamalarının muhallebsinden vermiş...çoçuk o zamandan bu yana yemiyor çorbaları alıştıramadım yeniden ya...içine meyve veya cicibebe falan katınca yiyiyor..napıcam ben ya...

İWET İWETTTT
dedim kesin bizim zilliler bu kulağı böle çın çın öttrüyo:)
kahwaltı faslı falan ceryi 11.3o da uyuttum dükkana geldim hesaplara hafiften göattım cengize dedim ben ewe geçiorum (oda zaten anası ewde ya yeterki gidiym belki iki muhabbet ederim anasının gönlü olur die ses etmedi) bende gittim yattım yatağıma 14,30da cerynin çığlıklarıyla uyandım:lepi:

Kuzunun mis kokusuna kavuşma vakti...
Hepinizi öpüyorum.

iyi günler cnm..

ben Eymene yemek yedirme konusunda çok başarısız olduğum için bu konuda da yorum yapamıyorum cnm(

hicceen
senin eymene yapacağın en güzel iyilik ona yürüteç almak bnce çünkü oda sabit durmayı sewmeyen bi bücür..
bnce al günde 1 saati geçmeyecek şekilde parça parça koyarsın bişeycik olmaz

bende bir geçmişe bakem ne dedikodular dönmüş burdayım canlarım 5te ceryi uyutmaya gidene kadar...
az önce gittim çorbasını içirdim altını deiştirdim şimdi şam babannesiyle oyun oynuyolar bnde telsizden onları dinliorum:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…