2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın bayanlar ve onların minik yavruları :)

Bugün 12 hafta yaşımızı da doldurduk, 13'e yol aldık çok şükür.

4 saat sonra randevum var. Kalbim yerinden çıkacak heyecandan... ınşallah ben de güzel haberlerle dönerim.

günaydın kızlar,herkes güzel haberlerle gelmiş,çok sevindim,inşallah hep böyle gider,

bu arada ben yatak olarak sallanan karyola almayı düşünüyorum bebek için daha rahat olur diye düşünüyorum.....

inşallah güzel hayırlı haberlerle dönersin canım.:Saruboceq:

günaydın canım
bende park yatak almayı düşünüyorum hemde sallanıyor tekerlekli istediğin yere taşıyorsun vede çocuk büyüyünce yatağını kaldırıyorsun oyun parkı oluyor bence en güzeli bunlar canım :lepi:

Eklentiler

• $827_kucuk.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 23
günaydın canım
annesi dün gördün bebekini nasılmış minik iyimiymiş cinsiyet belli oldu mu canım

günaydın canımopuyorumnanaktan yok cinsiyetle ilgili hiçbişey söylemedi doktor.zaten inan benimde aklıma gelmedi hiç sormak görünce unuttumzemuszemus.iyiymiş minik doktor herşey yolunda dedi allahıma çok şükür.birkaç test yaptı kan ve idrar onlarda temiz çıktı.yazık adam bana şu gün gel demiyor dinlemeyeceğimi biliyor:jeyyar:.

Son düzenleme:
Herkese günaydınn...

Kızlar, size birşey soracağım: Eşleriniz size daha ayrıcalıklı davranıyorlar mı, yoksa halen eskisi gibiler mi?

Dün gece başıma şöyle bir olay geldi: Eşimin kardeşi 7 aylık hamile ve İstanbul da yaşıyor... 2 haftadan beri eşimin annesigildeydi... Hatta hafta içi ishalden dolayı bir acil yaptı...

Dün akşam eşim annesigili aradı. Annesi de hastayım falan demiş, gece ben bir bakıp geleceğim dedi. Çıktı. Sonra gece 11 de beni aradı. Kardeşimin tansiyonu düşmüş, onu babam ve eşi hastaneye götürmüş, ben de annemle oturuyorum dedi. Gece 3 te annesigilden geldi... Bu arada ben de hastaneden 10 gün önce çıktım ve raporluydum. Onca saat beni evde yalnız bıraktı. Annesinin yanında durmak adına... Şimdi normal zamanım olsa birşey demeyeceğim, ama ben de durmadan kusuyorum ve kötüyüm... Şurada altı ay bana özen gösterse, sonra nereye gidiyorsa gitse olmaz mı?

Ne dersiniz haksız, gereksiz kapris mi yapıyorum?

eskisi gibi çanım,pek bir fark yok!

çanım çok takma bençe kafana,haklı olduğun kısımlar var ama erkekler bazı şeyleri pek idrak edemiyorlar...bene hiç oralı bile olma,benimkide tutturmuş bayramda ankaraya uçakla annesine gideekmişiz,dr bana yoluluğu yasakladı,hala ara ara kananmam var benim diye...neymiş bayrammış olmazmış,annesi torununu görmek istermiş,sanki çok arayıp soruyorlarda torunlarını...anneleri söz konusu olunça farklı oluyor biraz erkekler

Son düzenleme:

yani bana gerektiği gibi davranıyor.senin olaya gelince ailesi zor durumda olduğu için belki yanlarında olmak istemiştir.aslında seni götürmemesi bile ince bir davranış sayılır canımcım.öncelerini bilmem ama?

ya ben baktım o park yataklara jokerde pek içime sinmedi benim,içine konulan yatakları falan yaylı değil,belki dedim kemik yapısını bozabilir bebeğin,daha doğduklarında kemikleri çok yumuşak ya bebeklerin ...birde laylonsu çoğu yeri ,pek sağlıklı gelmedi,,,ama kullanışlı olmasına kullanışlı dediğin gibi...iyiçe araştırmak lazım aslında...

Son düzenleme:

Canım en çok şuna sinir oldum: Zaten hamile olmak zor birşey. Bazılarımızın bir de ekstra sorunları çıkıyor. Bir de üstüne önceki gibi davranmaları beni uyuz ediyor... Şurada 6 ay özen gösterecek. Sonra yine ne yaparsa yapsın... Allahım 6 ayda ailesi kaçmaz, kokmaz... Bir doğursak da eski sağlığımıza kavuşsak hayırlısıyla...

y öyle çanım,,benimki son bir aydır her hafta sonu beni bırakıp ankaraya annesine gidiyor istanbuldan..oda kayınvaliden ameliyat oldu,ama şimdi gayet iyi dolaşıyor ,gezmeye bile gitmeye başlamış,,,benimle bir kere dr ye bile gelmedi,takma işte yaaa,kendi sinirlerini yıpratma değmez gerçekten...

Allah senden razı olsun Selkie anlattım da rahatladım. İçime oturmuştua.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…