- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.821
o nasıl laf tabiki de hayattadır öyle şeyler düşünme.yapılır artık ölçüm.
beknur nerdeki medicanaya gideceksin sen? Ben de bahçeli medicanaya gidiyorum. Eğer orası ise bilgi verebilirim sana.
404 - Sayfa Bulunamadı bundanmı aldın merve
Bosne ve Yaz34 ten güzel haberler almak ne güzelll yaaa darısı benim başımaa yarın hayırlısı bakalım ama ben size geç haber veririm cmrt aksamı geç döneriz ablama iftara gidicez
Ben heyecan yapmazdım ama okudukça heyecanladım eşimde çok görmek istiyordu meleğimizi ama randevu 4.30 da o çalışıyor maalesef
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
ağır degil 7 kg sürüsü cook rahat arkadaki büyük tekerlekler cok rahat oluyorbenim dr artık usg chazları eskisi gibi değil ondan zararı yok dedi ondan dpolayı ben hep gittim yerdeki usg cihazlarının renklerinin dışının mavi veya kırmızı olmasına dikkat ediyorum son teknoloji onlar çünkü makinede hem 3-4 boyut oluyor hemde siyah beyaz neysee :)
merve mothercare magazası nerede allah aşkına? chicconun deposuna gidicem bayradman sonra inşallah?
alıiverişi nereden yaptınn ? cevahir deme banaa :)
kübvet takımı falan kaça aldın ?
bebek arabası ikilimi onu kaça aldın
umarım agır değildir abiminkini saga ittiriyoz sola gidiyo bebek arabası değil öküz arabası
haaa merve piyasada 499 bu arabaya 300mi aldınnn anamm çok uygunnn tam markası acılımı ne bunun ben bunu bida bulamam , bide travel değilmi bu? şemsiyesi öne kadar iniyomu?
ayy bende 18 eylülde nişantaşına gelcem dr randevu var oradan eşimle cevahire gideceğiz :) taaa ne zamandır ilk kezz yanii :) bende alayım bişiler :) ama aslında böyle bebek arabasını falan ve bebek odasını son ana kadar patlatmıcam benim annemler zaten 1000 lira verecekler oda için ama kayınvalidem ne vericek bilmiyorum niz alırsak vermicek tabi son ana kadar ona söylemicem bu fikirlerimi cadımıyımm :) çookk
dondolino şuan gereksiz değilmi yaahuu mama sandalyesimi bu
Arkadaşlar doktorunuz size demir ilacı verdi mi?benimki kan değerime bakınca gerek yok şimdilik dedi.oysaki bir şey yiyemiyorum nasıl kan değerim düşmediyse.şuan sadece folik asiti kullanıyorum.Eylülün sonunda 3lü teste gireceğim o da önemliymiş.
ne guzel uzamis, masallah alkisalkisalkisSağolun kızlar , bebişlerimiz sağlıklı olsunda önemli olan tek şey o.Gülen ve elitu bebişlerimize ne zorluklarla kavuştuk en iyi siz biliyorsunuz...Bu arada bebişim 7, 19 cm olmuş.12. haftada 5,32 idi.1 haftada epey boyu uzamış kuzumun...
anneler bayramda tatile gidecek olan varmı ben 1 haftalık gideceğim 8 saatlik yol doktor umarım bişey demez biletleri bile aldık bir sorun çıkarmı acaba ? zararı olurmuki bana
Valla Gülay benim de oda boşalacak,duvar kağıdı yapılacak, eşyalar bakılacak , alınacak bir sürü şey var.İşe inanın nerden başlayacağımı bilmiyorum.Heralde 20. haftada felen bakmaya başlarım yavaş yavaş.Bu arada mobilyaları doğumdan 2-3 ay önce alın diyorlar.Boya kokusu ancak gidiyormuş...
hepinize selam.geldim doktordan.harikaydı herşey yolunda çok şükür allahıma:Saruboceq:.ilk ultrasonu koydu doktor baktım bebeğim kıpırdamıyor sadece pıt pıt kalbi atıyor doktor neden kıpırdamıyor daha önceleri oynuyordu dedim ve dememle bir benimki kıpır kıpır oynamaya başladı hemde ne oyun kızlardelikafadulden sanki sesimi duydu yüzünü dönüyor bize sonra yine ters dönüyor kolunu bacağını oynatıyor neler nelerhihoyyyt.4,5 cm olmuş meleğim.rabbime binlerce kez şükürler olsun herşey için.
arkadaşlar biz geldik...
ense kalınlığımız ölçüldü... doktor iyi dedi ama sizin sonuçlarınızı bildiğim için benim içime küçük bir kurt düştü. 2.11 çıktı ense kalınlığı, be gebelik haftasına göre normal olduğunu söyledi doktor. şimdi 1 hafta kan testi sonuçlarını bekleyeceğiz. o sonuçlara göre bir yol izlerim, şimdilik en iyisi doktorumu dinlemek...
sata göre tam 12 hafta bugün ama ultrasona göre 12+6 çıkıyor kuzum :) baş popo mesafemiz de 6 cm. cinsiyetini göstermek istemedi, hep kapattı bacaklarını. doktor tek bir an yakalayabildi, onda da %60 erkek dedi. benim tek istediğim sağlıklı olması...
işte böyle bizden haberler, dualarını eksik etmeyen arkadaşlarıma çook teşekkür ederim.
hadi bakalim cok sukur bugun herkes guzel haberler verio insallah sonuna kadar boyle oluruz kizlar:lepi:Kızlar biz geldik doktordan!!! :ecrin_bebek:
Çikolata çikolata dediniz.. Sabahtan beri çikolata yemekten içim kıyıldı..
O kadar çikolatayı yiyince de bizimki horon tepiyodu ultrasonda.. Doktor ense kalınlığını ölçmek için akla karayı seçti! Durmuyo ki sıpa yerinde.. Zıplıyo, göbek atıyo falan kaydirigubbakcemile3 Bu kadar hareketli bebek görmedim dedi en sonunda.
Çok şükür değerleri normal çıktı.
Bunlar da horon tepmekten fırsat bulduğu sırada bebeğimin size özel vardiği pozlar...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
NİUFERSAHH bilgilerimi günceller misin?
Benim adetim düzenli olmadığından doktor SAT 6 Haziran dedi. Doğum tarihim 14 Mart.
Bebeğin boyu 57.3 mm. Ense kalınlığı 2.4 mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?