2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o nasıl laf tabiki de hayattadır öyle şeyler düşünme.yapılır artık ölçüm.

umarım gittiğimde düşük tehlikesi falan kalmamıştır. aylardır dışaırı çıkamıyorum sadece doktora yatıyorum devamlı çok endişeliyim umarım herşey yolundadır artık evime gidebilirim..

ha bu arada ben evime gidemiyorum 2,5 aydır memleketteyim tokatta doktor seyahati yasakladığı için burda kaldım inş. bu kontrolümden sonra artık evime gidebilirim..

beknur nerdeki medicanaya gideceksin sen? Ben de bahçeli medicanaya gidiyorum. Eğer orası ise bilgi verebilirim sana.

Canım ben normalde incirli ethichaya gidiyorum doktorumdan çok memnunum..Ben şuan karşıdayım..buraya taşındım ama doktoru bırakmadım..Yarın ise çamlıca medicanaya gitçem..Bende daha önce bahçelievlerde oturuyordum :)

canım sağol inşaallah sende yarın güzel hayırlı haberler getirirsin bizlere:Saruboceq:.maşallah hepimizin bebeklerine.

ağır degil 7 kg sürüsü cook rahat arkadaki büyük tekerlekler cok rahat oluyor
mothercare heryerde var profilo cevahir metrocity ben cevahirden aldım tabikiiiii:ecrin_bebek:
alışverişi heryerden yaptımm en cok c&a dan aldım cok ucuz ve cok kaliteli ürünleri pahalı sey alma sakınn
arabayıda unkapanından aldım haşimişcandan ikili satılıyo 350 tl ye aldım ben
300 ede anakucagını aldım

bide ben dondolino aldım slepperda diyolar kraftın onuda 300e aldım haşim işcandan piyasada 400-450 arası cok güzel bi alet siddetle tavsiye ederim

haaa merve piyasada 499 bu arabaya 300mi aldınnn anamm çok uygunnn tam markası acılımı ne bunun ben bunu bida bulamam , bide travel değilmi bu? şemsiyesi öne kadar iniyomu?
ayy bende 18 eylülde nişantaşına gelcem dr randevu var oradan eşimle cevahire gideceğiz :) taaa ne zamandır ilk kezz yanii :) bende alayım bişiler :) ama aslında böyle bebek arabasını falan ve bebek odasını son ana kadar patlatmıcam benim annemler zaten 1000 lira verecekler oda için ama kayınvalidem ne vericek bilmiyorum niz alırsak vermicek tabi son ana kadar ona söylemicem bu fikirlerimi cadımıyımm :) çookk
dondolino şuan gereksiz değilmi yaahuu mama sandalyesimi bu

travel canım 350 ye aldım hemide 4 taksitle
firstwheel travel sistem bebek arabası tam adı mothercare cokk pahalııı c&a ya git mutlakaaa
dondolino cok gerekli gazını cıkartıyomus cünkü
bide üstüne uyur işte sallanırken
cok arastırdım ben alanlar cok memnun

benim dr.um da 3 aydan sonra folik asiti kesebilirsin, bebeğe 3 aydan sonra faydasi yok dedi. ama bana garip geldi, ben devam ediyorum. demire ihtiyacin yok dedi ama ondan da supheliyim.

anneler bayramda tatile gidecek olan varmı ben 1 haftalık gideceğim 8 saatlik yol doktor umarım bişey demez biletleri bile aldık bir sorun çıkarmı acaba ? zararı olurmuki bana

canim, benim isim gereği 2 aydir yaptiğim yolun haddi hesabi yok. hele ilk haftalarda daha hamileliğimi bilmeden coook uzun yollar yaptim. bol bol su ic, arabayla gidiyosaniz sık sık durun bi havalan, ayakların acilsin, dolasimin duzelsin, bisicik olmaz

ben 2 hafta sonraki kontrolumden sonra kısmetse duvar kağidi almak istiyorum. dediğin gibi yapiskanin kokusu da zararliymis ve 3-4 ayda anca havalanirmis, burnumuz almasa bile. duvar kağidi nerden alinir? hic bilmiyorum. yapi marketlerde var ama sadece bi kac cesit..

COK SUKUR CANIM COK GUZEL GOZUN AYDIN BENDE 11+1 de gitmisim benimde tam 4.5cmdi

canim hic kalbini karatma bosuna drun ii diosa yoktur bi sorun ALLAHIm erkekten gecikmio ne guzellll bakalim bizde ogreniriz insallah yakinda

hadi bakalim cok sukur bugun herkes guzel haberler verio insallah sonuna kadar boyle oluruz kizlar:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…