2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi günler cnm..

ben Eymene yemek yedirme konusunda çok başarısız olduğum için bu konuda da yorum yapamıyorum cnm(

Kızlar Merhabaaaaaaaaaaaa
Biliyorum herkez bana şimdi vefasız diyecek
amainternetim yoktu
Bu hafta işe başladım
Minik kuşum Ayça ayın 17sinde 7 ayı bitirecek.Daha hala emeklemiyor.Baktım sizinkiler tutunup kalkmayı falan öğrenmiş.benim kızım tembel mi ya
Biraz kilolu olduğu için kaldıramıyor kenidini. şuanda 1 yaş bebeğin kilosundaymış.9.5 kg
ama artık yemiyo.
hele yumurta ve peynir kesinlikle yemiyo
çorbaları bazen işte.
alttan bi diş çıktı. biraz huysuz sanırım yavaş yavaş diğerleri geliyor.
bundan sonra bende buradayım sizi çokkkkk özledim
:sm_cool:

canım hoşgeldin yeniden..nerelerdeydin?
olabilir kilosundan kaldıramıyor olabilir kendini..benim oğlandada aynı problem var...dötünü zor dikiyo havaya ama emekleme falan yok..benimkide 9.900,kilodan olabilir bencede bu durum..bizde seni özledik..bir daha kaybolma ortadan...

canım ben bir çentik tuz atıorum sebze yemeklerıne obur turlu saman gıbı oluyor gercekten yaaa

seni ajan senii :smiley-cool:

kız felaket telalımısn sennn yaa esımde gecıor yagmurlu havalarda karsıya bısı olmuyor, cok kotu olursa ertelıyorlar.. bı bakalım n olcak..

canım ben bir çentik tuz atıorum sebze yemeklerıne obur turlu saman gıbı oluyor gercekten yaaa

gecen tarhana yaptım ona kattım biraz tuz,ağzına sürmedi,bende tuzlu sevmedi herhalde dedim ama diğer çorbalarda bi deneyeyim bari..belki tarhanayı sevmedi..bir tek sütlü un çorbasını biraz yiyiyor..zaten et suyu falan katmaya başladım başlayalı çorbaları zorla yer olmuştuk..şimdi hiç yemez oldu...

merhaba pınarcım,
cok cok gecmıs olsun eymen pasaya...
bence de al yurutec cok ıse yarıyor...
gelıyorsun degıol mı cumartesı

Hoşgeldin cnm..Yok daha çoğu bebek emekleyemiyor, aralarında bazısı hızlı cnm:)

ay senin işin iyice zor yemeyen çoçuk..büyük oğlumdan bilirim sıkıntısını...

Evet zor Ebrucum yaa. aslında benim büyük oğlan da anasınıfına gidene kadar çok zor yerdi, peşinden koşar dururdum ama sonra bi açıldı ki iştahı, malesef şimdi yeme demek zorunda kalıyorum( Hakikaten yeme demek ye demekten daha zor

Ay evet tamamen tuzsuz çok kötü oluyor, ben de azıcık katıyorum. Hoş o şekilde de yemiyor ya-tatlicadiarzu- Kahvaltıdan ve çorbalardan nefret ediyor. Meyve püresi ve reçelli yoğurt arada severek yiyor o da en fazla bikaç çay kaşığı. Ama o kadarcık yediği zaman bile çok mutlu oluyorum ben. Daha hiç kase hesabı yok bizde. yarım kaseymiş, 1 kaseymiş hayal gibiboshayallersmile

ay birine ye diye koş birine yeme diye...ya düzelirler ilerde kendi kendilerine inşallah

merhaba pınarcım,
cok cok gecmıs olsun eymen pasaya...
bence de al yurutec cok ıse yarıyor...
gelıyorsun degıol mı cumartesı

PINAR'cım az evvel Eymen durmadı yazamadım cnm. Çok geçmiş olsun tekrardan. Ama benim de tavsiyem yürüteç alman yönünde. Zaten uzun uzun durmuyorlar ki içinde ama arada kurtarıcı oluyor. Ben namaz kılarken onu yanımda yürüteçte tutuyorum mesela, en iyi orda duruyor. Kurtarıcı oluyor bazenyerimseniben

canım dun ben demıre, brokoli havuc ve pırıncı tavuk suyunda pısırdım, sonra ıcıne bıraz tavuk butu koydum hepsını blendır da ezdım... bır centık tuz ve tereyagı kattım...
sebzeyı yemeyen cocuk bayıla bayıla yedı...
bı dene ıstersen..

kız felaket telalımısn sennn yaa esımde gecıor yagmurlu havalarda karsıya bısı olmuyor, cok kotu olursa ertelıyorlar.. bı bakalım n olcak..

YOK CANIM YAA EĞER BÖYLE OLURSA KARA YOLU İLE GELİRİZ ARTIK BİRAKSİLİK OLMAZSA DUA EDİYORUM WALLA ...sizleri görmek istiyorum çok özledim walla hele Yazgı da gelmiş ben nasıl gelmemeyeyim diyorum .Ama biliyorsun Trafil allak bullak oluyor,seferler iptal oluyor bazen medya da abartıyor bakalım cmrt günü ola hayrola

havuçlu olan herseyi bebekler bayılıyor canım Brokoli için daha erken değilmi minnacık mı koydun yoksa zaten tuz atılmalı artık 7 ay itibari ile minnacık çentik kadar....

Bunu ben de deneyeyim, sağol tatlım..

havuçlu olan herseyi bebekler bayılıyor canım Brokoli için daha erken değilmi minnacık mı koydun yoksa zaten tuz atılmalı artık 7 ay itibari ile minnacık çentik kadar....

Benim oğlum bayılmıyor malesef:sinifsinif:

yok canım yenılıyor, hatta hazır mamalarda bıle var 6 aylıktan ıtıbaren yıyebılıyorlar, avcum kadar falan koydum ben brokolıyı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…