- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.021
iyi günler cnm..
ben Eymene yemek yedirme konusunda çok başarısız olduğum için bu konuda da yorum yapamıyorum cnm(
iyi günler cnm..
ben Eymene yemek yedirme konusunda çok başarısız olduğum için bu konuda da yorum yapamıyorum cnm(
Kızlar Merhabaaaaaaaaaaaa
Biliyorum herkez bana şimdi vefasız diyecek
amainternetim yoktu
Bu hafta işe başladım
Minik kuşum Ayça ayın 17sinde 7 ayı bitirecek.Daha hala emeklemiyor.Baktım sizinkiler tutunup kalkmayı falan öğrenmiş.benim kızım tembel mi ya
Biraz kilolu olduğu için kaldıramıyor kenidini. şuanda 1 yaş bebeğin kilosundaymış.9.5 kg
ama artık yemiyo.
hele yumurta ve peynir kesinlikle yemiyo
çorbaları bazen işte.
alttan bi diş çıktı. biraz huysuz sanırım yavaş yavaş diğerleri geliyor.
bundan sonra bende buradayım sizi çokkkkk özledim
:sm_cool:
ya kızlar benim bu oğlan çorbaları yemiyo artık...annem burdayken eryın okuluna gittim ya..bir hafta kadar annem baktı..çorbaları yedirmemiş ona,,,ben hazırlayıp koyduğum halde...çok tatsız tuzsuzmuş onlaı çoçuk yiyemezmiş ..çorba ssatinde hep kaıkmaması ve kavanoz mamalarının muhallebsinden vermiş...çoçuk o zamandan bu yana yemiyor çorbaları alıştıramadım yeniden ya...içine meyve veya cicibebe falan katınca yiyiyor..napıcam ben ya...
bende bir geçmişe bakem ne dedikodular dönmüş burdayım canlarım 5te ceryi uyutmaya gidene kadar...
az önce gittim çorbasını içirdim altını deiştirdim şimdi şam babannesiyle oyun oynuyolar bnde telsizden onları dinliorum:1ninca:
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, İstanbul ile Çanakkale başta olmak üzere, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-65 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (deniz ve kara ulaşımında aksamalar vb.) başta denizcilerimiz olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
CUMARTESİ YAĞMURLU OLURSA DENİZ OTOBÜSÜYLE GİDEMEYİZ KARŞIYA
canım ben bir çentik tuz atıorum sebze yemeklerıne obur turlu saman gıbı oluyor gercekten yaaa
merhaba canlarım
eymen sabahtan beri ateşleniyor dün aşı oldu ve üstten 2. diş yolda ikisinin sıkıntıı birleşti
sanırım
tutunup ayağa kalkıyor yürüteç almadım daha doktoru alma diyor ne yapacağım şaşırdım
Kızlar Merhabaaaaaaaaaaaa
Biliyorum herkez bana şimdi vefasız diyecek
amainternetim yoktu
Bu hafta işe başladım
Minik kuşum Ayça ayın 17sinde 7 ayı bitirecek.Daha hala emeklemiyor.Baktım sizinkiler tutunup kalkmayı falan öğrenmiş.benim kızım tembel mi ya
Biraz kilolu olduğu için kaldıramıyor kenidini. şuanda 1 yaş bebeğin kilosundaymış.9.5 kg
ama artık yemiyo.
hele yumurta ve peynir kesinlikle yemiyo
çorbaları bazen işte.
alttan bi diş çıktı. biraz huysuz sanırım yavaş yavaş diğerleri geliyor.
bundan sonra bende buradayım sizi çokkkkk özledim
:sm_cool:
ay senin işin iyice zor yemeyen çoçuk..büyük oğlumdan bilirim sıkıntısını...
canım ben bir çentik tuz atıorum sebze yemeklerıne obur turlu saman gıbı oluyor gercekten yaaa
Hoşgeldin cnm..Yok daha çoğu bebek emekleyemiyor, aralarında bazısı hızlı cnm:)
Evet zor Ebrucum yaa. aslında benim büyük oğlan da anasınıfına gidene kadar çok zor yerdi, peşinden koşar dururdum ama sonra bi açıldı ki iştahı, malesef şimdi yeme demek zorunda kalıyorum( Hakikaten yeme demek ye demekten daha zor
Ay evet tamamen tuzsuz çok kötü oluyor, ben de azıcık katıyorum. Hoş o şekilde de yemiyor ya-tatlicadiarzu- Kahvaltıdan ve çorbalardan nefret ediyor. Meyve püresi ve reçelli yoğurt arada severek yiyor o da en fazla bikaç çay kaşığı. Ama o kadarcık yediği zaman bile çok mutlu oluyorum ben. Daha hiç kase hesabı yok bizde. yarım kaseymiş, 1 kaseymiş hayal gibiboshayallersmile
merhaba pınarcım,
cok cok gecmıs olsun eymen pasaya...
bence de al yurutec cok ıse yarıyor...
gelıyorsun degıol mı cumartesı
ay birine ye diye koş birine yeme diye...ya düzelirler ilerde kendi kendilerine inşallah
gecen tarhana yaptım ona kattım biraz tuz,ağzına sürmedi,bende tuzlu sevmedi herhalde dedim ama diğer çorbalarda bi deneyeyim bari..belki tarhanayı sevmedi..bir tek sütlü un çorbasını biraz yiyiyor..zaten et suyu falan katmaya başladım başlayalı çorbaları zorla yer olmuştuk..şimdi hiç yemez oldu...
kız felaket telalımısn sennnyaa esımde gecıor yagmurlu havalarda karsıya bısı olmuyor, cok kotu olursa ertelıyorlar.. bı bakalım n olcak..
canım dun ben demıre, brokoli havuc ve pırıncı tavuk suyunda pısırdım, sonra ıcıne bıraz tavuk butu koydum hepsını blendır da ezdım... bır centık tuz ve tereyagı kattım...
sebzeyı yemeyen cocuk bayıla bayıla yedı...
bı dene ıstersen..
canım dun ben demıre, brokoli havuc ve pırıncı tavuk suyunda pısırdım, sonra ıcıne bıraz tavuk butu koydum hepsını blendır da ezdım... bır centık tuz ve tereyagı kattım...
sebzeyı yemeyen cocuk bayıla bayıla yedı...
bı dene ıstersen..
havuçlu olan herseyi bebekler bayılıyor canım Brokoli için daha erken değilmi minnacık mı koydun yoksa zaten tuz atılmalı artık 7 ay itibari ile minnacık çentik kadar....
havuçlu olan herseyi bebekler bayılıyor canım Brokoli için daha erken değilmi minnacık mı koydun yoksa zaten tuz atılmalı artık 7 ay itibari ile minnacık çentik kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?