- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.041
kızımın bitanecik dişi cıktıııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızımın bitanecik dişi cıktıııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Hande atmış zatenkaydirigubbakcemile3:kedi:
canım dun ben demıre, brokoli havuc ve pırıncı tavuk suyunda pısırdım, sonra ıcıne bıraz tavuk butu koydum hepsını blendır da ezdım... bır centık tuz ve tereyagı kattım...
sebzeyı yemeyen cocuk bayıla bayıla yedı...
bı dene ıstersen..
nimeeeeeeeett bi daha duymayım bacım böyle bişey
çocuğun bünyesi hassassa sen ne yapabilirsin ki
senden daha iyi kimse bakamaz ona aklından çıkarma bunu
Nimetcim dışarı çıkarmakla ilgli olduğunu sanmıyorum, kendinle ilgili sebepler arama be arkadaşım. Bünye bu, bazı bebek sık hasta olur...
Ciddi birşeyi olmasın, yeter...
sagolun kızlar insanın annesinden başka kimse iyi bakamaz amacanım olur valla hatta super olur.ama bebıkle alısverıs olmaz solım.ben yapamıyorum alısverıs doguhanla :))))))))))
nannnnnn ne alakası var.her bebegın yapısı farklı.bız 4 kardesız ben ortancıyım en kucugumuz erkek kardesım turp gıbıymısız halada oyle ablam ve benım bı kucugum erkek kardesım narın yapılılarmıs halada oyle.e 4 umunuzude aynı kadın dogurduguna gore dımekkı neymıs bebıklerın yapıları farklıymıs.takma kafana oyle ben bakamıyorum falan dıye.emınım hepımız gıbı sende cok cok ıyı bakıyorsundur bebegın
.
valla o kadar kötü oldumki dr öyle diyince
biran kaynar su döküldü kafamdan aşagıya sandım.kendimde hata aradım..CADIARZU
test yapmıyorlarsa nasıl anlıyacaklar ebrucum cnm bende ondan şüpelendim,komşumuzda söyledi aynısını kendi çocugu yaşamış sonuç sonra belli olmuşeftel sakın senin yağızında alerjisi olmasın.çabuk farkedemiyorlar bu alerjiyi.ailede varmı alerji durumu,ev akarına polene falan...hem bazı bebekler diş çıkarırken çok hasta olurlarmış..benim en büyük ablamı hastaneye yatırmak zorunda kalmış annemler diş çıkarırken o kadar zor çıkarmış.....emirhanda öyle çok hasta oluyor...ama bizde ailede alerji öyküsü var o nedele olabilir dedi dr..ama küçük olduğu için test yapamıyor tabi henüz...
bizdede yok öyle bişey ama 4 sene önce bende çıkmıştı astım başlangıcı ilaç kulandım hava geçti şimdilik bişeyim yok .bakalım artık iyi bir dr denk gelirse anlıyacaz ne oldugunu.
bana uyar cnm cumartesi netleştiririz ne zaman gidecegimizi.ssk anlasması var canım, istersen bigun birlikte gidelşim, bizimle arası cook iyi daha iyi ilgilenir belki kaydirigubbakcemile5
dogdugundan belli bu hastalıgıyla ugraşıyorum.ayy gıcık oldum adama kötükedihüso bunu yapan insan olamazklava:
canım aynı mert gibi iyileşmiyo galiba.bizde bronşit olduk tam iyileşti sonra soğuk algınlığı oldu öksürük bitürlü geçmedi bide hırıltı kaldı. bizimkinde akut astım çıktı dr bi toz verdi akşam yatmadan önce meyveyle karıştırıp veriyorum hırıltısı geçmeye başladı. dr bi sorsan keşke öyle bişey olabilir. çok geçmiş olsun kendini suçlama sakın. bebişinin iyiliğini senden daha fazla kim ister hiç hasta olsun istermisin:a015:
hadi yaa sağol canım mert yüzünden haber falan izleyemiyorum iyi oldu söylediğina.s
Allah beterinden korusun yavrularımızı..
İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ama özele bizim bütçe kaldırmaz.Cnm benim doktorum bakırköy incirlide 30 senelik çocuk doktoru. Muayenehanesi var hastanede çalışmıyo. Fikriye İnanç Baş. Ben mumnunun tavsiye ederim. Ama yazın 3 ay yazlıkta her ay bir hafta gelip kontrolleri yapıp gidiyo bilgin olsun..
tahlilleri felan ssk ile anlaşma olursa daha ii olur..
handecim lütfen masraf yapma.biz getirelim hen sen raha edersin hemde biz.yagmasınnnnnnn bi suru hazırlık yapıyorummm gelmessenizz karısmam haaaaklava: klava:
cokacimcoook borekleri bugunden yapıp buzlaga koydum bile siz gelmeden pısırıcemmm cokacimcoook
zaten evin dagınıklıgı yetecek sana enerjini onlara harcarsınopuyorumnanaktan
ne annemin evinde pişer ne bizim evde eşimde yemez bende,Yaa kızlar taze bamya pişiriyorum,etli. Ne kadar sürede pişer bi bilginiz var mı? ya da tatmadan nasıl anlarım piştiğini?? Hiç tadamıyorum da(
Kızlar Merhabaaaaaaaaaaaa
Biliyorum herkez bana şimdi vefasız diyecek
amainternetim yoktu
Bu hafta işe başladım
Minik kuşum Ayça ayın 17sinde 7 ayı bitirecek.Daha hala emeklemiyor.Baktım sizinkiler tutunup kalkmayı falan öğrenmiş.benim kızım tembel mi ya
Biraz kilolu olduğu için kaldıramıyor kenidini. şuanda 1 yaş bebeğin kilosundaymış.9.5 kg
ama artık yemiyo.
hele yumurta ve peynir kesinlikle yemiyo
çorbaları bazen işte.
alttan bi diş çıktı. biraz huysuz sanırım yavaş yavaş diğerleri geliyor.
bundan sonra bende buradayım sizi çokkkkk özledim
:sm_cool:
hoşgeldin geçmiş olsun ayça kuzuya hayırlı gelsin dişi
bu mart bebeklerinin bazıları aceleci aslında 8.9 aylarında emeklemeye başlanırmış.kilosuna gelince zaten bundan sonra fazla kilo alamıyacaklar oraya telafi eder hiç dert etme ..
Bunu ben de deneyeyim, sağol tatlım..
Benim oğlum bayılmıyor malesef:sinifsinif:
onuda bi deneyeyim bakalım...inşallah bunu yer
oğlum geldi kızlar ötekide durmuyor ben kaçıyorum kendinize iyi bakın şimdilik
ebuş hayırlı olsun inci dişiniz.darıdı 31 dişlerine.:lepi:kızımın bitanecik dişi cıktıııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yok canım yenılıyor, hatta hazır mamalarda bıle var 6 aylıktan ıtıbaren yıyebılıyorlar, avcum kadar falan koydum ben brokolıyı...
slm kızlar ancak açtım bilgisayarı atayla oyun oynamaktan yoruldum valla :)
şimdi onu yatağa attım oyun oynamaya devam ediyo bende dolabını toparlıyorum küçülenler ve yazlıkları kaldırıyorum
birşeyler sorucam kızlar sizlere cevaplarsanız sevinirim
1. dişi çıkan bebekler için diş macunu ve fırçası varmış dün dergide okudum bir bilginiz varmı ?
2.bebeklere ayakkabı alırken kaç numara alıyorsunuz 1 numara veya yarım numara büyükmü almak lazım
3.bebeklere kitap okumaya başladınızmı 8-9. aylarda başlayın diyorlar okuyanlar varsa neler okuyorsunuz ve siz okurken bebekler ne yapıyor nasıl tepki veriyorlar
onuda bi deneyeyim bakalım...inşallah bunu yer
oğlum geldi kızlar ötekide durmuyor ben kaçıyorum kendinize iyi bakın şimdilik
kız hasret y8ıne nerelerdesınnlmaz:
meral senin oğluşunla kızımın arasında 2 gün gözüküyor normalde ben 16 martta doğum olucaktı ama 18 mart ta doğdu:)))
şimdi onu yatağa attım oyun oynamaya devam ediyo bende dolabını toparlıyorum küçülenler ve yazlıkları kaldırıyorum
1. dişi çıkan bebekler için diş macunu ve fırçası varmış dün dergide okudum bir bilginiz varmı ?
2.bebeklere ayakkabı alırken kaç numara alıyorsunuz 1 numara veya yarım numara büyükmü almak lazım
3.bebeklere kitap okumaya başladınızmı 8-9. aylarda başlayın diyorlar okuyanlar varsa neler okuyorsunuz ve siz okurken bebekler ne yapıyor nasıl tepki veriyorlar
valla unutmadım..durmuyoki zilli mızır mızır..yorgunum..inciyi gordun bizi unuttun alsanaalsanasmile
kıs sabahınan kendi kaşıgını bulamayıp metal caykaşıgıyla yedireyim dedimoyyyy kurban olurum ben onun incisine:)) Hayırlı olsun Ebuşum, darısı 32 dişine inşallah. kim gördü kıı??
amin nimetim..
ebuş hayırlı olsun inci dişiniz.darıdı 31 dişlerine.:lepi:
ya bayramdan bu yana pazara çıkmadım brokoli çıkmışmı marketlerde yok
ben çok severim oglumada yapayım,
ama bende brokoliyi verilmiyo diye duymuştum..
ebuş hayırlı olsun inci dişiniz.darıdı 31 dişlerine.:lepi:
ya bayramdan bu yana pazara çıkmadım brokoli çıkmışmı marketlerde yok
ben çok severim oglumada yapayım,
ama bende brokoliyi verilmiyo diye duymuştum..
Benim oğluş ta damlamak üzere. gözüm sürekli kapıda, çalmadan yetişeyim de Eymen uyanmasa diye:))
Evet bugünlerde çok kayboluyorsunalsanaalsanasmile
Çok ilginç az önce ben de seninkine bakmıştım. ama seninki iki gün büyük cnm, bizim 20 mart:))
Nasıl oldun Şebnemcim??
1. Duydum ama kullanmamıştım büyükte,pek fikrim yok cnm
2. 19 numara benimkine biraz büyük oluyo. ama tahminimce seninki 20 giyer. evet biraz büyük olmasında fayda var ama çok ta büyük olmasın
3. Hep niyetleniyorum ama bi türlü okumadım henüz
valla unutmadım..durmuyoki zilli mızır mızır..yorgunum..
handikim vercenmi msn adresini yoksa amaaan ebru okada milletin içinde bide senle mi ugraşcam deyyon hee..-tatlicadiarzu-mananeee ben anlamam..
kıs sabahınan kendi kaşıgını bulamayıp metal caykaşıgıyla yedireyim dedim
anam kaşıgı sokuorum agzına cıt cıt sesler gelio
aha didimm pıtlattı bi tane inci..
bembiyaz teyzesi..
amin nimetim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?