2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

onuda bi deneyeyim bakalım...inşallah bunu yer

oğlum geldi kızlar ötekide durmuyor ben kaçıyorum kendinize iyi bakın şimdilik

kızlar interneti kestiler uyuzlar borcu geçikmiş
bende netten kredi kartıyla ödedim açıldı.

slm kızlar ancak açtım bilgisayarı atayla oyun oynamaktan yoruldum valla :)

şimdi onu yatağa attım oyun oynamaya devam ediyo bende dolabını toparlıyorum küçülenler ve yazlıkları kaldırıyorum

birşeyler sorucam kızlar sizlere cevaplarsanız sevinirim
1. dişi çıkan bebekler için diş macunu ve fırçası varmış dün dergide okudum bir bilginiz varmı ?
2.bebeklere ayakkabı alırken kaç numara alıyorsunuz 1 numara veya yarım numara büyükmü almak lazım
3.bebeklere kitap okumaya başladınızmı 8-9. aylarda başlayın diyorlar okuyanlar varsa neler okuyorsunuz ve siz okurken bebekler ne yapıyor nasıl tepki veriyorlar

kızımın bitanecik dişi cıktıııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ebuş hayırlı olsun inci dişiniz.darıdı 31 dişlerine.:lepi:
yok canım yenılıyor, hatta hazır mamalarda bıle var 6 aylıktan ıtıbaren yıyebılıyorlar, avcum kadar falan koydum ben brokolıyı...

ya bayramdan bu yana pazara çıkmadım brokoli çıkmışmı marketlerde yok
ben çok severim oglumada yapayım,
ama bende brokoliyi verilmiyo diye duymuştum..

canım dıs fırclama olayhını hıc duymadım...
ayakkabıyı buyuk alıyorum, zaten ayagı hemen buyuyor... mesela suan gıydıklerı 19 numara...
bende masal kıtabı alıp okumayı dusunuyorum... hem resımlerını ona da gosterırım dıye duusndum... ama cok pahalı yaaa 25 ten baslıyor 40 a bıle var...akannehir

merhaba kızlar
bizde bayramda zonguldaktaydık yeni geldik
evde eltim ve 1 yaşında bebeğide var eltim hariç bebekler ve eşimde grip benimki
de iyice arttı
oğlumla eltimin kızı çok güzel oynuyorlar arada ellerindeki oyuncakalrı kapışıyorlar
sizler neler yaptınız ankarada evden çıkamıyoruz ev işi bebek yaptığımız başka hiçbirşey yok

onuda bi deneyeyim bakalım...inşallah bunu yer

oğlum geldi kızlar ötekide durmuyor ben kaçıyorum kendinize iyi bakın şimdilik

Benim oğluş ta damlamak üzere. gözüm sürekli kapıda, çalmadan yetişeyim de Eymen uyanmasa diye:))

kız hasret y8ıne nerelerdesınn lmaz:

Evet bugünlerde çok kayboluyorsunalsanaalsanasmile

meral senin oğluşunla kızımın arasında 2 gün gözüküyor normalde ben 16 martta doğum olucaktı ama 18 mart ta doğdu:)))

Çok ilginç az önce ben de seninkine bakmıştım. ama seninki iki gün büyük cnm, bizim 20 mart:))

Nasıl oldun Şebnemcim??
1. Duydum ama kullanmamıştım büyükte,pek fikrim yok cnm
2. 19 numara benimkine biraz büyük oluyo. ama tahminimce seninki 20 giyer. evet biraz büyük olmasında fayda var ama çok ta büyük olmasın
3. Hep niyetleniyorum ama bi türlü okumadım henüz

inciyi gordun bizi unuttun alsanaalsanasmile
valla unutmadım..durmuyoki zilli mızır mızır..yorgunum..
handikim vercenmi msn adresini yoksa amaaan ebru okada milletin içinde bide senle mi ugraşcam deyyon hee..-tatlicadiarzu-mananeee ben anlamam..

oyyyy kurban olurum ben onun incisine:)) Hayırlı olsun Ebuşum, darısı 32 dişine inşallah. kim gördü kıı??
kıs sabahınan kendi kaşıgını bulamayıp metal caykaşıgıyla yedireyim dedim
anam kaşıgı sokuorum agzına cıt cıt sesler gelio
aha didimm pıtlattı bi tane inci..
bembiyaz teyzesi..

amin nimetim..

1. fırçasını biliyorum ama kullanılır ama macunu henüz çok erken 2.3 yaşında flor oranı düşük olanlar kullanılıyo.
2. 1 numara büyük alıyorum kış ayında alttan kalın çorap giyecegi için tam oluyo girerken.
3.kitap okumaya 6.ayında başlanılıyo ama yagız malesef elime alır almaz hemen kucagıma zıplayıp yırtma aşamasına geçiyo..

2. Brokoli: Lifli yapısı sayesinde bebek ve çocuklarda iyi bir sindirim sistemi geliştiricidir. Yapısında bulunan vitamin ve mineraller gerçekten çok etkilidir.
Brokoli çiğ yenirse daha iyi olacaktır. Bebek ve çocukara çiğ brokoli yedremezsiniz. Yapacağınız şey brokoliyi blender dan geçirerek diğer besinlerin içine katmaktır.
yok canım bak alıntı, verılıyor bebeklere...
bende manavdan aldım

ingilizce tercümeme hayranım old(yaş) 'u ago(önce) diye okuyorum ....

kız sanaozel msj atamıorum, kutun dolymus , temizle biraz su kutuyu sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…