- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.061
yemegime bakayım kızlar koçiş bugün erken gelicekmiş..
ewet canım çok hareketliyim ondan yetiyorum cengizde bunun farkında.. hasret süperman sorun yk!!kızzz hasret maşallahın var he allah sana güç versin dükkan ev cerry cengiz kaynana iyi baş ediyon haaakannehirakannehir kaynana denilen zatlarda maalesef atsan atılmıyo satsan satılmıyoo işte sempatiksalakcinni gerçi bizde kaynana olcez ama ne bileyim sevilmiyo iştee vur kafayı yat dinlen erkendennolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ya bu yağızın hastalığı ne olacak böyle yaaofffffffffffff çıldırmak üzereyim
yarım edin bana çaresizim kızlar yağızla yapışık olduk hiç benden ayrılmıyo
devamlı ayaklarımın altında dolanıyo sürengen gibi.hiç birşey yapamıyorum.
uyurken bile ben olmasam uyumuyo eliyle yüzümü gözümü tırmalıyo yanından kakıyom hemen uyanıyo
ne yapıcam ben yaa
eşim dün sabah çıktı yeni geldi eve uykusuz yagız ise suan uyumamakta ısrar ediyo.
peditus çok etkili değil sanırım yaa we öksürüğü azdırıyo sanırım..kızlar malum demir hasta, doktor peditus diye bir surup verdi ama pek etkili degil sanırsam, bugun kuru bir oksuruk var, bide burun hala tıkalı serum fızyolojık damlatıyorum, gunde 4 kez falan ama etkılı degıl malum..
siz baska bır burun damlası kullanıyor musunuz?
canım elektrik sobası falan yok mu çok soğuk yaaMrb bayanlar nasılsiniz ya havalar çok soğuk kombiyi acayım dedim bozuk off yeni taşındığım icinde biliyodum bn bile üşüyorum kat kat giydirdim bu yıl kıs berbat gecicekmis off hiç sevmem kisi
desene erkenden karanlıktayız artıkhafta sonu saatler geri alınıyormuş arkadaşlar...
geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım salgın war!.. bn çok dikkat ediorum inşallah hasta olmaz kuzum.. uyanınca yataktan aldıımda hemen yeleğini takıyorum sırtına.. içine külotlu çorapta warkızlar slm hasta bebişlere çok geçmiş olsun. bizde hala hafif hafif hapsırk ve öksürük var bakalım buralar çok soğuk gerizekalaılar hala yakmadılar kolorferleri ufoyla ısınıyoruz banyo yaptık az önce yatırıdım bakam dedim kızlar neler yapıyor diye..............
hımmm şu menüyü bi sölesene sen bakemmmmcokacimcoookyagmasınnnnnnn bi suru hazırlık yapıyorummm gelmessenizz karısmam haaaaklava: klava:
cokacimcoook borekleri bugunden yapıp buzlaga koydum bile siz gelmeden pısırıcemmm cokacimcoook
:mymeka:Evet hava bugünkü kadar kötü olursa sanırım buluşmada ancak 5 kişi falan olucak(
bayanssulusmilebakarız wakit bulursak artıkbayanssulusmilekızlar ben anlamam valla bende canlı yayın istiyore haberiz ola lüftennnn nolarrrrrr benide bağlayınn nolarrrrrrbilmiyorumkismile
ni didin sennnnnn!kızlar o diilde, hasret kayıp malum kaynanası geldı yaa guclubacismile
bu kaynana engel olmasın sakın gelmesineeklava:
nirdesin sen yaaaaKızlar Merhabaaaaaaaaaaaa
Biliyorum herkez bana şimdi vefasız diyecek
amainternetim yoktu
Bu hafta işe başladım
Minik kuşum Ayça ayın 17sinde 7 ayı bitirecek.Daha hala emeklemiyor.Baktım sizinkiler tutunup kalkmayı falan öğrenmiş.benim kızım tembel mi ya
Biraz kilolu olduğu için kaldıramıyor kenidini. şuanda 1 yaş bebeğin kilosundaymış.9.5 kg
ama artık yemiyo.
hele yumurta ve peynir kesinlikle yemiyo
çorbaları bazen işte.
alttan bi diş çıktı. biraz huysuz sanırım yavaş yavaş diğerleri geliyor.
bundan sonra bende buradayım sizi çokkkkk özledim
:sm_cool:
bnde atıyorum walla öyle olunca daha iştahlı yiyoralkisalkisalkiscanım ben bir çentik tuz atıorum sebze yemeklerıne obur turlu saman gıbı oluyor gercekten yaaa
maşallah ya darısı başımıza inşallahkızımın bitanecik dişi cıktıııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
geçmişe baktım görüldüğü üzre:)kız hasret y8ıne nerelerdesınnlmaz:
slm kızlar ancak açtım bilgisayarı atayla oyun oynamaktan yoruldum valla :)
şimdi onu yatağa attım oyun oynamaya devam ediyo bende dolabını toparlıyorum küçülenler ve yazlıkları kaldırıyorum
birşeyler sorucam kızlar sizlere cevaplarsanız sevinirim
1. dişi çıkan bebekler için diş macunu ve fırçası varmış dün dergide okudum bir bilginiz varmı ?
2.bebeklere ayakkabı alırken kaç numara alıyorsunuz 1 numara veya yarım numara büyükmü almak lazım
3.bebeklere kitap okumaya başladınızmı 8-9. aylarda başlayın diyorlar okuyanlar varsa neler okuyorsunuz ve siz okurken bebekler ne yapıyor nasıl tepki veriyorlar
merhaba canlarım
eymen sabahtan beri ateşleniyor dün aşı oldu ve üstten 2. diş yolda ikisinin sıkıntıı birleşti
sanırım
tutunup ayağa kalkıyor yürüteç almadım daha doktoru alma diyor ne yapacağım şaşırdım
geçmişi okuyamadım sadece meralın sorusunu gördüm
canım bende senin gibiyim o yüzden hiç bamya pişirmem
yemegime bakayım kızlar koçiş bugün erken gelicekmiş..
hasretcmm menum süle
tavuklu talaş boregi
patatesli muska boregi
mercimek koftesi
muhallebili kurabiye
tiramisu pasta cokacimcoook
kızım sen bu kızı uyutursan 8 e kadar nasıl erken uyusun ki?
demrin uyku saati zaten 8,30 - 9
çiğ olarak çorbasına katabilirim sonradan yani:lepi:2. Brokoli: Lifli yapısı sayesinde bebek ve çocuklarda iyi bir sindirim sistemi geliştiricidir. Yapısında bulunan vitamin ve mineraller gerçekten çok etkilidir.
Brokoli çiğ yenirse daha iyi olacaktır. Bebek ve çocukara çiğ brokoli yedremezsiniz. Yapacağınız şey brokoliyi blender dan geçirerek diğer besinlerin içine katmaktır.
yok canım bak alıntı, verılıyor bebeklere...
bende manavdan aldım
canım nabersin? özledik walla seni metinin yeni resimlerini yüklesene? nasıl 2 dişten sonra geen giden war mı?merhaba kızlar
bizde bayramda zonguldaktaydık yeni geldik
evde eltim ve 1 yaşında bebeğide var eltim hariç bebekler ve eşimde grip benimki
de iyice arttı
oğlumla eltimin kızı çok güzel oynuyorlar arada ellerindeki oyuncakalrı kapışıyorlar
sizler neler yaptınız ankarada evden çıkamıyoruz ev işi bebek yaptığımız başka hiçbirşey yok
hasretcmm menum süle
tavuklu talaş boregi
patatesli muska boregi
mercimek koftesi
muhallebili kurabiye
tiramisu pasta cokacimcoook
kızım sen bu kızı uyutursan 8 e kadar nasıl erken uyusun ki?
demrin uyku saati zaten 8,30 - 9
bi de handecim rica etsem bana double porsiyon hazırlarmısındelikafadulden
canımmm...a.s.Yavrum benim Eymen sıkıntı çekiyor ben endişeleniyorum biz ne yapacağız diye.
Ebruuuu Yağmurun incisi hayırlı olsun....
Şebnem şimdilik sadece nemli tülbet yada parmak fırça kullanılıyor, diş macunu 2-2,5 yaşından sonra diye biliyorum.
Yürümeye adımlamaya başlayana kadar büyük almanın sakıncası yok ama adımlamaya başlayınca yumuşak tabanlı ve tam ayağına göre olmalıymış. Hatta çıplak ayak olsun daha iyi diyorlar ama bizi ki kışa gelecek çıplak ayak olmaz ama kaydırmazlı çoraplar var ben onlardan alırım diye düşünmüştüm.
Esine kumaş kitap aldım onların pek yüzüne bakmadı. Bebek kitapları var kalın sayfalı, ilk kitabım filan üzerinde şekiller var birinde sayılar birinde hayvanlar Esin'in önüne koyuyorum sayfalarını çeviriyoruz ben oradaki şekillere bir şey uyduruyorum esin de iki bakıyor sonra kitabı kemiriyor.
bi de handecim rica etsem bana double porsiyon hazırlarmısındelikafadulden
ayıpsın yivrum, butun hepsini ye sennnalkisalkisalkis:içelim:bi de handecim rica etsem bana double porsiyon hazırlarmısındelikafadulden
meral eymnin iştah durumu aynı mı?
sana ne dicem bak
dün gece kıza demir şurubunu werdim ama bizim dr değişik bişi yazdı iştahıda açılacak dedi bununla üzüm pekmezi de warmış içinde
VİMİN- FER we cery gece 5kez aççççç olra uyandı 5kere meme emdi we 2 kezde 120cc+150cc mama içti (bebe bisküwisi we fantomalt takwiyeli) we bugün de kahwaltıdan sonra meywesine katarak werdim yarım saat sonra 1 kaseye yakın çorba içti yarım saat öncedeuykuda 150cc mama içti:lepi:
bi dene istersen nasılsa demir için ilaç kullanıyosun bunu alsanCADIARZU
inşallah dewam eder tabi bakalım gözlemlicem iyice
bana da triple:roflol: Ya zaten masaya koyalım tabakları ve yemekleri, herkes istediğinden istediği kadar alsın. Hem ayrı ayrı tabak hazırlamakla uğraşmasın hem de herkes istediğinden istediği kadar alsın, tabaklarda hiçbişi ziyan olmasın. Senle ben de bol porsiyon yiyelimyerimsenibencokacimcoook
hadii hjayırlı olsun inciniz..darısı başımızakızımın bitanecik dişi cıktıııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ya işte biraz büyüdümü yapaçaklar testi,,ama sen yinede bir alerji uzmanına göster,onlar test olmadanda tahmin edebiliyorlar...[
test yapmıyorlarsa nasıl anlıyacaklar ebrucum cnm bende ondan şüpelendim,komşumuzda söyledi aynısını kendi çocugu yaşamış sonuç sonra belli olmuş
bizdede yok öyle bişey ama 4 sene önce bende çıkmıştı astım başlangıcı ilaç kulandım hava geçti şimdilik bişeyim yok .bakalım artık iyi bir dr denk gelirse anlıyacaz ne oldugunu.
B][/SIZE][/COLOR]
slm kızlar ancak açtım bilgisayarı atayla oyun oynamaktan yoruldum valla :)
şimdi onu yatağa attım oyun oynamaya devam ediyo bende dolabını toparlıyorum küçülenler ve yazlıkları kaldırıyorum
birşeyler sorucam kızlar sizlere cevaplarsanız sevinirim
1. dişi çıkan bebekler için diş macunu ve fırçası varmış dün dergide okudum bir bilginiz varmı ?
2.bebeklere ayakkabı alırken kaç numara alıyorsunuz 1 numara veya yarım numara büyükmü almak lazım
3.bebeklere kitap okumaya başladınızmı 8-9. aylarda başlayın diyorlar okuyanlar varsa neler okuyorsunuz ve siz okurken bebekler ne yapıyor nasıl tepki veriyorlar
meral eymnin iştah durumu aynı mı?
sana ne dicem bak
dün gece kıza demir şurubunu werdim ama bizim dr değişik bişi yazdı iştahıda açılacak dedi bununla üzüm pekmezi de warmış içinde
VİMİN- FER we cery gece 5kez aççççç olra uyandı 5kere meme emdi we 2 kezde 120cc+150cc mama içti (bebe bisküwisi we fantomalt takwiyeli) we bugün de kahwaltıdan sonra meywesine katarak werdim yarım saat sonra 1 kaseye yakın çorba içti yarım saat öncedeuykuda 150cc mama içti:lepi:
bi dene istersen nasılsa demir için ilaç kullanıyosun bunu alsanCADIARZU
inşallah dewam eder tabi bakalım gözlemlicem iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?