2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şebnem canım
1: sorun hakkında bilgim yok ama daha erken 1 yaş sonrası olması daha iyi
2: sorun ben kıyafetleri topladım şimdi 6-9 aylık için kışlıkları hazırlıyorum yazlıklar kalktı artık kime veririm bilmiyorum ayakkabıları ise topu topuna 2-3 kez giydi onlarda kalktı ve ayakkabıları 2 numara büyük alıcam önümüz kış çorap ve patikle beraber giyer.
3.sorun için kitap aldığım an hemen yırtmaya çalışıyor o yüzden daha erken

Son düzenleme:
ceryide uyuttum şimi şu alıntıları cwp layıp gidip mama dayıyamıda uyusun 7,30-8e kadar..

ewet canım çok hareketliyim ondan yetiyorum cengizde bunun farkında.. hasret süperman sorun yk!!
ya bu yağızın hastalığı ne olacak böyle yaa canım sende benim gibi dr dr gezerek doğruyu bulacaksın ben hamileliğimde 7/8 dr gezdim..
düzgün bi dr bulup bu durumu toparlaman lazım yoksa sağlık ocağında ki hemşirelerin dediği gibi bronşite çewirirse bir ömür uğraşırsın!!!! dikkat et cam falan açma ewde!

peditus çok etkili değil sanırım yaa we öksürüğü azdırıyo sanırım..
bnde tonimer kullanıyorum burnunu sümük kapatrsa falan:)

[QUOTE=EFTEL;15544704]günaydın kızlar
yağızı aşıya götürdüm vurmadlar.
hastalıgı varmı ilaç kullanıyomu dedi yok sadece öksürüyü var dedim balgamlı.
dr götürdünmü dedi bende bayramdan bu yana cocuk böyle iki defa götürdüm antibiyotik verdiler bitince tekrar götürdüm yine verdiler sordum dr nesi var diye önemli deil hafif nfeksiyon dedi bende kullanmadım çocugum antibiyotik kolik oldu artık dedim,ıhlamur kaynatıyorum dedim,
tekrar muayene etti dr nasıl kullanmazsın dedi antibiyotik, balgam sökücü,fitil yazdı , diş çıkarıyo yagız üst dişleri şişmiş dedi (biliyordum zaten) bir hafta sonra gel görelim sonra aşısını vururuz dedi.yaa sinirlerim bozuluyo bir düzgün netice alamadım şu hastalıgıyla ilgili
neden devamlı böyle.
[/QUOTE]
zinnat die bi antibiyotik war o çok iii
bide zimax dı sanırım..

Mrb bayanlar nasılsiniz ya havalar çok soğuk kombiyi acayım dedim bozuk off yeni taşındığım icinde biliyodum bn bile üşüyorum kat kat giydirdim bu yıl kıs berbat gecicekmis off hiç sevmem kisi
canım elektrik sobası falan yok mu çok soğuk yaa
hafta sonu saatler geri alınıyormuş arkadaşlar...
desene erkenden karanlıktayız artık
geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım salgın war!.. bn çok dikkat ediorum inşallah hasta olmaz kuzum.. uyanınca yataktan aldıımda hemen yeleğini takıyorum sırtına.. içine külotlu çorapta war
yagmasınnnnnnn bi suru hazırlık yapıyorummm gelmessenizz karısmam haaaa klava:klava:
cokacimcoook borekleri bugunden yapıp buzlaga koydum bile siz gelmeden pısırıcemmm cokacimcoook
hımmm şu menüyü bi sölesene sen bakemmmmcokacimcoook
yağsada taxiyle gelsinler yaw 2 kişi falan toplanıp
saat 11den itibaren tetikte olsun karşı da ki arkadaşlar yağmurun dinlenmeye geçtği an atsınlar kendini dışarı..
yada deniz otbüsüne ya da wasıtaya kadar taxiyle gitsinler..
vasıtalar daha sıcak ewlerden

Evet hava bugünkü kadar kötü olursa sanırım buluşmada ancak 5 kişi falan olucak(
:mymeka:
taxiyle toğplaşıp gelsinler yaaaaaaÇok üzgünüm çoook
yada 11den itibaren tetikte olup illaki duracak yağmur çıksınla hemen!!!

kızlar ben anlamam valla bende canlı yayın istiyore haberiz ola lüftennnn nolarrrrrr benide bağlayınn nolarrrrrrbilmiyorumkismile
bayanssulusmilebakarız wakit bulursak artıkbayanssulusmile
kızlar o diilde, hasret kayıp malum kaynanası geldı yaa guclubacismile
bu kaynana engel olmasın sakın gelmesinee klava:
ni didin sennnnnn!klava: ban ancak dengesiz kocam engel olabilir we bunun cefasını 1 hafta surat bulamayarak geçireceği için göze alamz
nirdesin sen yaaaa
iyi dönmene sewindim:lepi:

canım ben bir çentik tuz atıorum sebze yemeklerıne obur turlu saman gıbı oluyor gercekten yaaa
bnde atıyorum walla öyle olunca daha iştahlı yiyoralkisalkisalkis
kızımın bitanecik dişi cıktıııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
maşallah ya darısı başımıza inşallah
kız hasret y8ıne nerelerdesınn lmaz:
geçmişe baktım görüldüğü üzre:)
ceryi uyuttum we burdayımmmm
şimdide mama dayicam ağzına acıkıp yanmasın hemen

ne diş macunu yawlaelaelaelaelae
canım 9-12 ay aldım ben birazda büyük oldu ama çok büyük değil..
numara olarakta 18/19
ben değil kitap okumak masamda kucağıma alamıyorum anında bütün defterler faturalar yırıtılyo yeniyo... henüz değil belki 2 ay sonra falan

Son düzenleme:

Yavrum benim Eymen sıkıntı çekiyor ben endişeleniyorum biz ne yapacağız diye.

Ebruuuu Yağmurun incisi hayırlı olsun....

Şebnem şimdilik sadece nemli tülbet yada parmak fırça kullanılıyor, diş macunu 2-2,5 yaşından sonra diye biliyorum.

Yürümeye adımlamaya başlayana kadar büyük almanın sakıncası yok ama adımlamaya başlayınca yumuşak tabanlı ve tam ayağına göre olmalıymış. Hatta çıplak ayak olsun daha iyi diyorlar ama bizi ki kışa gelecek çıplak ayak olmaz ama kaydırmazlı çoraplar var ben onlardan alırım diye düşünmüştüm.

Esine kumaş kitap aldım onların pek yüzüne bakmadı. Bebek kitapları var kalın sayfalı, ilk kitabım filan üzerinde şekiller var birinde sayılar birinde hayvanlar Esin'in önüne koyuyorum sayfalarını çeviriyoruz ben oradaki şekillere bir şey uyduruyorum esin de iki bakıyor sonra kitabı kemiriyor.

hasretcmm menum süle
tavuklu talaş boregi
patatesli muska boregi
mercimek koftesi
muhallebili kurabiye
tiramisu pasta cokacimcoook
kızım sen bu kızı uyutursan 8 e kadar nasıl erken uyusun ki?
demrin uyku saati zaten 8,30 - 9

kızlar diş macunu ağzını çalkayamayan minik bebekler içinmiş diş fırçasıda içinde

biz şuan 19 numara giyiyoruz ince çorapla tam oluyor zorlamaya başladı bile demekki 21 numara falan almam lazım sağolun

Furkan da geldi, birlikte yemek yedik ve ben yine burdayımm:)) Abisi biraz oyalıyor Eymeni sağolsun, o gelince uyku uyuyamıyor ama azıcık oynuyor hiç değilse

geçmişi okuyamadım sadece meralın sorusunu gördüm

canım bende senin gibiyim o yüzden hiç bamya pişirmem

Cnm az evvel Furkan sen de yesene hadi dedi, sırf o da yemekten soğumasın diye bi kaşık döktüm kendime ve dadadada inanın hiç te kötü değilmiş hatta epey lezzetliymiş diyebilirim:)) özellikle suyu ama belki de ben güzel yapmışımdırdelikafadulden

yemegime bakayım kızlar koçiş bugün erken gelicekmiş..

Kolay gelsin Nimetcim. bi türlü yazamadım sana, çok geçmiş olsun. inşallah bian evvel iyileşir Yağız paşa ayrıca kendini suçlaman da çok saçma

bak hala ne diyooalsanaalsanasmile

çiğ olarak çorbasına katabilirim sonradan yani:lepi:
canım nabersin? özledik walla seni metinin yeni resimlerini yüklesene? nasıl 2 dişten sonra geen giden war mı?

canım normalde 4,30-7,00 g,gibi uyurdu o zamn 9,30dan sonra uyku moduna girebilirdik.. bugün 14,30a kadar sarkıtınca uykuyu e bende uyumuşum sağolsun:))) 5te uyudu we tahminimce 8e kadar uyur uyursa da 10,30 falan uyur ben ona razıyım yeterki 11olmasın!!!!

Öznur geçmiş olsun cnm, o halinle neden yatak çekmekle uğraşırsın ki dicem ama ben de o kadar tezcanlıyım ki seni anlıyorum:)) Nettin, düzeltebildin mi bari geri??

bi de handecim rica etsem bana double porsiyon hazırlarmısındelikafadulden

bana da triple:roflol: Ya zaten masaya koyalım tabakları ve yemekleri, herkes istediğinden istediği kadar alsın. Hem ayrı ayrı tabak hazırlamakla uğraşmasın hem de herkes istediğinden istediği kadar alsın, tabaklarda hiçbişi ziyan olmasın. Senle ben de bol porsiyon yiyelimyerimsenibencokacimcoook

meral eymnin iştah durumu aynı mı?
sana ne dicem bak
dün gece kıza demir şurubunu werdim ama bizim dr değişik bişi yazdı iştahıda açılacak dedi bununla üzüm pekmezi de warmış içinde
VİMİN- FER we cery gece 5kez aççççç olra uyandı 5kere meme emdi we 2 kezde 120cc+150cc mama içti (bebe bisküwisi we fantomalt takwiyeli) we bugün de kahwaltıdan sonra meywesine katarak werdim yarım saat sonra 1 kaseye yakın çorba içti yarım saat öncedeuykuda 150cc mama içti:lepi:
bi dene istersen nasılsa demir için ilaç kullanıyosun bunu alsanCADIARZU
inşallah dewam eder tabi bakalım gözlemlicem iyice

canımmm...a.s.
bi de handecim rica etsem bana double porsiyon hazırlarmısındelikafadulden

çüft double çüft double..hah

Ben bunu bi sorayım cnm yarın doktora yaa
walla aynı malesef( Acaba sütüm yetiyor mu ki diye düşünüyorum artık ama o zaman da kilo alırdıboshayallersmile

KIZLARRRR delikafaduldendelikafadulden
DEMİR AZ ONCE ILK DEFA ANLAMLI OLARAK, BANA BAKIP ANNNAA DEDIII

iwet iwet ben öle bi kerede doymam durur durur yerim kaldırmasın sofrayı handekaydirigubbakcemile3:1closedeyes:

kızımın bitanecik dişi cıktıııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hadii hjayırlı olsun inciniz..darısı başımıza

ya işte biraz büyüdümü yapaçaklar testi,,ama sen yinede bir alerji uzmanına göster,onlar test olmadanda tahmin edebiliyorlar...

diş macununu bilmem ama yakın dostumuz bir diş hekimi var hergün gazlı bezle işlerini sşlmemi söylemişti erayın çıktıklarında...
emirhan şimdi 20 numara giyiyor biraz sıkmaya başladı bende21-veya 22 alaçağım..biraz büyük olsun istityorum1-2 ay giyemiyorlar yoksa...çokta pahalı bebek ayakkabıları,ilk adım ayakkabılarına baktım 90 tl den başlıyordu hafta sonu jokerde...

kitap konusuna gel,nce ne aman elimize alsak çekelemeye yıtrtmaya çalışıyor..erken henüz...
[

kız neler içiriyosun çoçuğa öyle fantomaltta ne????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…