- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.081
KIZLARRRR delikafaduldendelikafadulden
DEMİR AZ ONCE ILK DEFA ANLAMLI OLARAK, BANA BAKIP ANNNAA DEDIII
iwet iwet ben öle bi kerede doymam durur durur yerim kaldırmasın sofrayı handekaydirigubbakcemile3:1closedeyes:
aç yawrucak yaa sen şu milupanın alerjik bebekler için olan mamaınıda sor bnce hiç değlse uyku arası dayarsın ağzına gider uyur 3,4 saatBen bunu bi sorayım cnm yarın doktora yaa
walla aynı malesef( Acaba sütüm yetiyor mu ki diye düşünüyorum artık ama o zaman da kilo alırdıboshayallersmile
hadii hjayırlı olsun inciniz..darısı başımıza
ya işte biraz büyüdümü yapaçaklar testi,,ama sen yinede bir alerji uzmanına göster,onlar test olmadanda tahmin edebiliyorlar...
diş macununu bilmem ama yakın dostumuz bir diş hekimi var hergün gazlı bezle işlerini sşlmemi söylemişti erayın çıktıklarında...
emirhan şimdi 20 numara giyiyor biraz sıkmaya başladı bende21-veya 22 alaçağım..biraz büyük olsun istityorum1-2 ay giyemiyorlar yoksa...çokta pahalı bebek ayakkabıları,ilk adım ayakkabılarına baktım 90 tl den başlıyordu hafta sonu jokerde...
kitap konusuna gel,nce ne aman elimize alsak çekelemeye yıtrtmaya çalışıyor..erken henüz...
[
kız neler içiriyosun çoçuğa öyle fantomaltta ne????
aç yawrucak yaa sen şu milupanın alerjik bebekler için olan mamaınıda sor bnce hiç değlse uyku arası dayarsın ağzına gider uyur 3,4 saat
kız fantomalt besin takwiyesi.. meralin dr wermiş kilo alsın die bnede aldım mamasına çorbasına falan 1 ölçek katıyorum bakalım ne etki gösterecek
benim kutu bitmek üzere 2 günlük falan kaldı
forum istanul,historia,ikea Alp in resmini yapıştırdı kapısına tehlike diye.karıştırdı inletti heryeri.istanbul ağlıyor Alp yüzündensempatiksalakcinni
hasretcmm menum süle
tavuklu talaş boregi
patatesli muska boregi
mercimek koftesi
muhallebili kurabiye
tiramisu pasta cokacimcoook
kızım sen bu kızı uyutursan 8 e kadar nasıl erken uyusun ki?
demrin uyku saati zaten 8,30 - 9
hasret dun istahını acan sey neydi bi yaz bakem adını, demir de cok istahsız son gunlerde versem mi ki bende ?
süpersin hasrett kim tutar seniikaynana we bana engel olmak mı!!!!!
haha olmadı onuda getirirm kızlar komplo kurup öldrür handelerin bodrumuna gömeriz kökten kurtuluş olur..
daha neler yaa o benim hiç bi işime engel olamaz adamın alnını karışlarım!!!!!!!
geçmiş olsun canım alll sen yaa yürüteççmerhaba canlarım
eymen sabahtan beri ateşleniyor dün aşı oldu ve üstten 2. diş yolda ikisinin sıkıntıı birleşti
sanırım
tutunup ayağa kalkıyor yürüteç almadım daha doktoru alma diyor ne yapacağım şaşırdım
hasret takiptee ajan seniibende bir geçmişe bakem ne dedikodular dönmüş burdayım canlarım 5te ceryi uyutmaya gidene kadar...
az önce gittim çorbasını içirdim altını deiştirdim şimdi şam babannesiyle oyun oynuyolar bnde telsizden onları dinliorum:1ninca:
maşallahh kuzuya merak etme daha çoğu bebek popoyu kaldıramıyooKızlar Merhabaaaaaaaaaaaa
Biliyorum herkez bana şimdi vefasız diyecek
amainternetim yoktu
Bu hafta işe başladım
Minik kuşum Ayça ayın 17sinde 7 ayı bitirecek.Daha hala emeklemiyor.Baktım sizinkiler tutunup kalkmayı falan öğrenmiş.benim kızım tembel mi ya
Biraz kilolu olduğu için kaldıramıyor kenidini. şuanda 1 yaş bebeğin kilosundaymış.9.5 kg
ama artık yemiyo.
hele yumurta ve peynir kesinlikle yemiyo
çorbaları bazen işte.
alttan bi diş çıktı. biraz huysuz sanırım yavaş yavaş diğerleri geliyor.
bundan sonra bende buradayım sizi çokkkkk özledim
:sm_cool:
Canım biz yemeklerine tuz atıyoruz çok az. bizim kızın önünde yemek ye bakalım kaşık senin mi onun mu ağzına giriyooo maşallahımız var ve biz mamadan daha çook seviyoruz çorbalarıı herşeyi yiyor artık yaa ama kilosu iyiiHoşgeldin cnm..Yok daha çoğu bebek emekleyemiyor, aralarında bazısı hızlı cnm:)
mesala hasretin ki onu örnek almaaa ceroşun hızına yetişilmiyoo
Ay evet tamamen tuzsuz çok kötü oluyor, ben de azıcık katıyorum. Hoş o şekilde de yemiyor ya-tatlicadiarzu- Kahvaltıdan ve çorbalardan nefret ediyor. Meyve püresi ve reçelli yoğurt arada severek yiyor o da en fazla bikaç çay kaşığı. Ama o kadarcık yediği zaman bile çok mutlu oluyorum ben. Daha hiç kase hesabı yok bizde. yarım kaseymiş, 1 kaseymiş hayal gibiboshayallersmile
canım geçen haftalarda elifi gayrettefe Florence Nightingale çocuk uzmanına götürdüm ve bizim doktorun verdiği d-floru sordum ve diş fırçalamaya başlamayan yani 2 yaşına kadar bebeklere bunu öneriyoruz daha sağlıklı ve güçlü olsun diye dedi. kitaplara gelince yanlarında bastığında çeşitli sesler çıkan hayvan vs. olanları tavsiye ederim.kızlar diş macunu ağzını çalkayamayan minik bebekler içinmiş diş fırçasıda içinde
biz şuan 19 numara giyiyoruz ince çorapla tam oluyor zorlamaya başladı bile demekki 21 numara falan almam lazım sağolun
Sen bu kızı obez etmesen iyiiimeral eymnin iştah durumu aynı mı?
sana ne dicem bak
dün gece kıza demir şurubunu werdim ama bizim dr değişik bişi yazdı iştahıda açılacak dedi bununla üzüm pekmezi de warmış içinde
VİMİN- FER we cery gece 5kez aççççç olra uyandı 5kere meme emdi we 2 kezde 120cc+150cc mama içti (bebe bisküwisi we fantomalt takwiyeli) we bugün de kahwaltıdan sonra meywesine katarak werdim yarım saat sonra 1 kaseye yakın çorba içti yarım saat öncedeuykuda 150cc mama içti:lepi:
bi dene istersen nasılsa demir için ilaç kullanıyosun bunu alsanCADIARZU
inşallah dewam eder tabi bakalım gözlemlicem iyice
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aferin onaa bizde baba dede gel dedik ama anne demedik bi ağlarken çıkıyoo onuda hepsi yapıyo zatenKIZLARRRR delikafaduldendelikafadulden
forum istanul,historia,ikea Alp in resmini yapıştırdı kapısına tehlike diye.karıştırdı inletti heryeri.istanbul ağlıyor Alp yüzündensempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?