2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ebru hayırlı olsun canım inciniz ay size bi bakem kaçam yemekler beni bekliyo oğluşu uyuttum kombiyi tamir ettiler yubbi açtım ohh içim ısındı yaf

şebnem ben küçük masalla diye 10 tane aldım ve fiyatı sadece 1 tl çok da güzel masallar ben okumaya çalışıyorum ama sincap o kitapları yemeyi daha çok seviyo

Ben bunu bi sorayım cnm yarın doktora yaa
walla aynı malesef( Acaba sütüm yetiyor mu ki diye düşünüyorum artık ama o zaman da kilo alırdıboshayallersmile
aç yawrucak yaa sen şu milupanın alerjik bebekler için olan mamaınıda sor bnce hiç değlse uyku arası dayarsın ağzına gider uyur 3,4 saat

kız fantomalt besin takwiyesi.. meralin dr wermiş kilo alsın die bnede aldım mamasına çorbasına falan 1 ölçek katıyorum bakalım ne etki gösterecek

benim kutu bitmek üzere 2 günlük falan kaldı

canım bişeye açmıyor ki ağzını mama yesin(
bizim fantomalt neredeyse tamamen duruyor, zaten ona hazırladığım yiyecekleri bi gıdım hazırlıyorum ama onu da yemiyor. eklediğim fantomalt da boşa gidiyor her seferinde

hasret dun istahını acan sey neydi bi yaz bakem adını, demir de cok istahsız son gunlerde versem mi ki bende ?

forum istanul,historia,ikea Alp in resmini yapıştırdı kapısına tehlike diye.karıştırdı inletti heryeri.istanbul ağlıyor Alp yüzündensempatiksalakcinni

forum istanul,historia,ikea Alp in resmini yapıştırdı kapısına tehlike diye.karıştırdı inletti heryeri.istanbul ağlıyor Alp yüzündensempatiksalakcinni

gezmeye gıttınız demekkk ohh gezın bakalımmm zemuszemus
kudurukk alppp aklinialirimsmile

kızlarrrr kartalkaya da kar yagmıs kar kalınlıgı 10 cm olmusssss bilmiyorumkismile

benDE duble hatta duble duble istiyorum olur mu?:kedi:

hasret dun istahını acan sey neydi bi yaz bakem adını, demir de cok istahsız son gunlerde versem mi ki bende ?

canım zaten kan ilacı kullanıyosun dimi demir damlası
bunun iştah açıcı özelli,ği warmış üzüm pekmezli..
VİMİN FER

süpersin hasrett kim tutar senii
geçmiş olsun canım alll sen yaa yürüteçç
hasret takiptee ajan senii
maşallahh kuzuya merak etme daha çoğu bebek popoyu kaldıramıyoo
Canım biz yemeklerine tuz atıyoruz çok az. bizim kızın önünde yemek ye bakalım kaşık senin mi onun mu ağzına giriyooo maşallahımız var ve biz mamadan daha çook seviyoruz çorbalarıı herşeyi yiyor artık yaa ama kilosu iyii
canım geçen haftalarda elifi gayrettefe Florence Nightingale çocuk uzmanına götürdüm ve bizim doktorun verdiği d-floru sordum ve diş fırçalamaya başlamayan yani 2 yaşına kadar bebeklere bunu öneriyoruz daha sağlıklı ve güçlü olsun diye dedi. kitaplara gelince yanlarında bastığında çeşitli sesler çıkan hayvan vs. olanları tavsiye ederim.
Sen bu kızı obez etmesen iyiii
KIZLARRRR delikafaduldendelikafadulden
DEMİR AZ ONCE ILK DEFA ANLAMLI OLARAK, BANA BAKIP ANNNAA DEDIII
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aferin onaa bizde baba dede gel dedik ama anne demedik bi ağlarken çıkıyoo onuda hepsi yapıyo zaten

delikafaduldendelikafaduldenhihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Handecim senin evin adresini yakın tarifi felan vs. metrobüse yakın yer gibi bi tarif etsen hanii banadaa geleceğimmm yer yön bulmada iyiyimdirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…