- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.101
canlar geçmişi bakamıyorum ne olur biri özet geçsin konu başlıklarını Alp i zaptedemiyorlar.
olmas olmas o ışığı bi görsem ohh diyecm zaten:)))süpersin hasrett kim tutar senii
geçmiş olsun canım alll sen yaa yürüteçç
hasret takiptee ajan senii
maşallahh kuzuya merak etme daha çoğu bebek popoyu kaldıramıyoo
Canım biz yemeklerine tuz atıyoruz çok az. bizim kızın önünde yemek ye bakalım kaşık senin mi onun mu ağzına giriyooo maşallahımız var ve biz mamadan daha çook seviyoruz çorbalarıı herşeyi yiyor artık yaa ama kilosu iyii
canım geçen haftalarda elifi gayrettefe Florence Nightingale çocuk uzmanına götürdüm ve bizim doktorun verdiği d-floru sordum ve diş fırçalamaya başlamayan yani 2 yaşına kadar bebeklere bunu öneriyoruz daha sağlıklı ve güçlü olsun diye dedi. kitaplara gelince yanlarında bastığında çeşitli sesler çıkan hayvan vs. olanları tavsiye ederim.
Sen bu kızı obez etmesen iyiii
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aferin onaa bizde baba dede gel dedik ama anne demedik bi ağlarken çıkıyoo onuda hepsi yapıyo zaten
delikafaduldendelikafaduldenhihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
benDE duble hatta duble duble istiyorum olur mu?:kedi:
yağmur düş çıkardı
demir anna dedi..
dün kaynana geldihala burda
yağız hasta
emirhan hasta
azem hewalin kızı zeynep hasta
taburcunun kızı esin hasta
öyle işte
maşallah kızıma kış geldi teyzem havalr soğudu üşürsün tabi.
olmas olmas o ışığı bi görsem ohh diyecm zaten:)))
ewet ağlarken cerydende çıkıyo ama bilinçli değil tabi
:lepi:kıı yazgı olmadı biz dışardan extra bişeyler falan mı getrsek bu menü biraz zayıf kalacak bizim yanımızda gibi me gelioooo:jeyyar:sengözlerimebaksanab
hayırdır ama bu bombanın kaynananla ilgisi var kanımcailk bomba patladı
birzdan azıma geleni saymaya inicem ewe!
cengiz geldi bu gece çalışıyo içlikleri nerdeymiş onu sordu.. bnde çekyatın altında dedim.. sonra baen indim belki yatak odasında bazanın altındadır die bi baktım anası çekyatları açmış içindekileri tek tek döküyo!
bnde baktım çekyatın içine tepkisizce.. yatak odasına girdim
hasret cengizin içliğini arıyorum bakma öyle ters ters die söylendi.. oğluda orda ya ona duyuruyo!!!
cengizde bağırdı buna ne diosun ya dedi nerden gördün ters baktığını bilmem ne dedi.. buda kör değilim falan dedi..
bnde ben normal biçimde baktım ne diyosun yaa dedim senin yüzüne bile bakmadım dedim! neyse dükkana geldim artık n diyosa kendi kendine.. cengiz bağırdı başlicam artık sana yeter falan diye bğırdı..
şerefsiz yaaaa
sonra geldi dükkana bana söyleniyo ne acaip acaip bakıyosun öyle diye.. bnde dedmki ben ona bakmadım ya ne istiyo o!! çekti gittii
şimdi gelmiş kaynana hiç bişey yok gibi konuşmaya çalışıyo benle allahım daha 10 dakika olmadı ne yüzsüzler yaaaaa
bana bak yzgı seni bi kawuştururm şimdi ama hakkın rahmetine:mymeka:ozaman
TÜM HASTA BEBEKLERİMİZE ŞİFA DİLİYORUM.
YAĞMUR diş çıkarmış hayırlı olsun gözüaydın çeçeron anasının.
demir e yorumumu yapmıştım zaten.
ve gelelim sana HASRET im gözünaydın kuşum kavuşmuşsun anneciğine resimlerinide koymuşsun facebook a ne iyi kadın gibi duruyor Allah ım o ne tatlılık öyledelikafaduldensırnaşık şey
maşallah kızıma kış geldi teyzem havalr soğudu üşürsün tabi.
tatlım zaten götürmeyecek miyiz hepimiz?
yoksam bu senin benim merl in dişinin kovuğuna yetmezcokacimcoook:sm_cool:
hasret canım ya sabır çek sakin olmaya calış evet zor biliyorum ama huzurunu bozmasına izin vermecengiz geldi bu gece çalışıyo içlikleri nerdeymiş onu sordu.. bnde çekyatın altında dedim.. sonra baen indim belki yatak odasında bazanın altındadır die bi baktım anası çekyatları açmış içindekileri tek tek döküyo!
hasret cengizin içliğini arıyorum bakma öyle ters ters die söylendi.. oğluda orda ya ona duyuruyo!!!
cengizde bağırdı buna ne diosun ya dedi nerden gördün ters baktığını bilmem ne dedi.. buda kör değilim falan dedi..
bnde ben normal biçimde baktım ne diyosun yaa dedim senin yüzüne bile bakmadım dedim! neyse dükkana geldim artık n diyosa kendi kendine.. cengiz bağırdı başlicam artık sana yeter falan diye bğırdı..
şerefsiz yaaaa
sonra geldi dükkana bana söyleniyo ne acaip acaip bakıyosun öyle diye.. bnde dedmki ben ona bakmadım ya ne istiyo o!! çekti gittii
şimdi gelmiş kaynana hiç bişey yok gibi konuşmaya çalışıyo benle allahım daha 10 dakika olmadı ne yüzsüzler yaaaaa
cengiz geldi bu gece çalışıyo içlikleri nerdeymiş onu sordu.. bnde çekyatın altında dedim.. sonra baen indim belki yatak odasında bazanın altındadır die bi baktım anası çekyatları açmış içindekileri tek tek döküyo!
şerefsiz yaaaa
ohaoldumsmileyok bana dedi içliklerim nerde die
muhtemelen cengiz demiştir herhalde bilmiorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?