- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.121
tüm hasta bebişlere Rabbim tez şifa versin inşallah...
annelerimize bir dua :
"Bismillâh,rabbiyallâh,i'tasamtübillâh,
fevvadtü emrî ilallâh, mâşâallâh, lâ kuvvete illâ billâh"
ALLAHIM SEN
BEBEĞİMİ HASTALIKLARDAN KORU..SEN KORKTUĞUMUZA UĞRATMA!
Pek sevilesi bir yemek değil kendisi...
Ayrıca kanka moduna geçmek için fırsat kolluyorlar, sabah Esin'le de konuştuk, hiç yüz vermeye gelmiyor bunlara.
Anlayacağınız üzere, sabahtan beri sayfayı hiç kapatmaksızın burdayım, ne zaman iş yapıyorum bilmiyorum :)
İlginç bir oyuncak denk gelirse 5-10 dk oturuyor, o kadar... Bizim ev 7. kat, kuşlar martılar falan çok yakından geçiyor, onlara taktı kafayı, sürekli pencereye gidip onlara bakmak istiyor :)
kaydirigubbakcemile5
Öznur, kaşınmışsın, adam yapma demiş sana... Onun demesini bırak, senin belin sakat değil mi, ne tepişiyorsun yatakla falan, saatler torbaya mı girdi?
Sütüne maaşallah diyelim...
Pınarcım çok geçmiş olsun Eymen kuzuya, çabucak rahatlar inşallah.
Yürüteç ben de almadım, bizim doktor da önermedi. Böyle de zor oluyor, kararsızım...
canım dıs fırclama olayhını hıc duymadım...
ayakkabıyı buyuk alıyorum, zaten ayagı hemen buyuyor... mesela suan gıydıklerı 19 numara...
bende masal kıtabı alıp okumayı dusunuyorum... hem resımlerını ona da gosterırım dıye duusndum... ama cok pahalı yaaa 25 ten baslıyor 40 a bıle var...akannehir
Öznur geçmiş olsun cnm, o halinle neden yatak çekmekle uğraşırsın ki dicem ama ben de o kadar tezcanlıyım ki seni anlıyorum:)) Nettin, düzeltebildin mi bari geri??
şebnem ben küçük masalla diye 10 tane aldım ve fiyatı sadece 1 tl çok da güzel masallar ben okumaya çalışıyorum ama sincap o kitapları yemeyi daha çok seviyo
şuan fatmagülün deli abisine ağlıyorum:gitme:
Bİ HATAM OLURSA BENİ UYAR DEDİ BEN SENİ YAN3LIS ANLAMAM, CENGİZE YANSITMA , huzurunuz bozulmasın bn seni çok sewiorum falan dedi..
bnde tamam dedim boşuna bizi de kendinide huzursuz etme lütfen dedim,
şimdi gelmiş anlatıyor:
gözünü dikmiş merdiwenlere gel gel yapıyo..
annesi gel seni çağırıyo diyo.. allahım ben şimdi ne yapayım nolur söleyin
bunun gibi pişkin we yüzsüz olup hiç bişey yokmuş gibi mi dawranayım yaaaaaaaaa
tatlım zaten götürmeyecek miyiz hepimiz?
yoksam bu senin benim merl in dişinin kovuğuna yetmezcokacimcoook:sm_cool:
bana bak yzgı seni bi kawuştururm şimdi ama hakkın rahmetine:mymeka:
sinirlerim nasıl bozuk yaa yolsam acep gidip cengizde beni yolar mı-tatlicadiarzu-
orası kesinkaydirigubbakcemile3
canım zaten kan ilacı kullanıyosun dimi demir damlası
bunun iştah açıcı özelli,ği warmış üzüm pekmezli..
VİMİN FER
kızlar kaynanam özür diledi bnden yanlış anladığını söyledi ağladı siz mutlu olun dedi.. sarıldı öptü yine bütün yalaklığını yaptı gittii
sen dinsizi imana getirirsin senden korkulur hasretkaydirigubbakcemile3Bİ HATAM OLURSA BENİ UYAR DEDİ BEN SENİ YAN3LIS ANLAMAM, CENGİZE YANSITMA , huzurunuz bozulmasın bn seni çok sewiorum falan dedi..
bnde tamam dedim boşuna bizi de kendinide huzursuz etme lütfen dedim,
evet yaaa yazık adama,
bi bu adama, bide öyle bir geçer zamanda ki kucuk osmana cok duygulanıyorumm
sen dinsizi imana getirirsin senden korkulur hasretkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5vereliniortak
kızlar bizim kızçe geceleri hep üstünü açıyor sabahada buz gibi oluyor gece bazen bakıp örtüyorum yine açıyor uyku tulumu alim diyorum
selam kızlar nasılsınız
kızlar bizim kızçe geceleri hep üstünü açıyor sabahada buz gibi oluyor gece bazen bakıp örtüyorum yine açıyor uyku tulumu alim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?