2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

he evet ben kasindim :)

kis ben aldim tanesi 1 tl ya

Öznur geçmiş olsun cnm, o halinle neden yatak çekmekle uğraşırsın ki dicem ama ben de o kadar tezcanlıyım ki seni anlıyorum:)) Nettin, düzeltebildin mi bari geri??

valla sekerim kardesim ozkanim buradaydi indim asagi dedim kirdim ben napcez sincik
didi abla kizim hastamisin sen beni neden cagirmion tek basina yigitlik yapeyyon didi sonra kaldirdi bisiler yapti tamir etti.aksaminan kocam geldi didim bole bole bi gusel azarladi beni sonram op dedim barisak gari optu baristik.
sorma varya bu kadar mi koca olsun bu gece olsun sabirsizim ben yahu.hemen aklima gelince yapacagim yani o denli sabirsizim

şebnem ben küçük masalla diye 10 tane aldım ve fiyatı sadece 1 tl çok da güzel masallar ben okumaya çalışıyorum ama sincap o kitapları yemeyi daha çok seviyo

heh iste ondan aldim bende

kızlar kaynanam özür diledi bnden yanlış anladığını söyledi ağladı siz mutlu olun dedi.. sarıldı öptü yine bütün yalaklığını yaptı gittii

Bİ HATAM OLURSA BENİ UYAR DEDİ BEN SENİ YAN3LIS ANLAMAM, CENGİZE YANSITMA , huzurunuz bozulmasın bn seni çok sewiorum falan dedi..
bnde tamam dedim boşuna bizi de kendinide huzursuz etme lütfen dedim,

Bİ HATAM OLURSA BENİ UYAR DEDİ BEN SENİ YAN3LIS ANLAMAM, CENGİZE YANSITMA , huzurunuz bozulmasın bn seni çok sewiorum falan dedi..

naptın sen kız bu kadına, yola gelmişş aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

konusup muhatap olma, demin konuyu bılmıyordum daldım oyle, bu kadın sızın huzurunuzu bozmaya calısıyor.. muhatap olma konusma...

bana bak yzgı seni bi kawuştururm şimdi ama hakkın rahmetine:mymeka:
sinirlerim nasıl bozuk yaa yolsam acep gidip cengizde beni yolar mı-tatlicadiarzu-

orası kesinkaydirigubbakcemile3

kız valla bende erkege benzettım nur yuzlu kaynanacıgını kaydirigubbakcemile3

kızlar bizim kızçe geceleri hep üstünü açıyor sabahada buz gibi oluyor gece bazen bakıp örtüyorum yine açıyor uyku tulumu alim diyorum

kızlar kaynanam özür diledi bnden yanlış anladığını söyledi ağladı siz mutlu olun dedi.. sarıldı öptü yine bütün yalaklığını yaptı gittii

sen dinsizi imana getirirsin senden korkulur hasretkaydirigubbakcemile3
evet yaaa yazık adama,
bi bu adama, bide öyle bir geçer zamanda ki kucuk osmana cok duygulanıyorumm

kaydirigubbakcemile5vereliniortak

kızlar bizim kızçe geceleri hep üstünü açıyor sabahada buz gibi oluyor gece bazen bakıp örtüyorum yine açıyor uyku tulumu alim diyorum

hosgeldın nehırcım ,
uyku tulumu al cok ıse yarıyor, havalarda sogudu usutmesın bızdık ..
demır hastalandı, burnu tıkalı,bogazları kızarmıs..
kızlar bu araqda kadir tugcuya baktım kesinlikle surup vermiyhor peditus ve benzaeri ilacları, gecıcı olarak rahatlayıor daha sonra bronsıte cevırıyor demıs..
sadece serum fızylojık,ballı lımon , vicks ve cold mix vermıs..

selam kızlar nasılsınız

slm cnm hoşgeldin.
geç çıkan dişler daha saglıklı olurmuş seyno karda.:)
yagızda gece üstünü çok açıyo bir tulumda ben düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…