- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.141
ben onu kaçırdım ya pek izleyemdim ama o da iyi sanırımevet yaaa yazık adama,
bi bu adama, bide öyle bir geçer zamanda ki kucuk osmana cok duygulanıyorumm
sen böyle yaptığın sürece kendiide bizide huzursuz ediceksin we ben kızımı alıp senin oğlunu sırf senin yüzünden terketmek zorunda kalacağım...naptın sen kız bu kadına, yola gelmişş aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
olmicam zaten.. oldukta ne oldualsanaalsanasmilekonusup muhatap olma, demin konuyu bılmıyordum daldım oyle, bu kadın sızın huzurunuzu bozmaya calısıyor.. muhatap olma konusma...
hee hazırla bnce balkonda bi kuzu çewir, bide kaburga dolması yaparsan çok makbule geçer yaa.. ama lütfen kuzuyu 3ümüz arasında pay et (yazgımeral we ben) haa benim kızımda bayılır o da yer herşeyden ona göre onada bi tabak koy cicimaklinialirimsmileanammmm delikafadulden
ole dıosanız ben bısıler daha hazırlayımmm cokacimcoook
trawesti zaten kendisi sölememişmiydimkız valla bende erkege benzettım nur yuzlu kaynanacıgınıkaydirigubbakcemile3
canım ferrumu bimiorum ama bu iyi sanırım bakalım dewamı olacakmı ceryde.. bide dişler de rahatız ediyo tabi o da iştahsızlaştırdıCADIARZUben ferrum kullanıodum o zmaan bunu mu kullanayım:uhm:
hımm ozmn uyku tulumu alman süper isabet olur canım.. bnde alıcam..kızlar bizim kızçe geceleri hep üstünü açıyor sabahada buz gibi oluyor gece bazen bakıp örtüyorum yine açıyor uyku tulumu alim diyorum
ayy yok bacım bu aile süper dümen tutar anlamazsın.. bu taktikti eminim şu an kızında azıma ediyodur ne or...um kalmıştır, ne şerefsizliğimsempatiksalakcinnisen dinsizi imana getirirsin senden korkulur hasretkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5vereliniortak
kaynana deme nehircim anneciğimm o benimhasret noldu kız kaynanacıgınla
hosgeldın nehırcım ,
uyku tulumu al cok ıse yarıyor, havalarda sogudu usutmesın bızdık ..
demır hastalandı, burnu tıkalı,bogazları kızarmıs..
kızlar bu araqda kadir tugcuya baktım kesinlikle surup vermiyhor peditus ve benzaeri ilacları, gecıcı olarak rahatlayıor daha sonra bronsıte cevırıyor demıs..
sadece serum fızylojık,ballı lımon , vicks ve cold mix vermıs..
merabalar:))
ben jaleyi arıorum arabasıyla ilgili..jale hanım özelden mesaj atar mısınız araba hakkında detaylı bilgi istiorum:)
benzin we lepgliydi ama satıldı die biliyorum canım
cery 10.30da uyudu 150 cc mamanın 100ünü içti kalanınıda şimdi werip yatacağım..
hande bebikleri çok merak ediorum artık büyüdüler 10küsür bebek ne yapacak acaba birbirini gördüklerinde
burdayım la de çatlarım :)
di beeeeee:)))
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?