2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok uykum geldi ama 12 ye kadar beklemem lazım atanın mamasını vericem bir yandan da sinek avlıyorum sivri sinek girmiş eve onunla boğuşuyorum

merabalar:))
ben jaleyi arıorum arabasıyla ilgili..jale hanım özelden mesaj atar mısınız araba hakkında detaylı bilgi istiorum:)

evet yaaa yazık adama,
bi bu adama, bide öyle bir geçer zamanda ki kucuk osmana cok duygulanıyorumm
ben onu kaçırdım ya pek izleyemdim ama o da iyi sanırım
naptın sen kız bu kadına, yola gelmişş aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
sen böyle yaptığın sürece kendiide bizide huzursuz ediceksin we ben kızımı alıp senin oğlunu sırf senin yüzünden terketmek zorunda kalacağım...
zaten işle güçler moralim bozuk durumumz kötü sıkıldım çok fena sende son damlası olursun dedim..
anası gelio diye boşanmakmı oluyomuş dedi..
anası gelio diye değil gelip huzurumuzu bozuyo bizi birbirimize dşürüyo diye! ben artık katlanamıyorum yeter dedim üstüme gelmeyin son dakkalar yani gibi şeyler söyledim...
çok sinirliydim ama gözüm öyle bi döndü ki üzerime gelse alıp çocuu çıkacaktım otursaysı oğluyla!

konusup muhatap olma, demin konuyu bılmıyordum daldım oyle, bu kadın sızın huzurunuzu bozmaya calısıyor.. muhatap olma konusma...
olmicam zaten.. oldukta ne oldualsanaalsanasmile
konuşmak srnaşmak için fırsat kolluyo bu olaydan sonra da...dengesiz bu da oğlu gibi kanımca:bbo:

anammmm delikafadulden
ole dıosanız ben bısıler daha hazırlayımmm cokacimcoook
hee hazırla bnce balkonda bi kuzu çewir, bide kaburga dolması yaparsan çok makbule geçer yaa.. ama lütfen kuzuyu 3ümüz arasında pay et (yazgımeral we ben) haa benim kızımda bayılır o da yer herşeyden ona göre onada bi tabak koy cicimaklinialirimsmile
kız valla bende erkege benzettım nur yuzlu kaynanacıgını kaydirigubbakcemile3
trawesti zaten kendisi sölememişmiydim
ben ferrum kullanıodum o zmaan bunu mu kullanayım:uhm:
canım ferrumu bimiorum ama bu iyi sanırım bakalım dewamı olacakmı ceryde.. bide dişler de rahatız ediyo tabi o da iştahsızlaştırdıCADIARZU
kızlar bizim kızçe geceleri hep üstünü açıyor sabahada buz gibi oluyor gece bazen bakıp örtüyorum yine açıyor uyku tulumu alim diyorum
hımm ozmn uyku tulumu alman süper isabet olur canım.. bnde alıcam..
kaçta uyyor we sabaha kadar mama yada meme için uyanmıyor mu nehir?

sen dinsizi imana getirirsin senden korkulur hasretkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5vereliniortak
ayy yok bacım bu aile süper dümen tutar anlamazsın.. bu taktikti eminim şu an kızında azıma ediyodur ne or...um kalmıştır, ne şerefsizliğimsempatiksalakcinni
hasret noldu kız kaynanacıgınla
kaynana deme nehircim anneciğimm o benimklava:

bu adama hastalıklar konusunda we bazı bi kaç konuda süper derecde katılıyorum..
katılmadığım yönü 1 yaşına gelmiş 7/8 kilo olan çocuğa süt içiyosa gerek yok kiloya diyo..
ben hiiç böle düşünmüyorum biraz et olacak çocukta yaa kemikleri sayılmayacak yani!!!

Son düzenleme:
cery 10.30da uyudu 150 cc mamanın 100ünü içti kalanınıda şimdi werip yatacağım..
hande bebikleri çok merak ediorum artık büyüdüler 10küsür bebek ne yapacak acaba birbirini gördüklerinde

cery 10.30da uyudu 150 cc mamanın 100ünü içti kalanınıda şimdi werip yatacağım..
hande bebikleri çok merak ediorum artık büyüdüler 10küsür bebek ne yapacak acaba birbirini gördüklerinde

sorma yaaa bende coook merak edıyorumm.. anlarlar mı acaba , valla benim oglum bambam kaydirigubbakcemile3 gecen gun bırtane bebek aldım kucagıma, basladı aglamaya bıraktım sustu kucagıma gelmek ıstedı, oyle yapınca sasırdımmm hosuma da gıttı ama , sonra onu kucagıma alnca bebege dokunmaya calıstı cok kmoktı sempatiksalakcinni anası gıbı kıskanc olcek galıba kaydirigubbakcemile3

kız hasret tam sana bısı deyivercektim kacıvermısın gayri kaydirigubbakcemile3
nese yarın diyiveririm artikin kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ay bı gergınlıgım var sanırım Doguhan dan gectı.yavrum 3 gundur aglayarak uyanıyor ve uyurken agzından su akıyor.sanırım dıs cıkarmaya calısıyor kuzum benım senağlama
doguhan ın odasındakı ıvır zıvırı cıkardım anneme yatak hazırladım ıvır zıvırları bazanın altına koydum bozdolabını sıldım yerlestırdım baharatlıkları doldurdum mutfagımı duzenledım kasımı bıyıgımı aldım salonu toparladım ama yok gergınım.bı dus alsam rahatlarmıyım acep

ilk gunaydın benden olsunnn,
gunaydınnnn kuzularr, opuyorum hepınızı...
umarım cok guzel bir gun olur hepımız ıcınnn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…