2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy yavrum benım yaaa, amma cok is yapmıssın sen olee...

Herkese günaydın, dün boğazlarım şiştiği için işe gelemedim, kuzucuğa bile bakamadım bakıcıya gitti o kadar kötüydüm zaten bütün gün uyudum diyebilirim, Kerem in de burnu akmaya devam ediyor neyseki ateşi yok, Kadir Tuğcu yu okudum ilaç vermeyin sadece serum fizyolojik damlatın diyor ben de öyle yapıyorum ama böyle durumlarda başka ne yapıyorsunuz?

Günaydın, güzel cumalar,
Dünkü huysuzluğum kısmen devam ediyor :) Azalmış olma sebebi bugün cuma olması sanırsam... Hava çok soğuk İstanbul'da, sabah kafam dondu diyebilirim, kaloriferleri yaksalar artık...
Aylin geçmiş olsun, merak ettik biz de. Bugün nasılsın? Doruk'un burnu hiç akmadı, sadece ara sıra tıkanıyor, serum fizyolojik kullanıyorum, o yüzden bişi diyemeyeceğim.

Hehh aradığım cevap burdaymış, Kerem in de burnu sanırım geriye aktığında öksürüyor ama belli ki ciğerden öksürük değil, ben de Coldmix alayım,limon bal zaten veremiyoruz -tatlicadiarzu-

gecmis olsun canım, biliyorsun demir grip oldu dun bende kadir tugcuyu okudum kesınlıkle surup vermeyın dıyor bende bıraktım vermeyı, ballı lımonlu su ıcırın dıyor, vicks surun gogsune dıyor birde cold mix diye bir damla varmıs, yastıgına ıkı damla damlatıyormussun ınanılmaz rahatlatıyormus burnunu, rahat nefes alabılyorlarmıs... bende bunları yapcam kaydirigubbakcemile5

günaydın anneler;
Hava soğuk aynen ama yarın inşallah güzel olur.Hilal yine sabaha karşı ara ara uyandı ve sabaha sanki ateşlenir gibi oldu ve bende ne olur ne olmaz diye fitil verdim dişimiz artık gözüküyor 3.dişimiz bu yüzden de çok huysuz ...Eskisi gibi sütüm de yok ve Hilal'de inatla meme de kalmak istiyor...Dün uyumadan önce mamada yaptım sanki meme gibi verdim ama anlıyor tabii sonra baktı ki süt yok eskisi gibi 60 cc kadar içti..

İlginç bir oyuncak denk gelirse 5-10 dk oturuyor, o kadar... Bizim ev 7. kat, kuşlar martılar falan çok yakından geçiyor, onlara taktı kafayı, sürekli pencereye gidip onlara bakmak istiyor :)

yerim ben onu kuşlarıda biliyoo ayopuyorumnanaktan bizimkide işten gelme saatlerimizi ezberlemiş anneme pencereye götür beni diye ağlıyomuş, pencerede yolumuzu gözetliyo sıpakaydirigubbakcemile3
kızımın bitanecik dişi cıktıııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hayırlı olsun inşallah bizimkide çıkar artık çok hevesliyim ama tık yok:1no2:
1. 2,5 yaşından önce sadece yumuşak diş fırçasıyla ve su ile temizlemek lazımmış.diş macunu yutabileceği için yasak.
2.ben 18-19 numara kullanıyorum 18 tam oluyo dışarı çıkarken onu kullanıyorum,evde 19 numarayı kullanıyorum.
3.ben kitap okurken gelip elimden alıyo yırtıyo parçalayıp stres atıyo sanırsamkaydirigubbakcemile3 ama ona kitap okumaya başlamadım henüz.

maaşallah ben bile yemiyom okadarkaydirigubbakcemile3cokacimcoook
KIZLARRRR delikafaduldendelikafadulden
DEMİR AZ ONCE ILK DEFA ANLAMLI OLARAK, BANA BAKIP ANNNAA DEDIII
anna diyen dillerini yerim onunopuyorumnanaktan
BUGÜN EVDEN ÇIKARKEN MERTE BAY BAY YAPTIM ODA BANA YAPTI elini sallayamadı ama beni taklit ediyo sanırım:asigim:
forum istanul,historia,ikea Alp in resmini yapıştırdı kapısına tehlike diye.karıştırdı inletti heryeri.istanbul ağlıyor Alp yüzündensempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnidelikafadulden
Allah yardımcın olsun arkadaşım. senin ve kocanın huzuru bozulunca mutlumu oluyo acaba bu kadın, insan kendi yavrusunun mutsuzluğunu istermi yaa anlamadımkibilmiyorumkismile

çarşamba günü dr kontrolünde vicks tavsiye etti bana dr, iyide geldi ama bal 1 yaşından önce verilebiliyomu:uhm:

dızı ızledım 2 tane , cekırdek cıtladım, banyo yaptım yok lan uykum gelmıo yarın artık oglusla uyurum herhalde
naaptın uyuyabildinmi merak ettimsempatiksalakcinni
ilk gunaydın benden olsunnn,
gunaydınnnn kuzularr, opuyorum hepınızı...
umarım cok guzel bir gun olur hepımız ıcınnn opuyorumnanaktan

günaydın canım amiinopuyorumnanaktan

kızlar kaynanam özür diledi bnden yanlış anladığını söyledi ağladı siz mutlu olun dedi.. sarıldı öptü yine bütün yalaklığını yaptı gittii

Geçmişi şimdi okuyorum o yüzden dün geri kaldığım yorumlarımı yapmadan geçemeyeceğim laelaelaelaelae
Hasret ben bu sahneyi kaynananın bir önceki gelişinden hatırlıyorum, hatta aynı kelimeleri kullanmıştı,yeme bu numaraları bi dahaki gelişinde de aynısı olur.

çok geçmiş olsun canım umarım bian önce iyileşirsinizopuyorumnanaktan

sütün azsa bırak emsin canım emdikçe artar sütün. benimki memede çok kaldığında anlıyorumki sütüm azalmış doymadığı için emme süresi uzuyo ama emdikçe 2 gün içinde sütüm artıyo eski haline dönüyo. bu gece mert te çok uyandı hatta uyumadı desem daha iyidir. kızdım ona gece niye ağlıyosun diye, kalktığında bana küsmüştü zor barıştık wallamafoldumben bugün kesin bişey yemez bana küsünce protesto ediyo çünküsempatiksalakcinni

Ay hala geçmişi okuyorum ama niye huzursuz olduğun kısmına daha gelemedim kaydirigubbakcemile3 Bugün boğazlarım geçti ama sanırım gribe çeviriyor çünkü hafif burun akıntısı, kıl köklerimde üşüme ve kulak uğuldaması var, burası o kadar soğuk ki sabah kar geliyor herhalde dedik, Kerem yine diş mi çıkaracak anlamadık çünkü yine önüne geleni ısırma derdinde 2. daha yeni çıkıyor 3 gelirse çocuk çok rahatsız olacak, artık ısırdığında elimde diş izi çıkmaya başladı acıyor ama bakıp diş izi görünce çok gülüyorum, bir de sadece tek dönüş yapıyordu 2 gündür fırıl fırıl dönüyor, babasının suratına bakıp baba diyor, ama öksürdükçe içim parçalanıyor :gitme: koca kişisiyle de kavgalıyım böyle devam ederse 2.ye boşayabilirim ama asla 3.ye almam geri lmaz:

anlıyor mu da seni küsüyor bak sen şuna büyümüşte protesto ediyor....

günaydınla başlamak isterdim ama hiç öyle bi gün deil dün öğleden sonra osmaniye erzin ve dörtyola ekspertize gittim anlicağınız yollardaydım hep saat 19 da daha iskenderuna yeni gelmiştim eser pazar sudana gidecek oradaki arkadaşlara koşa koşa gidip hediye aldım aynı hızla bebeğe kalın bişeyler aldım evden ordan gidip bebeği aldım saat 20 oldu bekledim ki eser arasın gelme hayatım bu saatten sonra zaten yorgunsun desin ama nerdee bastım 20 km arsuza gittim annesi orda yemek yedim galiba o ara kendimde diildim saat 22 de çıktık eve dönerken sarhoşun biri yepyeni arabama arkadan çarptı arabayı eser kullanıyodu ben bebekle arkadaydım kucağımda uyuyodu allahtan bebeğe bişi olmadı ama çok korktu bütün gece uyumadı benim belim incindi araba arkadan haşat oldu eve geldik gece gök delindi her gök gürlemede bebek sıçradı yanıma aldım ama uyumadı elektrikler gitti gece nası mama yaptım ne çektim deli oldum tam bebek daldı bende biraz uyuyayım dedim bi tuvalete gidiyim ayağımı yere bi attım her yer göl sözde pvc olan kapıların altından sızmış sözde harika bi hafta sonu geçiricektim bööle başladı nası bitecek bakalım

Son düzenleme:
büyük geçmiş olsun sizlere yaaa bütün terslikler aynı gün olmuş aman dikkat et kendine ağır bişeyler kaldırma

Isınmaz ama yağmur yağmasa bari...
Hilalciğimin yeni dişi de hayırlı olsun, Bir an önce rahatlar inşallah.

Onun tribini yerim ben, bilmiş :)))

kunaydunnnnnnnnnnnnnnnn

Eşin dövdi mi seni akşam :))

ha bu kada yazmasanuz olmayi mi :sinifsinif:

Ben balıklama dalıyorum artık, okuyamıyorum :)

Bi felak nas oku cnm bi göz nazar var gibi geldi bana bu kadar da terslik bir araya gelir mi..Ben burdan okudum üfledim sana

KIZLARRRR delikafaduldendelikafadulden
DEMİR AZ ONCE ILK DEFA ANLAMLI OLARAK, BANA BAKIP ANNNAA DEDIII

Handeeeeeee dün akşam benimkinin de çenesi düşmüştü ümmü diye biri var sanırım hayatında oğluşun bi onu diyo bir de dün böyle seri halde anne anne anne anne dedi gözlerim doldumafoldumben Ben onu hep annecim diye seviyorum opndan sanırım:içelim:

Esincim çok çok geçmiş olsun, şükürler olsun ki canınıza birşey olmamış, Allah beterinden saklasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…