- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.161
ay bı gergınlıgım var sanırım Doguhan dan gectı.yavrum 3 gundur aglayarak uyanıyor ve uyurken agzından su akıyor.sanırım dıs cıkarmaya calısıyor kuzum benım senağlama
doguhan ın odasındakı ıvır zıvırı cıkardım anneme yatak hazırladım ıvır zıvırları bazanın altına koydum bozdolabını sıldım yerlestırdım baharatlıkları doldurdum mutfagımı duzenledım kasımı bıyıgımı aldım salonu toparladım ama yok gergınım.bı dus alsam rahatlarmıyım acep
hosgeldın nehırcım ,
uyku tulumu al cok ıse yarıyor, havalarda sogudu usutmesın bızdık ..
demır hastalandı, burnu tıkalı,bogazları kızarmıs..
kızlar bu araqda kadir tugcuya baktım kesinlikle surup vermiyhor peditus ve benzaeri ilacları, gecıcı olarak rahatlayıor daha sonra bronsıte cevırıyor demıs..
sadece serum fızylojık,ballı lımon , vicks ve cold mix vermıs..
Herkese günaydın, dün boğazlarım şiştiği için işe gelemedim, kuzucuğa bile bakamadım bakıcıya gitti o kadar kötüydüm zaten bütün gün uyudum diyebilirim, Kerem in de burnu akmaya devam ediyor neyseki ateşi yok, Kadir Tuğcu yu okudum ilaç vermeyin sadece serum fizyolojik damlatın diyor ben de öyle yapıyorum ama böyle durumlarda başka ne yapıyorsunuz?
İlginç bir oyuncak denk gelirse 5-10 dk oturuyor, o kadar... Bizim ev 7. kat, kuşlar martılar falan çok yakından geçiyor, onlara taktı kafayı, sürekli pencereye gidip onlara bakmak istiyor :)
kızımın bitanecik dişi cıktıııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
1. 2,5 yaşından önce sadece yumuşak diş fırçasıyla ve su ile temizlemek lazımmış.diş macunu yutabileceği için yasak.slm kızlar ancak açtım bilgisayarı atayla oyun oynamaktan yoruldum valla :)
şimdi onu yatağa attım oyun oynamaya devam ediyo bende dolabını toparlıyorum küçülenler ve yazlıkları kaldırıyorum
birşeyler sorucam kızlar sizlere cevaplarsanız sevinirim
1. dişi çıkan bebekler için diş macunu ve fırçası varmış dün dergide okudum bir bilginiz varmı ?
2.bebeklere ayakkabı alırken kaç numara alıyorsunuz 1 numara veya yarım numara büyükmü almak lazım
3.bebeklere kitap okumaya başladınızmı 8-9. aylarda başlayın diyorlar okuyanlar varsa neler okuyorsunuz ve siz okurken bebekler ne yapıyor nasıl tepki veriyorlar
maaşallah ben bile yemiyom okadarkaydirigubbakcemile3cokacimcoookmeral eymnin iştah durumu aynı mı?
sana ne dicem bak
dün gece kıza demir şurubunu werdim ama bizim dr değişik bişi yazdı iştahıda açılacak dedi bununla üzüm pekmezi de warmış içinde
VİMİN- FER we cery gece 5kez aççççç olra uyandı 5kere meme emdi we 2 kezde 120cc+150cc mama içti (bebe bisküwisi we fantomalt takwiyeli) we bugün de kahwaltıdan sonra meywesine katarak werdim yarım saat sonra 1 kaseye yakın çorba içti yarım saat öncedeuykuda 150cc mama içti:lepi:
bi dene istersen nasılsa demir için ilaç kullanıyosun bunu alsanCADIARZU
inşallah dewam eder tabi bakalım gözlemlicem iyice
anna diyen dillerini yerim onunopuyorumnanaktanKIZLARRRR delikafaduldendelikafadulden
DEMİR AZ ONCE ILK DEFA ANLAMLI OLARAK, BANA BAKIP ANNNAA DEDIII
sempatiksalakcinnidelikafaduldenforum istanul,historia,ikea Alp in resmini yapıştırdı kapısına tehlike diye.karıştırdı inletti heryeri.istanbul ağlıyor Alp yüzündensempatiksalakcinni
Allah yardımcın olsun arkadaşım. senin ve kocanın huzuru bozulunca mutlumu oluyo acaba bu kadın, insan kendi yavrusunun mutsuzluğunu istermi yaa anlamadımkibilmiyorumkismilecengiz geldi bu gece çalışıyo içlikleri nerdeymiş onu sordu.. bnde çekyatın altında dedim.. sonra baen indim belki yatak odasında bazanın altındadır die bi baktım anası çekyatları açmış içindekileri tek tek döküyo!
bnde baktım çekyatın içine tepkisizce.. yatak odasına girdim
hasret cengizin içliğini arıyorum bakma öyle ters ters die söylendi.. oğluda orda ya ona duyuruyo!!!
cengizde bağırdı buna ne diosun ya dedi nerden gördün ters baktığını bilmem ne dedi.. buda kör değilim falan dedi..
bnde ben normal biçimde baktım ne diyosun yaa dedim senin yüzüne bile bakmadım dedim! neyse dükkana geldim artık n diyosa kendi kendine.. cengiz bağırdı başlicam artık sana yeter falan diye bğırdı..
şerefsiz yaaaa
sonra geldi dükkana bana söyleniyo ne acaip acaip bakıyosun öyle diye.. bnde dedmki ben ona bakmadım ya ne istiyo o!! çekti gittii
şimdi gelmiş kaynana hiç bişey yok gibi konuşmaya çalışıyo benle allahım daha 10 dakika olmadı ne yüzsüzler yaaaaa
çarşamba günü dr kontrolünde vicks tavsiye etti bana dr, iyide geldi ama bal 1 yaşından önce verilebiliyomu:uhm:hosgeldın nehırcım ,
uyku tulumu al cok ıse yarıyor, havalarda sogudu usutmesın bızdık ..
demır hastalandı, burnu tıkalı,bogazları kızarmıs..
kızlar bu araqda kadir tugcuya baktım kesinlikle surup vermiyhor peditus ve benzaeri ilacları, gecıcı olarak rahatlayıor daha sonra bronsıte cevırıyor demıs..
sadece serum fızylojık,ballı lımon , vicks ve cold mix vermıs..
naaptın uyuyabildinmi merak ettimsempatiksalakcinnidızı ızledım 2 tane , cekırdek cıtladım, banyo yaptım yok lan uykum gelmıo yarın artık oglusla uyurum herhalde
ilk gunaydın benden olsunnn,
gunaydınnnn kuzularr, opuyorum hepınızı...
umarım cok guzel bir gun olur hepımız ıcınnn opuyorumnanaktan
kızlar kaynanam özür diledi bnden yanlış anladığını söyledi ağladı siz mutlu olun dedi.. sarıldı öptü yine bütün yalaklığını yaptı gittii
çok geçmiş olsun canım umarım bian önce iyileşirsinizopuyorumnanaktanHerkese günaydın, dün boğazlarım şiştiği için işe gelemedim, kuzucuğa bile bakamadım bakıcıya gitti o kadar kötüydüm zaten bütün gün uyudum diyebilirim, Kerem in de burnu akmaya devam ediyor neyseki ateşi yok, Kadir Tuğcu yu okudum ilaç vermeyin sadece serum fizyolojik damlatın diyor ben de öyle yapıyorum ama böyle durumlarda başka ne yapıyorsunuz?
günaydın anneler;
Hava soğuk aynen ama yarın inşallah güzel olur.Hilal yine sabaha karşı ara ara uyandı ve sabaha sanki ateşlenir gibi oldu ve bende ne olur ne olmaz diye fitil verdim dişimiz artık gözüküyor 3.dişimiz bu yüzden de çok huysuz ...Eskisi gibi sütüm de yok ve Hilal'de inatla meme de kalmak istiyor...Dün uyumadan önce mamada yaptım sanki meme gibi verdim ama anlıyor tabii sonra baktı ki süt yok eskisi gibi 60 cc kadar içti..
Günaydın, güzel cumalar,
Dünkü huysuzluğum kısmen devam ediyor :) Azalmış olma sebebi bugün cuma olması sanırsam... Hava çok soğuk İstanbul'da, sabah kafam dondu diyebilirim, kaloriferleri yaksalar artık...
Aylin geçmiş olsun, merak ettik biz de. Bugün nasılsın? Doruk'un burnu hiç akmadı, sadece ara sıra tıkanıyor, serum fizyolojik kullanıyorum, o yüzden bişi diyemeyeceğim.
çok geçmiş olsun canım umarım bian önce iyileşirsinizopuyorumnanaktan
sütün azsa bırak emsin canım emdikçe artar sütün. benimki memede çok kaldığında anlıyorumki sütüm azalmış doymadığı için emme süresi uzuyo ama emdikçe 2 gün içinde sütüm artıyo eski haline dönüyo. bu gece mert te çok uyandı hatta uyumadı desem daha iyidir. kızdım ona gece niye ağlıyosun diye, kalktığında bana küsmüştü zor barıştık wallamafoldumben bugün kesin bişey yemez bana küsünce protesto ediyo çünküsempatiksalakcinni
büyük geçmiş olsun sizlere yaaa bütün terslikler aynı gün olmuş aman dikkat et kendine ağır bişeyler kaldırmagünaydınla başlamak isterdim ama hiç öyle bi gün deil dün öğleden sonra osmaniye erzin ve dörtyola ekspertize gittim anlicağınız yollardaydım hep saat 19 da daha iskenderuna yeni gelmiştim eser pazar sudana gidecek oradaki arkadaşlara koşa koşa gidip hediye aldım aynı hızla bebeğe kalın bişeyler aldım evden ordan gidip bebeği aldım saat 20 oldu bekledim ki eser arasın gelme hayatım bu saatten sonra zaten yorgunsun desin ama nerdee bastım 20 km arsuza gittim annesi orda yemek yedim galiba o ara kendimde diildim saat 22 de çıktık eve dönerken sarhoşun biri yepyeni arabama arkadan çarptı arabayı eser kullanıyodu ben bebekle arkadaydım kucağımda uyuyodu allahtan bebeğe bişi olmadı ama çok korktu bütün gece uyumadı benim belim incindi araba arkadan haşat oldu eve geldik gece gök delindi her gök gürlemede bebek sıçradı yanıma aldım ama uyumadı elektrikler gitti gece nası mama yaptım ne çektim deli oldum tam bebek daldı bende biraz uyuyayım dedim bi tuvalete gidiyim ayağımı yere bi attım her yer göl sözde pvc olan kapıların altından sızmış sözde harika bi hafta sonu geçiricektim bööle başladı nası bitecek bakalım
günaydın anneler;
Hava soğuk aynen ama yarın inşallah güzel olur.Hilal yine sabaha karşı ara ara uyandı ve sabaha sanki ateşlenir gibi oldu ve bende ne olur ne olmaz diye fitil verdim dişimiz artık gözüküyor 3.dişimiz bu yüzden de çok huysuz ...Eskisi gibi sütüm de yok ve Hilal'de inatla meme de kalmak istiyor...Dün uyumadan önce mamada yaptım sanki meme gibi verdim ama anlıyor tabii sonra baktı ki süt yok eskisi gibi 60 cc kadar içti..
çok geçmiş olsun canım umarım bian önce iyileşirsinizopuyorumnanaktan
sütün azsa bırak emsin canım emdikçe artar sütün. benimki memede çok kaldığında anlıyorumki sütüm azalmış doymadığı için emme süresi uzuyo ama emdikçe 2 gün içinde sütüm artıyo eski haline dönüyo. bu gece mert te çok uyandı hatta uyumadı desem daha iyidir. kızdım ona gece niye ağlıyosun diye, kalktığında bana küsmüştü zor barıştık wallamafoldumben bugün kesin bişey yemez bana küsünce protesto ediyo çünküsempatiksalakcinni
kunaydunnnnnnnnnnnnnnnn
ha bu kada yazmasanuz olmayi mi :sinifsinif:
kızlar bizim kızçe geceleri hep üstünü açıyor sabahada buz gibi oluyor gece bazen bakıp örtüyorum yine açıyor uyku tulumu alim diyorum
günaydınla başlamak isterdim ama hiç öyle bi gün deil dün öğleden sonra osmaniye erzin ve dörtyola ekspertize gittim anlicağınız yollardaydım hep saat 19 da daha iskenderuna yeni gelmiştim eser pazar sudana gidecek oradaki arkadaşlara koşa koşa gidip hediye aldım aynı hızla bebeğe kalın bişeyler aldım evden ordan gidip bebeği aldım saat 20 oldu bekledim ki eser arasın gelme hayatım bu saatten sonra zaten yorgunsun desin ama nerdee bastım 20 km arsuza gittim annesi orda yemek yedim galiba o ara kendimde diildim saat 22 de çıktık eve dönerken sarhoşun biri yepyeni arabama arkadan çarptı arabayı eser kullanıyodu ben bebekle arkadaydım kucağımda uyuyodu allahtan bebeğe bişi olmadı ama çok korktu bütün gece uyumadı benim belim incindi araba arkadan haşat oldu eve geldik gece gök delindi her gök gürlemede bebek sıçradı yanıma aldım ama uyumadı elektrikler gitti gece nası mama yaptım ne çektim deli oldum tam bebek daldı bende biraz uyuyayım dedim bi tuvalete gidiyim ayağımı yere bi attım her yer göl sözde pvc olan kapıların altından sızmış sözde harika bi hafta sonu geçiricektim bööle başladı nası bitecek bakalım
KIZLARRRR delikafaduldendelikafadulden
DEMİR AZ ONCE ILK DEFA ANLAMLI OLARAK, BANA BAKIP ANNNAA DEDIII
günaydınla başlamak isterdim ama hiç öyle bi gün deil dün öğleden sonra osmaniye erzin ve dörtyola ekspertize gittim anlicağınız yollardaydım hep saat 19 da daha iskenderuna yeni gelmiştim eser pazar sudana gidecek oradaki arkadaşlara koşa koşa gidip hediye aldım aynı hızla bebeğe kalın bişeyler aldım evden ordan gidip bebeği aldım saat 20 oldu bekledim ki eser arasın gelme hayatım bu saatten sonra zaten yorgunsun desin ama nerdee bastım 20 km arsuza gittim annesi orda yemek yedim galiba o ara kendimde diildim saat 22 de çıktık eve dönerken sarhoşun biri yepyeni arabama arkadan çarptı arabayı eser kullanıyodu ben bebekle arkadaydım kucağımda uyuyodu allahtan bebeğe bişi olmadı ama çok korktu bütün gece uyumadı benim belim incindi araba arkadan haşat oldu eve geldik gece gök delindi her gök gürlemede bebek sıçradı yanıma aldım ama uyumadı elektrikler gitti gece nası mama yaptım ne çektim deli oldum tam bebek daldı bende biraz uyuyayım dedim bi tuvalete gidiyim ayağımı yere bi attım her yer göl sözde pvc olan kapıların altından sızmış sözde harika bi hafta sonu geçiricektim bööle başladı nası bitecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?