2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bak şu yaramaza anne demiyormukaydirigubbakcemile3
anlıyor mu da seni küsüyor bak sen şuna büyümüşte protesto ediyor....
anlamazmı onun anlamadığı şey yok, bilmediği tek şey 5 vakit namaz oda işine gelmiyokaydirigubbakcemile3 barıştık ama nazlanmasını bi görsen gözüme bakmıyo direk, başka yerlere bakıyo ben komiklik yapınca gülüyo ama hemen anneme gitmeye çalışıyo eşşek sıpası. bugün gönlünü alırım artıkŞeniz

aboo iyiki size bişe olmamış çok geçmiş olsun. birine bi sadaka verin.yada buluşma günü bilen varsa dua okutun falan buara herkesin üstünde bi musibet var Allah beterinden korusun hepimizi:Saruboceq:

Onun tribini yerim ben, bilmiş :)))]

sempatiksalakcinni çok fena oldu bu çocuk büyüyünce nası başedicem bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun cnm, biz de merak etmiştik seni

off tüm aksilikler üstüste gelmiş cidden. çok geçmiş olsun, bi sadaka falan ver cnm iyi olur

ümmü de arapça anne demek annesi, o zaten hep anne diyomuşyerimseniben

Huysuzluğumun bi sebebi yok, içimden öyle geliyo :)
Sanırım sen şifayı kapmışsın, çabuk geçer inşallah.
Doruk sıpası da silikon kaşıkları ısırıyor, hep diş izi olmuş kaşıkların arka tarafı, minik minik, çok tatlı :)

hayırlı cumalar bu arada:))

Hayırlı cumalar Meral...
Geceniz nasıl geçti, uyudu mu Eymen?

Kızlar günaydın hayırdır kışa sertmi girdik?Kocişlere kızmışız bebişlerimiz diş yüzünden sıkıntılı(gerçi bizde bir şey yok şu an) bizleri desen uçmuşuz yine gelene geçene çatasımız var.Hele ben eve bir boks eldiveni alsamda acep bulduğum yere yumruk atsam sinirim geçermi?

hepinize teşekkürler kızlar sinirimden sıkıntımdan elim ayağım titriyor bi ton rapor benibekliyo pazartesi burda olmicam ya anca yetiştiririm ya açıkçası ben pek nazara fln inanmam ama bu gidişle bi okutcam kendimi

uyuyuvedim sekerim sabahda 08 30 da kalktim oglus meme ister malum

canim oncelikle cokkkkk gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis.sonracigima lutfen bebisi kucaginda tasima.yol kisa uzun hizli yavas gidiliyor hic farketmez.arka koltuga yerlestir bi guzel anakucagini yada oto koltugunu tak arac emniyet kilidini sende yaninda emnyet takili bi sekilde otur.
biz kari koca safety first der onlemimizi alir gerisini Allah`a birakiriz.

anamin yaninda azarladi beni bide ustune anam azarladi bende maymunluk yapip cay istermisin askim dedim sempatiksalakcinni
ama zati kardesim yapmisti yatagi.senolun kizmasi beline bisey yapacaksindi.ben saklayamam yemekden sonra hemen yumurtladim kaydirigubbakcemile3

oyyyyyyy canim benim ya.bende askim diye seviyorum dogdugundan beri ilk kelimesi askim olmasin sempatiksalakcinni

he sen bide arapcami bilion bacim

Doguhan`a kahvaltisini yedirirken oyle uykusu geldiki `hadi askim son iki son bir` diye diye yedirmeye calisiyordum bebegim mama sandalyesinde uyuya kaldi :asigim: .kaldirdim getirdim yataga tekrar uyudu.tum gece inledi zaten yavrum yorulmus anlasilan uykusunu alamamis.

ümmü de arapça anne demek annesi, o zaten hep anne diyomuşyerimseniben[/QUOTE]

Hadi canımmmm anaaa bizimki de anası gibi yabancı dile yatkın olacak o zamannnkaydirigubbakcemile3 eymen nasıl uyudu mu bari dün gece cnm

Hayırlı cumalar Meral...
Geceniz nasıl geçti, uyudu mu Eymen?

Canım uyudu diyebilirim bize göre:)) En az 10 kez kalktı ama en azından evde turlamadık. Çoğunda emip yattı, 2-3 kez de ayağımda salladım. artık buna da şükür:))

sağol canım sanada. cuma en sevdiğim gün iki gün evde olcam. bugün bian önce geçsin istiyorumkaydirigubbakcemile2

Evet yaa cumalar tatil habercisi olduğu için sevilir ama pazarlar tatil olduğu halde sevilmez nedense. sanırım o da işbaşı habercisi olduğundan:))

Günaydın cnm, e malum hava kapalı olunca insanın ruhu daralıyor( sen niye sinirlisin bu kadar??

bence bian evvel inanmaya başlasan iyi edersin:)) Kız nazar vardır, sen inanma Kadir Tuğcu'ya. Sonuçta nazarı bilim de kabul ediyor din de, sen niye inanmıyon ki?

he sen bide arapcami bilion bacim

sempatiksalakcinni nevet ve de Almanca biliyom: Ich liebe dich

Nasıl yaaaa gercekten mi mama sandalyesinde uyudu hay maşallahhh Benim ki uykusuzluktan çatlasa genede uyumaz öyle yatağından başka bi yerlerde..hoş anasına çekmiş bende öyleyimdir yatağımdan başka bi yerde uyuyamam öyle tv falan izlerkewn uyuyabilenlere de imrenirim:sinifsinif:

Ay ben nazardan acayip korkarım iki lafımdan biri maşallah inşallah..Çok başıma geldi çünkü gözlerimle gördüm nazar varrrrrr inanmasanda oku hiç bişey kaybetmezsinnn cnmm

oy oy oy kurban olurum, videoya çekseydin kız o halini:)) bazen izlediğimde videolarda çok şaşardım öyle bebeklere. Ay Eymen'in bu şekilde uykuya dalabilme ihtimalinin olacağına hayatta inanmam:))

Hadi canımmmm anaaa bizimki de anası gibi yabancı dile yatkın olacak o zamannnkaydirigubbakcemile3 eymen nasıl uyudu mu bari dün gece cnm[/QUOTE]

Derya'cım Eymen'in kesintisiz 3 saat uyuduğu doğduğu ilk iki günden sonra görülmüş hadise değil malesef( ama huzursuz falan değildi çok şükür cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…