2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimkinin uykusu geldi mi heryerde uyur :ecrin_bebek:

Derya'cım Eymen'in kesintisiz 3 saat uyuduğu doğduğu ilk iki günden sonra görülmüş hadise değil malesef( ama huzursuz falan değildi çok şükür cnm[/QUOTE]

O zaman ben sana madalya vermek istiyorum bir de dualarımı gönderiyorum meralcimmm 7 aydır uyumuyorsun yaniii Allahım sabırlar versin sanaa inşallahhheyvahedigeldismile

sempatiksalakcinni nevet ve de Almanca biliyom: Ich liebe dich

o ne dimek kis ?[/QUOTE]

o ne dimek kis ?

Evetttt çevirmenini de var mart annelerinin ahanda çeviriyom: seni seviyorum deyüüüükaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Yanıtı yeminli tercümanımızdan gelmiş:)) Sana küfredecek değilim yaa, anacım, seni seviyorum:asigim:

Valla şöyle söyleyeyim sessiz olacak karanlık olacak beyaz gürültü makinemiz var o açık olcak uyku saatini tam tutturmuş olucaz vs...o zaman melekler gibi uyur..Tatile falan giderken de alüminyum folyoyla gidiyorum pencereleri kaplamak için yoksa günün ilk ışıklarıyla bizimki ayakta yaaa psikopat yaptı annesini

Derya'cım Eymen'in kesintisiz 3 saat uyuduğu doğduğu ilk iki günden sonra görülmüş hadise değil malesef( ama huzursuz falan değildi çok şükür cnm[/QUOTE]

benim oğlumda ummi diyo ama bilerek mi bilmeden mi bilmem daha kolay öğrenir diye tekrar ediyodum ben ama anne de diyo bazen
ne biliyim nazara inanmam işte ya aslında ben adece kendime inanırım insan istemedikçe nazar değmez diyenlerdenim önce kendine inanıp güveniceksin benim politikam şakkıdı

Ben almanca bilmem bu arada he he he he

benim de bildiğim zaten o kadarkaydirigubbakcemile3
ha bi de wi heist du? Ich heise Meral
Wi alt bist du? Ich bin zwölf jahre alt:)) falan
İngilizceye çok benziyor ama

41 kere maşallah

O zaman ben sana madalya vermek istiyorum bir de dualarımı gönderiyorum meralcimmm 7 aydır uyumuyorsun yaniii Allahım sabırlar versin sanaa inşallahhheyvahedigeldismile[/QUOTE]

SAğol cnm ve nitekim veriyor:)) Normal koşullarda uykusuzluğa hiç dayanamayan bi yapım vardır aslında ama mevlam güç veriyor işte demek

Derya'cım Eymen'in kesintisiz 3 saat uyuduğu doğduğu ilk iki günden sonra görülmüş hadise değil malesef( ama huzursuz falan değildi çok şükür cnm

benim oğlumda ummi diyo ama bilerek mi bilmeden mi bilmem daha kolay öğrenir diye tekrar ediyodum ben ama anne de diyo bazen
ne biliyim nazara inanmam işte ya aslında ben adece kendime inanırım insan istemedikçe nazar değmez diyenlerdenim önce kendine inanıp güveniceksin benim politikam şakkıdı[/QUOTE]

Kendine inan güven tabi cnm da bilimsel olarak da kanıtlandı nazar biliyosundur belki hurafe olmaktan çıktı yani..Tabi sonuçta yine senin bileceğin iş

evet biizmkide ööle uyurken konuşulmicak hapşurulmicak burun fln çekilmicek daha 1 aylıktı televizyonun sesi açık die odadan bi bağırdı kıstık sesini kendiliğinden uyudu tekrar o uyurken evde sıkıyönetim ilan ediyoruz :1ninca:

SAğol cnm ve nitekim veriyor:)) Normal koşullarda uykusuzluğa hiç dayanamayan bi yapım vardır aslında ama mevlam güç veriyor işte demek[/QUOTE]

Ay bende lisede 1 sene almıştım almanca nefret etttim

kaydirigubbakcemile3 folyo haaa, iyi fikirmiş walla. ben yatak odasının camlarını kaplasam mı acaba hemensempatiksalakcinni
şimdi hava iyice karardı ya, uyudu benimki:) normalde uyumaz bu saatte

Aynen yaa, esneme sesine bile uyanıp kafayı dikiyo:))

Annem kızıyo bana sen bunu böyle alıştırdın diye..Ya ben manyakmıyım böyle alıştırıcam..İlk 3 ay aydınlıkta gürültüde uyutmaya çalıştım hep çocuğun ne istediğini anlamadığım için yok uyumuyo uyumuyo ya da uyanıyo sonra azıcık perdeyi kapattım sonra biraz daha amanın kapkaranlık olmuş ama benim oğluş da misler kimin uyumuş..Dolayısıyla ben onu değil o beni yönlendirdi..Cins cins bunlar benimkide bu cins amannn anası da cins zaten

kasik elimde kalakaldim uyumus hemen oldum gulmekden.aklima gelmedi video kaydi yapmak :)))

Deryaa, sana bişi dicem. Alıntı yaptığın zaman QUOTE diye başlyıp biten yerlere hiç elleme ve ordan bi satır atlayıp öyle yazmaya başla. Şimdi bu yazımı alıntılayıp öyle yap bakiim

Meralcim tracy teyze bebeişleri de gruplandırıyo.. Benim ki spirited (hareketli diye çevrilmiş doğrudur ) dış uyaranlardan çok çabuk etkileniyo bakacak oyalanıcak bişey bgördüğü anda hayatta uyumass uyku gereksiz geliyo o kadar kesfedecek eglenecek şey varken..Bizim evde ışık geçirmeyen perde var odasında güngüz uykularında da odasına gidiyorus sessiz sessiz bi 5 dk. fili var onunla oynuyorus sonra perdeleri çekiyoruss ki artık biliyo uyku vakti olduğunu sonra bi 2-3 dk. şarkı sonra uyuyo cnm..Sen de perde olayını denesene yardımcı olabilir

Deryaa, sana bişi dicem. Alıntı yaptığın zaman QUOTE diye başlyıp biten yerlere hiç elleme ve ordan bi satır atlayıp öyle yazmaya başla. Şimdi bu yazımı alıntılayıp öyle yap bakiim

ahanda oldu muuu ? ya peki iki üç alıntı nasıl yapıyonusss çok cahilim sanırsam:sinifsinif:

Bu arada bu yazıyı doğru alıntılamışsınkaydirigubbakcemile5

Benimki de o gruptan kesin:)) Canım odamda kalın perde yok, güneşlik var ve o da her daim çekili zaten. Ama perde mi alsam acaba:uhm:

Kendine inan güven tabi cnm da bilimsel olarak da kanıtlandı nazar biliyosundur belki hurafe olmaktan çıktı yani..Tabi sonuçta yine senin bileceğin iş [/QUOTE]

ya bizim ünide fizik mühendisliği hocalarından biri kafayı bunla bozmuştu konuşmalar düzenlerdi fln gitmiştim tmm bilimsel açıklaması şu yalnız sen nötr isen karşıdan gelen negatif enerjiyi alıyorsun ve yeniden nötr olmak için negatif enerjiyi etrafına saçıyorsun mesela bardağa uzanıyorsun ama o kırılıyor çünkü ona negatif enerjini aktarıyorsun fln gibi bi durum var çözümü ne peki nazar boncuğu diil tabiki de pozitif olmak o zaman bu alışveriş senin etrafına pozitif enerji yaymanla sürekli olumlu ilerler :lepi: arada bi sende yorulabilirsin tabi o zaman da bööle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…