- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.201
Nasıl yaaaa gercekten mi mama sandalyesinde uyudu hay maşallahhh Benim ki uykusuzluktan çatlasa genede uyumaz öyle yatağından başka bi yerlerde..hoş anasına çekmiş bende öyleyimdir yatağımdan başka bi yerde uyuyamam öyle tv falan izlerkewn uyuyabilenlere de imrenirim:sinifsinif:
oy oy oy kurban olurum, videoya çekseydin kız o halini:)) bazen izlediğimde videolarda çok şaşardım öyle bebeklere. Ay Eymen'in bu şekilde uykuya dalabilme ihtimalinin olacağına hayatta inanmam:))
Hadi canımmmm anaaa bizimki de anası gibi yabancı dile yatkın olacak o zamannnkaydirigubbakcemile3 eymen nasıl uyudu mu bari dün gece cnm
sempatiksalakcinni nevet ve de Almanca biliyom: Ich liebe dich
o ne dimek kis ?
benimkinin uykusu geldi mi heryerde uyur :ecrin_bebek:
oy oy oy kurban olurum, videoya çekseydin kız o halini:)) bazen izlediğimde videolarda çok şaşardım öyle bebeklere. Ay Eymen'in bu şekilde uykuya dalabilme ihtimalinin olacağına hayatta inanmam:))
Hadi canımmmm anaaa bizimki de anası gibi yabancı dile yatkın olacak o zamannnkaydirigubbakcemile3 eymen nasıl uyudu mu bari dün gece cnm
Ben de Almanca bilmem ama ben de çevirirdim onu, hatta Fransızca da bilmem ama Je'taime diyiveririm :)
Ben almanca bilmem bu arada he he he he
benimkinin uykusu geldi mi heryerde uyur :ecrin_bebek:
Derya'cım Eymen'in kesintisiz 3 saat uyuduğu doğduğu ilk iki günden sonra görülmüş hadise değil malesef( ama huzursuz falan değildi çok şükür cnm
Valla şöyle söyleyeyim sessiz olacak karanlık olacak beyaz gürültü makinemiz var o açık olcak uyku saatini tam tutturmuş olucaz vs...o zaman melekler gibi uyur..Tatile falan giderken de alüminyum folyoyla gidiyorum pencereleri kaplamak için yoksa günün ilk ışıklarıyla bizimki ayaktayaaa psikopat yaptı annesini
benim de bildiğim zaten o kadarkaydirigubbakcemile3
ha bi de wi heist du? Ich heise Meral
Wi alt bist du? Ich bin zwölf jahre alt:)) falan
İngilizceye çok benziyor ama
41 kere maşallah
O zaman ben sana madalya vermek istiyorum bir de dualarımı gönderiyorum meralcimmm 7 aydır uyumuyorsun yaniii Allahım sabırlar versin sanaa inşallahhheyvahedigeldismile
Valla şöyle söyleyeyim sessiz olacak karanlık olacak beyaz gürültü makinemiz var o açık olcak uyku saatini tam tutturmuş olucaz vs...o zaman melekler gibi uyur..Tatile falan giderken de alüminyum folyoyla gidiyorum pencereleri kaplamak için yoksa günün ilk ışıklarıyla bizimki ayaktayaaa psikopat yaptı annesini
evet biizmkide ööle uyurken konuşulmicak hapşurulmicak burun fln çekilmicek daha 1 aylıktı televizyonun sesi açık die odadan bi bağırdı kıstık sesini kendiliğinden uyudu tekrar o uyurken evde sıkıyönetim ilan ediyoruz :1ninca:
evet biizmkide ööle uyurken konuşulmicak hapşurulmicak burun fln çekilmicek daha 1 aylıktı televizyonun sesi açık die odadan bi bağırdı kıstık sesini kendiliğinden uyudu tekrar o uyurken evde sıkıyönetim ilan ediyoruz :1ninca:
kaydirigubbakcemile3 folyo haaa, iyi fikirmiş walla. ben yatak odasının camlarını kaplasam mı acaba hemensempatiksalakcinni
şimdi hava iyice karardı ya, uyudu benimki:) normalde uyumaz bu saatte
Aynen yaa, esneme sesine bile uyanıp kafayı dikiyo:))
Deryaa, sana bişi dicem. Alıntı yaptığın zaman QUOTE diye başlyıp biten yerlere hiç elleme ve ordan bi satır atlayıp öyle yazmaya başla. Şimdi bu yazımı alıntılayıp öyle yap bakiim
Meralcim tracy teyze bebeişleri de gruplandırıyo.. Benim ki spirited (hareketli diye çevrilmiş doğrudur ) dış uyaranlardan çok çabuk etkileniyo bakacak oyalanıcak bişey bgördüğü anda hayatta uyumass uyku gereksiz geliyo o kadar kesfedecek eglenecek şey varken..Bizim evde ışık geçirmeyen perde var odasında güngüz uykularında da odasına gidiyorus sessiz sessiz bi 5 dk. fili var onunla oynuyorus sonra perdeleri çekiyoruss ki artık biliyo uyku vakti olduğunu sonra bi 2-3 dk. şarkı sonra uyuyo cnm..Sen de perde olayını denesene yardımcı olabilir
benim oğlumda ummi diyo ama bilerek mi bilmeden mi bilmem daha kolay öğrenir diye tekrar ediyodum ben ama anne de diyo bazen
ne biliyim nazara inanmam işte ya aslında ben adece kendime inanırım insan istemedikçe nazar değmez diyenlerdenim önce kendine inanıp güveniceksin benim politikam şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?