2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahanda oldu muuu ? ya peki iki üç alıntı nasıl yapıyonusss çok cahilim sanırsam:sinifsinif:

Yok bebem bunu hepimiz sorarak öğrendikyerimseniben
Alıntılamak istediğin yazıların altındaki hq sekmesine tıklıyorsun cnm, en son alıntılayacağında da alıntı yap diyorsun. böylece bikaç alıntın oluyor. Bu şekilde bikaç alıntı yapınca da hep QUOTE ile biten kısımların bi satır altına yaz cnm

güzel günler:)yine mızırtılı bir güne başladım..bozuk radyo gibi cızır cızır sürekli oğlum..ben de her an patlayabilirim birini arıorum yok kimse..çok sinirliyim çokkk..
özgür dün gece 10 da yattı sabah 7 de ayakta gözlerden ateş cıkıyor etrafı kurcalayacak şimdi de ağlaya ağlaya uyudu umarım uyur biraz..gece saymadım artık kac kez uyandı..
dün dr a gittik ii cok şükür alerji olmuşş ek gıdayı da istemiyor diye endişeliydim dr memeyi azaltmamı söyledi kızlar..benimki memeci cocuk grubundanmış bunlar başka bişey istemezlermiş meme dışında ..
bendeki süte dr bile sasırdı sütle cocuğu 9 kg yaptın diye satalım dedi :)) ben salak anlamadım önce sonra inek dediğini anladım bana dr cumuzun:))
yine de siniriliyim..gecmiyor bitürlü..biraz takılmaya calışıcam size bugün herkesi cok öptüm bodoslama dalarak aranıza:)

Kendine inan güven tabi cnm da bilimsel olarak da kanıtlandı nazar biliyosundur belki hurafe olmaktan çıktı yani..Tabi sonuçta yine senin bileceğin iş

ya bizim ünide fizik mühendisliği hocalarından biri kafayı bunla bozmuştu konuşmalar düzenlerdi fln gitmiştim tmm bilimsel açıklaması şu yalnız sen nötr isen karşıdan gelen negatif enerjiyi alıyorsun ve yeniden nötr olmak için negatif enerjiyi etrafına saçıyorsun mesela bardağa uzanıyorsun ama o kırılıyor çünkü ona negatif enerjini aktarıyorsun fln gibi bi durum var çözümü ne peki nazar boncuğu diil tabiki de pozitif olmak o zaman bu alışveriş senin etrafına pozitif enerji yaymanla sürekli olumlu ilerler :lepi: arada bi sende yorulabilirsin tabi o zaman da bööle olur[/QUOTE]

vavvv bak bunu bilmiyodum..nötr değil de negatifsem ne oluyo ki ozaman hani yıldızı düşük derler bilmem duydun mu ben onlardanım yani aslında ben nötrüm mü o zamanbilmiyorumkismile şöyle söyleyeyeim ne zaman çok güzel bir şeyler olsa hayatımda ardından hep bişiler ters gitti..Ortaokulda okul birincisi olmuştum mesela bi teyze vardı komşu çok pis bakmıştı kızıyla aynı yaştaydık kıskanmak demiycemde özendi sanırım ve ben 2 gün sonra düdüklüden yandım hemi de cayır cayırkafamçokkarıştı

Haftanın son günü kim sevmez :)
doğru söze ne denir ülker çikolatalı gofret sevmeyen varmı:sm_cool:

bizimkide bikere öyle uyuyakalmıştı ben kameraya aldım izleyip izleyip gülüyozkaydirigubbakcemile3

bende ingilisçe biliyom birascık ay lav yudelikafadulden
mertte gece 3 saatten uzun uyumaz. ama ağlaması yoktur ağzını cok cok yapar emziririm sonra tekrar uyur ama 2-3 gündür ağlayarak uyanıyo. seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun canım.

sırnaşık şeysırnaşık şey kız çok fenaymış seninki tv izlettirmiyo yanisempatiksalakcinni
bizimkide çatal kaşık tabak seslerine uyanır mutfağa giremeyiz o uyurken.

Meralvim sen bence alüminyum folyoyu bi dene önce ucuz bişi bantla yapıştır yarım saatini alır en fazla işe yararsa ondan sonra perde alırsın ama inan işe yarayacağına inanıyorum ben

o ne dimek kis ?

Evetttt çevirmenini de var mart annelerinin ahanda çeviriyom: seni seviyorum deyüüüükaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Yanıtı yeminli tercümanımızdan gelmiş:)) Sana küfredecek değilim yaa, anacım, seni seviyorum:asigim:[/QUOTE]

me toooo me toooooooo

Deryacigim benimki surekli degisiklik gosteriyor bu uyku konusunda.Gunduzleri zaten 15 er dakikalik uykulari eger hava kapali degilse.Gece baya bi uyuyor.Hatta artik 8 saat falan uyuyor masallah.Sabah uyandigindada kurt gibi acikmis oluyor.Memeye nasil saldiracagini sasiriyor.Bide kuvvetli essek sipasi beni kendine cekiyor resmen meme diye :asigim:

SAğol cnm ve nitekim veriyor:)) Normal koşullarda uykusuzluğa hiç dayanamayan bi yapım vardır aslında ama mevlam güç veriyor işte demek[/QUOTE]

Allah guc veriyor yoksa cok zor bi durum

ay buda minik psiko kaydirigubbakcemile3

ben sana diom bu cocugu psikolaga goturek diye yemez uyumaz energizer mi bu oglus ya

yok be anacim sen istedigin kadar gurultude uyumaya alistir vs bebek kendi kurallarini koyuyor

Öznur sen benden bi mesaj öndeymişsin, ahanda bu mesajla aynı olduk:=)

simdi ben daha ne kadan msj atinca kalbim cogalacak ve basim goge erecek sempatiksalakcinni

vavvv bak bunu bilmiyodum..nötr değil de negatifsem ne oluyo ki ozaman hani yıldızı düşük derler bilmem duydun mu ben onlardanım yani aslında ben nötrüm mü o zamanbilmiyorumkismile şöyle söyleyeyeim ne zaman çok güzel bir şeyler olsa hayatımda ardından hep bişiler ters gitti..Ortaokulda okul birincisi olmuştum mesela bi teyze vardı komşu çok pis bakmıştı kızıyla aynı yaştaydık kıskanmak demiycemde özendi sanırım ve ben 2 gün sonra düdüklüden yandım hemi de cayır cayırkafamçokkarıştı[/QUOTE]

çok takılmican şekerim özellikle şu bana hasetle baktı dediğin ana işlerin ters gider ben ööle durumlarda anında ortadan kaybolurum biri bana 1 kere hasetle baktı mı onlada bi daha görüşmem bu konuda çok istikrarlıyımdır hayatta benden daha değerli kimse yok derdim hep şimdi bide oğlum var o kadar kalan herkesi tek kalemd silerim o yüzden hep mutluyum hep mutlu bazen terslikler olur tabe ama genelde benim bu kuralı unutmamadan yada mesela aile içinde uygulayamamadan kaynaklanır nazarın nerden geldiği konusunda da fikir vermiş oldum böölelikle

Allah allah iyi de sütün yarıyorsa sonuçta süt emmesi daha iyi değilmiymiş? niye sütü azalttı ki? benimki de ogruptan anlaşılan, memecilerden
takıl bize,biz senin sinirini alırız birazdansempatiksalakcinni

gunumuz hayırlı cumamız mübarek olsun bacılar

ata kucağımda daha fazla yazamıyorum daha sonra görüşürüz bvb ydr vc

hayırlı cumalar cnm, görüşürüz

hepimizde de yabancı dil varmış maşallah:roflol:
Amin canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

bu uyku konusunda bana da özellikle kaynanam alıştırmamışsın çocuu gürültüye dio dedim kim öğretmişse yanlış öğretmiş ben onu alıştırmıyorum o canı isterse alışıyo bişeye çok denedim müzikle uyutmayı gürültüde ışıkta uyutmayı ilk aydı daha 24 saat uyumamışlığı var yemem dio bu numaraları ben naapiyim o uyurken kaşık çatal sesi efendime sööliyim her türlü gürültülü karbondioksit çıkarımı terlik sürüme gazete okuma tv izleme hatta odasındaki perdeyi çekme ve hatta yatağından örtüyü alırken yatağı hışırdatma katiyetle yasak adam terbiye etti beni sempatiksalakcinni

Ayy işe daldım, kaçırdım muhabbeti, coşmuşsunuz yine...
Gidemicem o sayfalara, onlara bakıyım derken yine muhabbetten geri kalıyorum çünkü:)
Balıklama giriyorum, benim kuzum da yatağndan başka yerde uyumaz, bütün ezan seslerine uyanır, karanlıkta uyumayı tercih eder, aynı anasıııı :)

Oyyy kuzum benim uyusun annesiiii....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Meralvim sen bence alüminyum folyoyu bi dene önce ucuz bişi bantla yapıştır yarım saatini alır en fazla işe yararsa ondan sonra perde alırsın ama inan işe yarayacağına inanıyorum ben

Sanırım işe yarr cidden, şu an oğluş uyuyor:)) kapalı havaların tek güzel tarafı Eymenin uyuması zaten. Ama yarın da hava böyle olursa ne yapcaz yaaa(

ben sana diom bu cocugu psikolaga goturek diye yemez uyumaz energizer mi bu oglus ya
simdi ben daha ne kadan msj atinca kalbim cogalacak ve basim goge erecek sempatiksalakcinni

hahhahha güzel bi tanımlama olmuş kız bu, energizer dicem artık ona. Ben de anlamıyorum ki Öznurcum yaa, cidden götürsem mi kisempatiksalakcinni
2500 olunca 4 kalp olcan, 5000'de de 5 kalp:)) tabi artık Doğuhan anaokuluna başladığında olur anca o sanırsam:))

bu arada 300 kusur verip aldigimiz kamera telsiz karisimi cihaz bi ise yaramiyor neredeyse.
Doguhan uyandiginda kendi kendine oynuyor sesi cikmiyor bu nedenle telsiz alarm vermiyor.anca kamerasindan izleyeceksinde anlayacaksin bosuna para vermisiz.

:roflol::roflol::roflol: sen çok yaşa emi

vavvv bak bunu bilmiyodum..nötr değil de negatifsem ne oluyo ki ozaman hani yıldızı düşük derler bilmem duydun mu ben onlardanım yani aslında ben nötrüm mü o zamanbilmiyorumkismile şöyle söyleyeyeim ne zaman çok güzel bir şeyler olsa hayatımda ardından hep bişiler ters gitti..Ortaokulda okul birincisi olmuştum mesela bi teyze vardı komşu çok pis bakmıştı kızıyla aynı yaştaydık kıskanmak demiycemde özendi sanırım ve ben 2 gün sonra düdüklüden yandım hemi de cayır cayırkafamçokkarıştı[/QUOTE]

ayyyy cok gecmis olsun Derya.

heheh kis yok oyle bebik psikologu.anca prof bayan sabiha paktuna varya ona goturebilirsin ki onada benim kanim pek isinmadi.
du ben su kalp olayinda sinirlari zorlayayim sempatiksalakcinni

yaaa 19. katta çalışıyorum burada bulutlar korku filmlerindeki gibi toplanmışş felaket yağmur geliyoooo ufffff:sinifsinif:

buradada gok gurultuyor ben zipliyorum.acayip sinirlerim bozuluyor gok guruldeyince

bu arada 300 kusur verip aldigimiz kamera telsiz karisimi cihaz bi ise yaramiyor neredeyse.
Doguhan uyandiginda kendi kendine oynuyor sesi cikmiyor bu nedenle telsiz alarm vermiyor.anca kamerasindan izleyeceksinde anlayacaksin bosuna para vermisiz.

Sana tavsiyem Kendi kendine oynarken dokunma sakın bırak seni çağırana kadar oyalansın bağımsız olmayı, kendi kendine olmayı öğrenir ki bu uyku için çok önemli cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…