- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.221
ahanda oldu muuu ? ya peki iki üç alıntı nasıl yapıyonusss çok cahilim sanırsam:sinifsinif:
Kendine inan güven tabi cnm da bilimsel olarak da kanıtlandı nazar biliyosundur belki hurafe olmaktan çıktı yani..Tabi sonuçta yine senin bileceğin iş
doğru söze ne denir ülker çikolatalı gofret sevmeyen varmı:sm_cool:Haftanın son günü kim sevmez :)
bizimkide bikere öyle uyuyakalmıştı ben kameraya aldım izleyip izleyip gülüyozkaydirigubbakcemile3Doguhan`a kahvaltisini yedirirken oyle uykusu geldiki `hadi askim son iki son bir` diye diye yedirmeye calisiyordum bebegim mama sandalyesinde uyuya kaldi :asigim: .kaldirdim getirdim yataga tekrar uyudu.tum gece inledi zaten yavrum yorulmus anlasilan uykusunu alamamis.
Canım uyudu diyebilirim bize göre:)) En az 10 kez kalktı ama en azından evde turlamadık. Çoğunda emip yattı, 2-3 kez de ayağımda salladım. artık buna da şükür:))
Evet yaa cumalar tatil habercisi olduğu için sevilir ama pazarlar tatil olduğu halde sevilmez nedense. sanırım o da işbaşı habercisi olduğundan:))
Günaydın cnm, e malum hava kapalı olunca insanın ruhu daralıyor( sen niye sinirlisin bu kadar??
bence bian evvel inanmaya başlasan iyi edersin:)) Kız nazar vardır, sen inanma Kadir Tuğcu'ya. Sonuçta nazarı bilim de kabul ediyor din de, sen niye inanmıyon ki?
sempatiksalakcinni nevet ve de Almanca biliyom: Ich liebe dich
oy oy oy kurban olurum, videoya çekseydin kız o halini:)) bazen izlediğimde videolarda çok şaşardım öyle bebeklere. Ay Eymen'in bu şekilde uykuya dalabilme ihtimalinin olacağına hayatta inanmam:))
Hadi canımmmm anaaa bizimki de anası gibi yabancı dile yatkın olacak o zamannnkaydirigubbakcemile3 eymen nasıl uyudu mu bari dün gece cnm
sırnaşık şeysırnaşık şey kız çok fenaymış seninki tv izlettirmiyo yanisempatiksalakcinnievet biizmkide ööle uyurken konuşulmicak hapşurulmicak burun fln çekilmicek daha 1 aylıktı televizyonun sesi açık die odadan bi bağırdı kıstık sesini kendiliğinden uyudu tekrar o uyurken evde sıkıyönetim ilan ediyoruz :1ninca:
o ne dimek kis ?
Valla şöyle söyleyeyim sessiz olacak karanlık olacak beyaz gürültü makinemiz var o açık olcak uyku saatini tam tutturmuş olucaz vs...o zaman melekler gibi uyur..Tatile falan giderken de alüminyum folyoyla gidiyorum pencereleri kaplamak için yoksa günün ilk ışıklarıyla bizimki ayaktayaaa psikopat yaptı annesini
benim de bildiğim zaten o kadarkaydirigubbakcemile3
ha bi de wi heist du? Ich heise Meral
Wi alt bist du? Ich bin zwölf jahre alt:)) falan
İngilizceye çok benziyor ama
41 kere maşallah
O zaman ben sana madalya vermek istiyorum bir de dualarımı gönderiyorum meralcimmm 7 aydır uyumuyorsun yaniii Allahım sabırlar versin sanaa inşallahhheyvahedigeldismile
evet biizmkide ööle uyurken konuşulmicak hapşurulmicak burun fln çekilmicek daha 1 aylıktı televizyonun sesi açık die odadan bi bağırdı kıstık sesini kendiliğinden uyudu tekrar o uyurken evde sıkıyönetim ilan ediyoruz :1ninca:
kaydirigubbakcemile3 folyo haaa, iyi fikirmiş walla. ben yatak odasının camlarını kaplasam mı acaba hemensempatiksalakcinni
şimdi hava iyice karardı ya, uyudu benimki:) normalde uyumaz bu saatte
Aynen yaa, esneme sesine bile uyanıp kafayı dikiyo:))
Annem kızıyo bana sen bunu böyle alıştırdın diye..Ya ben manyakmıyım böyle alıştırıcam..İlk 3 ay aydınlıkta gürültüde uyutmaya çalıştım hep çocuğun ne istediğini anlamadığım için yok uyumuyo uyumuyo ya da uyanıyo sonra azıcık perdeyi kapattım sonra biraz daha amanın kapkaranlık olmuş ama benim oğluş da misler kimin uyumuş..Dolayısıyla ben onu değil o beni yönlendirdi..Cins cins bunlar benimkide bu cins amannn anası da cins zaten
Öznur sen benden bi mesaj öndeymişsin, ahanda bu mesajla aynı olduk:=)
ya bizim ünide fizik mühendisliği hocalarından biri kafayı bunla bozmuştu konuşmalar düzenlerdi fln gitmiştim tmm bilimsel açıklaması şu yalnız sen nötr isen karşıdan gelen negatif enerjiyi alıyorsun ve yeniden nötr olmak için negatif enerjiyi etrafına saçıyorsun mesela bardağa uzanıyorsun ama o kırılıyor çünkü ona negatif enerjini aktarıyorsun fln gibi bi durum var çözümü ne peki nazar boncuğu diil tabiki de pozitif olmak o zaman bu alışveriş senin etrafına pozitif enerji yaymanla sürekli olumlu ilerler :lepi: arada bi sende yorulabilirsin tabi o zaman da bööle olur
güzel günler:)yine mızırtılı bir güne başladım..bozuk radyo gibi cızır cızır sürekli oğlum..ben de her an patlayabilirim birini arıorum yok kimse..çok sinirliyim çokkk..
özgür dün gece 10 da yattı sabah 7 de ayakta gözlerden ateş cıkıyor etrafı kurcalayacak şimdi de ağlaya ağlaya uyudu umarım uyur biraz..gece saymadım artık kac kez uyandı..
dün dr a gittik ii cok şükür alerji olmuşş ek gıdayı da istemiyor diye endişeliydim dr memeyi azaltmamı söyledi kızlar..benimki memeci cocuk grubundanmış bunlar başka bişey istemezlermiş meme dışında ..
bendeki süte dr bile sasırdı sütle cocuğu 9 kg yaptın diye satalım dedi :)) ben salak anlamadım önce sonra inek dediğini anladım bana dr cumuzun:))
yine de siniriliyim..gecmiyor bitürlü..biraz takılmaya calışıcam size bugün herkesi cok öptüm bodoslama dalarak aranıza:)
gunumuz hayırlı cumamız mübarek olsun bacılar
ata kucağımda daha fazla yazamıyorum daha sonra görüşürüz bvb ydr vc
bende ingilisçe biliyom birascık ay lav yudelikafadulden
mertte gece 3 saatten uzun uyumaz. ama ağlaması yoktur ağzını cok cok yapar emziririm sonra tekrar uyur ama 2-3 gündür ağlayarak uyanıyo. seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun canım.
Doguhan`a kahvaltisini yedirirken oyle uykusu geldiki `hadi askim son iki son bir` diye diye yedirmeye calisiyordum bebegim mama sandalyesinde uyuya kaldi :asigim: .kaldirdim getirdim yataga tekrar uyudu.tum gece inledi zaten yavrum yorulmus anlasilan uykusunu alamamis.
bu uyku konusunda bana da özellikle kaynanam alıştırmamışsın çocuu gürültüye dio dedim kim öğretmişse yanlış öğretmiş ben onu alıştırmıyorum o canı isterse alışıyo bişeye çok denedim müzikle uyutmayı gürültüde ışıkta uyutmayı ilk aydı daha 24 saat uyumamışlığı var yemem dio bu numaraları ben naapiyim o uyurken kaşık çatal sesi efendime sööliyim her türlü gürültülü karbondioksit çıkarımı terlik sürüme gazete okuma tv izleme hatta odasındaki perdeyi çekme ve hatta yatağından örtüyü alırken yatağı hışırdatma katiyetle yasak adam terbiye etti beni sempatiksalakcinni
Meralvim sen bence alüminyum folyoyu bi dene önce ucuz bişi bantla yapıştır yarım saatini alır en fazla işe yararsa ondan sonra perde alırsın ama inan işe yarayacağına inanıyorum ben
ben sana diom bu cocugu psikolaga goturek diye yemez uyumaz energizer mi bu oglus ya
simdi ben daha ne kadan msj atinca kalbim cogalacak ve basim goge erecek sempatiksalakcinni
bu uyku konusunda bana da özellikle kaynanam alıştırmamışsın çocuu gürültüye dio dedim kim öğretmişse yanlış öğretmiş ben onu alıştırmıyorum o canı isterse alışıyo bişeye çok denedim müzikle uyutmayı gürültüde ışıkta uyutmayı ilk aydı daha 24 saat uyumamışlığı var yemem dio bu numaraları ben naapiyim o uyurken kaşık çatal sesi efendime sööliyim her türlü gürültülü karbondioksit çıkarımı terlik sürüme gazete okuma tv izleme hatta odasındaki perdeyi çekme ve hatta yatağından örtüyü alırken yatağı hışırdatma katiyetle yasak adam terbiye etti beni sempatiksalakcinni
ya bizim ünide fizik mühendisliği hocalarından biri kafayı bunla bozmuştu konuşmalar düzenlerdi fln gitmiştim tmm bilimsel açıklaması şu yalnız sen nötr isen karşıdan gelen negatif enerjiyi alıyorsun ve yeniden nötr olmak için negatif enerjiyi etrafına saçıyorsun mesela bardağa uzanıyorsun ama o kırılıyor çünkü ona negatif enerjini aktarıyorsun fln gibi bi durum var çözümü ne peki nazar boncuğu diil tabiki de pozitif olmak o zaman bu alışveriş senin etrafına pozitif enerji yaymanla sürekli olumlu ilerler :lepi: arada bi sende yorulabilirsin tabi o zaman da bööle olur
Sanırım işe yarr cidden, şu an oğluş uyuyor:)) kapalı havaların tek güzel tarafı Eymenin uyuması zaten. Ama yarın da hava böyle olursa ne yapcaz yaaa(
hahhahha güzel bi tanımlama olmuş kız bu, energizer dicem artık ona. Ben de anlamıyorum ki Öznurcum yaa, cidden götürsem mi kisempatiksalakcinni
2500 olunca 4 kalp olcan, 5000'de de 5 kalp:)) tabi artık Doğuhan anaokuluna başladığında olur anca o sanırsam:))
yaaa 19. katta çalışıyorum burada bulutlar korku filmlerindeki gibi toplanmışş felaket yağmur geliyoooo ufffff:sinifsinif:
bu arada 300 kusur verip aldigimiz kamera telsiz karisimi cihaz bi ise yaramiyor neredeyse.
Doguhan uyandiginda kendi kendine oynuyor sesi cikmiyor bu nedenle telsiz alarm vermiyor.anca kamerasindan izleyeceksinde anlayacaksin bosuna para vermisiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?