- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.241
yaaa 19. katta çalışıyorum burada bulutlar korku filmlerindeki gibi toplanmışş felaket yağmur geliyoooo ufffff:sinifsinif:
bu arada 300 kusur verip aldigimiz kamera telsiz karisimi cihaz bi ise yaramiyor neredeyse.
Doguhan uyandiginda kendi kendine oynuyor sesi cikmiyor bu nedenle telsiz alarm vermiyor.anca kamerasindan izleyeceksinde anlayacaksin bosuna para vermisiz.
günaydınla başlamak isterdim ama hiç öyle bi gün deil dün öğleden sonra osmaniye erzin ve dörtyola ekspertize gittim anlicağınız yollardaydım hep saat 19 da daha iskenderuna yeni gelmiştim eser pazar sudana gidecek oradaki arkadaşlara koşa koşa gidip hediye aldım aynı hızla bebeğe kalın bişeyler aldım evden ordan gidip bebeği aldım saat 20 oldu bekledim ki eser arasın gelme hayatım bu saatten sonra zaten yorgunsun desin ama nerdee bastım 20 km arsuza gittim annesi orda yemek yedim galiba o ara kendimde diildim saat 22 de çıktık eve dönerken sarhoşun biri yepyeni arabama arkadan çarptı arabayı eser kullanıyodu ben bebekle arkadaydım kucağımda uyuyodu allahtan bebeğe bişi olmadı ama çok korktu bütün gece uyumadı benim belim incindi araba arkadan haşat oldu eve geldik gece gök delindi her gök gürlemede bebek sıçradı yanıma aldım ama uyumadı elektrikler gitti gece nası mama yaptım ne çektim deli oldum tam bebek daldı bende biraz uyuyayım dedim bi tuvalete gidiyim ayağımı yere bi attım her yer göl sözde pvc olan kapıların altından sızmış sözde harika bi hafta sonu geçiricektim bööle başladı nası bitecek bakalım
Sana tavsiyemKendi kendine oynarken dokunma sakın bırak seni çağırana kadar oyalansın bağımsız olmayı, kendi kendine olmayı öğrenir ki bu uyku için çok önemli cnm..
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile çok şimşek çakmasa bari, ben hala korkarım şimşektenbilmiyorumkismile
Hayatım 300 küsür liranın boşa gitmesine hiç üzülme bence tam aksine böylesine uslu bi kuzucuğun olduğu için şükret ve onu burnundan öp benim için bi keza.s
Handeeeeeee dün akşam benimkinin de çenesi düşmüştü ümmü diye biri var sanırım hayatında oğluşun bi onu diyo bir de dün böyle seri halde anne anne anne anne dedi gözlerim doldumafoldumben Ben onu hep annecim diye seviyorum opndan sanırım:içelim:
esincim canım benim, cok uzuldum cok gecmıs olsun, allah beterinden saklasın canım, cana gelecegıne mala gelsın bosver...
nazar varmıs uzerınızde ole dusun bitanem...
kotu baslamıs olablır ama guzel bıtecek, iyi dusun iyi olsunn :teselli:
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile çok şimşek çakmasa bari, ben hala korkarım şimşektenbilmiyorumkismile
Hayatım 300 küsür liranın boşa gitmesine hiç üzülme bence tam aksine böylesine uslu bi kuzucuğun olduğu için şükret ve onu burnundan öp benim için bi keza.s
canım ya cok seker oluyorlar,b izde aynı zamanda coook mutlu :asigim:
bende hep annemmm annecigim diye sevihyorummm o yuzden anne dıyor bılıyorumm guclubacismile
gelıyorsun dımı yarın ?
esincim canım benim, cok uzuldum cok gecmıs olsun, allah beterinden saklasın canım, cana gelecegıne mala gelsın bosver...
nazar varmıs uzerınızde ole dusun bitanem...
kotu baslamıs olablır ama guzel bıtecek, iyi dusun iyi olsunn :teselli:
amannnnnnnn benim oglusun kodu bozuk anacim.yarin anlatirim neler yaptigini.mesela artik emzik emmiyor birakti cocuk emizigi kendi kendine
he evet o kadar usluki anacim sorma sinirlendiginde beni nasil tekmeliyor gorsen olursun gulmekden.babasi kilikli pasif agresif oglum benim
Fransızca biliyom biliyom biliyommmmmmm almanca da ich möhte une köfte diyecek kadarböyle miydi yavvv
benim de bildiğim zaten o kadarkaydirigubbakcemile3
ha bi de wi heist du? Ich heise Meral
Wi alt bist du? Ich bin zwölf jahre alt:)) falan
İngilizceye çok benziyor ama
41 kere maşallah
O zaman ben sana madalya vermek istiyorum bir de dualarımı gönderiyorum meralcimmm 7 aydır uyumuyorsun yaniii Allahım sabırlar versin sanaa inşallahhheyvahedigeldismile
ay çok geçmiş olsun iz falan kaldımı peki:1shok:vavvv bak bunu bilmiyodum..nötr değil de negatifsem ne oluyo ki ozaman hani yıldızı düşük derler bilmem duydun mu ben onlardanım yani aslında ben nötrüm mü o zamanbilmiyorumkismile şöyle söyleyeyeim ne zaman çok güzel bir şeyler olsa hayatımda ardından hep bişiler ters gitti..Ortaokulda okul birincisi olmuştum mesela bi teyze vardı komşu çok pis bakmıştı kızıyla aynı yaştaydık kıskanmak demiycemde özendi sanırım ve ben 2 gün sonra düdüklüden yandım hemi de cayır cayırkafamçokkarıştı
nee 8 saatmi oy maaşallahDeryacigim benimki surekli degisiklik gosteriyor bu uyku konusunda.Gunduzleri zaten 15 er dakikalik uykulari eger hava kapali degilse.Gece baya bi uyuyor.Hatta artik 8 saat falan uyuyor masallah.Sabah uyandigindada kurt gibi acikmis oluyor.Memeye nasil saldiracagini sasiriyor.Bide kuvvetli essek sipasi beni kendine cekiyor resmen meme diye :asigim:
ben bu olaya çok kızıyorum çocuğu gürültüde uyumaya alıştır diyolaryabu uyku konusunda bana da özellikle kaynanam alıştırmamışsın çocuu gürültüye dio dedim kim öğretmişse yanlış öğretmiş ben onu alıştırmıyorum o canı isterse alışıyo bişeye çok denedim müzikle uyutmayı gürültüde ışıkta uyutmayı ilk aydı daha 24 saat uyumamışlığı var yemem dio bu numaraları ben naapiyim o uyurken kaşık çatal sesi efendime sööliyim her türlü gürültülü karbondioksit çıkarımı terlik sürüme gazete okuma tv izleme hatta odasındaki perdeyi çekme ve hatta yatağından örtüyü alırken yatağı hışırdatma katiyetle yasak adam terbiye etti beni sempatiksalakcinni
hahhahha güzel bi tanımlama olmuş kız bu, energizer dicem artık ona. Ben de anlamıyorum ki Öznurcum yaa, cidden götürsem mi kisempatiksalakcinni
2500 olunca 4 kalp olcan, 5000'de de 5 kalp:)) tabi artık Doğuhan anaokuluna başladığında olur anca o sanırsam:))
meralllllll de hadi sidik yaristirak olumunekankayizsmile
Ben de çok korkarım şimsekten içim ürperir
Hah onu dicektim gelicem de nereye gelicemmm??? Ben bebiş uykusundan uyanınca gelebilicem cnm 15:30 gibi çok mu geç olur? 2 de uyuyo çünküü başka şansım yok
benimle yarışa girme bebeğim, kaybedersinsengözlerimebaksanabşakkıdı
uyku düzenini bozma cnm bence de. Azıcık muhabbet kaçırırsın belki ama olsun:)) yaw ben de anca 2.30 gibi orda olurum kanımca
ay çok geçmiş olsun iz falan kaldımı peki:1shok:
nee 8 saatmi oy maaşallah:1shok: ben doğumdan beri bi günde toplasan okadar uyuyamıyorum sürekli zombi gibiyimkaydirigubbakcemile3
ben bu olaya çok kızıyorum çocuğu gürültüde uyumaya alıştır diyolaryaklava: sen gürültüde uyuyabiliyormusun ki bebişim uyusun halla halla ben çıt çıksa uyanırım bebeğin uyanması da çok normal değilmi. minik kuzum uyusunda yeterki ben sessiz olurumopuyorumnanaktan
ne kalbi acaba anlamadım kıı:uhm:
ne kalbi acaba anlamadım kıı:uhm:
hahhahha güzel bi tanımlama olmuş kız bu, energizer dicem artık ona. Ben de anlamıyorum ki Öznurcum yaa, cidden götürsem mi kisempatiksalakcinni
Ay çok güldümmmmm hadi siz yarıştırın sidik biz de gülelim
Bütün suratın üst bedenim yandı kaynar suyla günlerce yattım hastanede suratım alienlar gibiydi arkadaşlarım falan tanımıyodu..Ama Allahın mucizesi yüzümde iz kalmadı hafif leke var ama gözükmüyo bile sağ kolumda kaldı böyle bildiğin yanık izi buruşuk ama bu şekilde iyileşmiş olmam gerçekten mucize:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?