2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa 19. katta çalışıyorum burada bulutlar korku filmlerindeki gibi toplanmışş felaket yağmur geliyoooo ufffff:sinifsinif:

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile çok şimşek çakmasa bari, ben hala korkarım şimşektenbilmiyorumkismile

bu arada 300 kusur verip aldigimiz kamera telsiz karisimi cihaz bi ise yaramiyor neredeyse.
Doguhan uyandiginda kendi kendine oynuyor sesi cikmiyor bu nedenle telsiz alarm vermiyor.anca kamerasindan izleyeceksinde anlayacaksin bosuna para vermisiz.

Hayatım 300 küsür liranın boşa gitmesine hiç üzülme bence tam aksine böylesine uslu bi kuzucuğun olduğu için şükret ve onu burnundan öp benim için bi keza.s

esincim canım benim, cok uzuldum cok gecmıs olsun, allah beterinden saklasın canım, cana gelecegıne mala gelsın bosver...
nazar varmıs uzerınızde ole dusun bitanem...
kotu baslamıs olablır ama guzel bıtecek, iyi dusun iyi olsunn :teselli:

Sana tavsiyem Kendi kendine oynarken dokunma sakın bırak seni çağırana kadar oyalansın bağımsız olmayı, kendi kendine olmayı öğrenir ki bu uyku için çok önemli cnm..

amannnnnnnn benim oglusun kodu bozuk anacim.yarin anlatirim neler yaptigini.mesela artik emzik emmiyor birakti cocuk emizigi kendi kendine

he evet o kadar usluki anacim sorma sinirlendiginde beni nasil tekmeliyor gorsen olursun gulmekden.babasi kilikli pasif agresif oglum benim

canım ya cok seker oluyorlar,b izde aynı zamanda coook mutlu :asigim:
bende hep annemmm annecigim diye sevihyorummm o yuzden anne dıyor bılıyorumm guclubacismile
gelıyorsun dımı yarın ?

hehheh artık ben senden öndeyim ki Öznurlülülülülülü artık toplu alıntı yapmazmışız yarışcaz diye:))
yok kız şaka yaptım ne psikoloğu daha?? hem ben benim psik.dan sonra onlara olan güvenimi kaybettim:2:

Ben de çok korkarım şimsekten içim ürperir

canım ya cok seker oluyorlar,b izde aynı zamanda coook mutlu :asigim:
bende hep annemmm annecigim diye sevihyorummm o yuzden anne dıyor bılıyorumm guclubacismile
gelıyorsun dımı yarın ?

Hah onu dicektim gelicem de nereye gelicemmm??? Ben bebiş uykusundan uyanınca gelebilicem cnm 15:30 gibi çok mu geç olur? 2 de uyuyo çünküü başka şansım yok

HAndeee sen muhabbetleri kaçırdın. bi kerem Esin nazara inanmıyo:umursamaz:

E o kadarcık ta olsun yani annesi, oyuncak bebe mi sandın sen bunu. Ne güzel uyuyor,yemeğini yiyor,uyanınca kendi kendine oynuyor. E biraz da sinirli olsun artıkın:))
Emzik emmeyi bırakması da iyi olmuş bence,aferin ona, millet bıraktırana kadar neler çekiyor. Yicem onu yarın, tabi cayıp gelmemezlik etmezsen yineklava:

SAğol cnm ve nitekim veriyor:)) Normal koşullarda uykusuzluğa hiç dayanamayan bi yapım vardır aslında ama mevlam güç veriyor işte demek[/QUOTE]

kızzz meralll almanca da hala 12 yasında kalmıssınnnn zemuszemuskaydirigubbakcemile3

ay çok geçmiş olsun iz falan kaldımı peki:1shok:
nee 8 saatmi oy maaşallah:1shok: ben doğumdan beri bi günde toplasan okadar uyuyamıyorum sürekli zombi gibiyimkaydirigubbakcemile3

ben bu olaya çok kızıyorum çocuğu gürültüde uyumaya alıştır diyolaryaklava: sen gürültüde uyuyabiliyormusun ki bebişim uyusun halla halla ben çıt çıksa uyanırım bebeğin uyanması da çok normal değilmi. minik kuzum uyusunda yeterki ben sessiz olurumopuyorumnanaktan

ne kalbi acaba anlamadım kıı:uhm:

meralllllll de hadi sidik yaristirak olumunekankayizsmile

benimle yarışa girme bebeğim, kaybedersinsengözlerimebaksanabşakkıdı

uyku düzenini bozma cnm bence de. Azıcık muhabbet kaçırırsın belki ama olsun:)) yaw ben de anca 2.30 gibi orda olurum kanımca

Bütün suratın üst bedenim yandı kaynar suyla günlerce yattım hastanede suratım alienlar gibiydi arkadaşlarım falan tanımıyodu..Ama Allahın mucizesi yüzümde iz kalmadı hafif leke var ama gözükmüyo bile sağ kolumda kaldı böyle bildiğin yanık izi buruşuk ama bu şekilde iyileşmiş olmam gerçekten mucize:Saruboceq:

kızzz meralll almanca da hala 12 yasında kalmıssınnnn zemuszemuskaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ssshhhttttt çaktırma kııızzzz, ne güzel kimse anlamamıştı:1rolleyes: 20'li yaşları unuttum len ne yapayım, ben de zwölf yazıverdim daha afilli geldi:)) 29 de bakiim nasıldı?

ne kalbi acaba anlamadım kıı:uhm:

cnm nick'lerimizin altında kırmızı kalpler var ya, ondan bahsediyoruz. mesela senin henüz bi danecik kalbin varaklinialirimsmile 500 msj olunca 2, 1000 msj olunca 3 olucakyerimseniben

hahhahha güzel bi tanımlama olmuş kız bu, energizer dicem artık ona. Ben de anlamıyorum ki Öznurcum yaa, cidden götürsem mi kisempatiksalakcinni

canım senin minik suylamı çalışıyo acaba, yemeden içmeden uyumadan kaydirigubbakcemile3

Ay çok güldümmmmm hadi siz yarıştırın sidik biz de gülelim

alkisalkisalkisalkisalkisalkissempatiksalakcinni

Ayyy çok geçmiş olsun cnm benim. Allahım beterinden korusun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…