2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay ucuz atlatmışsın walla, tekrardan geçmiş olsun canıma.s.
cnm nick'lerimizin altında kırmızı kalpler var ya, ondan bahsediyoruz. mesela senin henüz bi danecik kalbin varaklinialirimsmile 500 msj olunca 2, 1000 msj olunca 3 olucakyerimseniben

hımm anladıma.s ben bebişimi doyurmaya kaçıyom hem gönlünü alırım tosunumun:asigim:

selamlar biz kahwaltı faslına yeni geçiouz
kızlar dün gece bi kabustu
ceren 1e doğru bi uyandı we sabah 5e kadar salonda oyun oynadı ağladı bağırdı beni döwdü sakinleştiremedim we 5i 5 grçr uyudu 8de 150cc mama içti 10,30da uyandık... hala babasının canına okuyor ewde..
ben kaçar canlarım 1 saate gelirim
meral yarın nasıl yapıoruz bu arada ben mi seni alatım?
karawanadan ses yok?

yok ben kesin geliyorumda Doguhan`i babasi birakirmi bu havada iste onu bilemeyyom.malum bizim bebek arabamiz servisde kaldi arabamiza carptiklarinda.kanduru ile belim kopuyor ki zaten yagmurdan koruyamam kanguru ile.emme biri bende fazla bebik arabasi var al 1 gunlugune kullan derse o ayri sempatiksalakcinni

Kızlar kaç gibi geleceksiniz? yalnız sanki ev sahibiyim bakırköyde oturuyom ya o açıdan şettirdimmm

kaydirigubbakcemile3

deryacım,
kızlar 12:30 , 13:00 gibi gelecekler... istersen sen de o saatte gel, burada uyuturus oglusu olmas mı ki :uhm:

canım bende var gel al benimkini kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun dileklerinize tenkkkk yuuuuuuu 12 yaşındaydım yandığımda ondan da çabuk iyileştim tabi...
Handecimmmmmm ev nerde yavrum bak adresi vermezsen bakırköy sahildeki bütün evlerin kapısını tek tek çalarım gene de bulurum sizi kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun anlaşılan cerinin de dişi geliyor
bilmiyorum ki nasıl yapacağımızı cnm yaaa. önce saat belirlemeliyiz ki bunu ancak yarın yaparız sanırım,senin işlere göre falan. Eymen 12.30 gibi bi uyuyor. onun uyanmasını beklerim herhalde
ben sana özelden bi msj atiim

kız esin geldinnmi istanbula?

o akşama çıkıyor bildiğim kadarıyla

deryacım,
kızlar 12:30 , 13:00 gibi gelecekler... istersen sen de o saatte gel, burada uyuturus oglusu olmas mı ki :uhm:

He he he benim velet orda uyuyacak tarih yazmazzzz uyumazsa da topluca a..zımıza s.car çok yakınım nasılsa uyanır uyanmass süpürgeme biner uçarım yavrummm yalnız hasreti merali falan tut ben gelenem kadar mamaları bitirmesinlerlmaz:

.
bol yagmurlu ve bereketli bir günden
günaydın canlar hayırlı cumalar hepinize
yarın nasıl olucak uzaktakiler için kararlaştırdınızmı,
hava böyle olursa gelmeyecek olanlar bir öne çıksın bakem
dün akşam çok güzeldi oglum 12 de uyudu bende kocamla keyif yaptık tv izledik
güldük oynaştık sigara içtik fıkra anlattık uzun zamandır özlemiştim iyi geldi saat 3.30 de uyuduk,
sabahda yagız'ın altını açıyordum birde ballla karabiberi sileyim dedim
yatagıma işemiş anam bir baktım ıslak nasılda geçti yataga anlamadım.
1 saattir onla ugraşıyom ...

kızlar ben temizlik yaptım, oglusda bana yardım etti desem inanırmısınız kaydirigubbakcemile3
salonu sılıyorum kovanın yanına gelmıs (yurutecle) viledayı tutmus yerı sılıyor , gercekten ıttırıyor ama buarada yer sılınıyorr kaydirigubbakcemile3

bu arada burada felaket yagmur, fırtına, sımsek ve gokgurulusu vareyvahedigeldismile

ayıpsınnn sana yemek yaratırız canım benim yeter ki gel sempatiksalakcinni
bu arada sen nerede calsıyorsun hangi firma kaydirigubbakcemile2

gunaydın canım,
valla suan ıtıbarıyle gelemeyen yok dıye bılıyorum sen gelıyorsun cnaım degıl mı?

EE hani hala adres yokkkk bi de telini atsana özeldennn calıstıgım yerı de yazmıstım sildim nolur nolmasss yarın söylerimmmm

Son düzenleme:

Tek tek çalmana gerek yok en çok viyaklamanın olduğu kapıyı çalman yeterli

Eymen yaklaşık 2 saattir uyuyor:)) yaşasın kapalı havakaydirigubbakcemile3

Öznur naber bebem

nossun be yaw bi cay ictim doguhana bakiniom bi yandan bi yandan starda duruyeye bakiniom.sen napan.

deryacım,

he sen simdi onu bana kargo ile gonder :ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 Doguhan butun evi isaretledi en son koltuklarin yuzunu cikarip yikadim yoksam basedemeyecektim.bide gozumun icine baka baka tam altini bezlerken minik pasam hedef alip isiyor kaydirigubbakcemile3

az evvel oğluş hala uyuyor diye yazdıktan hemen sonra uyandı benim sıpacık:)) ama duruyo şimdik kendi kendine:uhm:

Hahah aşkolsun adımız çıkmış 9'a inmez 8'esempatiksalakcinni

hahha daha başka ne yaptınız bakiimsempatiksalakcinni 3,5 saat boyunca sadece fıkra anlattık deme

ellerinize sağlık

meralll acill cevap lutfennnn
sizin istah acsın dıye kullandıgınız bısey vardı fantomalt mı neydı, adını bı duzgun yazasana bıde nek adar bende alıcam , demir asırı derecede ıstahsızlastı yaa

fikranin icerigini istios :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…