- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.261
ay ucuz atlatmışsın walla, tekrardan geçmiş olsun canıma.s.Bütün suratın üst bedenim yandı kaynar suyla günlerce yattım hastanede suratım alienlar gibiydi arkadaşlarım falan tanımıyodu..Ama Allahın mucizesi yüzümde iz kalmadı hafif leke var ama gözükmüyo bile sağ kolumda kaldı böyle bildiğin yanık izi buruşuk ama bu şekilde iyileşmiş olmam gerçekten mucize:Saruboceq:
cnm nick'lerimizin altında kırmızı kalpler var ya, ondan bahsediyoruz. mesela senin henüz bi danecik kalbin varaklinialirimsmile 500 msj olunca 2, 1000 msj olunca 3 olucakyerimseniben
HAndeee sen muhabbetleri kaçırdın. bi kerem Esin nazara inanmıyo:umursamaz:
E o kadarcık ta olsun yani annesi, oyuncak bebe mi sandın sen bunu. Ne güzel uyuyor,yemeğini yiyor,uyanınca kendi kendine oynuyor. E biraz da sinirli olsun artıkın:))
Emzik emmeyi bırakması da iyi olmuş bence,aferin ona, millet bıraktırana kadar neler çekiyor. Yicem onu yarın, tabi cayıp gelmemezlik etmezsen yineklava:
Kızlar kaç gibi geleceksiniz? yalnız sanki ev sahibiyim bakırköyde oturuyom ya o açıdan şettirdimmm
Ben de çok korkarım şimsekten içim ürperir
Hah onu dicektim gelicem de nereye gelicemmm??? Ben bebiş uykusundan uyanınca gelebilicem cnm 15:30 gibi çok mu geç olur? 2 de uyuyo çünküü başka şansım yok
yok ben kesin geliyorumda Doguhan`i babasi birakirmi bu havada iste onu bilemeyyom.malum bizim bebek arabamiz servisde kaldi arabamiza carptiklarinda.kanduru ile belim kopuyor ki zaten yagmurdan koruyamam kanguru ile.emme biri bende fazla bebik arabasi var al 1 gunlugune kullan derse o ayri sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3
selamlar biz kahwaltı faslına yeni geçiouz
kızlar dün gece bi kabustu
ceren 1e doğru bi uyandı we sabah 5e kadar salonda oyun oynadı ağladı bağırdı beni döwdü sakinleştiremedim we 5i 5 grçr uyudu 8de 150cc mama içti 10,30da uyandık... hala babasının canına okuyor ewde..
ben kaçar canlarım 1 saate gelirim
meral yarın nasıl yapıoruz bu arada ben mi seni alatım?
karawanadan ses yok?
kız esin geldinnmi istanbula?
deryacım,
kızlar 12:30 , 13:00 gibi gelecekler... istersen sen de o saatte gel, burada uyuturus oglusu olmas mı ki :uhm:
canım bende var gel al benimkini kaydirigubbakcemile3
He he he benim velet orda uyuyacak tarih yazmazzzz uyumazsa da topluca a..zımıza s.car çok yakınım nasılsa uyanır uyanmass süpürgeme biner uçarım yavrummm yalnız hasreti merali falan tut ben gelenem kadar mamaları bitirmesinlerlmaz:
.
bol yagmurlu ve bereketli bir günden
günaydın canlar hayırlı cumalar hepinize
yarın nasıl olucak uzaktakiler için kararlaştırdınızmı,
hava böyle olursa gelmeyecek olanlar bir öne çıksın bakem
dün akşam çok güzeldi oglum 12 de uyudu bende kocamla keyif yaptık tv izledik
güldük oynaştık sigara içtik fıkra anlattık uzun zamandır özlemiştim iyi geldi saat 3.30 de uyuduk,
sabahda yagız'ın altını açıyordum birde ballla karabiberi sileyim dedim
yatagıma işemiş anam bir baktım ıslak nasılda geçti yataga anlamadım.
1 saattir onla ugraşıyom ...
ayıpsınnn sana yemek yaratırız canım benim yeter ki gel sempatiksalakcinni
bu arada sen nerede calsıyorsun hangi firma kaydirigubbakcemile2
gunaydın canım,
valla suan ıtıbarıyle gelemeyen yok dıye bılıyorum sen gelıyorsun cnaım degıl mı?
Geçmiş olsun dileklerinize tenkkkk yuuuuuuu 12 yaşındaydım yandığımda ondan da çabuk iyileştim tabi...
Handecimmmmmm ev nerde yavrum bak adresi vermezsen bakırköy sahildeki bütün evlerin kapısını tek tek çalarım gene de bulurum sizi kaydirigubbakcemile3
Eymen yaklaşık 2 saattir uyuyor:)) yaşasın kapalı havakaydirigubbakcemile3
Öznur naber bebem
deryacım,
kızlar 12:30 , 13:00 gibi gelecekler... istersen sen de o saatte gel, burada uyuturus oglusu olmas mı ki :uhm:
canım bende var gel al benimkini kaydirigubbakcemile3
.
güldük oynaştık sigara içtik fıkra anlattık uzun zamandır özlemiştim iyi geldi saat 3.30 de uyuduk,
He he he benim velet orda uyuyacak tarih yazmazzzz uyumazsa da topluca a..zımıza s.car çok yakınım nasılsa uyanır uyanmass süpürgeme biner uçarım yavrummm yalnız hasreti merali falan tut ben gelenem kadar mamaları bitirmesinlerlmaz:
.
kızlar ben temizlik yaptım, oglusda bana yardım etti desem inanırmısınız kaydirigubbakcemile3
salonu sılıyorum kovanın yanına gelmıs (yurutecle) viledayı tutmus yerı sılıyor , gercekten ıttırıyor ama buarada yer sılınıyorr kaydirigubbakcemile3
bu arada burada felaket yagmur, fırtına, sımsek ve gokgurulusu vareyvahedigeldismile
Tek tek çalmana gerek yok en çok viyaklamanın olduğu kapıyı çalman yeterli
az evvel oğluş hala uyuyor diye yazdıktan hemen sonra uyandı benim sıpacık:)) ama duruyo şimdik kendi kendine:uhm:
Hahah aşkolsun adımız çıkmış 9'a inmez 8'esempatiksalakcinni
hahha daha başka ne yaptınız bakiimsempatiksalakcinni 3,5 saat boyunca sadece fıkra anlattık deme
ellerinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?