2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seninki iyi gene işemiş bizimki koltuğa kakasını yapmıştı 2 seferr

yahu su maximus mudur nedir bi reklam varya adamlar deli gibi baigirip kosuyorlar ne gicik bisey bu ya bagirinip duruyorlar uyuz oluyorum

o da bisey mi, demir 3 aylıga kadar altını ne zmaan acsam hep ustume iserdi kaydirigubbakcemile3
bide oda yetmezmis gibi bazen de kakasını yapardıı kac kere her yeri batırdı saıyısını unuttum bennn aklinialirimsmile
ama artık uslandı yavrummm kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3

ayy amma da şom ağızlıyımm, çocuk duruyor deyince de ağlamaya başladı:))

meral al kucagina isir isir saga sola yuvarla yiyormus gibi yap yorulsun uyusun geri sempatiksalakcinni
benimki tatasini yapmaya calisiyor simdi.altini temizleyip yatiracagim birazdan esniyor surekli
az once bir suru resmini cektim.eklemeyi bilsem buraya ekleyecegim resmini

meralll acill cevap lutfennnn
sizin istah acsın dıye kullandıgınız bısey vardı fantomalt mı neydı, adını bı duzgun yazasana bıde nek adar bende alıcam , demir asırı derecede ıstahsızlastı yaa

evet cnm fantomalt, yediği herşeye bi ölçek kattığın bi toz. 25 liraydı. ama dün Hasret başka bişiden bahsetti. vimin-fer diye bişi. kan damlası yerine de kullanılıyormuş ve o da iştah açıcı bişeymiş cnm

canlar ben yarın yağmurlu olursa gelemiyorum daha öncede söylemiştim eşim hayatta yollamaz
:gitme:

yaaa mızıkçılık yapma Pınar( eşin getirip götürsün, nasılsa haftasonu??

fikranin icerigini istios :roflol::roflol:

:roflol: özo bu arada az evvel nader derken, ne yapıyon demek istememiştim:)) seni geçiyorum demek istemiştim bebemkaydirigubbakcemile3

vayyyyyyyyyy benlen sidik yarisi he bittin kizim sen bittinnnnnnnn
bende saf gibi anlatiyorum :roflol::roflol:

vayyyyyyyyyy benlen sidik yarisi he bittin kizim sen bittinnnnnnnn
bende saf gibi anlatiyorum :roflol::roflol:

hahhah nevet çok güldüm bu kız ne anlatuyor böyle diyekaydirigubbakcemile3

oğluş hasta sanırsam yaa, sesi farklı çıkıyo. bu ses oğlumun sesi değilaklinialirimsmile

sagol bitanemm opuyorumnanaktan
bu ne ıse yarıyorrrr , istah mı acıyor, baska bır etkısı var mı :uhm:

ben istemez miyim canım ya :gitme:

ama çalışıyor oo çalışmaı getirirdi zaten tatlım
bilmiyorumkismile

hay Allah yaa, sen de de işte çok kişi gidiyor, bi senin oğlun mu kıymetli diyeaklinialirimsmile İyi korursun yaa kuzucuğu bişi olmaz Allahın izniyle. Ay çok ısrar etmeye de korktum şimdi, Allah muhafaza hasta olur falan:1rolleyes: gelmeni çok isteriz ama

Ben pilatese kaçar a dostlarrr koca göbüşümü acıcık zorlimmmm

wayyy pilates haaaa:lepi:

yiyip yiyip pilates yapıyom kimi kandiriyosammmm:teytey:

sagol bitanemm opuyorumnanaktan
bu ne ıse yarıyorrrr , istah mı acıyor, baska bır etkısı var mı :uhm:

Canım geçtiğimiz ay Eymen hiç kilo almadı, doktoru hem iştahını açar hem de kilo aldırır diye verdi bunu. Ama malesef Eymen efendiye hazırladığım her yiyecek çöpe gittiğinden bu tozdan da nasibini alamıyor bi türlü( inşallah sizde işe yarar cnm

yiyip yiyip pilates yapıyom kimi kandiriyosammmm:teytey:

benim gibi yiyip yiyip ikiseksen yatmaktan iyidir en azından:)) Yediklerini azıcık eritir ve vücudunu sıkılaştırırsın işte ne güzel:lepi: ay ben de başlıcam artıkın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…