- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.281
nossun be yaw bi cay ictim doguhana bakiniom bi yandan bi yandan starda duruyeye bakiniom.sen napan.
he sen simdi onu bana kargo ile gonder :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3 Doguhan butun evi isaretledi en son koltuklarin yuzunu cikarip yikadim yoksam basedemeyecektim.bide gozumun icine baka baka tam altini bezlerken minik pasam hedef alip isiyor kaydirigubbakcemile3
canlar ben yarın yağmurlu olursa gelemiyorum daha öncede söylemiştim eşim hayatta yollamaz
:gitme:
Seninki iyi gene işemiş bizimki koltuğa kakasını yapmıştı 2 seferr
Seninki iyi gene işemiş bizimki koltuğa kakasını yapmıştı 2 seferr
ayy amma da şom ağızlıyımm, çocuk duruyor deyince de ağlamaya başladı:))
meralll acill cevap lutfennnn
sizin istah acsın dıye kullandıgınız bısey vardı fantomalt mı neydı, adını bı duzgun yazasana bıde nek adar bende alıcam , demir asırı derecede ıstahsızlastı yaa
canlar ben yarın yağmurlu olursa gelemiyorum daha öncede söylemiştim eşim hayatta yollamaz
:gitme:
fikranin icerigini istios :roflol::roflol:
evet cnm fantomalt, yediği herşeye bi ölçek kattığın bi toz. 25 liraydı. ama dün Hasret başka bişiden bahsetti. vimin-fer diye bişi. kan damlası yerine de kullanılıyormuş ve o da iştah açıcı bişeymiş cnm
yaaa mızıkçılık yapma Pınar( eşin getirip götürsün, nasılsa haftasonu??
:roflol: özo bu arada az evvel nader derken, ne yapıyon demek istememiştim:)) seni geçiyorum demek istemiştim bebemkaydirigubbakcemile3
:umursamaz:mafoldumben ama gelmeni cok istiyorumm bennn
vayyyyyyyyyy benlen sidik yarisi he bittin kizim sen bittinnnnnnnn
bende saf gibi anlatiyorum :roflol::roflol:
evet cnm fantomalt, yediği herşeye bi ölçek kattığın bi toz. 25 liraydı. ama dün Hasret başka bişiden bahsetti. vimin-fer diye bişi. kan damlası yerine de kullanılıyormuş ve o da iştah açıcı bişeymiş cnm
:roflol: özo bu arada az evvel nader derken, ne yapıyon demek istememiştim:)) seni geçiyorum demek istemiştim bebemkaydirigubbakcemile3
ben istemez miyim canım ya :gitme:
ama çalışıyor oo çalışmaı getirirdi zaten tatlım bilmiyorumkismile
Ben pilatese kaçar a dostlarrr koca göbüşümü acıcık zorlimmmm
hay Allah yaa, sen de de işte çok kişi gidiyor, bi senin oğlun mu kıymetli diyeaklinialirimsmile İyi korursun yaa kuzucuğu bişi olmaz Allahın izniyle. Ay çok ısrar etmeye de korktum şimdi, Allah muhafaza hasta olur falan:1rolleyes: gelmeni çok isteriz ama
wayyy pilates haaaa:lepi:
yiyip yiyip pilates yapıyom kimi kandiriyosammmm:teytey:
sagol bitanemm opuyorumnanaktan
bu ne ıse yarıyorrrr , istah mı acıyor, baska bır etkısı var mı :uhm:
yiyip yiyip pilates yapıyom kimi kandiriyosammmm:teytey:
canım sen işte deilmisin , ne pilatesi yahuuu kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?