2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız meral, versem mi kararsız kaldım, demir cok ıstahsızlasdı son gunlerde ...
sabah kahvaltısını yarım yıyor, meyve azcık, yogurt azcık,muhallebı azcık, sut desen gunde 100 ml ancakkk napsammm

Gömüldüm valla Meral yaa, okuyorum, alıntı yapıyorum, araya bişey giriyor, kaçırıyorum ipin ucunu...
Bi coşku var bugün şirkette, durduramıyorum :))

kolay gelsin cnm

kız meral, versem mi kararsız kaldım, demir cok ıstahsızlasdı son gunlerde ...
sabah kahvaltısını yarım yıyor, meyve azcık, yogurt azcık,muhallebı azcık, sut desen gunde 100 ml ancakkk napsammm

tatlım belki dişlerdendir. bilmiyorum ki, kilo alımı iyi gidiyorsa bence gerek yok bu tarz takviyelere

geçmiş olsun aylin a.s.
yaa çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
araba tamiirde sanırsam ama karşı taraf karşılar
zıkkım içsin köpek içmeyi bilmiyolar,iyiki size bişey olmamış bir sadaka ver.

ne güzel fikirmiş teşkkür ederim kendim için ama oglum için deil:)delikafadulden
Evetttt çevirmenini de var mart annelerinin ahanda çeviriyom: seni seviyorum deyüüüükaydirigubbakcemile3

Yanıtı yeminli tercümanımızdan gelmiş:)) Sana küfredecek değilim yaa, anacım, seni seviyorum:asigim:[/QUOTE]

me toooo me toooooooo

Deryacigim benimki surekli degisiklik gosteriyor bu uyku konusunda.Gunduzleri zaten 15 er dakikalik uykulari eger hava kapali degilse.Gece baya bi uyuyor.Hatta artik 8 saat falan uyuyor masallah.Sabah uyandigindada kurt gibi acikmis oluyor.Memeye nasil saldiracagini sasiriyor.Bide kuvvetli essek sipasi beni kendine cekiyor resmen meme diye :asigim:

SAğol cnm ve nitekim veriyor:)) Normal koşullarda uykusuzluğa hiç dayanamayan bi yapım vardır aslında ama mevlam güç veriyor işte demek[/QUOTE]

Allah guc veriyor yoksa cok zor bi durum

ay buda minik psiko kaydirigubbakcemile3

ben sana diom bu cocugu psikolaga goturek diye yemez uyumaz energizer mi bu oglus ya

yok be anacim sen istedigin kadar gurultude uyumaya alistir vs bebek kendi kurallarini koyuyor

simdi ben daha ne kadan msj atinca kalbim cogalacak ve basim goge erecek sempatiksalakcinni[/QUOTE]
iyi siz kalpleri çogaltın diye bizim gözlerimiz okumaktan pörtlesin.alsanaalsanasmile
bende çok korkarım şimşek ve gök güzültüsünden agzımdan dua eksik olmaz o anda.
(yusuf yusuf smile)
ben temizlk yaparken ben siliyorum yagız kuruluyo.
bu mart erkekleride pek hamarat.karıları yaşadı..sırnaşık şey

yagmur yağarsa gelemem,belki eriyebilirim malum (şeker gibiyim):kedi:zemuszemussırnaşık şey
aman ben en iyisi susayım beterin beteri varmış..:içelim:

fikranin icerigini istios :roflol::roflol:
nasrettin hoca işte içeriyi neymişşbilmiyorumkismile:jeyyar:
yagızda öyle altını açtıgım zamanlar çok işerdi
ilk aylarında ama bayadır işemiyodu bende ögrendi sandım
şimdi işeyince afalladım.
Burcuu işe mi gömüldün yine?? Yoksa canın balık mı çekti tekrardankaydirigubbakcemile3

yok bu sefer çift ikramiye için ugraşıyo sanırsamolumunekankayizsmile

kolay gelsin cnm

tatlım belki dişlerdendir. bilmiyorum ki, kilo alımı iyi gidiyorsa bence gerek yok bu tarz takviyelere
aslında ıyı gıbı gecen grıp oldugu ıcın gıttıgımızde 15 gunde 300 gr almıstı... kılosu 8550 idi versem mi vermesem mi ikilemde kaldım valla

aslında ıyı gıbı gecen grıp oldugu ıcın gıttıgımızde 15 gunde 300 gr almıstı... kılosu 8550 idi versem mi vermesem mi ikilemde kaldım valla

Hande'cim bence bi gözlemle cnm, iştahsızlığı geçici bi durum mu yoksa devam edecek mi falan diye. hemen verme istersen

hande dr tavsiye etmediyse verme cnm
kilosu iyi şimdilik bence.
bizim tanıdık eczane var bende alıcaktım
dün dr tavsiye ederse ver dedi.iştah açıcaz diye çocukları obez etmeyelim.
birde kocam akşam ilikli kemik almış şimdi onu kaynatıyorum
kemikleri gelişsin diye çorbalarına katıcam,

kolay gelsin cnm

Sağol Meralim...
Fakat ısrarla sayfayı kapatmıyorum, bi gün size yetişeyim derken, şirketi satacam bu kafayla :)

yok bu sefer çift ikramiye için ugraşıyo sanırsamolumunekankayizsmile

Hııı çok uğraşınca veriyorlar laelaelaelaelae

Fıkrayla ilgili kaçamak açıklamaların ve gecenin devamı kısmını es geçmen gözümden kaçmadı, haberin ola zemuszemus

Verme bence Handecim ya, kilosu iyi maaşallah, belli dönemlerde iştahsız olabilir bebekler, kronik bir durum değilse, sağlığı da yerindeyse, hiç gerek yok. Doruk daha 8 kilo bile değil ama ben takviye hiç birşey vermiyorum.

Hande'cim bence bi gözlemle cnm, iştahsızlığı geçici bi durum mu yoksa devam edecek mi falan diye. hemen verme istersen

evet dogru dıyorsunuz kızlar yaaa bakalım gozlemleyelım zaten haftaya aylık kontrolu var, bakalım kac kılo doktoruna sorarım zaten..
zaten babasıda bende ıstahlıyız, ben zaten malumunuz kıloluyum, onund akılolu olmasını ıstemıyorum, zaten kılolu olması daha kotu sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3
canımsınız şimcik biz uyurken sıcak yatakta
yagız tek kalmıştı yatagında bizde devamında
yagıza karderşi olsun yavrumda ısınsın diye karar aldık
yoksam hiç kötü niyetimiz yoktu yani..:1rolleyes:

selamlar..
kızlar gecmişe bakamıorum bu ara daldırıveriorum..umarım sorun yoktr bebelerde..
BUGÜN SAAT 16 da randewumuz var..yagmur un..
yanakları burnu kıpkırmızı kabarıyo..
herobaby mama almıştm ondan zannettim ama milupaya döndüm gene aynı..
şüphelendiğim tek bişey var
milupanın sabahları ve akşam üzri tahıllı sütlü maması nı yediriorum ve bunun içinde yumurtadad var..
acaba diorumn yumurtaya karsı bi alerjik durummu..
neyse bakıcaz...
buluşmadan nehabr??

desene 9 ay sonra Yağıza kardeş geliyorrsempatiksalakcinni

Alıntı:

İSTANBUL'DA YAĞIŞLAR AKŞAM ETKİSİNİ ARTIRACAK!

Yağışlarla birlikte kentte hava sıcaklığının 4 ile 6 derece azaldığını belirten Yıldırım, "Yağışların akşam saatlerinden sonra İstanbul genelinde etkisini artırması bekleniyor.

Yarın günün ilk saatlerinde kuvvetli sağanak yağışın İstanbul’un kuzey ilçeleri ile Anadolu yakasında etkisini daha fazla hissettirmesi bekleniyor. Yağışların pazar günü aralıklarla süreceği öngörülüyor.

geçmiş olsun kuzuya cnm. büyük ihtimal yumurta alerjisi olabilir, sabahları yumurta sarısı veriyo muydun peki??

kızlar bu yorum yapılan iletilerin
bana mail gelmesini islemiyorum nereden ayarlanılıyordu?

cnm gereksizi işaretlersen, gereksiz kutusuna gidiyo

Ahhh, anne işte, nassı fedakar kaydirigubbakcemile3

Allah Allah, ne oldu ki...
Ben de veriyorum o mamadan, bi etkisini görmedim henüz.
Geçmiş olsun minik murunlu Yağmur'a...
Buluşma tamamdır, fakat İstanbul'un havası bizi beklemiş gibi, çıldırdı resmen...
Tufan olmazsa gidecez :)

desene 9 ay sonra Yağıza kardeş geliyorrsempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile5

başarısızyasakkelime

Ne belli ???

:1no2::1no2::1no2:

başarısızyasakkelime

:uhm::uhm::uhm:

ooo kesin doguhan i getirmiyorum kizlar.puseti yok bisi yok hasta olmasin.
tek basima geliyorum bi mahsuru yoksa????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…