- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.301
Öğle tatili burda spor salonu var şirketin oraya gidiyommm bu sefer hakketten gidiyom dönünce görüşürükkk
Burcuu işe mi gömüldün yine?? Yoksa canın balık mı çekti tekrardankaydirigubbakcemile3
Gömüldüm valla Meral yaa, okuyorum, alıntı yapıyorum, araya bişey giriyor, kaçırıyorum ipin ucunu...
Bi coşku var bugün şirkette, durduramıyorum :))
kız meral, versem mi kararsız kaldım, demir cok ıstahsızlasdı son gunlerde ...
sabah kahvaltısını yarım yıyor, meyve azcık, yogurt azcık,muhallebı azcık, sut desen gunde 100 ml ancakkk napsammm
geçmiş olsun aylin a.s.Herkese günaydın, dün boğazlarım şiştiği için işe gelemedim, kuzucuğa bile bakamadım bakıcıya gitti o kadar kötüydüm zaten bütün gün uyudum diyebilirim, Kerem in de burnu akmaya devam ediyor neyseki ateşi yok, Kadir Tuğcu yu okudum ilaç vermeyin sadece serum fizyolojik damlatın diyor ben de öyle yapıyorum ama böyle durumlarda başka ne yapıyorsunuz?
yaa çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.günaydınla başlamak isterdim ama hiç öyle bi gün deil dün öğleden sonra osmaniye erzin ve dörtyola ekspertize gittim anlicağınız yollardaydım hep saat 19 da daha iskenderuna yeni gelmiştim eser pazar sudana gidecek oradaki arkadaşlara koşa koşa gidip hediye aldım aynı hızla bebeğe kalın bişeyler aldım evden ordan gidip bebeği aldım saat 20 oldu bekledim ki eser arasın gelme hayatım bu saatten sonra zaten yorgunsun desin ama nerdee bastım 20 km arsuza gittim annesi orda yemek yedim galiba o ara kendimde diildim saat 22 de çıktık eve dönerken sarhoşun biri yepyeni arabama arkadan çarptı arabayı eser kullanıyodu ben bebekle arkadaydım kucağımda uyuyodu allahtan bebeğe bişi olmadı ama çok korktu bütün gece uyumadı benim belim incindi araba arkadan haşat oldu eve geldik gece gök delindi her gök gürlemede bebek sıçradı yanıma aldım ama uyumadı elektrikler gitti gece nası mama yaptım ne çektim deli oldum tam bebek daldı bende biraz uyuyayım dedim bi tuvalete gidiyim ayağımı yere bi attım her yer göl sözde pvc olan kapıların altından sızmış sözde harika bi hafta sonu geçiricektim bööle başladı nası bitecek bakalım
ne güzel fikirmiş teşkkür ederim kendim için ama oglum için deil:)delikafaduldenValla şöyle söyleyeyim sessiz olacak karanlık olacak beyaz gürültü makinemiz var o açık olcak uyku saatini tam tutturmuş olucaz vs...o zaman melekler gibi uyur..Tatile falan giderken de alüminyum folyoyla gidiyorum pencereleri kaplamak için yoksa günün ilk ışıklarıyla bizimki ayaktayaaa psikopat yaptı annesini
Evetttt çevirmenini de var mart annelerinin ahanda çeviriyom: seni seviyorum deyüüüükaydirigubbakcemile3
bende çok korkarım şimşek ve gök güzültüsünden agzımdan dua eksik olmaz o anda.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile çok şimşek çakmasa bari, ben hala korkarım şimşektenbilmiyorumkismile
Hayatım 300 küsür liranın boşa gitmesine hiç üzülme bence tam aksine böylesine uslu bi kuzucuğun olduğu için şükret ve onu burnundan öp benim için bi keza.s
ben temizlk yaparken ben siliyorum yagız kuruluyo.kızlar ben temizlik yaptım, oglusda bana yardım etti desem inanırmısınız kaydirigubbakcemile3
salonu sılıyorum kovanın yanına gelmıs (yurutecle) viledayı tutmus yerı sılıyor , gercekten ıttırıyor ama buarada yer sılınıyorr kaydirigubbakcemile3
bu arada burada felaket yagmur, fırtına, sımsek ve gokgurulusu vareyvahedigeldismile
yagmur yağarsa gelemem,belki eriyebilirim malum (şeker gibiyim):kedi:zemuszemussırnaşık şeyayıpsınnn sana yemek yaratırız canım benim yeter ki gel sempatiksalakcinni
bu arada sen nerede calsıyorsun hangi firma kaydirigubbakcemile2
gunaydın canım,
valla suan ıtıbarıyle gelemeyen yok dıye bılıyorum sen gelıyorsun cnaım degıl mı?
aman ben en iyisi susayım beterin beteri varmış..:içelim:nossun be yaw bi cay ictim doguhana bakiniom bi yandan bi yandan starda duruyeye bakiniom.sen napan.
he sen simdi onu bana kargo ile gonder :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3 Doguhan butun evi isaretledi en son koltuklarin yuzunu cikarip yikadim yoksam basedemeyecektim.bide gozumun icine baka baka tam altini bezlerken minik pasam hedef alip isiyor kaydirigubbakcemile3
az evvel oğluş hala uyuyor diye yazdıktan hemen sonra uyandı benim sıpacık:)) ama duruyo şimdik kendi kendine:uhm:
Hahah aşkolsun adımız çıkmış 9'a inmez 8'esempatiksalakcinni
hahha daha başka ne yaptınız bakiimsempatiksalakcinni 3,5 saat boyunca sadece fıkra anlattık deme
abıtt kız söylenmez:):1hug::hooray:
ellerinize sağlık
nasrettin hoca işte içeriyi neymişşbilmiyorumkismile:jeyyar:fikranin icerigini istios :roflol::roflol:
yagızda öyle altını açtıgım zamanlar çok işerdio da bisey mi, demir 3 aylıga kadar altını ne zmaan acsam hep ustume iserdikaydirigubbakcemile3
bide oda yetmezmis gibi bazen de kakasını yapardıı kac kere her yeri batırdı saıyısını unuttum bennn aklinialirimsmile
ama artık uslandı yavrummm kaydirigubbakcemile
Burcuu işe mi gömüldün yine?? Yoksa canın balık mı çekti tekrardankaydirigubbakcemile3
aslında ıyı gıbı gecen grıp oldugu ıcın gıttıgımızde 15 gunde 300 gr almıstı... kılosu 8550 idi versem mi vermesem mi ikilemde kaldım vallakolay gelsin cnm
tatlım belki dişlerdendir. bilmiyorum ki, kilo alımı iyi gidiyorsa bence gerek yok bu tarz takviyelere
aslında ıyı gıbı gecen grıp oldugu ıcın gıttıgımızde 15 gunde 300 gr almıstı... kılosu 8550 idi versem mi vermesem mi ikilemde kaldım valla
aslında ıyı gıbı gecen grıp oldugu ıcın gıttıgımızde 15 gunde 300 gr almıstı... kılosu 8550 idi versem mi vermesem mi ikilemde kaldım valla
kolay gelsin cnm
tatlım belki dişlerdendir. bilmiyorum ki, kilo alımı iyi gidiyorsa bence gerek yok bu tarz takviyelere
yok bu sefer çift ikramiye için ugraşıyo sanırsamolumunekankayizsmile
Hande'cim bence bi gözlemle cnm, iştahsızlığı geçici bi durum mu yoksa devam edecek mi falan diye. hemen verme istersen
hande dr tavsiye etmediyse verme cnm
kilosu iyi şimdilik bence.
bizim tanıdık eczane var bende alıcaktım
dün dr tavsiye ederse ver dedi.iştah açıcaz diye çocukları obez etmeyelim.
birde kocam akşam ilikli kemik almış şimdi onu kaynatıyorum
kemikleri gelişsin diye çorbalarına katıcam,
Sağol Meralim...
Fakat ısrarla sayfayı kapatmıyorum, bi gün size yetişeyim derken, şirketi satacam bu kafayla :)
Hııı çok uğraşınca veriyorlar laelaelaelaelae
Fıkrayla ilgili kaçamak açıklamaların ve gecenin devamı kısmını es geçmen gözümden kaçmadı, haberin ola zemuszemus
Verme bence Handecim ya, kilosu iyi maaşallah, belli dönemlerde iştahsız olabilir bebekler, kronik bir durum değilse, sağlığı da yerindeyse, hiç gerek yok. Doruk daha 8 kilo bile değil ama ben takviye hiç birşey vermiyorum.
kaydirigubbakcemile3
canımsınız şimcik biz uyurken sıcak yatakta
yagız tek kalmıştı yatagında bizde devamında
yagıza karderşi olsun yavrumda ısınsın diye karar aldık
yoksam hiç kötü niyetimiz yoktu yani..:1rolleyes:
desene 9 ay sonra Yağıza kardeş geliyorrsempatiksalakcinni
selamlar..
kızlar gecmişe bakamıorum bu ara daldırıveriorum..umarım sorun yoktr bebelerde..
BUGÜN SAAT 16 da randewumuz var..yagmur un..
yanakları burnu kıpkırmızı kabarıyo..
herobaby mama almıştm ondan zannettim ama milupaya döndüm gene aynı..
şüphelendiğim tek bişey var
milupanın sabahları ve akşam üzri tahıllı sütlü maması nı yediriorum ve bunun içinde yumurtadad var..
acaba diorumn yumurtaya karsı bi alerjik durummu..
neyse bakıcaz...
buluşmadan nehabr??
kızlar bu yorum yapılan iletilerin
bana mail gelmesini islemiyorum nereden ayarlanılıyordu?
kaydirigubbakcemile3
canımsınız şimcik biz uyurken sıcak yatakta
yagız tek kalmıştı yatagında bizde devamında
yagıza karderşi olsun yavrumda ısınsın diye karar aldık
yoksam hiç kötü niyetimiz yoktu yani..:1rolleyes:
selamlar..
kızlar gecmişe bakamıorum bu ara daldırıveriorum..umarım sorun yoktr bebelerde..
BUGÜN SAAT 16 da randewumuz var..yagmur un..
yanakları burnu kıpkırmızı kabarıyo..
herobaby mama almıştm ondan zannettim ama milupaya döndüm gene aynı..
şüphelendiğim tek bişey var
milupanın sabahları ve akşam üzri tahıllı sütlü maması nı yediriorum ve bunun içinde yumurtadad var..
acaba diorumn yumurtaya karsı bi alerjik durummu..
neyse bakıcaz...
buluşmadan nehabr??
desene 9 ay sonra Yağıza kardeş geliyorrsempatiksalakcinni
başarısızyasakkelime
Alıntı:
İSTANBUL'DA YAĞIŞLAR AKŞAM ETKİSİNİ ARTIRACAK!
Yağışlarla birlikte kentte hava sıcaklığının 4 ile 6 derece azaldığını belirten Yıldırım, "Yağışların akşam saatlerinden sonra İstanbul genelinde etkisini artırması bekleniyor.
Yarın günün ilk saatlerinde kuvvetli sağanak yağışın İstanbul’un kuzey ilçeleri ile Anadolu yakasında etkisini daha fazla hissettirmesi bekleniyor. Yağışların pazar günü aralıklarla süreceği öngörülüyor.
başarısızyasakkelime
Alıntı:
İSTANBUL'DA YAĞIŞLAR AKŞAM ETKİSİNİ ARTIRACAK!
Yağışlarla birlikte kentte hava sıcaklığının 4 ile 6 derece azaldığını belirten Yıldırım, "Yağışların akşam saatlerinden sonra İstanbul genelinde etkisini artırması bekleniyor.
Yarın günün ilk saatlerinde kuvvetli sağanak yağışın İstanbul’un kuzey ilçeleri ile Anadolu yakasında etkisini daha fazla hissettirmesi bekleniyor. Yağışların pazar günü aralıklarla süreceği öngörülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?