2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nimet ortada Yağız olmasa kocanla ilgili ciddi endişelerimiz olacaktı bu yanıttan sonra:ecrin_bebek:sempatiksalakcinni

ooo kesin doguhan i getirmiyorum kizlar.puseti yok bisi yok hasta olmasin.
tek basima geliyorum bi mahsuru yoksa????

bi kere ben onu ısırmak istiyorum seni değillmaz:
yaw araban kapıda atla gel işte nansempatiksalakcinni erkek kardeşin sizin arabayla getiremez mi sizi? o da turlamış olur

ne yapıyoruz peki HANDE sen ne diyorsun?

bilemiyorum anlamadım sorucam dr una..
anam size tufan kasırga hikayeeeeesempatiksalakcinni
geçmiş olsun kuzuya cnm. büyük ihtimal yumurta alerjisi olabilir, sabahları yumurta sarısı veriyo muydun peki??

cnm gereksizi işaretlersen, gereksiz kutusuna gidiyo
buna ayrıyetten yumurtada ilave ediodum mero cum ama yumurta zten varmış..
bence kesin bu..

hocam kurban bayramında havalar nasıl görünüyo..
onuda bi deyiverseğizde ona göre bi hazrlık edeknaniknanik

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yiyip yiyip pilates yapıyom kimi kandiriyosammmm:teytey:
ye canım yarasın, afiyet bal şeker olsun, top top et olsundelikafaduldennaniknanik

aslında ıyı gıbı gecen grıp oldugu ıcın gıttıgımızde 15 gunde 300 gr almıstı... kılosu 8550 idi versem mi vermesem mi ikilemde kaldım valla
canım mert iki aydır ortalama 200gr alıyo. 8.600gr şuan. iştahıda azalmıştı ama 3 gündür normale döndü bencede hemen verme bi gözlemle geçici bi durum olabilir. dr artık hareketlendiler diş falan derken kilo almaları azalacak dedi sağlıklı olsunlar yeter diyo.

:kedi:Şenizkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun kötü bişey çıkmaz inşallaha.s.

gecmıs olsun hayatım, ınsallah yarabbım alerjisi falan yoktur, ama sızın yoksa eger onun da yokötur sanmıyorum, haberdar et bizi ...

yaaa lutfen bulusmamızı engellemesın buuuu :sinifsinif:

gel yeter ki ben zaten doguhanı ısırmaya gelcem sana sen de gelcenn sempatiksalakcinni

bi kere ben onu ısırmak istiyorum seni değillmaz:
yaw araban kapıda atla gel işte nansempatiksalakcinni erkek kardeşin sizin arabayla getiremez mi sizi? o da turlamış olur

he valla kardesın bıraksın, aferin kız meral benım aklıma gelmemıstı kaydirigubbakcemile5

ne yapıyoruz peki HANDE sen ne diyorsun?

ayfercım valla ben hazırlıgımı yaptım, ve cok heveslı olrak sızlerı beklıyorummm bilmiyorumkismile
eger gelmezsenız cok uzulurum, hem sızı zaten burcunun esi bırakacakmıs, sakın aksılık cıkarma lutfennnn alsanaalsanasmile

geçmiş olsun yagmur
inşllah önemli bişey deilir.
buluşma tammam da ben yağmur yağıyo çıkamam dışarı eririm diye
korkuyom.kaydirigubbakcemile3

Ahhh, anne işte, nassı fedakar kaydirigubbakcemile3

Ne belli ???
yaa ben öyleyim işte
son anda mantıgım öne geçtide ondan.lmaz:
yokyaa yok öyle bir kural
seninki çocuk bizimki eşek sıpasımı.lmaz:
Nimet ortada Yağız olmasa kocanla ilgili ciddi endişelerimiz olacaktı bu yanıttan sonra:ecrin_bebek:sempatiksalakcinni

niye kııı hep kocadanmı başarısız olunuyorki?

Şimdilik sorun yok balım geliyorum ama eşim sabah olsun diyip duruyor bende beni alacaklar dedim şimdilik OK geliyoruzzzzzzzzzz...

niye kııı hep kocadanmı başarısız olunuyorki?

:uhm::uhm: sen bugün beni sürekli dumur ediyon hee, kadından kaynaklanan nedenler varsa yarın anlatıp aydınlatırsın artıkın benisempatiksalakcinni

Şimdilik sorun yok balım geliyorum ama eşim sabah olsun diyip duruyor bende beni alacaklar dedim şimdilik OK geliyoruzzzzzzzzzz...

kaydirigubbakcemile5

SÜMEYRA bana faceden yazmış yarın ne yapıyorsunuz diye ama çevrımdışı
konuşan var mı Sümeyra ile

en son gelicem diyodu ama naptı bilmiyorum, buraya da uğramıyo ki artık mübarek

handeeee merallllllll nimet kislar hafiza kaybimi yasionus beaaaaaaa
pazartesi gunu bizim arabaya carpmadilar mi zincirleme kaza oldu ya anacim.kocam kafasini falan vurduya.araba servisde minimum 15 gun servisde kalacakmis tamir icin.
benim oglusun arabasi yani pusetide bizim arabanin bagajindaydi.
kazadan sonra tabi arabamiz otoparka cekildi oradanda servise gitti.servisde Aksaray da kocam gelirken getirememis o kadar yoldan.
anlayacaginiz bizim ne pusetimiz ne arabamiz var,he tabi kangurumuz var emme o sogukda bebikde kanguru ile tasinmas canlarim benim
hem askolsun ne demek essek sipasi.kalbimi kirdin nimet

dumur ne kızzz:uhm:

[QUOTE=OCD;15566847]handeeee merallllllll nimet kislar hafiza kaybimi yasionus beaaaaaaa
pazartesi gunu bizim arabaya carpmadilar mi zincirleme kaza oldu ya anacim.kocam kafasini falan vurduya.araba servisde minimum 15 gun servisde kalacakmis tamir icin.
benim oglusun arabasi yani pusetide bizim arabanin bagajindaydi.
kazadan sonra tabi arabamiz otoparka cekildi oradanda servise gitti.servisde Aksaray da kocam gelirken getirememis o kadar yoldan.
anlayacaginiz bizim ne pusetimiz ne arabamiz var,he tabi kangurumuz var emme o sogukda bebikde kanguru ile tasinmas canlarim benim
hem askolsun ne demek essek sipasi.kalbimi kirdin nimet[/QUOTE]

yok cnm kırılma hemen şakasına söyledim ben:1hug:
senin birkere mazeret uydurmaya hakkın yok
gecen buluşmayada gelmedin..:mymeka:

evlerimiz yakın olsa Hilal'in arabasını verirdim sana canım

bilmiyorumkismile unuttum, yaaa o zaman evin önünden taksiye atla,doğuhan'ı da al gel. Kocanın meslek sağlam nasılsaaklinialirimsmile Biriyle buluşup ta gelebilirsiniz de, mesela taksiye atla git Pınarı da al evin önünden. ya da evlerin yerine göre o gelsin alsın seni.hem ikiniz de gelmiş olursunuz hem de ücreti paylaşırsınız. olma mı??

dumur ne kızzz:uhm:

dumur işte bu -tatlicadiarzu-

Doruk'un arabasını vereyim mi akşama?

Hava muhalefeti beni de korkutuyor açıkçası. Büyük ihtimalle eşim götürecek, Ayfer'i de alıcaz hatta, arabada yer olsa, Öznur'u da alalım diyecem, ama sığmayız diye düşünüyorum.
Öznur, sığar mıyız, ne dersin?
Dönecek miyiz, karşıda mı kalacaz, belli değil, o yüzden dönüş konusunda söz veremiyorum.
Trafikte bebiklerde mahsur kalır mıyız diye mannak bi korkum yok desem yalan olur :)

Bak bu da mantıklı aslında...

yok cnm kırılma hemen şakasına söyledim ben:1hug:
senin birkere mazeret uydurmaya hakkın yok
gecen buluşmayada gelmedin..:mymeka:
[/QUOTE]

cik kustum kustum

evlerimiz yakın olsa Hilal'in arabasını verirdim sana canım

sagol canim dusunmen bile yeter

meral senle tekli mesajdan muhattap olacagim artikin aklinialirimsmile

ne kızz daha aydınlatıcı detay istiyom..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…