- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.321
ooo kesin doguhan i getirmiyorum kizlar.puseti yok bisi yok hasta olmasin.
tek basima geliyorum bi mahsuru yoksa????
Alıntı:
İSTANBUL'DA YAĞIŞLAR AKŞAM ETKİSİNİ ARTIRACAK!
Yağışlarla birlikte kentte hava sıcaklığının 4 ile 6 derece azaldığını belirten Yıldırım, "Yağışların akşam saatlerinden sonra İstanbul genelinde etkisini artırması bekleniyor.
Yarın günün ilk saatlerinde kuvvetli sağanak yağışın İstanbul’un kuzey ilçeleri ile Anadolu yakasında etkisini daha fazla hissettirmesi bekleniyor. Yağışların pazar günü aralıklarla süreceği öngörülüyor.
bilemiyorum anlamadım sorucam dr una..Ahhh, anne işte, nassı fedakar kaydirigubbakcemile3
Allah Allah, ne oldu ki...
Ben de veriyorum o mamadan, bi etkisini görmedim henüz.
Geçmiş olsun minik murunlu Yağmur'a...
Buluşma tamamdır, fakat İstanbul'un havası bizi beklemiş gibi, çıldırdı resmen...
Tufan olmazsa gidecez :)
kaydirigubbakcemile5
Ne belli ???
buna ayrıyetten yumurtada ilave ediodum mero cum ama yumurta zten varmış..geçmiş olsun kuzuya cnm. büyük ihtimal yumurta alerjisi olabilir, sabahları yumurta sarısı veriyo muydun peki??
cnm gereksizi işaretlersen, gereksiz kutusuna gidiyo
Alıntı:
Yağışlarla birlikte kentte hava sıcaklığının 4 ile 6 derece azaldığını belirten Yıldırım, "Yağışların akşam saatlerinden sonra İstanbul genelinde etkisini artırması bekleniyor.
Yarın günün ilk saatlerinde kuvvetli sağanak yağışın İstanbul’un kuzey ilçeleri ile Anadolu yakasında etkisini daha fazla hissettirmesi bekleniyor. Yağışların pazar günü aralıklarla süreceği öngörülüyor.
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeynossun be yaw bi cay ictim doguhana bakiniom bi yandan bi yandan starda duruyeye bakiniom.sen napan.
he sen simdi onu bana kargo ile gonder :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3 Doguhan butun evi isaretledi en son koltuklarin yuzunu cikarip yikadim yoksam basedemeyecektim.bide gozumun icine baka baka tam altini bezlerken minik pasam hedef alip isiyor kaydirigubbakcemile3
ye canım yarasın, afiyet bal şeker olsun, top top et olsundelikafaduldennaniknanikyiyip yiyip pilates yapıyom kimi kandiriyosammmm:teytey:
canım mert iki aydır ortalama 200gr alıyo. 8.600gr şuan. iştahıda azalmıştı ama 3 gündür normale döndüaslında ıyı gıbı gecen grıp oldugu ıcın gıttıgımızde 15 gunde 300 gr almıstı... kılosu 8550 idi versem mi vermesem mi ikilemde kaldım valla
kaydirigubbakcemile3
canımsınız şimcik biz uyurken sıcak yatakta
yagız tek kalmıştı yatagında bizde devamında
yagıza karderşi olsun yavrumda ısınsın diye karar aldık
yoksam hiç kötü niyetimiz yoktu yani..:1rolleyes:
selamlar..
kızlar gecmişe bakamıorum bu ara daldırıveriorum..umarım sorun yoktr bebelerde..
BUGÜN SAAT 16 da randewumuz var..yagmur un..
yanakları burnu kıpkırmızı kabarıyo..
herobaby mama almıştm ondan zannettim ama milupaya döndüm gene aynı..
şüphelendiğim tek bişey var
milupanın sabahları ve akşam üzri tahıllı sütlü maması nı yediriorum ve bunun içinde yumurtadad var..
acaba diorumn yumurtaya karsı bi alerjik durummu..
neyse bakıcaz...
buluşmadan nehabr??
gecmıs olsun hayatım, ınsallah yarabbım alerjisi falan yoktur, ama sızın yoksa eger onun da yokötur sanmıyorum, haberdar et bizi ...selamlar..
kızlar gecmişe bakamıorum bu ara daldırıveriorum..umarım sorun yoktr bebelerde..
milupanın sabahları ve akşam üzri tahıllı sütlü maması nı yediriorum ve bunun içinde yumurtadad var..
neyse bakıcaz...
buluşmadan nehabr??
yaaa lutfen bulusmamızı engellemesın buuuu :sinifsinif:Alıntı:
bi kere ben onu ısırmak istiyorum seni değillmaz:
yaw araban kapıda atla gel işte nansempatiksalakcinni erkek kardeşin sizin arabayla getiremez mi sizi? o da turlamış olur
ne yapıyoruz peki HANDE sen ne diyorsun?
geçmiş olsun yagmurselamlar..
neyse bakıcaz...
buluşmadan nehabr??
yaa ben öyleyim işteAhhh, anne işte, nassı fedakar kaydirigubbakcemile3
Ne belli ???
yokyaa yok öyle bir kuralooo kesin doguhan i getirmiyorum kizlar.puseti yok bisi yok hasta olmasin.
Nimet ortada Yağız olmasa kocanla ilgili ciddi endişelerimiz olacaktı bu yanıttan sonra:ecrin_bebek:sempatiksalakcinni
Şimdilik sorun yok balım geliyorum ama eşim sabah olsun diyip duruyor bende beni alacaklar dedim şimdilik OK geliyoruzzzzzzzzzz...gecmıs olsun hayatım, ınsallah yarabbım alerjisi falan yoktur, ama sızın yoksa eger onun da yokötur sanmıyorum, haberdar et bizi ...
yaaa lutfen bulusmamızı engellemesın buuuu :sinifsinif:
gel yeter ki ben zaten doguhanı ısırmaya gelcem sana sen de gelcenn sempatiksalakcinni
he valla kardesın bıraksın, aferin kız meral benım aklıma gelmemıstı kaydirigubbakcemile5
ayfercım valla ben hazırlıgımı yaptım, ve cok heveslı olrak sızlerı beklıyorummm bilmiyorumkismile
eger gelmezsenız cok uzulurum, hem sızı zaten burcunun esi bırakacakmıs, sakın aksılık cıkarma lutfennnn alsanaalsanasmile
niye kııı hep kocadanmı başarısız olunuyorki?
Şimdilik sorun yok balım geliyorum ama eşim sabah olsun diyip duruyor bende beni alacaklar dedim şimdilik OK geliyoruzzzzzzzzzz...
SÜMEYRA bana faceden yazmış yarın ne yapıyorsunuz diye ama çevrımdışı
konuşan var mı Sümeyra ile
:uhm::uhm: sen bugün beni sürekli dumur ediyon hee, kadından kaynaklanan nedenler varsa yarın anlatıp aydınlatırsın artıkın benisempatiksalakcinni[/B
en son gelicem diyodu ama naptı bilmiyorum, buraya da uğramıyo ki artık mübarek
handeeee merallllllll nimet kislar hafiza kaybimi yasionus beaaaaaaa
pazartesi gunu bizim arabaya carpmadilar mi zincirleme kaza oldu ya anacim.kocam kafasini falan vurduya.araba servisde minimum 15 gun servisde kalacakmis tamir icin.
benim oglusun arabasi yani pusetide bizim arabanin bagajindaydi.
kazadan sonra tabi arabamiz otoparka cekildi oradanda servise gitti.servisde Aksaray da kocam gelirken getirememis o kadar yoldan.
anlayacaginiz bizim ne pusetimiz ne arabamiz var,he tabi kangurumuz var emme o sogukda bebikde kanguru ile tasinmas canlarim benim
hem askolsun ne demek essek sipasi.kalbimi kirdin nimet
handeeee merallllllll nimet kislar hafiza kaybimi yasionus beaaaaaaa
pazartesi gunu bizim arabaya carpmadilar mi zincirleme kaza oldu ya anacim.kocam kafasini falan vurduya.araba servisde minimum 15 gun servisde kalacakmis tamir icin.
kazadan sonra tabi arabamiz otoparka cekildi oradanda servise gitti.servisde Aksaray da kocam gelirken getirememis o kadar yoldan.
anlayacaginiz bizim ne pusetimiz ne arabamiz var,he tabi kangurumuz var emme o sogukda bebikde kanguru ile tasinmas canlarim benim
dumur ne kızzz:uhm:
bilmiyorumkismile unuttum, yaaa o zaman evin önünden taksiye atla,doğuhan'ı da al gel. Kocanın meslek sağlam nasılsaaklinialirimsmile Biriyle buluşup ta gelebilirsiniz de, mesela taksiye atla git Pınarı da al evin önünden. ya da evlerin yerine göre o gelsin alsın seni.hem ikiniz de gelmiş olursunuz hem de ücreti paylaşırsınız. olma mı??
dumur işte bu -tatlicadiarzu-
[QUOTE=OCD;15566847]handeeee merallllllll nimet kislar hafiza kaybimi yasionus beaaaaaaa
evlerimiz yakın olsa Hilal'in arabasını verirdim sana canım
bilmiyorumkismile unuttum, yaaa o zaman evin önünden taksiye atla,doğuhan'ı da al gel. Kocanın meslek sağlam nasılsaaklinialirimsmile Biriyle buluşup ta gelebilirsiniz de, mesela taksiye atla git Pınarı da al evin önünden. ya da evlerin yerine göre o gelsin alsın seni.hem ikiniz de gelmiş olursunuz hem de ücreti paylaşırsınız. olma mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?