- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.341
Doruk'un arabasını vereyim mi akşama?
Hava muhalefeti beni de korkutuyor açıkçası. Büyük ihtimalle eşim götürecek, Ayfer'i de alıcaz hatta, arabada yer olsa, Öznur'u da alalım diyecem, ama sığmayız diye düşünüyorum.
Öznur, sığar mıyız, ne dersin?
Dönecek miyiz, karşıda mı kalacaz, belli değil, o yüzden dönüş konusunda söz veremiyorum.
Trafikte bebiklerde mahsur kalır mıyız diye mannak bi korkum yok desem yalan olur :)
meral senle tekli mesajdan muhattap olacagim artikin aklinialirimsmile
meral senle tekli mesajdan muhattap olacagim artikin aklinialirimsmile
Burdan yaaaaz, ben de okuyacam. çözüm bulmaya çalışıyoum...
Burdan yaaaaz, ben de okuyacam. çözüm bulmaya çalışıyoum...
kaydirigubbakcemile3 özel mesajdan bahsetmiyo cnm. biz msj yarıştırmaya başladık ta, tek tek alıntı yapıp beni geçecekmişmişmişsempatiksalakcinni işte o biraz zor:hooray:
Doruk'un arabasını vereyim mi akşama?
Hava muhalefeti beni de korkutuyor açıkçası. Büyük ihtimalle eşim götürecek, Ayfer'i de alıcaz hatta, arabada yer olsa, Öznur'u da alalım diyecem, ama sığmayız diye düşünüyorum.
Öznur, sığar mıyız, ne dersin?
Dönecek miyiz, karşıda mı kalacaz, belli değil, o yüzden dönüş konusunda söz veremiyorum.
Trafikte bebiklerde mahsur kalır mıyız diye mannak bi korkum yok desem yalan olur :)
hiç bişey olmaz 3 müzde bebeklerimiz kucaktayken olmaz bence ama size kalmış bişey Burcu ..Ben çok kilolu değilim:))) sende Öznur'u kilolumu?
meral kissssssss
bostanci idonun oradan taksiler kalkiyor zaten eger deniz otobusu falan yoksa
du bi bacimi arayam ben onlarda bize gelecekmis.
heeee...
Muhabbeti kaçırınca böyle oluyooo :)
Sağol Meral :)
kızlar yarın büyük gündelikafadulden
kimler geliyor şimdi?
hiç bişey olmaz 3 müzde bebeklerimiz kucaktayken olmaz bence ama size kalmış bişey Burcu ..Ben çok kilolu değilim:))) sende Öznur'u kilolumu?
kızlar yarın büyük gündelikafadulden
kimler geliyor şimdi?
korsan taksiler var 30 tl anadoludan avrupaya gidiyor atlayın taksiye gidin ben istanbuldsayken öyle yapıyodum :)))))
Canım, babası Doruk'un arabada kucakta gitmesine asla izin vermez, onun oto koltuğuna oturması lazımmış, sırf bu yüzden babasını arabaya almamış bir adam benim kocam. Arka koltukta bir kişilik yer kaplıyor Doruk'un koltuğu... Arkaya sen ve Öznur otursanız bebeklerle, ben öne otursam, Doruk beni görmeyince durur mu bilmem, durmazsa da ben arkaya geçersem, sizin bebikler durur mu onu da bilmem. Öyle yani...
e daha ne işte:lepi:
:uhm:onlar mı dnüşte bırakıcak seni?? o konuda mı görüşcen yoksa bacımlar bana geliyomuş ben gelemiyom mu dicen:mymeka:
yerimseniben
ben ben bendelikafaduldenalkisalkisalkis
walla bu yağmur işi bozdu azıcık, kimlerin geleceği anca yarın netleşecek sanırım. ama sen,ben,Hasret,Esin garanti:)) o kadar yoldan geldikten sonra vazcayamazsınız herhalde siz:))
Öznur kilolu değil ama biraz psiko, güvenlik manyağı. Bebek koltuğu olmadan Doğuhanı arabaya bindirmez sanırım
sen ben hasret mrl burcu öznur nimet sümeyra? başka?
Gülencim (Gülay) facede onunla konuşuyorum biraksilik olmazsa gelecek ayarlamaya çalışıyor
Canım, babası Doruk'un arabada kucakta gitmesine asla izin vermez, onun oto koltuğuna oturması lazımmış, sırf bu yüzden babasını arabaya almamış bir adam benim kocam. Arka koltukta bir kişilik yer kaplıyor Doruk'un koltuğu... Arkaya sen ve Öznur otursanız bebeklerle, ben öne otursam, Doruk beni görmeyince durur mu bilmem, durmazsa da ben arkaya geçersem, sizin bebikler durur mu onu da bilmem. Öyle yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?