2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canim du ben simdi dusunuom nasil giderim deyyi.arabaya sigimayiz zaten bidenem.

hiç bişey olmaz 3 müzde bebeklerimiz kucaktayken olmaz bence ama size kalmış bişey Burcu ..Ben çok kilolu değilim:))) sende Öznur'u kilolumu?

buluşun buluşun bende tek başıma yanlız sessiz kimsesiz ağlamaklı bir başıma kalayım buralarda

korsan taksiler var 30 tl anadoludan avrupaya gidiyor atlayın taksiye gidin ben istanbuldsayken öyle yapıyodum :)))))

hiç bişey olmaz 3 müzde bebeklerimiz kucaktayken olmaz bence ama size kalmış bişey Burcu ..Ben çok kilolu değilim:))) sende Öznur'u kilolumu?

Canım, babası Doruk'un arabada kucakta gitmesine asla izin vermez, onun oto koltuğuna oturması lazımmış, sırf bu yüzden babasını arabaya almamış bir adam benim kocam. Arka koltukta bir kişilik yer kaplıyor Doruk'un koltuğu... Arkaya sen ve Öznur otursanız bebeklerle, ben öne otursam, Doruk beni görmeyince durur mu bilmem, durmazsa da ben arkaya geçersem, sizin bebikler durur mu onu da bilmem. Öyle yani...

meral kissssssss
bostanci idonun oradan taksiler kalkiyor zaten eger deniz otobusu falan yoksa

e daha ne işte:lepi:

du bi bacimi arayam ben onlarda bize gelecekmis.

:uhm:onlar mı dnüşte bırakıcak seni?? o konuda mı görüşcen yoksa bacımlar bana geliyomuş ben gelemiyom mu dicen:mymeka:

heeee...
Muhabbeti kaçırınca böyle oluyooo :)

Sağol Meral :)

yerimseniben

kızlar yarın büyük gündelikafadulden
kimler geliyor şimdi?

ben ben bendelikafaduldenalkisalkisalkis
walla bu yağmur işi bozdu azıcık, kimlerin geleceği anca yarın netleşecek sanırım. ama sen,ben,Hasret,Esin garanti:)) o kadar yoldan geldikten sonra vazcayamazsınız herhalde siz:))

Öznur kilolu değil ama biraz psiko, güvenlik manyağı. Bebek koltuğu olmadan Doğuhanı arabaya bindirmez sanırım

korsan taksiler var 30 tl anadoludan avrupaya gidiyor atlayın taksiye gidin ben istanbuldsayken öyle yapıyodum :)))))

deşifre ettin kız kendini:)) ben dicektim ama diyemedim
Şerife kız naptın? hamile misin? bi laf attın ortaya sonra da hiç bahsetmedin

tek güvenlikçi Öznur değilmiş:))

İşte benim koca da öyle, psiko :)
Ben taksiye bile araba kotuğuyla bindiriyorum Doruk'u onun yüzünden, canım çıkıyo :)

Benim kızım yolu çok sever cam kenarına bayılır siz bilirsiniz alışık aslında yabancılaşmayı kesti artık Öznurdan haber bekleyelim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…