2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

deşifre ettin kız kendini:)) ben dicektim ama diyemedim
Şerife kız naptın? hamile misin? bi laf attın ortaya sonra da hiç bahsetmedin

tek güvenlikçi Öznur değilmiş:))

heheh iyide yaptım yalanmı :))) bir çok insan böyle yapıyor atlayın gidin işte dikakt edin yarın kuzulara :) güzel neşeli keyifli bir gün geçirin bensiz gülmekten ağzınız kapanmasın yediklerinizden tokmalayın heheh
yok değilmişim kan tahlili yaptırıdım hava değişiminden sanırım hala olmadım ama içim rahat test negatifti:)

hiç bişey olmaz 3 müzde bebeklerimiz kucaktayken olmaz bence ama size kalmış bişey Burcu ..Ben çok kilolu değilim:))) sende Öznur'u kilolumu?

77 kiloyum canim

buluşun buluşun bende tek başıma yanlız sessiz kimsesiz ağlamaklı bir başıma kalayım buralarda

hoyttttt uzme bizi

korsan taksiler var 30 tl anadoludan avrupaya gidiyor atlayın taksiye gidin ben istanbuldsayken öyle yapıyodum :)))))

bu hava da 40 saat takside vakit geciremem kesin trafik olur donusde ablamlarla gecmeyi dusunuyorum o bile fenalik veriyor bana

tebrik ediyorum esini.cok dogru davraniyor bence

Evet guvenlik manyagiyim cok iyi gozlemlemissin canim sempatiksalakcinni .Ayrica 77 kiloyum ben rejim yapacagiz Hande`le.Ablamlar alacak donuste beni.Bu sebeplen saat 16:30 da aranizdan ayrilmak durumunda olacagim.

canım benim üzülmeyin siz çok güzel geçririn günü keyifle tamamlayın süpersiniz siz her ne kadar aranızda olamasamda bizler yıllarca böyle görüşelim sonra çocuklarımız arkadaş olsunlar onlar görüşsünler yıllarca :))))

66 kg da ben:))) kaldı 6 kilom nasıl vericez bilmiyom

Benim de o saatlerde kalkmam gerekir büyük ihtimal, malum akraba ziyaretimiz var.

Bence de doğru olanı yapıyor aslında, özellikle yağmurlu havada, uzun yolda ve İstanbul trafiğinde, benim de itiraz şansım olmuyor doğal olarak. Bu
durumda, oto koltuğu olmadığı için bizimle gelmeyeceğini anlayabilir miyim?

Eşim arabalı vapur çalışırsa, Sirkeci'ye geçip sahilden gideriz diyor, kararını etkiler belki diye söyleyeyim dedim.

hımm iyi bari:))

77 kilosun ama boy da bi o kadar dolayısıyla kilolu denemez sana
ıyyy illa ki bi aksilik çıkarcan heeee, aman gel de erken ayrıl napalım. ablanlara söyle de azıcık geç gelsinler

tabisi geliyorum gelmem mi?Allah tan bişey olmazsa kesinlikle geliyorum.valla caymasın yawww kimsealsanaalsanasmileakşama kuaföre bilem gideceğim.
sen ben hasret mrl burcu öznur nimet sümeyra? başka?

Gülencim (Gülay) facede onunla konuşuyorum biraksilik olmazsa gelecek ayarlamaya çalışıyor

ayyy çok heyecanlandım benalkisalkisalkis

Aylin hasta nereye gelsin :umursamaz: Kerem de nezle zaten, bizim gelmemiz sizin bebiklerin de hastalanabilmesi demek, ayrıca zaten bu halle nasıl İst.a gelelim, hiç halim yokki zor duruyorum işte kafamçokkarıştı

Ay doğru çok geçmiş olsun tekrardan cnm. İnşallah bi dahaki buluşmada kısmet olur da seninle de tanışırız

kızlar fırtına çıktı burda hava felaket eşim aradı yarın daha da kötü olucak diyor
seni alsalar bile yolda alt geçitte beklemen zor olur diyor iptal et diyor bana:roflol::roflol::roflol:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Aylin hasta nereye gelsin :umursamaz: Kerem de nezle zaten, bizim gelmemiz sizin bebiklerin de hastalanabilmesi demek, ayrıca zaten bu halle nasıl İst.a gelelim, hiç halim yokki zor duruyorum işte kafamçokkarıştı

bu havada o kadar yol gelme zaten yaw..
bi dahaki sefere...

Yazgı, sen de dönme bu havada...

hımm iyi bari:))

77 kilosun ama boy da bi o kadar dolayısıyla kilolu denemez sana
ıyyy illa ki bi aksilik çıkarcan heeee, aman gel de erken ayrıl napalım. ablanlara söyle de azıcık geç gelsinler

tabisi geliyorum gelmem mi?Allah tan bişey olmazsa kesinlikle geliyorum.valla caymasın yawww kimsealsanaalsanasmileakşama kuaföre bilem gideceğim.

ayyy çok heyecanlandım benalkisalkisalkis

Ayyy kocam aradı şimdi, hala gitmekte ısrarlı mısın, havanın halini görüyor musun diye... Evet ısrarlıyım dedim. Yarın sabah tekrar konuşucaz dedi, kapattı. Kafayı yiecem valla yaaa :tomato:

aynı senin kocanla benim kocam suratına kapattım tlfnu

ve sen buna gülüyo musunalsanaalsanasmile

ayyyy dökülmeler başladı bile yawwlmaz:

offff yaaa kımler gelmekten cayacak bakalımmm Çok üzgünüm çoook
o kadar heveslendım, okadar hazırlandımmm , o kadar heyecanllıyım ki ama biliyorum kesin bir cok kişi cayacak bundan cok korkuyorumm Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:klava:

ve sen buna gülüyo musunalsanaalsanasmile

ayyyy dökülmeler başladı bile yawwlmaz:

ne gülmesi Meral ağlıyorum ve sinirden gerçektende ağlıuyorum Şirketin çatısı uçacak ve arkadaştan sigara aldım çok kızdım eşimesenağlamasenağlamasenağlama yalnış kullanmışım

Hande hazırlık yapmış olmasa ve de şehir dışından gelenler olmasa, gelecek haftaya kalsın derdik

Allah bilir Esin'in uçağı da gelemez şimdibilmiyorumkismile

ne gülmesi Meral ağlıyorum ve sinirden gerçektende ağlıuyorum Şirketin çatısı uçacak ve arkadaştan sigara aldım çok kızdım eşimesenağlamasenağlamasenağlama yalnış kullanmışım

Yaaa cidden ikna edin eşleri bu seferlik nolurr, o kadar heveslendik. gelemeyenler olursa içimizde kalacak walla:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…