- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.361
deşifre ettin kız kendini:)) ben dicektim ama diyemedim
Şerife kız naptın? hamile misin? bi laf attın ortaya sonra da hiç bahsetmedin
tek güvenlikçi Öznur değilmiş:))
hiç bişey olmaz 3 müzde bebeklerimiz kucaktayken olmaz bence ama size kalmış bişey Burcu ..Ben çok kilolu değilim:))) sende Öznur'u kilolumu?
buluşun buluşun bende tek başıma yanlız sessiz kimsesiz ağlamaklı bir başıma kalayım buralarda
korsan taksiler var 30 tl anadoludan avrupaya gidiyor atlayın taksiye gidin ben istanbuldsayken öyle yapıyodum :)))))
Canım, babası Doruk'un arabada kucakta gitmesine asla izin vermez, onun oto koltuğuna oturması lazımmış, sırf bu yüzden babasını arabaya almamış bir adam benim kocam. Arka koltukta bir kişilik yer kaplıyor Doruk'un koltuğu... Arkaya sen ve Öznur otursanız bebeklerle, ben öne otursam, Doruk beni görmeyince durur mu bilmem, durmazsa da ben arkaya geçersem, sizin bebikler durur mu onu da bilmem. Öyle yani...
e daha ne işte:lepi:
:uhm:onlar mı dnüşte bırakıcak seni?? o konuda mı görüşcen yoksa bacımlar bana geliyomuş ben gelemiyom mu dicen:mymeka:
yerimseniben
ben ben bendelikafaduldenalkisalkisalkis
walla bu yağmur işi bozdu azıcık, kimlerin geleceği anca yarın netleşecek sanırım. ama sen,ben,Hasret,Esin garanti:)) o kadar yoldan geldikten sonra vazcayamazsınız herhalde siz:))
Öznur kilolu değil ama biraz psiko, güvenlik manyağı. Bebek koltuğu olmadan Doğuhanı arabaya bindirmez sanırım
77 kiloyum canim
hoyttttt uzme bizi
bu hava da 40 saat takside vakit geciremem kesin trafik olur donusde ablamlarla gecmeyi dusunuyorum o bile fenalik veriyor bana
tebrik ediyorum esini.cok dogru davraniyor bence
Evet guvenlik manyagiyim cok iyi gozlemlemissin canim sempatiksalakcinni .Ayrica 77 kiloyum ben rejim yapacagiz Hande`le.Ablamlar alacak donuste beni.Bu sebeplen saat 16:30 da aranizdan ayrilmak durumunda olacagim.
77 kiloyum canim
hoyttttt uzme bizi
bu hava da 40 saat takside vakit geciremem kesin trafik olur donusde ablamlarla gecmeyi dusunuyorum o bile fenalik veriyor bana
Evet guvenlik manyagiyim cok iyi gozlemlemissin canim sempatiksalakcinni .Ayrica 77 kiloyum ben rejim yapacagiz Hande`le.Ablamlar alacak donuste beni.Bu sebeplen saat 16:30 da aranizdan ayrilmak durumunda olacagim.
77 kiloyum canim
hoyttttt uzme bizi
Esin,Derya,Pınar(inş.),belki Aylinbilmiyorumkismile
heheh iyide yaptım yalanmı :))) bir çok insan böyle yapıyor atlayın gidin işte dikakt edin yarın kuzulara :) güzel neşeli keyifli bir gün geçirin bensiz gülmekten ağzınız kapanmasın yediklerinizden tokmalayın heheh
yok değilmişim kan tahlili yaptırıdım hava değişiminden sanırım hala olmadım ama içim rahat test negatifti:)
tabisi geliyorum gelmem mi?Allah tan bişey olmazsa kesinlikle geliyorum.valla caymasın yawww kimsealsanaalsanasmileakşama kuaföre bilem gideceğim.[
ben ben bendelikafaduldenalkisalkisalkis
walla bu yağmur işi bozdu azıcık, kimlerin geleceği anca yarın netleşecek sanırım. ama sen,ben,Hasret,Esin garanti:)) o kadar yoldan geldikten sonra vazcayamazsınız herhalde siz:))[/B]
sen ben hasret mrl burcu öznur nimet sümeyra? başka?
Gülencim (Gülay) facede onunla konuşuyorum biraksilik olmazsa gelecek ayarlamaya çalışıyor
Aylin hasta nereye gelsin :umursamaz: Kerem de nezle zaten, bizim gelmemiz sizin bebiklerin de hastalanabilmesi demek, ayrıca zaten bu halle nasıl İst.a gelelim, hiç halim yokki zor duruyorum işte kafamçokkarıştı
Aylin hasta nereye gelsin :umursamaz: Kerem de nezle zaten, bizim gelmemiz sizin bebiklerin de hastalanabilmesi demek, ayrıca zaten bu halle nasıl İst.a gelelim, hiç halim yokki zor duruyorum işte kafamçokkarıştı
hımm iyi bari:))
77 kilosun ama boy da bi o kadar dolayısıyla kilolu denemez sana
ıyyy illa ki bi aksilik çıkarcan heeee, aman gel de erken ayrıl napalım. ablanlara söyle de azıcık geç gelsinler
tabisi geliyorum gelmem mi?Allah tan bişey olmazsa kesinlikle geliyorum.valla caymasın yawww kimsealsanaalsanasmileakşama kuaföre bilem gideceğim.
ayyy çok heyecanlandım benalkisalkisalkis
bu havada o kadar yol gelme zaten yaw..
bi dahaki sefere...
Yazgı, sen de dönme bu havada...
Ayyy kocam aradı şimdi, hala gitmekte ısrarlı mısın, havanın halini görüyor musun diye... Evet ısrarlıyım dedim. Yarın sabah tekrar konuşucaz dedi, kapattı. Kafayı yiecem valla yaaa :tomato:
kızlar fırtına çıktı burda hava felaket eşim aradı yarın daha da kötü olucak diyor
seni alsalar bile yolda alt geçitte beklemen zor olur diyor iptal et diyor bana:roflol::roflol::roflol:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bu havada o kadar yol gelme zaten yaw..
bi dahaki sefere...
Ayyy kocam aradı şimdi, hala gitmekte ısrarlı mısın, havanın halini görüyor musun diye... Evet ısrarlıyım dedim. Yarın sabah tekrar konuşucaz dedi, kapattı. Kafayı yiecem valla yaaa :tomato:
ve sen buna gülüyo musunalsanaalsanasmile
ayyyy dökülmeler başladı bile yawwlmaz:
ne gülmesi Meral ağlıyorum ve sinirden gerçektende ağlıuyorum Şirketin çatısı uçacak ve arkadaştan sigara aldım çok kızdım eşimesenağlamasenağlamasenağlama yalnış kullanmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?