2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ve sen buna gülüyo musunalsanaalsanasmile

ayyyy dökülmeler başladı bile yawwlmaz:

Benim hala umudum var, yağış sabahtan kuvvetli olacakmış zaten.
Ağlarım falan, getirir diye umuyorum.

Caymak demeyelim yaaa...
Gelemezsek de keyiften olmayacak ki bu, yağmurda fırtınada bebekleri nasıl çıkaralım dışarı...

ne gülmesi Meral ağlıyorum ve sinirden gerçektende ağlıuyorum Şirketin çatısı uçacak ve arkadaştan sigara aldım çok kızdım eşimesenağlamasenağlamasenağlama yalnış kullanmışım

Kızlar bizim işyerlerimiz yakın Ayfer'le, burası acayip gerçekten, gökyüzü sisiyah, rüzgar ötüyor, dışarısı buz gibi. Kim olsa karısını bebeğini dışarı bırakmaz bu havada, haklı adamcağız...

ELEKTRİKLER GİTTİ

Burcu sen benim evimin orda çalışıyorsun ANADOLU yakası felaket durumda şuan...TUZLA bölgesi KUZEY kesime yakın ...Ben şuan eşime kızmış durumda sinirli sinirli yazıyorum arıyor beni ama ben açmıyorum kızdım çünkü ona

Yaaa cidden ikna edin eşleri bu seferlik nolurr, o kadar heveslendik. gelemeyenler olursa içimizde kalacak walla:çok üzgünüm:

akşama ısrar edeceğim son kez haber veririm Burcu sana

Son düzenleme:
umarım hava düzelir hep beraber olursunuz ben orda değilim ama sizin için dua ediyorum
buarada dalından ata ya nar kopardım şimdi onu sıktım büyük bir keyifle içiyo 1 saat sonrada yoğurdunu yediricem

evet sayın izleyizciler bagcılardan hava koşullarını aktarıyorum.
havada 1 parça mavi yer yok heryer karanlık.çok soguk
ve kar yagıyor ufak ufak.petekler açıldı...

Ben size 2 gündür söylüyorum balkanlara yakınım hava berbat bu hava ist.a gelecek diye. Mesela bugün hiç sizin anlattığınız hava yok sadece kuru soğuk var.

ne karı yaw ekim ayında:2:
bayanlar ne war ne yok
sümeyra aradı beraber gidelim dedi o sarıyerde biz burda nasıl yapcez meral
2 - 2 taxiyle gideriz gruplaşp
esin sen ben sümeyra?

yaw ne oluyor kimler gelmiyor
hadi kızlar yaa.. bizim yan taraftaki bebiş cerenden 9gün büyük olan bu hawada dışarı çıkardılr bebği az önc..
doktorları karda yağsa sıkı giydirip hergün çıkarın demiş
onlara bişey olmuyor bizim bebişlerde olmaz yaa
bebeği 15günlükten beri hergün çıkarıyolar mutlaka

Bizim oraya kadar gelebilirsen ondan sonra problem olmaz diye düşünüyorum.
Tabi benim koca arıza çıkarmazsa...
Sana bizim oraya gelmen için korsan taksi mi bulsak acaba?

Daha belli değil canım, yarın Hande'ye haber verir gelemeyenler...
Bebeği soğukta dışarı çıkarmakla fırtınada çıkarmak farklı şeyler, burada ciddi fırtına var şu an, ben bile düşünüyorum eve nasıl dönücem diye...

İşte benim koca da öyle, psiko :)
Ben taksiye bile araba kotuğuyla bindiriyorum Doruk'u onun yüzünden, canım çıkıyo :)

bende kendime psikoluk yapiom

heee hatta kiz alip verek birbirimize :hulya:

66 kg da ben:))) kaldı 6 kilom nasıl vericez bilmiyom

6 kilo dedigin neki bacim yaw verirsin

yok yawri oyle cocuk kucaga almak olmaz.baglayin bebeleri gecin siz.

kız öznur küsmüsün?
hem ben kendime dedim sana demedimki ne küsüyon

yok kis ne kuscem ben kuslugu hic sevmem zati takiliom oyle sana olumunekankayizsmile

Ben 50 kiloyum ohaoldumsmile

oylemiiiii simdi cok uyus oldum sana boy kac bakem

hımm iyi bari:))

77 kilosun ama boy da bi o kadar dolayısıyla kilolu denemez sana
ıyyy illa ki bi aksilik çıkarcan heeee, aman gel de erken ayrıl napalım. ablanlara söyle de azıcık geç gelsinler

kis zati onlar beni degil Doguhan`i gormek icin geliyorlar.Ablam 1 haftadir Misir daydi.Ondan once Fransa da surekli arayip durdu.Cok ozlemis oglusu.

tabisi geliyorum gelmem mi?Allah tan bişey olmazsa kesinlikle geliyorum.valla caymasın yawww kimsealsanaalsanasmileakşama kuaföre bilem gideceğim.

ayyy çok heyecanlandım benalkisalkisalkis

ne kuaforu yazgicigim kar ayakkabilarini giy gel havalara baksana akannehir

e ama bu Sibirya da Isvicre de insanlar nasil yasiyor ku bizmi citkirildimiz acep bilmiyorumkismile

hande ben diomki uzumlu cevizli kakaolu kek yapayim olur mu ?

Ben de yapıyorum psikoluk bazen ama genel olarak ben daha rahatım, koca bey daha gergin...
Boy 167 cm efemmm :)
Biz alışık değiliz, o yüzden böyle oluyor. Bir de işin vicdan azabı boyutu var ki, beni en çok o korkutuyor. Canımı dişime takar gelirim ben, zorlamaz beni. Ama kuzu bi hasta olursa, ölürüm vicdan azabından...

hande evin nerede canim msj atsana bana.
yarin saat 13:00 deniz otobusuyle geliyorum ben.birde cevizli uzumlu kakaolu kek olur mu ?

ayy kızlar inşallah buluşabilirsiniz yaa
kendim de gidecekmiş gibi istiyorum buluşmanızı opuyorumnanaktan
yaa ANKARALI ANNELEEEERR biz de buluşsak ya
öncekine gidememiştim ama hafta içi olursa giderim bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…