- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.381
ve sen buna gülüyo musunalsanaalsanasmile
ayyyy dökülmeler başladı bile yawwlmaz:
offff yaaa kımler gelmekten cayacak bakalımmm Çok üzgünüm çoook
o kadar heveslendım, okadar hazırlandımmm , o kadar heyecanllıyım ki ama biliyorum kesin bir cok kişi cayacak bundan cok korkuyorumm Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:klava:
ne gülmesi Meral ağlıyorum ve sinirden gerçektende ağlıuyorum Şirketin çatısı uçacak ve arkadaştan sigara aldım çok kızdım eşimesenağlamasenağlamasenağlama yalnış kullanmışım
kızlar hadi toplanıp siz buraya gelin burası günlük güneşlik çok güzel bir hava var evde büyük hep beraber kalırız :)
Benim hala umudum var, yağış sabahtan kuvvetli olacakmış zaten.
Ağlarım falan, getirir diye umuyorum.
Caymak demeyelim yaaa...
Gelemezsek de keyiften olmayacak ki bu, yağmurda fırtınada bebekleri nasıl çıkaralım dışarı...
Kızlar bizim işyerlerimiz yakın Ayfer'le, burası acayip gerçekten, gökyüzü sisiyah, rüzgar ötüyor, dışarısı buz gibi. Kim olsa karısını bebeğini dışarı bırakmaz bu havada, haklı adamcağız...
Yaaa cidden ikna edin eşleri bu seferlik nolurr, o kadar heveslendik. gelemeyenler olursa içimizde kalacak walla:çok üzgünüm:
evet sayın izleyizciler bagcılardan hava koşullarını aktarıyorum.
havada 1 parça mavi yer yok heryer karanlık.çok soguk
ve kar yagıyor ufak ufak.petekler açıldı...
ne karı yaw ekim ayında:2:
Bayanlar ne war ne yok
sümeyra aradı beraber gidelim dedi o sarıyerde biz burda nasıl yapcez meral
2 - 2 taxiyle gideriz gruplaşp
esin sen ben sümeyra?
ELEKTRİKLER GİTTİ
Burcu sen benim evimin orda çalışıyorsun ANADOLU yakası felaket durumda şuan...TUZLA bölgesi KUZEY kesime yakın ...Ben şuan eşime kızmış durumda sinirli sinirli yazıyorum arıyor beni ama ben açmıyorum kızdım çünkü ona
akşama ısrar edeceğim son kez haber veririm Burcu sana
yaw ne oluyor kimler gelmiyor
hadi kızlar yaa.. bizim yan taraftaki bebiş cerenden 9gün büyük olan bu hawada dışarı çıkardılr bebği az önc..
doktorları karda yağsa sıkı giydirip hergün çıkarın demiş
onlara bişey olmuyor bizim bebişlerde olmaz yaa
bebeği 15günlükten beri hergün çıkarıyolar mutlaka
:1shok: kar mı yagıyorrr ???
İşte benim koca da öyle, psiko :)
Ben taksiye bile araba kotuğuyla bindiriyorum Doruk'u onun yüzünden, canım çıkıyo :)
canım benim üzülmeyin siz çok güzel geçririn günü keyifle tamamlayın süpersiniz siz her ne kadar aranızda olamasamda bizler yıllarca böyle görüşelim sonra çocuklarımız arkadaş olsunlar onlar görüşsünler yıllarca :))))
66 kg da ben:))) kaldı 6 kilom nasıl vericez bilmiyom
Benim de o saatlerde kalkmam gerekir büyük ihtimal, malum akraba ziyaretimiz var.
Bence de doğru olanı yapıyor aslında, özellikle yağmurlu havada, uzun yolda ve İstanbul trafiğinde, benim de itiraz şansım olmuyor doğal olarak. Bu durumda, oto koltuğu olmadığı için bizimle gelmeyeceğini anlayabilir miyim?
Eşim arabalı vapur çalışırsa, Sirkeci'ye geçip sahilden gideriz diyor, kararını etkiler belki diye söyleyeyim dedim.
kız öznur küsmüsün?
hem ben kendime dedim sana demedimki ne küsüyon
Ben 50 kiloyum ohaoldumsmile
hımm iyi bari:))
77 kilosun ama boy da bi o kadar dolayısıyla kilolu denemez sana
ıyyy illa ki bi aksilik çıkarcan heeee, aman gel de erken ayrıl napalım. ablanlara söyle de azıcık geç gelsinler
tabisi geliyorum gelmem mi?Allah tan bişey olmazsa kesinlikle geliyorum.valla caymasın yawww kimsealsanaalsanasmileakşama kuaföre bilem gideceğim.
ayyy çok heyecanlandım benalkisalkisalkis
bu havada o kadar yol gelme zaten yaw..
bi dahaki sefere...
Yazgı, sen de dönme bu havada...
Ayyy kocam aradı şimdi, hala gitmekte ısrarlı mısın, havanın halini görüyor musun diye... Evet ısrarlıyım dedim. Yarın sabah tekrar konuşucaz dedi, kapattı. Kafayı yiecem valla yaaa :tomato:
offff yaaa kımler gelmekten cayacak bakalımmm Çok üzgünüm çoook
o kadar heveslendım, okadar hazırlandımmm , o kadar heyecanllıyım ki ama biliyorum kesin bir cok kişi cayacak bundan cok korkuyorumm Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:klava:
bende kendime psikoluk yapiom
heee hatta kiz alip verek birbirimize :hulya:
6 kilo dedigin neki bacim yaw verirsin
yok yawri oyle cocuk kucaga almak olmaz.baglayin bebeleri gecin siz.
yok kis ne kuscem ben kuslugu hic sevmem zati takiliom oyle sana olumunekankayizsmile
oylemiiiii simdi cok uyus oldum sana boy kac bakem
kis zati onlar beni degil Doguhan`i gormek icin geliyorlar.Ablam 1 haftadir Misir daydi.Ondan once Fransa da surekli arayip durdu.Cok ozlemis oglusu.
ne kuaforu yazgicigim kar ayakkabilarini giy gel havalara baksana akannehir
e ama bu Sibirya da Isvicre de insanlar nasil yasiyor ku bizmi citkirildimiz acep bilmiyorumkismile
hande ben diomki uzumlu cevizli kakaolu kek yapayim olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?