2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

su tulumlar varya sapkali onlardan giydiririz disari cikarken.olmaz mi ?

ayy kızlar inşallah buluşabilirsiniz yaa
kendim de gidecekmiş gibi istiyorum buluşmanızı opuyorumnanaktan
yaa ANKARALI ANNELEEEERR biz de buluşsak ya
öncekine gidememiştim ama hafta içi olursa giderim bu sefer

Sağol Jalecim, inşallah...

hande evin nerede canim msj atsana bana.
yarin saat 13:00 deniz otobusuyle geliyorum ben.birde cevizli uzumlu kakaolu kek olur mu ?

Doğuhansız sanırım

hasret burada felaket yağmur yağıyor dolu şeklinde burcu da söyledi

Ya ne kadar hamaratsınızzzz bizde yemekleri kadın yapıyo çok da güzel yapıyo ben hiç elimi süremiyomm pestilim cıkmıs oluyo zaten akşam trafiginde eve gidene kadar..cok beceriksizim sanırsammm

İŞ İÇİN ARAKAŞLAR KARŞIYA GEÇECEKTİ HAVA FELAKET OLUNCA TRAFİK ÇOK KÖTÜYMÜŞ ÇAMLICADAN GERİ DÖNMÜŞLER...YARIN NASIL OLUR ALLAH KERİM:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ewet bnde beşiktaş astronotu giydirmeyi düşündüm:) taxide sıcaklar ama yaaa
kapıdan bineceğim o yüzden kısa ceket tarzı montunu giydireceğim sanırı

burcu ben aldim onlardan iki tane biri sapkali biri sapkasiz.astronot diye yazmislar ama pek oyle ahim sahim bi astronot giysisine benzemio.
civil bebe varya maltepede oradan aldim.aksam ustunu aciyor benim haspa usumesin diye almistim

eymeni yürüteçte banyoya alıp duş aldım:)) bi yanda da avaz avaz ali babanın çiftliğini söyledim:))

ne karı yaw ekim ayında:2:
bayanlar ne war ne yok
sümeyra aradı beraber gidelim dedi o sarıyerde biz burda nasıl yapcez meral
2 - 2 taxiyle gideriz gruplaşp
esin sen ben sümeyra?

o zaman sanırım en mantıklısı sümeyranın gelip seni alması, benim de esini almam olur cnm

anadolu yakası berbat durumda gelmeler zorlaşacak eşler izin vermiyor ve sinirden ağlıyorum

offff offfff

Allah korusun hepsini. yaa yarın sabah erkenden boşalır da öğleye hava açar inş.:Saruboceq:

hande evin nerede canim msj atsana bana.
yarin saat 13:00 deniz otobusuyle geliyorum ben.birde cevizli uzumlu kakaolu kek olur mu ?

ben de elmalı muffin düşünüyodum:)) başka kimse kek yapmasın:))

ahanda tatlı yiyom ne işe yaradı şimdi pilatesss:sinifsinif:

ohhh afiyet olsun ama yağ olmasın:)

77 kilo olan kimdi? Ben de ben deeeeeeee... boy var ama neye yarar

Öznurr

:lepi:süpersiin aylin aynen aynısını yaptı
kadının tek bildiği duygu sömürüsü..
cengiz burda bağırdı ona beni sawunduya ondan geri wites yaptı! nefret ediyorum hep aynı kelimelre yaynı yalanlar
hayatımda görmediğim duymadığm yaşamadığı şeylere bu ailede tanık oldummafoldumben

hadi yaa o derece mi burda sadece yağmur war o da şuan dindi hiç bişey yoksenağlama

ewet canım sanırım öyle oluyor
ama kocası i<in wermeemiş bizimki tutturmuş halde amagelicem die bakalım yarın o da geri wites yaparsa artık 3ümüz gitcez birimiz öne diğerleri bebiklerle arrkaya:))

Sırf bu yüzden bile yürüteç alabilirim :)
Meral inşallah, soğuk olsun da böyle yağmur olmasın yaaaa

burcu ben aldim onlardan iki tane biri sapkali biri sapkasiz.astronot diye yazmislar ama pek oyle ahim sahim bi astronot giysisine benzemio.
civil bebe varya maltepede oradan aldim.aksam ustunu aciyor benim haspa usumesin diye almistim

Uyku tulumu gibi olanlardan mı yani?
Dışarı için olanlar var bi de...

Burası korkunç diyorum yaw, gece gibi oldu bir yandan, ürkütücü şekilde gök gürlüyor, rüzgar ötüp duruyor, 20 dk sonra çıkıcam ben, nasıl gidecem Allah bilir...

esin yola çıktımı bugün mü gelior bnde war numarası yarın ben hepinize ulaşıcam :) sabahtan boruyu öttürürm merk etmeyin

ceren sabah 5te uyudu ben bitik haldeyim hazır koca dükkandayken biraz kestirim cery nerdeyse uyanır burdayım pc açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…