- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.401
Ben de yapıyorum psikoluk bazen ama genel olarak ben daha rahatım, koca bey daha gergin...
Boy 167 cm efemmm :)
Biz alışık değiliz, o yüzden böyle oluyor. Bir de işin vicdan azabı boyutu var ki, beni en çok o korkutuyor. Canımı dişime takar gelirim ben, zorlamaz beni. Ama kuzu bi hasta olursa, ölürüm vicdan azabından...
ayy kızlar inşallah buluşabilirsiniz yaa
kendim de gidecekmiş gibi istiyorum buluşmanızı opuyorumnanaktan
yaa ANKARALI ANNELEEEERR biz de buluşsak ya
öncekine gidememiştim ama hafta içi olursa giderim bu sefer
hande evin nerede canim msj atsana bana.
yarin saat 13:00 deniz otobusuyle geliyorum ben.birde cevizli uzumlu kakaolu kek olur mu ?
yaw ne oluyor kimler gelmiyor
hadi kızlar yaa.. Bizim yan taraftaki bebiş cerenden 9gün büyük olan bu hawada dışarı çıkardılr bebği az önc..
Doktorları karda yağsa sıkı giydirip hergün çıkarın demiş
onlara bişey olmuyor bizim bebişlerde olmaz yaa
bebeği 15günlükten beri hergün çıkarıyolar mutlaka
bizim oraya kadar gelebilirsen ondan sonra problem olmaz diye düşünüyorum.
Tabi benim koca arıza çıkarmazsa...
Sana bizim oraya gelmen için korsan taksi mi bulsak acaba?
akşama haber veririm canım ben..eşime çok kızdım akşam sorun çıkarmaz diye umuyorum ama konuşmamı kesip attı iptal et dedi bende kızdım kapattım tlfnu
daha belli değil canım, yarın hande'ye haber verir gelemeyenler...
Bebeği soğukta dışarı çıkarmakla fırtınada çıkarmak farklı şeyler, burada ciddi fırtına var şu an, ben bile düşünüyorum eve nasıl dönücem diye...
bende kendime psikoluk yapiom
heee hatta kiz alip verek birbirimize :hulya:
6 kilo dedigin neki bacim yaw verirsin
yok yawri oyle cocuk kucaga almak olmaz.baglayin bebeleri gecin siz.
yok kis ne kuscem ben kuslugu hic sevmem zati takiliom oyle sana olumunekankayizsmile
oylemiiiii simdi cok uyus oldum sana boy kac bakem
kis zati onlar beni degil Doguhan`i gormek icin geliyorlar.Ablam 1 haftadir Misir daydi.Ondan once Fransa da surekli arayip durdu.Cok ozlemis oglusu.
ne kuaforu yazgicigim kar ayakkabilarini giy gel havalara baksana akannehir
e ama bu Sibirya da Isvicre de insanlar nasil yasiyor ku bizmi citkirildimiz acep bilmiyorumkismile
hande ben diomki uzumlu cevizli kakaolu kek yapayim olur mu ?
su tulumlar varya sapkali onlardan giydiririz disari cikarken.olmaz mi ?
ne karı yaw ekim ayında:2:
bayanlar ne war ne yok
sümeyra aradı beraber gidelim dedi o sarıyerde biz burda nasıl yapcez meral
2 - 2 taxiyle gideriz gruplaşp
esin sen ben sümeyra?
anadolu yakası berbat durumda gelmeler zorlaşacak eşler izin vermiyor ve sinirden ağlıyorum
Ben de yapıyorum psikoluk bazen ama genel olarak ben daha rahatım, koca bey daha gergin...
Boy 167 cm efemmm :)
Biz alışık değiliz, o yüzden böyle oluyor. Bir de işin vicdan azabı boyutu var ki, beni en çok o korkutuyor. Canımı dişime takar gelirim ben, zorlamaz beni. Ama kuzu bi hasta olursa, ölürüm vicdan azabından...
hande evin nerede canim msj atsana bana.
yarin saat 13:00 deniz otobusuyle geliyorum ben.birde cevizli uzumlu kakaolu kek olur mu ?
ahanda tatlı yiyom ne işe yaradı şimdi pilatesss:sinifsinif:
77 kilo olan kimdi? Ben de ben deeeeeeee... boy var ama neye yarar
meral hanim noldi sesiniz cikmaz oldi :)))))))))))))
:lepi:süpersiin aylin aynen aynısını yaptıGeçmişi şimdi okuyorum o yüzden dün geri kaldığım yorumlarımı yapmadan geçemeyeceğim laelaelaelaelae
Hasret ben bu sahneyi kaynananın bir önceki gelişinden hatırlıyorum, hatta aynı kelimeleri kullanmıştı,yeme bu numaraları bi dahaki gelişinde de aynısı olur.
Bizim oraya kadar gelebilirsen ondan sonra problem olmaz diye düşünüyorum.
Tabi benim koca arıza çıkarmazsa...
Sana bizim oraya gelmen için korsan taksi mi bulsak acaba?
Daha belli değil canım, yarın Hande'ye haber verir gelemeyenler...
Bebeği soğukta dışarı çıkarmakla fırtınada çıkarmak farklı şeyler, burada ciddi fırtına var şu an, ben bile düşünüyorum eve nasıl dönücem diye...
eymeni yürüteçte banyoya alıp duş aldım:)) bi yanda da avaz avaz ali babanın çiftliğini söyledim:))
o zaman sanırım en mantıklısı sümeyranın gelip seni alması, benim de esini almam olur cnm
offff offfff
Allah korusun hepsini. yaa yarın sabah erkenden boşalır da öğleye hava açar inş.:Saruboceq:
ben de elmalı muffin düşünüyodum:)) başka kimse kek yapmasın:))
ohhh afiyet olsun ama yağ olmasın:)
Öznurr
burcu ben aldim onlardan iki tane biri sapkali biri sapkasiz.astronot diye yazmislar ama pek oyle ahim sahim bi astronot giysisine benzemio.
civil bebe varya maltepede oradan aldim.aksam ustunu aciyor benim haspa usumesin diye almistim
:lepi:süpersiin aylin aynen aynısını yaptı
kadının tek bildiği duygu sömürüsü..
cengiz burda bağırdı ona beni sawunduya ondan geri wites yaptı! nefret ediyorum hep aynı kelimelre yaynı yalanlar
hayatımda görmediğim duymadığm yaşamadığı şeylere bu ailede tanık oldummafoldumben
hadi yaa o derece mi burda sadece yağmur war o da şuan dindi hiç bişey yoksenağlama
ewet canım sanırım öyle oluyor
ama kocası i<in wermeemiş bizimki tutturmuş halde amagelicem die bakalım yarın o da geri wites yaparsa artık 3ümüz gitcez birimiz öne diğerleri bebiklerle arrkaya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?