2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet canım sanırım öyle oluyor
ama kocası i<in wermeemiş bizimki tutturmuş halde amagelicem die bakalım yarın o da geri wites yaparsa artık 3ümüz gitcez birimiz öne diğerleri bebiklerle arrkaya:))

hasret gülay ile konuş varsa tlfnu gelme durumu var faceden konuştum ben sizi sordu nasıl gelecekler diye

mrb annişler sabah sabah dehşet migren ağrısı ile uyandım şimdi biraz hafifledi gözler görmüyodu o halde oğluşuma nasıl kahvaltı hazırladım yedirdim bilmiyorum onu uyutttum halim kalmadı tam yanına uzancaktım kociş geldi saolsun kahvaltımı hazırladı yedirtti sonra tekrar işe gitti molada kaçmış gelmiş ee siz napıyonuz burada yağmur alan yok güneş bi açıyo bi gidiyo inşallah yarın hava güzel olurda toplaşırsınız kız öznurr hani paraa lennnn

ay aman bi geçmişi okuyayım dedim kaynatmışsın yine bir sürü okuyamadım emirhanla kuçağımda..
bu ün yine dr ye gittik..dr nerdeyse bronşite çeviriyormuş dedi..antibiyotik yazdı,burun spreyi ve balgam sokturucu,birde ventoline devam..haftaya cuma kontrole gideceğiz...çok güzel bakmışsınız bebeğe kilosu çok iyi dedi,,,bu sefer başka bir dr ye gittikte bizim dr izindeymiş,,bu dr de çok iyi,çok sıra oluyor bunda o nedenle gitmiyorduk biz...kilomuz..9980 gr olmuş bir haftada 80 gr almışız ançak..hastalık malum iştahsız ...dişlerde hala bişey yok..salya var ama kabartı falan yok,,,anlaşılan geç geleçek dişleri,

benim iş miş yok yaa cengiz burda zaten işler çok kötü yarındolmaz inşallah:)
kız eymenin uyku saatide mi war:)))) 12.30da uyuyp kaçta uyyor ben saate falan bakmicam
ona bakarsan cery 11.30 gibi uyuyp..13.30-14e kadar uyuyo ona bakarsam gelemem walla

kim tutturmuş ?

sümeyrakaydirigubbakcemile3

kim tutturmuş ?

geçmiş olsun tatlım. ne parası kıı??

hasret gülay ile konuş varsa tlfnu gelme durumu var faceden konuştum ben sizi sordu nasıl gelecekler diye

gülayın 3 nosu war bnde birini aramadedi memet almış geri hat onunmuş ben silmeyi unuttum acaba hangisi?
bayramda mesaj attığı nodan ulaşırım herhalde? yada weremmi sana?

ne parası mı en çok nickini buraya park eden yılın ünvanını aldı ceza kestik oğluşumla öznur teyzesine şakasına takılıyom

maşallah oğluşuna aman iyi ki gitmişsin doktora emirhan paşa da iyi olsun da

s.a.
geçmişe bakamadım
Nihan a dikkat edeyim derken ben hasta oldum...boğazım çok kötü gözlerim yanıyo ama çok halsiz değilim Allahtan..
ders programım değişti çarşamba hariç yine 12 de çıkıyorum ama çarşambaları son rehberlik saati için okula geri dönüyordum şimdi son 2 saatim dolu yani eve gelip okula dönmeme değmeyecek ama Nihan'ı da emzirmem lazım gelip...taksiye kaldım yine bu gidişle alamadım bir araba yaaaklava:

Çok geçmiş olsun cnm, demek ilaç vermemek için de çok ısrarlı olmamak gere. Allah korusun bronşite çevirirse çok kötü olur. Olsun cnm haftada 80gr da iyi hasta hasta

Eymen o saatlerde yarım saat ile 1 saat arası uyur genelde. Ama bugün hava kapalı olunca 10-12 arası uyudu. bilmiyorum yani belli olmaz. yarın bunları konuşuruz zaten. Yarın uyanan direkt foruma girsin:))

bana bakın la burcu numaran war mı birilerinde
handeye falan werde irtibatta olak ya da bana????
herkes numara wersn birbirine
öznur burcu ayfer diğerleri war sanırım bnde

ne parası mı en çok nickini buraya park eden yılın ünvanını aldı ceza kestik oğluşumla öznur teyzesine şakasına takılıyom

kaydirigubbakcemile3 bi de utanmadan benimle yarışa girdi:)) duy Öznur duy:))

çok geçmiş olsun cnm benim. bol bol bitki iç bari

Hasret telefonumu gönderdim özelden.
Gelişmeleri foruma girebilirsem forumdan, olmazsa smsle bildiririm.
şimdi kendimi fırtınanın göbeğine, istanbul trafiğine bırakıyorum.
hepinizi öpüyorum.
yarın gelmeyi, sizi görmeyi çok çok istiyorum opuyorumnanaktan

haberleşiriz burcu akşama konuş kocan la benim koca 9 gibi evde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…