2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

emirhana geçmiş olsun neyseki kötüye gitmeden götrmüşsün canım umarım atlatır bir an önce..
uyuyamıyorum ya

biz de çok istiyoruz inşallah olur. görüşürüz cnm

oglusumla oynuom kardesim geldi onla ilgileniom bide

ay ben de yemek yapmadım daha. bugün size yazmaktan hiç bi iş yapmadım:)) az sonra oğluş gelir,kalkayım da bişiler pişireyim

hanife ebru gecmis olsun kizlar

sağol canım :)

biz de çok istiyoruz inşallah olur. görüşürüz cnm

ay ben de yemek yapmadım daha. bugün size yazmaktan hiç bi iş yapmadım:)) az sonra oğluş gelir,kalkayım da bişiler pişireyim

kolay gelsin...Allahtan benim dünden yemeğim var...hiç halim yok şu an...

Sağol Jalecim, inşallah...

Doğuhansız sanırım

kesin degil ama Doguhan ile gelmeye calisacagim.Senol hayir dedimi uzerine birsey diyemem.

Ya ne kadar hamaratsınızzzz bizde yemekleri kadın yapıyo çok da güzel yapıyo ben hiç elimi süremiyomm pestilim cıkmıs oluyo zaten akşam trafiginde eve gidene kadar..cok beceriksizim sanırsammm

yok be anacim.kek dedigin nedirki.2 dk da oluyor.yoksa ben calismadigim halde yapamam oyle ahim sahim

77 kilo olan kimdi? Ben de ben deeeeeeee... boy var ama neye yarar

bennnnnnnnn 77 kiloyummmmmmm ay kabus gibi alman bayan gulle atma takimindakiler gibiyim

nan bende diom ne dio bu kis :)) kek yapip gondersem olmazmi

oznurcumm meralcımm zahmet etmeyın yaaa kıyamam sızee bennn :sinifsinif:
ben yaptım bı suuru sey, ama ılla yapalım dıosanız yapın hayır demem
sempatiksalakcinni

kesin degil ama Doguhan ile gelmeye calisacagim.Senol hayir dedimi uzerine birsey diyemem.

:1ninca: kız Öznur şu kocanın lafı üzerine laf etmemeni bi türlü karakterinle bağdaştıramıyorum nedense:)) Geyşa ruhlu şey senibayanssulusmile

oznurcumm meralcımm zahmet etmeyın yaaa kıyamam sızee bennn :sinifsinif:
ben yaptım bı suuru sey, ama ılla yapalım dıosanız yapın hayır demem
sempatiksalakcinni

ne zahmeti cnm benim, sen bizim için o kadar zahmete giriyosun:asigim:

ben geldim ekspertizdeydim
evt yarın nası yapıyoruz
karar verdiniz mi kim kimi nası alıyoo çabuk dönün bana çıkıcam valiz hazırlicam uçağa yetişcem çbk çbk

ben geldim ekspertizdeydim
evt yarın nası yapıyoruz
karar verdiniz mi kim kimi nası alıyoo çabuk dönün bana çıkıcam valiz hazırlicam uçağa yetişcem çbk çbk

bende 3 çeşit börek getiriyorum umarım beğenirsiniz

Canım Sümeyra arkadaşımızın da bizimle gelme ihtimali var. dolayısıyla o zaman hasret ve o, senle de ben buluşucaz. o gelmezse sen,ben,hasret buluşucaz. saati falan yarın belli olur. cebini atsana bana özelden

ev sahibemiz de 2 çeşit börek yapmıştı:)) neysem ben çok severim böreği, ayyy hepsinden yicem wallacokacimcoook

biri beni durdursuuunnnn, bugün sürekli yazasım vardelikafadulden heyecan yaptım sanırım yarın dolayısıylan:))
ama kalkıyorum şimdi ve yemek yapıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…