2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

duşumu aldım yettimmm gari

kız meral ne sekersın sen ole yaaaa benı hep gulduruosunn kaydirigubbakcemile3
ali babanın cıftlıgını bende soluorum susturuo demırı sempatiksalakcinni bıde bır aslan mıyav deıdıyı soylerım hep

derya ne kadar zamandir plates yapiyorsun ?

4 hafta falan oldu daha öncedende yapmıştım yani hamilelikten önce iyi gelmişti. Kilo vermiyosun tabi ama sıkılaşıyosun bir de kas ağrılarımı azalttı benim süpperrr:teytey:

bi kerem o plates değil pilatesnaniknanik geçen defa da dicektim de unuttum:jeyyar:

OCD gülle takımının kaptanı benim bi kerem çok güldürdün beni yaakaydirigubbakcemile5

ebru şallının hastaneden çıkarkenki fotolarını gördünüz mü? Tamam kilo almadın anladıkta sezeryan olmadı mı bu? Nasıl dik durabiliyosun yaaa valla bi iş var o iştee

Geçmiş olsun hanifecim.....

teşekkür ederim Ayfercim :)

ebru şallının hastaneden çıkarkenki fotolarını gördünüz mü? Tamam kilo almadın anladıkta sezeryan olmadı mı bu? Nasıl dik durabiliyosun yaaa valla bi iş var o iştee

doğum yapmış mı o ya...niye dik duramasın ki ben de gayet diktim:sm_confused:

Son düzenleme:
bi kerem o plates değil pilatesnaniknanik geçen defa da dicektim de unuttum:jeyyar:

meral kis paralarim ben seni plakandan oyle yaziom ben.hem ben 7 yerine 2 yazarim 6 yerine 9 du et pilatese plates demisim cok degil bana gore kaydirigubbakcemile3

hadi hemen yolla olur olurrrr bekliyommmmmmm

kis sen rejimde degil misin ?

vallahi Meralcigim bana tek lafini geciren erkek Senol du.onunlada evlendim cok geysa ruhluyumdur aklinialirimsmile

bende 3 çeşit börek getiriyorum umarım beğenirsiniz

heh kesin Meralim goturur 2 cesidini olumunekankayizsmile

Sezeryanda sonra bn de gayet muhtesemdim çok şükür hemide ilk günde bile ve hiç yatmadım patir patir gezdm yemk yaptım misafir agarladim kızlar B'nde ev adresini yazıyorum pasta börek bekliyorum

kız meral ne sekersın sen ole yaaaa benı hep gulduruosunn kaydirigubbakcemile3
ali babanın cıftlıgını bende soluorum susturuo demırı sempatiksalakcinni bıde bır aslan mıyav deıdıyı soylerım hep

olumunekankayizsmile Bizim de ikinci şarkımız o:)) ona da çok gülüyo paşam

mrl bende sana attım çok heycanlandım bu enim ilk özel mesajımsositososito

nice nice özel mesajlara cnm

ne yemegi yapcan kızzz, bende sasırdım ne pısırsem dıyee sempatiksalakcinni

Tavada tavuk pirzola, meyhane pilavı, cacıkyerimseniben

o zaman helal olsun Şenol beye:lepi:
ne iki çeşidi kıı, ben 5 çeşidi götürücem deyom:))

Meral in Eymen yemiyo ya o yüzden vakti çok burda takılıyor

hahah evet hiç yemek yedirme gibi bi vakit kaybımız yokboshayallersmile ama normalde durmaz böyle kucağımda da sakin bugün maşallah. darısı yarına

hayir canim ayaginda salliyor Eymeni

ııhh laptop bozuk malesef, diğer pc'deyim. Eymen de kah kucağımda kah oyuncaklarla,kah yürüteçte kah mama sandalyesinde kah kah kahkaydirigubbakcemile3

sezeryandan sonra dik durabiliyomuydunCADIARZU

ay ben de 5 gün dik duramamıştımeyvahedigeldismile

ben kıymalı karnıbahar yaptım üzerinede kaşar rendeledim ohhh misi gibi olducokacimcoook

afiyet olsuncokacimcoook

kızlarrrr görüşürüsss ben bugün erken çıkıyorum zincirlikuyu bakırköy arası muhteşem yol beni bekliyor trafik felç bana şans dileyin oğluşa çabuk kavuşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…