2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben kaçar valiz toplicam duş alıcam oo işim çok yarın yüzyüze görüşürüz hepinizi öpüyorum byy:teytey:

maşallah diyeyim o zaman ben yaklaşık 3 gün sonra dik durabiliyordum ancak da onun için şaşırmıştımmm

sağol canım...ben de o kadar kolay olacağını düşünmemiştim ablamınki çok zordu mesela...bünyeden bünyeye değişiyor hamdolsun o günler geçti en kolayı bile sıkıntılı sonuçta ama meleklerimize değerdi:):)

benim şarkı söylemem Nihanın pek hoşuna gitmiyor-tatlicadiarzu-
ama babasıyla söyleyip oynuyor zilli alkış yapıyor onnu da babası öğretti 2 haftadır ...alkış yaparak uyuyor alkış yaparak uyanıyor çok komik....

aslında benim sezaryene gidişim de hastaneden çıkışım da çok komikti kaydirigubbakcemile3
sabah 7 de hast. ol demişti doktor.. hast. önüne tam 7 de vardık ben herkesten önce arabadan indim koşar adım servise çıktım bir başıma (annemler arkadan eşyaları alıp çıktılar) doğum vardı geciktim mi dedim ne gülmüştü baş hemşirekaydirigubbakcemile3saat 7yi5 geçiyordu sempatiksalakcinni
hastaneden çıkarken de Nihan'ı kucağıma alıp çıkıyordum neredeyse annemler dur bakalım dediler de aldılar kucağımdan.... sen kendini taşı önce

Son düzenleme:
yaaa o kadar ısım vardı demır de bı huysuzdu anlatamam sızeee...
bir tek kurabıyem kaldı yuapılacakkk...
muhallebesi yapıldı , ohhh yarın mis gibi yiyecekler bizi beklio kızlarr kaydirigubbakcemile3
kız oznur sen yemicen mi yoksam klava:
hele bi yeme, sonrasında zaten rejime girces biliosun o yuızden yarın kendımızı odullendirces ona göre :icecream:
bu arada, dusundum de gelemeyenlere psikolojik baskı yapmak istemiyorumm... sonucta ben duygusal davranıyorum, onlar da gelmek ıstıyorlar ama gelemezlersede olur napalım, bunda da varmıs bır hayır der otururz kaydirigubbakcemile3
4-5 kısı olsakt a olur napoalım bilmiyorumkismile

sezeryandan sonra dik durabiliyomuydunCADIARZU

bende dik durabiliyordum fekat yuruyemiyordum cunkum basim cok donuyordu.

ben kıymalı karnıbahar yaptım üzerinede kaşar rendeledim ohhh misi gibi olducokacimcoook

gecen hafta bende yaptim direkt cope gitti.sinir oluyorum boyle olunca yazik gunah.soruyorum yermisin diye he diyor sonra yemiyor kocam

Sezeryanda sonra bn de gayet muhtesemdim çok şükür hemide ilk günde bile ve hiç yatmadım patir patir gezdm yemk yaptım misafir agarladim kızlar B'nde ev adresini yazıyorum pasta börek bekliyorum

sende gelebilsen keske yaw.du bakalim benim bi bursa planlarim var nasipse olacaka ve insallah senide gorecegim

yaf yirim ben yirimmmmm
meral hasret yazgi yanimda hic kalir sen hiccccc merak etme .
eskiden bana agopun kazi derlerdi kaydirigubbakcemile3

stanbul'da bu geceye dikkat - Hrriyet Gndem
çok istiyoruz HAYIRLISI HERŞEYİN :Saruboceq::Saruboceq:

Hande bence sen kızlara kalacak yer de ayarla çünkü gelen dönemeyecek :)
Ben çıktım inanın ki gelmeyi çok istedim ama soğuk olmasaydı bile hastalıktan o da olmasa Ağva sözümden gelemeyecektim şimdiden herkese iyi eğlenceler, bir dahaki sefer inşallah katılacağım, hepinizi tek tek tanıyıp sürekli görüşeceğim arkadaşlar olmanızı ve çocuklarınızın da oğlumun en iyi arkadaşları olmasını çok istiyorum.

selam
biz kontrolümüzden geldik
8300gr kilomuz 70cm boyumuz.
yanak ve burundaki kızarıklık ve tahriş alerji degil soguktanmış.hassasiyet göstermiş..bunun için krem verdi..
alerji olsaymış vücudun heryerinde olurmuş..
dişi için krem falan vermedi sadece geceleri agrısı cok olur cok huysuzlanırsa agrı kesici şurup yazdı..fitil istemedim..
bikac gecedr gece uyku düzenimiz bozulmuştu zaten..

heeyyyy bu arada buluşmadan nbr??
herkeşten önce ben varacam handeye.görürsünüz..hıh..

hava müthiş soguk samsun da.
aralıksız 2 gündür yağış var..

kızlar cokta soguktan sakınmayın bebeleri.
bağışıklık kazanmaları gerek.

offf yaa eşim geldi işten bir saat önce.
eski işerine gitcekmiş para almaya bende forumdaydım ne iş dedi bu havada
gitmeyi düşünmüyosun heralde dedi bende düşünüyorum dedim gitcem
çocuk hasta için rahat edecekmi bari dedi
uzaktan geliyorlar çocuklu insanlar ben nasıl gitmem dedim.
cevabı şu:tmm rahatsan gidebilirsin..dedi üstünü deişti giti..
dua edelim nolur çocuklarımız hasta olmasın.zaten hastada kötü olmasın..
ALLAH ım sen onları kanatlarının altında sakla..

bu tickerın nie hiç düzelmiooo
maşallah yamuşa tocaman olmuşolumunekankayizsmile

sıkı giydir ağzını burnunu sar canım

maşallah yagmur prensese.
geçmiş olsun annesi önemli bişey olmamasına sevindim,
aslında dogru cocukları soguktan çok sakınmamak gerekiyo
herşeyle mücadele etmeleri gerekiyo dirençleri artması için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…