2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yarın için çok heyecanlıyım..
wallahi karda yağsa geleceğim, şeker diiliz erimeyiz,
bütün bi kış hiç mi çıkmicaz dışarı yani pencereyide açmayalım artık belki hasta olurlar..
giydiricem astronotunu gerekirse atkısını beresini çıkıcam yani ne olacak!
zaten ewde olacağız dış ortam değil yani :)

oy oy bu akşam gidip yürüteç alacağım bu böyle olmayacak ağzını burnunu patlatacak bu gün en az otuz kere tutunup ayağa kalktı hiç bir iş yapamadım tuvalete zor gittim (

alp paşaya mont aldınmı sen hazırlıklımıydın
ne ile geleceksin. handeye :uhm:

burdan aldım canım daha doğrusu halam aldı dün.
yaa zaten araba ile geliniyor sar sarmala battaniyeye Allah a emanet.
ben nerelerden geldim valla aynı şehirde olupta gelmemek olmaz vallahi.

alkisalkisalkis

katılıyorum sana...:lepi:

aman çok hazırlıksızız kışa erken geldi yaa
atkı yok.mont ablam verdi idare ederim onla,
inşallah üşütmeyiz..iyice tırstım şimdik.
birde handenin adresi istiyorum kimde varsa

canım neyler gelcen?
meydandan sahıle dogru yuruytorsun epey bı gıdıuosun (kemal tanca yı falan gecıyorsun) sahıldekı madoya gelmeden solda catım bıranesı var o sokakta tekelın ustu

Handecim sen bize sokak adı,apartman adı, daire no falan açık adresini de msj atsan iyi olur doğrusu, yoksa yarın telefonlarla başını epey bi ağrıtırız:)) bi de cnm şoföre belirtebileceğimiz bildik bi yer var mı yakınlarında? hani şuraya doğru gidicez diyeceğimiz??

Ebrucum geçmiş olsun cnm,önemli bi problem olmamasına sevindim cnm. Maşallah Yağmur baya büyümüş desene annesi

aaa arkadaşlar baktımda herkez6 yada 7 aylık..nasıl oluyor anlmadım.bende 2010 mart annesiyim,bebişim 24 martta doğdu.biz daha 4 buçuk aylığız.kafam karıştı:))

maşallah yagmur prensese.
geçmiş olsun annesi önemli bişey olmamasına sevindim,
aslında dogru cocukları soguktan çok sakınmamak gerekiyo
herşeyle mücadele etmeleri gerekiyo dirençleri artması için..

bu tickerın nie hiç düzelmiooo
maşallah yamuşa tocaman olmuşolumunekankayizsmile

maşalllah YAĞMUR KUZUMA.

tabi canım ogada pasta böyrek mende kacurmazdım herhal.cok yime hee
oy oy bu akşam gidip yürüteç alacağım bu böyle olmayacak ağzını burnunu patlatacak bu gün en az otuz kere tutunup ayağa kalktı hiç bir iş yapamadım tuvalete zor gittim (
bende bende bende..
yetti artık
ilk işim yürütec alıp rahata ermek..
bugün yarın bitiriorum bu işi.

Ebrucum geçmiş olsun cnm,önemli bi problem olmamasına sevindim cnm. Maşallah Yağmur baya büyümüş desene annesi

aaa arkadaşlar baktımda herkez6 yada 7 aylık..nasıl oluyor anlmadım.bende 2010 mart annesiyim,bebişim 24 martta doğdu.biz daha 4 buçuk aylığız.kafam karıştı:))

nası yani ne 4 aylıgı yaa!ne alaka..

uff ya cerynin sabahın 5inde uyumuş olması bugünkü düzenimizi altüst etti
saatleri hep gecikti şimdi mecbur uyutmak zorunda kaldım uff 120likte mama werdim bıraksam 10akadar uyur sonrada canıma okur o yüzden 8de uyandırmaya gidicem(( mecburen yoksa yarına uyuklayarak yanınıza gelicem 5 saat bile uyumadım toplamda

hahhah kamera şakası mı bu?? Sizin takvimde nisan ve mayıs ayları eksik sanırsam:))

şimdilik ben kaçar hepinize iyi akşamlar yarın buluşuruk:))

çok güzel yaw, buluşurukkalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…