2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım belki de gece uykusuna yatmıştır? sen de erken yat sabah zinde kalk

usuyorum bu ne bicim is anlamadim.tocamda gemiye gitti bu aksam gec gelecek.annemi bekliyorum utu yapacagim

Kız sana da mevsim beğendiremeyük haa, yazın da sürekli terliyorum,bunaldım,off çok sıcak deyip duruyodun:)) Kombiyi çalıştırmadın mı?? Biz açtık petekleri walla mis gibin sıcacık oturuyoruz şimdi sıfır kolluyla:))

dalga mı geçiosun sen!!!!!!

evet dalga geçiyor eski msjlarına baktım mayıs annesi gibi görünüyor ama belki o da düzmecedirklava:

ya 10da 11de yine gözünü açıp sabah 3,4,5 yaparsa yineeyvahedigeldismile böyle bi riski alamamki

bilmiyorumkismile bilemedim şimdi. ne bileyim 8 gibi yatan bebekler var ya ondan dedim belki gece uykusudur diye, sen bilirsin artık cnm

bilmiyorum bana baştan beri hava yağmurlu olmazsa gidersin diyordu..
yollayacağını sanmıyorum
:2:

sen izin alıyomuş gibi yapma yine de, yarın arkadaşlardayım unutmadın di mi cnm falan de:)) gelirsin inş. yaa

canım neyler gelcen?
meydandan sahıle dogru yuruytorsun epey bı gıdıuosun (kemal tanca yı falan gecıyorsun) sahıldekı madoya gelmeden solda catım bıranesı var o sokakta tekelın ustu

ben biliyorum o sokağı :) keşke istanbulda olsaydım ben eski oralıyım ataköy lisesinde okudum bilirim oraları :)

kızlar ya bişi sorcamben bu akşam süt sağcambiraz da yarın miraç babasıyla kalcak bn alışverişe gitcem miraça sütü cam biberona bırakıp buzluğa mı atayım yoksa alt bölmede mi beklesin

martla mayısı karıştırmıştır belki şaşkolozkaydirigubbakcemile3

kızlar ya bişi sorcamben bu akşam süt sağcambiraz da yarın miraç babasıyla kalcak bn alışverişe gitcem miraça sütü cam biberona bırakıp buzluğa mı atayım yoksa alt bölmede mi beklesin

bnce buzluğa atmana gerek yok dolapta saklayabilirsin... zaten yarın için diosun
bide sağılacak kadar sütün warsa tebrik ediorumhihoyyyt

calistirdim ama bizim kombi yan ciziyor :) yeni bi dene bakinios cicim.klimayi actim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…