- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.521
uff ya cerynin sabahın 5inde uyumuş olması bugünkü düzenimizi altüst etti
saatleri hep gecikti şimdi mecbur uyutmak zorunda kaldım uff 120likte mama werdim bıraksam 10akadar uyur sonrada canıma okur o yüzden 8de uyandırmaya gidicem(( mecburen yoksa yarına uyuklayarak yanınıza gelicem 5 saat bile uyumadım toplamda
aaa arkadaşlar baktımda herkez6 yada 7 aylık..nasıl oluyor anlmadım.bende 2010 mart annesiyim,bebişim 24 martta doğdu.biz daha 4 buçuk aylığız.kafam karıştı:))
usuyorum bu ne bicim is anlamadim.tocamda gemiye gitti bu aksam gec gelecek.annemi bekliyorum utu yapacagim
Canım belki de gece uykusuna yatmıştır? sen de erken yat sabah zinde kalk
dalga mı geçiosun sen!!!!!!
ya 10da 11de yine gözünü açıp sabah 3,4,5 yaparsa yineeyvahedigeldismile böyle bi riski alamamki
bilmiyorum bana baştan beri hava yağmurlu olmazsa gidersin diyordu..
yollayacağını sanmıyorum :2:
canım neyler gelcen?
meydandan sahıle dogru yuruytorsun epey bı gıdıuosun (kemal tanca yı falan gecıyorsun) sahıldekı madoya gelmeden solda catım bıranesı var o sokakta tekelın ustu
evet dalga geçiyoreski msjlarına baktım mayıs annesi gibi görünüyor ama belki o da düzmecedir klava:
bilmiyorumkismile bilemedim şimdi. ne bileyim 8 gibi yatan bebekler var ya ondan dedim belki gece uykusudur diye, sen bilirsin artık cnm
sen izin alıyomuş gibi yapma yine de, yarın arkadaşlardayım unutmadın di mi cnm falan de:)) gelirsin inş. yaa
kızlar ya bişi sorcamben bu akşam süt sağcambiraz da yarın miraç babasıyla kalcak bn alışverişe gitcem miraça sütü cam biberona bırakıp buzluğa mı atayım yoksa alt bölmede mi beklesin
Kız sana da mevsim beğendiremeyük haa, yazın da sürekli terliyorum,bunaldım,off çok sıcak deyip duruyodun:)) Kombiyi çalıştırmadın mı?? Biz açtık petekleri walla mis gibin sıcacık oturuyoruz şimdi sıfır kolluyla:))
ben biliyorum o sokağı :) keşke istanbulda olsaydım ben eski oralıyım ataköy lisesinde okudum bilirim oraları :)
ufffffffffffffffffffffffffffffffff
ayy keske gelebılseydın, bende atakoy cumhurıyet lısesınde okumustumm kaydirigubbakcemile2
anam gelmedi hala yaf pufffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?