2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızzz bı gun gelemde bırlıkte caddede gezelımm :lepi:süprizzzzzalkisalkisalkis

evet neden ki CADIARZU

canim ben eski bagdat caddesinde oturuyorum ama yeni yanee su zengin muhiti denen bagdat caddesine sik sik gidip gelirim.havalar duzelecekmis gel gidelim gezelim kahve falan iceriz alisveris yapariz cok zevkli olur.
burcuyuda aliriz haftasonu olursa
e haberlerde hep havanin kotu olacagini soyluyorlar

amannn salla yaaa havaları, onumuz kıs zaten hep bole olack.. gozun korkmasın hayatımm
gelırım valla, bende cok sevıyorum caddeyı dolasırız bırlıkteee :dance:

amannn salla yaaa havaları, onumuz kıs zaten hep bole olack.. gozun korkmasın hayatımm
gelırım valla, bende cok sevıyorum caddeyı dolasırız bırlıkteee :dance:

canim normalde sallarim da Doguhan`i nasil getiririm Senol ne der diye bekliyorum.
yoksa caddede yagmur yagarken bile Doguhan ile turlayip cafelere bile gitmisligimiz vardir hatta bi cafede saatlerce oturmuslugumuz vardir.Doguhan`in puseti uzay mekigi gibi ne yagmur ne soguk gecirmiyor gerci biraz agir ama olsun emniyetleri vs de cok iyi
buyuyuncede ogluma captiva alacaaaammmm kaydirigubbakcemile3

ne o nan maxicosi falan mı aldınız yavruya mini ferrarii gamyoncuiremsu

Sümeyraaa, nettin? geliyon muu??

kız meral yarın senın o yanaklarını sıkıcamm ahdettım kaydirigubbakcemile3
bugun ole guldurdun ki beni kaydirigubbakcemile3
su kadın demıs ya benım beegım 4,5 aylık sende ne o bacım ayları saymayı mı unuttun,nisan mayısımı atladın dıye koptum koptum kaydirigubbakcemile3

meral sümeyra eğer kocası terslik çıkarmazsa buraya gelecek burdan korsan amcayla gelices konuştuumuz gibi sende esinle gel yada esin direk geçer falan demiştiya biri bırakabilir o zamn burdanda gelip seni alırız...
ok?

wallahi ya
korku heyecan yarına bi aksilik çıkmaz inşallah sizleri göreceğim bebikleri tek tek kucaklayacağım çin çok mutluyum:lepi:

:mymeka: ne aksıiligi nan oldururum senii klava:

kızlar ben cıkıyorum sonra yıne gelırım dus falan alcammmmsempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 sık canım benim:))
kız o galiba cidden şaşırmış ta gelmişti, aslında mayıs annesiymiş. garibim belki de son anda "ana ben mart değil mayıs annesiydim" diye kendine geldi ve kaçıp gittikaydirigubbakcemile3

Hımm Esinin öyle bi durum mu var?? neyse bakarız cnm yaa,haberleşiriz yarın inş.

:mymeka: ne aksıiligi nan oldururum senii klava:

kızlar ben cıkıyorum sonra yıne gelırım dus falan alcammmmsempatiksalakcinni

Şimdiden sıhhatler olsun cnm. ben de kaçayım artık. öptüm hepinizi. Yarın için valizimi hazırlayayım, Handelerde kalmaya niyetlendimsempatiksalakcinni iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…