- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.561
uvvvvvvvvv buyugum snden dıosun yanıı kaydirigubbakcemile3
kaclısın ki
ne o nan maxicosi falan mı aldınız yavruya mini ferrariigamyoncuiremsu
hımmm, ma yarın kısma barim:)) doya doya yiyelim sonra dönüşte ben de sizinle rejime girebilirim, bu boğazla nasıl olcaksa
Ben geldim ama kimse kalmamış..
Herkes yarınki buluşmaya hazırlanıyo herlde..
Bizi sorarsanız hala Pelin'in hastalıklarıyla uğraşıyoruz.. Antibiyotik kullanmamıza rağmen kakasında çıkan enfeksiyon geçmedi.. Doktor kültür istedi.. Sonuçlarını bekliyoruz..
Bu arada bi de arabamızı satıp elde avuçta ne varsa üzerine koyup sıfır araba aldı eşim.. Pelin'e bez almaya bile paramız kalmadı. Bugün markete gidip Pelin'e bez almamız lazım diyorum.. Eşim param kalmadı diyo.. O zaman arabaya yapsın çişini dedim içimden!!!!
hasret hanife napionus nen bacilar
hastayım nefes alamıyorum mutfakta bulaşıklar beni bekliyor makineye koyayım diye uykum var ama ben bil. başına oturdum hiçbir şey yapmak istemediğim içinsenağlama
geçmiş olsun hanifecim.
aman kendine iyi bak sanaya bulaşmasın.
bil. kalk bulaşıklarıda boşver nane limon kaynat iç.
bir güzel dinlen terlemeye bak öylece atlatırsı inşallah.:Saruboceq:
selam
biz kontrolümüzden geldik
8300gr kilomuz 70cm boyumuz.
yanak ve burundaki kızarıklık ve tahriş alerji degil soguktanmış.hassasiyet göstermiş..bunun için krem verdi..
alerji olsaymış vücudun heryerinde olurmuş..
dişi için krem falan vermedi sadece geceleri agrısı cok olur cok huysuzlanırsa agrı kesici şurup yazdı..fitil istemedim..
bikac gecedr gece uyku düzenimiz bozulmuştu zaten..
heeyyyy bu arada buluşmadan nbr??
herkeşten önce ben varacam handeye.görürsünüz..hıh..
Ben geldim ama kimse kalmamış..
Herkes yarınki buluşmaya hazırlanıyo herlde..
Bizi sorarsanız hala Pelin'in hastalıklarıyla uğraşıyoruz.. Antibiyotik kullanmamıza rağmen kakasında çıkan enfeksiyon geçmedi.. Doktor kültür istedi.. Sonuçlarını bekliyoruz..
Bu arada bi de arabamızı satıp elde avuçta ne varsa üzerine koyup sıfır araba aldı eşim.. Pelin'e bez almaya bile paramız kalmadı. Bugün markete gidip Pelin'e bez almamız lazım diyorum.. Eşim param kalmadı diyo.. O zaman arabaya yapsın çişini dedim içimden!!!!
hastayım nefes alamıyorum mutfakta bulaşıklar beni bekliyor makineye koyayım diye uykum var ama ben bil. başına oturdum hiçbir şey yapmak istemediğim içinsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?