2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben geldim ama kimse kalmamış..
Herkes yarınki buluşmaya hazırlanıyo herlde..
Bizi sorarsanız hala Pelin'in hastalıklarıyla uğraşıyoruz.. Antibiyotik kullanmamıza rağmen kakasında çıkan enfeksiyon geçmedi.. Doktor kültür istedi.. Sonuçlarını bekliyoruz..
Bu arada bi de arabamızı satıp elde avuçta ne varsa üzerine koyup sıfır araba aldı eşim.. Pelin'e bez almaya bile paramız kalmadı. Bugün markete gidip Pelin'e bez almamız lazım diyorum.. Eşim param kalmadı diyo.. O zaman arabaya yapsın çişini dedim içimden!!!!

kocam geldi yaw ne guzel bugun 200 e 200 yatakda tek basima yatacaktim hazir annemde bizdeyken o da Doguhan ile ilgilenirdi
dedim bugun koltukda yat guluyor

ne o nan maxicosi falan mı aldınız yavruya mini ferrarii gamyoncuiremsu

yok chicco aldik emme kocaman maxi cosi ye ne milyar verecegim kuzum ucuyormuki kaydirigubbakcemile3

hımmm, ma yarın kısma barim:)) doya doya yiyelim sonra dönüşte ben de sizinle rejime girebilirim, bu boğazla nasıl olcaksa

yiyecem ben yarinda sen donusde bizle rejime girebilcen mi pek inanasim gelmiyor

yaw ben anlamiyorum bu erkekleri arabaya parami yatirilir bea

hastayım nefes alamıyorum mutfakta bulaşıklar beni bekliyor makineye koyayım diye uykum var ama ben bil. başına oturdum hiçbir şey yapmak istemediğim içinsenağlama

geçmiş olsun hanifecim.
aman kendine iyi bak sanaya bulaşmasın.
bil. kalk bulaşıklarıda boşver nane limon kaynat iç.
bir güzel dinlen terlemeye bak öylece atlatırsı inşallah.:Saruboceq:

maaşallah yağmuşuma

canım çok geçmiş olsun pelincik'e arabanız da hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin Rabbim

hastayım nefes alamıyorum mutfakta bulaşıklar beni bekliyor makineye koyayım diye uykum var ama ben bil. başına oturdum hiçbir şey yapmak istemediğim içinsenağlama

çok çook geçmiş olsun hanifecim

kızlaaar ani bir kararla istanbul'a gidiyorum hem de bakırköy'e ama buluşmaya yetişebileceğimi sanmıyorum
sabah çıkcaz yola otobüsle gideceğim için 4'te 5'te anca evde olurum (o bile belli değil henüz çünkü bileti aşti'den alacağız kaç otobüsüne bineriz bilmiyorum) handelere gidene kadar herkes dağılır zaten
babam gelmişti bize gidelim beraber deyince eşim de sağolsun izin verdi ahh keşke pazar ya da hafta içi olsaydı buluşma

bitimiş haldeyim 2 gecedir imanım gewredi daha uyumadım.. cereni ayağımda salladım bu saate kadar indirince ağlıyor.. uff dün gecede 5te uyudum bu gecde tabi uyuyabilecekmiyim orası meçhul mızmızmız....
bitmiş haldeyim yarın bütün gün uyumak istiyoru((

jaleeeeeeeeeeee
gelsene yarım saatte olsa uğra yaa görelim senide süper olur.. numaran kimde war handeye at özelden yada faceden
ayarlada gel canım biz o saatte daha orda olacağız muhtemelen

dökülüyorum gidip uyuyayım inşallh uyanmaz artık öldüm dün geceden beri 5 saat uykuylayım
yarın ne halde olurum meçhul sabahın köründe hortlayacak yineeeeyvahedigeldismile

hepinize huzurlu geceler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…