2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bugün büyük gün..buluşma var dimi..bol bol foto istiyoruz...
1 haftadır ailecek yatak döşek yatıyoruz kızlar..asya arda ben ve eşim.....1 hafta önce asya ardınden ben ve arda sonra babamız ateşlendik..ve boğaza vurdu.şu anda boğazımda taş düğümlü sanki ve müthiş bir başağrısı.asyam nefes alamamaktan 1 haftadır uyuyamıyo.burada salgın büyük.hastaneler dolup taşıyo..

Jale o saatlerde İstanbul'da olursan gel mutlaka, ne güzel seni de görmüş olalım cnm. bu arada hayırdır inşallah bu ani geliş

hay allah yaaa, inşallah şu anda huzurla uyuyorsunuzdur

GÜNAYDIN :)
çok sağol Jalecim....
Hasretcim inşallah uyumuşsunuzdur ikiniz de....

Günaydın Hanif, iyi oldun mu cnm biraz?

Çok geçmiş olsun cnm yaa. Asya'ya ilaç vermiyor musun hala cnm? Allah korusun bronşite çevirmesin sonra??

kızlar ne yapıyonuz
öznur sen kalp alıcan deyuu
sayfaları kabarttın iyice:))

yok kıs onu yapan Meral Hanfeduuuuuuuu kaydirigubbakcemile3

canıımm sağol:)
kalkıyorum şimdi...iyi gecelermirmirmirmir

gecmıs olsun Hanıfecıgım.tum gun yat dınlen.bebıke bakması ıcın bırılerını cagır yada kocan baksan canım benım

cok gecmıs olsun.dr ılac falan vermedımı Asya ıcın ?

Günaydın canlar
Eymen bu gece hiç uyumadı ağladı çıldırdı ne oldu anlayamadım hafif burnu tıkanık gibiydi
serum fizyolojik damlattım sabaha karşı 1 saat kadar uyudu az öncede 10 dk.

Eşim yollamıyor beni bu havada ne işim varmış karşılarda kucağımda bebekle ben işe gitmesem götürürdüm dedi bissürü dil döktüm ama nafile...:1no2:

Eymen şu an prizlere yetişmeye çalışıyor yine yorucu bir gün bizi bekliyor eyvahedigeldismile

sağol meral ve öznurcum...pesedeli çok oldu meralcim..5-6 gündür antibiyotik kullanıyorum ama daha etkisini göstermedi sanki...

hepinize günaydın bugün büyük gün hadi bakalım bol bol resim istiyoruz ve bebekleri benim yerimede bol bol koklayın tamam mı

buarada hasta olan bebeklerimize acil şifalar kıyamam ben onlara uyumayan bebeklerimizede bol bol uykular

Geçmiş olsun canım tıkandıkça aç burnunu.Ayşenurunda sık sık tıkanırdı bir ara elimde damlalarla çocuk en sonunda burnunu kaçırır oldu benden.

Oy oy buluşmamı varmış bugün?Evet bol bol foto istiyoruz bu arada bebişleri sıkı giydirin hasta etmeyin havalar soğudu iyice.

daha iyi değilim maalesef ama üst solunum yolu enf. grip değil anlaşılan aşırı bir halsizlik ateş vs yok...sadece burnum tıkalı boğazım yanıyor...Allahtan Nihan bugün sakin:)

sağol canım:)
sabah eşim ıhlmur demlemiş kahvaltı hazırlamış bana sağolsun beraber yedik o okula gitti haftasonu kursu var...Allahtan Nihan bugün keyifli sakin yormuyor beni:)çağıracak kimsem yok ki burda arkadaşlarım da hep çocuklu....

oyy kıyamam oğluşuma ne derdi var acaba....bugün dinlenir bol bol uyur inşallah...

sağol meral ve öznurcum...pesedeli çok oldu meralcim..5-6 gündür antibiyotik kullanıyorum ama daha etkisini göstermedi sanki...

canım geçmiş olsun ailece biz de o kadar kötü değil ama benzer bir durumdayız Allahtan doktorun gribal enf. başlangıcı demesne rağmen Nihan çok iyi:)
siz de turp gibi olun inşallah :):):):)

günaydın İSTANBULDAYIMsositososito merali aradım cevap vermedi birazdan yine aricam hade ben yine bakarım bebek durmuyoo

uykusuz bi geceden sonra herkese günaydın..
bunu benden duymaya alışık degilsiniz dimii
ama bu diş cıkarma dönemi düzenimizi allak bullak etti..
neyse..
canolar..
bol resim+videoooo is ti yooo ruzzzzzzz!!!!!

uykusuz bi geceden sonra herkese günaydın..
bunu benden duymaya alışık degilsiniz dimii
ama bu diş cıkarma dönemi düzenimizi allak bullak etti..
neyse..
canolar..
bol resim+videoooo is ti yooo ruzzzzzzz!!!!!

Canım geçmiş olsun diyeyim inş. düzelir kısa zamanda eski düzeninize dönersiniz.Jel falan verdimi doktor peki?Uyumuyormu çokmu acıyor dişleri?Çokmu ağlıyor geceleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…