- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.581
kızlaaar ani bir kararla istanbul'a gidiyorum hem de bakırköy'e ama buluşmaya yetişebileceğimi sanmıyorum
sabah çıkcaz yola otobüsle gideceğim için 4'te 5'te anca evde olurum (o bile belli değil henüz çünkü bileti aşti'den alacağız kaç otobüsüne bineriz bilmiyorum) handelere gidene kadar herkes dağılır zaten
babam gelmişti bize gidelim beraber deyince eşim de sağolsun izin verdi ahh keşke pazar ya da hafta içi olsaydı buluşma
bitimiş haldeyim 2 gecedir imanım gewredi daha uyumadım.. cereni ayağımda salladım bu saate kadar indirince ağlıyor.. uff dün gecede 5te uyudum bu gecde tabi uyuyabilecekmiyim orası meçhul mızmızmız....
bitmiş haldeyim yarın bütün gün uyumak istiyoru((
GÜNAYDIN :)
çok sağol Jalecim....
Hasretcim inşallah uyumuşsunuzdur ikiniz de....
slm kızlar bugün büyük gün..buluşma var dimi..bol bol foto istiyoruz...
1 haftadır ailecek yatak döşek yatıyoruz kızlar..asya arda ben ve eşim.....1 hafta önce asya ardınden ben ve arda sonra babamız ateşlendik..ve boğaza vurdu.şu anda boğazımda taş düğümlü sanki ve müthiş bir başağrısı.asyam nefes alamamaktan 1 haftadır uyuyamıyo.burada salgın büyük.hastaneler dolup taşıyo..
kızlar ne yapıyonuz
öznur sen kalp alıcan deyuu
sayfaları kabarttın iyice:))
canıımm sağol:)
kalkıyorum şimdi...iyi gecelermirmirmirmir
slm kızlar bugün büyük gün..buluşma var dimi..bol bol foto istiyoruz...
1 haftadır ailecek yatak döşek yatıyoruz kızlar..asya arda ben ve eşim.....1 hafta önce asya ardınden ben ve arda sonra babamız ateşlendik..ve boğaza vurdu.şu anda boğazımda taş düğümlü sanki ve müthiş bir başağrısı.asyam nefes alamamaktan 1 haftadır uyuyamıyo.burada salgın büyük.hastaneler dolup taşıyo..
Günaydın canlar, bugün büyük gün çok heyecanlıyım:lepi:
Günaydın canlar
Eymen bu gece hiç uyumadı ağladı çıldırdı ne oldu anlayamadım hafif burnu tıkanık gibiydi
serum fizyolojik damlattım sabaha karşı 1 saat kadar uyudu az öncede 10 dk.
Eşim yollamıyor beni bu havada ne işim varmış karşılarda kucağımda bebekle ben işe gitmesem götürürdüm dedi bissürü dil döktüm ama nafile...:1no2:
Eymen şu an prizlere yetişmeye çalışıyor yine yorucu bir gün bizi bekliyor eyvahedigeldismile
hepinize günaydın bugün büyük gün hadi bakalım bol bol resim istiyoruz ve bebekleri benim yerimede bol bol koklayın tamam mı
buarada hasta olan bebeklerimize acil şifalar kıyamam ben onlara uyumayan bebeklerimizede bol bol uykular
Jale o saatlerde İstanbul'da olursan gel mutlaka, ne güzel seni de görmüş olalım cnm. bu arada hayırdır inşallah bu ani geliş
hay allah yaaa, inşallah şu anda huzurla uyuyorsunuzdur
Günaydın Hanif, iyi oldun mu cnm biraz?
Çok geçmiş olsun cnm yaa. Asya'ya ilaç vermiyor musun hala cnm? Allah korusun bronşite çevirmesin sonra??
yok kıs onu yapan Meral Hanfeduuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
gecmıs olsun Hanıfecıgım.tum gun yat dınlen.bebıke bakması ıcın bırılerını cagır yada kocan baksan canım benım
cok gecmıs olsun.dr ılac falan vermedımı Asya ıcın ?
Günaydın canlar
Eymen bu gece hiç uyumadı ağladı çıldırdı ne oldu anlayamadım hafif burnu tıkanık gibiydi
serum fizyolojik damlattım sabaha karşı 1 saat kadar uyudu az öncede 10 dk.
Eşim yollamıyor beni bu havada ne işim varmış karşılarda kucağımda bebekle ben işe gitmesem götürürdüm dedi bissürü dil döktüm ama nafile...:1no2:
Eymen şu an prizlere yetişmeye çalışıyor yine yorucu bir gün bizi bekliyor eyvahedigeldismile
sağol meral ve öznurcum...pesedeli çok oldu meralcim..5-6 gündür antibiyotik kullanıyorum ama daha etkisini göstermedi sanki...
uykusuz bi geceden sonra herkese günaydın..
bunu benden duymaya alışık degilsiniz dimii
ama bu diş cıkarma dönemi düzenimizi allak bullak etti..
neyse..
canolar..
bol resim+videoooo is ti yooo ruzzzzzzz!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?